Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Mare_9

Član foruma
  • Posts

    218
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mare_9

  1. Ne treba,resio sam problem...

    Protiv jacih sam stavljao Counter i kako koja tekma u gostima i dobijem,kuci protiv jacih stavim standard sa Time Wastign Often..A u gostima protiv slabijih ili tako malo jacih stavim ili standard ili control,zavisi..

    Sve u svemu hvala na pomoci..

  2. Treba mi pomoc oko taktike sa Udinezeom ili sa kakvom god ekipom krenem..

    Tacnije krecem sa ekipom onako rang 7-8 mesto,i 50-60 % utakmica cu igrati Control-standard(fluid) zavisi...

    Ali je problem ove utakmice u gostima gde treba da budem zadovoljan 1 bodom i to..

    Svejedno moje pitanje je: Dal je najbolje u gostima ili kod kuce protiv jacih ekipa igrati sa Counter ili Standard ili mozda Defensive ?!

  3. pa gledaj ling,mozes ga dovesti za 4 miliona,ako je istrulio...Moj brat je mogao messi-a da dovede na aproach to sign u 5 sezoni sa Malagom,pa Messi nije hteo i onda produzio ugovor na 3 meseca do isteka..

    Kao sto za Gaitana na pocetku traze pare ogromno nekada,a na polusezoni 5 miliona..

  4. imam problem sa verzijom patcha 12.2.2 ili 12.2.1..

    Tacnije ja sam stavio da mi se sam skida patch,i tako je islo sve do v12.2.0..Ja sam tu sve lepo igrao i sve to,ali kad sam prestao zadnji save,hteo sam na v12.2.2 da krenem jedan konacan save s kojim cu igrati do fm13,ali steam mi nije skino najnoviji patch,a nzm kako ja da ga sad skinem ?!?

  5. Da se izbaci nerealnost...Da Partizan bude 7 u ligi ili Zvezda,da Malaga osvoji titulu,a Barca bude 5-a,da United i Arsenal budu 9, i tako te stvari..

    Sada vi svi trazite neke gluposti na koji bi se svi lozili 10 dana i onda u fazonu..Aj smorilo ovo,postalo malo dosadno...

     

    I naravno da ne bude za nekog igraca sa valutom od 5-6 miliona da traze 38....Da ljudi mogu da predju u klub za pare,a neki da predju iz ljubavi..I da ne prelaze igraci tipa Milijasa u Partizan ili Diarre u Zvezdu..

     

    I naravno ono sto je Ling rekao: Da svaki igrac ima svoj still igre...

    Npr.. Nigel De Jong da udara,bije po terenu,a ne ko u FM-u da daje golove sa 20 m :D..itd...

    To su iskreno 3 najrealnije mogucnosti !

    • Like 1
  6. Hvala,nego za to,ako znate kojim slucajem,ako 80% utakmica u sezoni odigram sa jednom taktimom,a 20% sa drugom(defanzivnijoj ili ofanzivnijoj svejedno)

    A u toj gde je 80% na utakmici menjam control i to u zavisnosti dal gubim ili vodim,verovatno onda ne moze da mi procita tako lako taktiku i moci cu kao u prvoj sezoni da igram :D ?!

    Hvala,izvinite ako previse smaram.. :)

  7. Imam pitanje,to sam negde pre cuo,al sad da li je istina i sve to..

    Ako koristim jednu taktiku,ono bez menjaja control i sve to jednu sezonu,odigram odlicno i u drugoj ko da prestanu da igraju,mnogo losije sa istom taktikom ?! Jer zato sto me procita AI ili nzm ?!

    P.S. Uzgred kakva su pravila u Italijanskoj ligi za registraciju igraca, i dovodjenje regena van EU i to sv

  8. Moze neka ekipa tako tu da se bori za za LE,LS..Kup prioritet...Iz Nemacke,Spanske i Italijanske lige..Samo ne Malaga i Firenca...

    I evo ako krenem sa nekim od njih,kasnije krecem karijeru !

  9. Kako da mi scout zadrzi scouting knowladge.Jose Geraldo Mota valjda,JPA ima 20,i brazil pun,poslao sam ga u argenitnu i za 80 dana on je napunio celu.Ali mu sada opada i do sledece godine opet ce imati samo brazil...

  10. Imam problema sa golmanom Marc andre ter stegen,covek nece nista da me slusa.Kaze da oce da ide u veliki klub,ja mu kazem da ima ovde buducnost i sve to,ali njemu padne moral,kolkoko god da ga hvalim posle utakmice nikako nece da dobije bolji moral,a ako ga malo kaznim ima da se naljuti.A on mi je jedini golman u ekipi..Sta da uradim ?

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |