Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

shearer

Član foruma
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by shearer

  1. Evo, da ne bude prazna tema... :)

     

    Uspeo sam da sa francuskom Crvenom zvezdom (L'Etoile Rouge de Paris) iz treće lige dođem u drugu (iz National u Ligue 2)

     

    U početku je katastrofa, osoblje gotovo nepostojeće, nekoliko pristojnih igrača, finansije skoro kao u našoj Zvezdi :)

     

    Ipak, uspeo sam da završim na trećem mestu i plasiram se u Ligue 2. Doveo sam nekoliko klinaca koji su ostali bez ugovora u većim klubovima, pa su se oni veći deo godine uigravali dok sam se ja mučio u zoni ispadanja. Mađutim, onda mi je na pročeće krenulo odlično, pa sam svoju prvu sezonu u L2 završio na odličnom 11. mestu.

     

    Nekim ambicioznim igračima sam morao da obećam da ću se u drugoj sezoni boriti za plasman u Ligue 1, dobro je i krenulo. Novembar je, a 6. smo na tabeli. Teško da ću konkurisati za promociju, ali možda je tako i bolje. Probaću da dobro prodam nekoliko igrača, da tako uvećam budžet, pa da se onda možda uvučem u L1 na mala vrata.

     

    Otkako sam počeo da igram, malo sam se informisao o klubu. Neću s tim mnogo da vas gnjavim, ali evo jednog lepog gola za vas:

    http://www.redstar.fr/video/red-star-tv-red-star-orleans-1.html (na 1:40) :)

     

    Pozdrav svim menaĐerima!

    • Like 3
  2. Pozdrav svima.

     

    Naleteo sam na ovaj sajt tražeći gde u Srbiji ima da se kupi FM14. I našao sam :)

     

    Veliko hvala skipperu, koji se lepo iscimao i doneo mi moj primerak igre na noge!

     

    Inače sam iz Beograda, imam 30 godina, menadžera igram predugo. Najviše sam voleo CM 95/96 i CM4.

     

    Navijam za Zvezdu i Njukasl junajted.

     

    Nadam se da će jednog dana u FM moći da se igra engleska "Northern League" (9. i 10. stepen ligaške piramide) i srpske niže lige.

     

    U FM volim da uzmem neki naš drugoligaški klub i da igram dok ne postanem veliki evropski klub. Dosad sam to uradio sa Kolubarom, Novim Pazarom, Dinamom iz Vranja, Metalcem... Takođe uživam da uzmem tim iz škotske najniže lige i da se mučim dok se nekako ne popnem do Premijer lige. Ali, to je bilo nekad, kad sam imao vremena da igram. Ovih dana nemam vremena za takve avanture, tako da se nadam da će firma da mi se ugasi ili da ću dobiti otkaz :P

     

    Pošto ove godine prvi put imam legalnu kopiju igre, voleo bih da probam online igru. Da svaki klub u igri (ili bar većinu) vodi živi igrač. Verovatno tako nešto i postoji na ovom sajtu, ali ću to videti kad malo prelistam forum.

     

    Iskreno, ne verujem da ću mnogo vremena provesti pišući poruke na forumu, ali mi je drago da ćemo moći povremeno da proćaskamo o uspesima i neuspesima u FM svetu.

     

    Još jedan veliki pozdrav za sve igrače :)

    • Like 2

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |