Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

SinterpBiH

Član foruma
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SinterpBiH

  1. Ovo mi ne iskoči uopšte, samo mi prođe dalje.

     

    http://i.imgur.com/qsVFdhx.png

     

    Znam i ja kako se pali baza, nije mi prvi puta lol:D

     

    I meni se to desilo ja imam 2 sports interactive u my doc probaj u 1 pa u drugi stavit trebalo bi ti se to pojavit jer u oba foldera imas editor probaj mora raditi

  2. Ime, prezime? Svidja mi se taj klub za koji manje navijas.

     

    Dobrodosao i ostani aktivan.

    Navijac sam Sarajva od malena ali volim Arsenal vise od svega. Sto se tice imena i prezimena Tarik Mehičević. Presretan sam sto smo pokazali strumfovima malim ko je glavni u gradu Sarajevu :D

  3. Pozdrav momci ja sam novi ovde i zelio bih da se predstavim. Dolazim iz Sarajeva imam 16 godina vatreni navijac Arsenala i nesto manje Sarajeva. Sto se tice FM15 svidja mi se vec sam u beta verziji uspio sa Borussiom Mochengladbach u 1. sezoni osvojiti Njemacki kup i Europa Ligu, drugu sezonu sam osvoijo Ligu i kup a u LP sam ispao u osmini od Reala. Rezultat kuci 3:6 ,a u gostima 1:2 :)

    • Like 2
  4. Ne znam stvarno svidja mi se research ali nisam bas na ti sa editorom ali sve se da uvjezbati. A mogu i uredjivati sto se tice pravopisa vidim ima nekih gresaka na forumu pa naravno i sto se tice engleskog jezika tj. prijevod Tu mogu takodjer doprinjeti forumu. Ako vam treba takav tip taj sam :).

  5. To sam Crisu napisao. Nemoj da me shvatis pogresno, ali imas 2 posta na forumu i ne mogu ti dati urednika na osnovu toga. Budi aktivan, ucestvuj u prici, raspravi, sali pa cemo vidjeti malo kasnije.

    Slazem se u potpunosti, ne znam imam li sanse za TCT ali nema veze ima vremena :).

  6. Da li bi htio da prihvatis poziciju urednika za recimo timski rad? Imas li ti nego mjesto koje bi volio da uredjujes?

    Ako nije problem da malo porazgovaramo na nekom chatu ili inboxu meni je svejedno. Ako zelis u inbox da ti posaljem svoj fb ili skype a mozemo i preko private message meni je svejedno :).

  7. Koliko vremena imate dnevno: Dovoljno

    Vaš e-mail/Skype/Facebook profil: [email protected]

    Koja je uloga trequartiste u timu/kako se ponaša na terenu? Trequartist je igrac koji se nalazi iza napadaca ,a u nekim slucajevima moze biti napadac. Uloga njegova je da uposljava loptama napadaca. Njegove najvaznije sposobnosti su pasovi i dobro baratanje s loptom tehnika ali naravno postize i golove. Ne moze to biti svaki igrac mora biti veoma inteligentan i znati sta radi u svakom trenutku zato i ima neku vecu slobodu od drugih igraca.

    Koliko poznajete igru Football Manager: Prvi FM koji sam igrao je FM05, veoma dobro poznajem.

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |