Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Juice

Član foruma
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Juice

  1. PETA SEZONA

     

    -Igraci su se sa odmora vratili 2 Jula kako bi sto pre zapocli pripreme za predstojecu sezonu . Finansiska situacija u klubu je sve bolja tako da smo dobili oko 15M za transfere. Dosta igraca je napustilo klub i dosta se zaradilo na njima. Dosla su neka kvalitetna pojacanja.

    http://i.imgur.com/90A8UoI.jpg?1

     

     

     

    Sezona je pocela sjajno, nije se puno cekalo na prvi trofej. Osvojen je superkup Evrope protiv Chelsea 3-0

    http://i.imgur.com/0UWsozg.jpg?1

     

     

     

    U ligi je sve teklo kao i po planu tako da je titula osvijena i vise nego ubedljivo. Partizan se nakon tri sezone vraca u top5 . Kao sto mozete da vidite Srbija od sada ima dva ucesnika u LS a tri u LE.

     

    http://i.imgur.com/cSJpQuC.jpg?1

     

     

    U Ligi Sampiona sam izvukao jako tesku grupu: Manchester United, Atletiko M. i Legia. Zavrsio sam kao 3. i opet nisam uspeo da se plasiram u dalju fazu...

    http://i.imgur.com/S5lrtZs.jpg?1

     

    U Ligi Evrope smo pokusali da sto dalje dodjemo i da pokusamo da odbranimo trofej ali na tom putu nas je zaustavio Porto...

    http://i.imgur.com/P3PyjAN.jpg?1

     

     

     

    -Sve u svemu kada rezimiram ovu sezonu mislim da je bila jako uspesna, osvojili smo tri trofeja:SUERKUP EVROPE,LIGU I DOMACI KUP. Krivo mi je sto nismo nesto vise uspeli da ucinimo u LS ali dobro uvek je tu sledeca sezona, a sada jos direktno idemo u grupnu fazu.

     

    -Najbolji igrac i strelac moje ekipe je:

     

    http://i.imgur.com/n2owi85.jpg?1

  2. TRIPLA KRUNA

     

    Pre svega se izvinjavam sto nisam malo cesce pisao imao sam nekih obaveza pa nisam stizao.

     

    A sada ono bitnije: Neka veceras svako zna da je zvezdina pobeda, novi sampion i titula , nasa Zvezda je opet najbolja, Ove noci sa Severa cuce se pesma do jutra, za nasu Zvezdu iz pehara mnogo piva ce proci venama!!!!

     

    Crvena Zvezda se polako vraca na staze stare slave. Konacno sam uspeo da osvojim Evropski pehar. Osvojena je Liga Evrope.

    U finalu je pao tottenham sa 1-0 jedini strelac je bio LUKA MILUNOVIC.

    http://i.imgur.com/aDk5Nvw.jpg?1

     

     

    Niko srecniji ni ponosniji od mene jer Zvezdino ime je opet na vrhu.

    Champions:Red star <3

    http://i.imgur.com/jquYlot.jpg?1

     

     

    A sad da se malo podsetimo kako je isao moj put ka vrhu:

    http://i.imgur.com/4cD0Ej7.jpg?1

     

     

     

    Pored ovog trofeja osvojena je i Super liga Srbije i kup Srbije.

    http://i.imgur.com/dAtc6lk.jpg?1

     

    Dominantna sezona bez vecih kikseva. Partizan je uspeo da se izvuce is opasne zone tako da su izvukli opstanak u ligi.

     

    U kupu savladan Jagodina:

    http://i.imgur.com/t2OFKqp.jpg?1

     

     

     

    A evo koliko smo napredovali na FIFA rang listi:

    http://i.imgur.com/ZDBsEHD.jpg?1

     

    http://i.imgur.com/mhCE2ff.jpg?1

     

     

     

    U sledeoj sezoni cemo pokusati da ucinimo nesto vise u LS.

  3. CETVRTA SEZONA

     

     

    -Krecemo u novu sezonu sa nikad vecim ambicijama. Pokusacemo da dodjemo sto dalje u Evropi, pre svega mislim na Ligu Evrope jer nekako jos nemam snage za nesto vise u Ligi Sampiona. Najvise bih voleo da osvojimo samu LE ali ako realno gledam mislim da bih mogao da doguram bar do nekog polu-finala , naravno uz dosta srece sa povoljnim zrebom . Ali da bi to uspeo bilo je potrebno da se dovedu neki novi igraci. Pripeme su pocele 4. Jula tako da sam imao sasvim dovoljno vremena da uigram novu taktiku i da odradim jedan kvalitetan transfer period. Za to sam dobio oko 10M sto je bilo i vise nego dovoljno, a pride sam jos proda neke igrace za dobru sumu, tako da sam imao jos nesto malo da pri dodam na tih 10M.

    TRANSFER PERIOD je izgledao ovako(kao sto mozete videti stavio sam novi skin za promenu) :

    http://i.imgur.com/aZQn8Y8.jpg?1

     

     

    Zuto sam obelezio one transfere koje smatram punim pogotkom. Pre svega sam odusevljen time sto sam doveo Aleksandra Kolarova jer je mojoj odbrani ipak bio potreban jedan iskusniji igrac a to je upravo on. Pored toga dosao je i Aleksandar Filipovic, koga ja licno mislim da sam preplatio jer ovaj Dnipro bio mnogo pokvaren u pregovorima. Ja im poslao ponudu od nekih 6.5 M da bi mi oni trazili neverovatnih 15M za njega sto je u tom trenutku bilo mnogo vise nego sto sam i mogao da ponudim, tako da sam uz dosta muke uspeo da izvucem ovih 10M. Prodajom ova cetiri igraca mislim da sam napravio pravi potez jer je veliki deo tog novca otisao na moje dugove u kojima se Zvezda nalazi , tako da mi sada ostaje jos 'samo' 16M kredita da otplatim.

     

    -Kvalifikacije sa LS sam jako lako prosao jer sam igrao protiv klubova iz luxemburga, gruzije i bugarske koji nisu vredni pomena tako da se trenutno nalazim u jednoj jako teskoj grupi koja izgleda ovako:

     

    http://i.imgur.com/jy8CDQc.jpg?1

     

     

    Kao sto mozete da vidite doziveo sam tezak poraz u Manchesteru od 3-0 ali boljem nisam ni mogao da se nadam . Posle tog meca usledila je utakmica protiv CSK-a na Marakani. Navijaci su jos jednom pokazali da su oni moj 12. igrac i odveli su nas do pobede od 2-1. Mozda je tada i usledio jedan od najgorih trenutaka po mene a to je poraz od Porta 3-1 + sam dobio crveni karton + su mi se povredila dva kljucna igraca. Al dobro sta je tu je na nama je da nastavimo da se borimo imamo jos tri utakmice da napravimo pravi preokret u ovoj grupi, ko zna sta ce biti na kraju :)

     

     

     

    Polusezona

     

    - Kako dani prolaze cini mi se da moji igraci igraju sve bolje i da imaju sve vise samopouzdanja . Popede su postale ubedljivije, postizem mnogo vise golova na utakmicama nego u predhodnim sezonama. Pojedinci konacno pokazuju koliko vrede i mislim da ako ovako nastavim imam sanse i za neki Evropski trofej.

     

    -Domace prvenstvo kao i po obicaju ide dosta lako . Silovit start pre svega, vezane 4 ubedljive pobede , vec su kretale prognoze da osvajamo titulu ali sam ja ostao priseban nisam previse srljao unapred , jer svasta moze da se promeni par losih rezultata, pad forme , povrede i neko ce nas prestici. Vreme je odmicalo a nasa bodovna prednost se sve vise povecavala a nasa igra je postajala sve kvalitetnija. Kako je sve islo lepo kao i u snovima bilo je pitanje vremena kada ce se desiti nesto lose... Pocetkom Novembra mi je stigla poruka koja me obavestava da Dragan Dzajic planira da se povuce sa mesta predsednika kluba. Videvsi imena mogucih naslednika znao sam da oni nista dobro ne mogu da donesu. To su uglavnom cinila imena nekih biznismena u pokusaju koji su do tada bili u upravama Javora,Indjije,Donjeg Srema i tako nekih malih klubova. Strepeo sam sve do 12. decembra kada je bio dan odluke , D DAY. Na kraju se sve ipak dobro zavrsava jer je Dzaja legenda odlucio da ostane jos u klubu.

     

    Tabela:

     

    Kao sto mozete videti nekada ugledni klub Partizan sada se nalazi u opasnoj zoni i ako ovako nastavi da igra nacice se u nizem rangu, al nadam se da ce uspeti da opstanu jer kakva je to liga bez Vecitog derbija.

     

     

    http://i.imgur.com/RkeekGQ.jpg?1

     

     

     

    -U Ligi Sampiona nisam imao cemu da se nadam pored ovako teske grupe, tako da cu srecu okusati u Ligi Evrope.

     

    http://i.imgur.com/945LS4R.jpg?1

     

     

     

    A u Ligi Evrope sam za protivnika dobio:

     

    http://i.imgur.com/AepGYT1.jpg?1

    • Like 1
  4. Pratim tvoju karijeru, i sve pohvale. Podstakao si me da krenem sa Zvezdom, za sad' dobro ide. :D Mogu li dobiti SS mladog Grujica i jos par mladih igraca koje forsiras? poz

    Pratim tvoju karijeru, i sve pohvale. Podstakao si me da krenem sa Zvezdom, za sad' dobro ide. :D Mogu li dobiti SS mladog Grujica i jos par mladih igraca koje forsiras? poz

     

    Drago mi je da si i ti krenuo sa Zvezdom :) Evo ti par igraca koje sam najvise forisrao pa skoro od pocetka(samo imam ovaj skin pa ces valjda sve uspeti da vidis):

    http://i.imgur.com/57G11gg.jpg?1

     

     

    http://i.imgur.com/tf9kRNp.jpg?1

     

     

    http://i.imgur.com/XWXWmRe.jpg?1

     

     

    http://i.imgur.com/aRPB1bH.jpg?1

  5. KRAJ TRECE SEZONE

     

     

    -Iza nas se nalazi jos jedna jako uspesna sezona. Osvojena je dupla kruna i uspeo sam da prodjem u LE iz grupe u LS.

     

     

    Domaci sampionat:

     

    http://i.imgur.com/yl3FdlS.jpg?1

     

    Najvece razocaranje su definitivno priledili Partizan i Vojvodina koji su sezonu zavrsili na 4. i 9. mestu. Metalac je to fino iskoristio i zavrsili su kao 3. a Rad je od samog pocetka bio 2. tako da mogu biti zadovoljni time.

     

     

    -Kup je osvojen i vise nego dominantan:

     

    http://i.imgur.com/cz6oefJ.jpg?1

     

    Sjajan sou Pedra Paula koji je ujedno bio i najbolji strelac i najbolji pojedinac moje ekipe. Pored njega prijatno poboljsanje u igri je i mladi Marko Grujic koji je proglasen najboljim mladim igracem sezone.

     

     

    A evo i mog ucinka u Evropi:

     

    http://i.imgur.com/NxMb8uX.jpg?1

     

    Nisam imao srece sa zrebom tako da nisam mogao nicemu da se nadam ali sam odigrao dve cvrste i kvalitetne utakmice i Real se dosta namucio da bi prosao dalje.

     

     

    -Sada krecemo u novu cetvrtu sezonu gde cu najzad pokusati da napadnem neki Evropski trofej jer mislim da su moji igraci sposobni za to.

     

     

     

    U SEZONU NOVU KRECE GRUPA VERNIH DELIJA, ICI CEMO SVUDA, AKO BOG DA SRECE, SLAVICE SE TITULA!!!!

    • Like 2
  6. POLUSEZONA

     

    -Iza nas se nalaze sjajna 4 meseca. Bilo je svega i svacega, i teskih trenutaka ali i odlicnih trenutaka kada smo prosto blistali. Za mene je najbitnije to sto nismo izneverili nase navijace koji iz dana u dan dolaze u sve vecem broju kako na Marakanu tako i na daleka gostovanja.

     

    DOMACE PRENSTVO:

    -U domacem sampionatu sve po starom , igramo sjajno , bez nekih vecih kikseva. Odigrali smo 4 neresena rezultata ali dobro ne moze sve da bude perfektno ali i pored toga smo prvi na tabeli. U vecitom derbiju smo odigrali jedan neverovatan mec ali nismo imali srece i na kraju je taj mec zavrsen rezultatom 3:3. U nastavku cemo pokusati da zadrzimo isti ritam , pa da uzmemo titulu i treci put zaredom. U kupu smo usli u polufinale gde nas ceka Vojvodina. Igrac koji je obelezio ovu polusezonu je definitivno Pedro Paolo , a igrac koji je najvise razocarao je definitivno Uros Vitas koji nikako ne moze da pronadje pravu formu. Klubovi koji su mene licno razocarali jesu Partizan koji se nalazi tek na 5. poziciji i Ofk-a Beograd koja se nalazi u zoni ispadanja. Prijatno iznanedjenje je Metalac koji se nalazi na odlicnom 4. mestu.

     

    Tabela:

    http://i.imgur.com/MW4HGjI.jpg?1

     

     

    - U transfer periodu nisam puno trosio jer nije bilo potrebe zato sam imao i samo jedno pojacanje, a nisam nijednog igraca prodao vec sam samo neke iz omladinske skole poslao na pozajmice.

     

    http://i.imgur.com/fhPSFg2.jpg?1

     

     

    -LIGA SAMPIONA

     

    -Jos uvek moj tim nije spreman i nije dovoljno iskusan da bi napravio neko vece iznanedjenje u Ligi Sampiona ali smo dokazali ostalima da nismo za bacanje. Odigrali smo neke neverovatne meceve kao naprimer pobeda nad Valenciom od 2:1 na Marakani. Neresen ishod sa PSG-om u sred Pariza 1:1 i neresen rezultat protiv Galatasaraya takodje 1:1. Na kraju sam morao da se zadovoljim sa trecim mestom koje nas je odvelo u Ligu Evrope. Ali.... Zreb nikako nije bio na mojoj strani jer sam ni manje ni vise izvukao veliki Real Madrid.....

     

    http://i.imgur.com/2E1JoMM.jpg?1

  7. Dobar uvod, još jedan delija na forumu i karijera sa Zvezdom nakon dužeg vremena. Dobre prve dvije sezone, svaka čast za ulazak u LŠ, nadam se da možeš do drugog mjesta. Može SS Trajkovića, što si doveo iz Vojvodine?

    Sretno, prati se.

     

    Hvala, i ja se nadam da cu ugrabiti drugo mesto ali videcemo. A evo i ss-a od Trajkovica:

    http://i.imgur.com/6wBl8b5.jpg?1

    • Like 1
  8. Pratim ovo, svaka karijera sa zvezdom nosi neku zanimljivost :D

    Može SS Vukana?

     

    Naravno evo njegov ss, inace su ga bas super odradili

    http://i.imgur.com/hGPnBve.jpg?1

     

    Onjila i Arauha uvalio za ovoliko novca? :o Nemoguće! Daj njihove slike. :o NIsu valjda toliko napravljeni,pogotvo Onjilo.

     

    Heheh malo se cenkas i odu za veliku svotu, a evo ti njihovi ss

     

    http://i.imgur.com/Pu8lAPD.jpg?1

     

    http://i.imgur.com/4pSG72z.jpg?1

  9. Imas neki savet za brata Deliju :D

    Vidis, moji igraci i ako igram sa 2 stopera, 2 beka i 2 defanzivna vezna pune me i u super ligi(da ne spominjem ligu evrope xD ).

     

    samo forsiraj Lazica,Mladenovica ako ih nisi prodao oni ce ti dobro igrati i drzace ti odbranu.

  10. Auu jbt 12 miliona za Trajkovića i Vitasa :kee: Ja mislim da je to puno novca. Ukupno 17 miliona za prelazni rok. Izgleda Gazprom odvrnuo slavinu. :pokvaren:

     

    Volim da pratim kad neko igra sa Zvezdom :wink:

     

    Srećno. thumbup

     

     

    haha znma da sam ih preplatio al nisu hteli nikako za manje da mi dodju, a potrosio sam 17 miliona ali sam i zaradio 18 miliona a na pocetku sam dobio oko 4.5M :D I hvala .

  11. http://ss.fm-balkan.com/image.uploads/05-11-2013/thumbnail-602eb68bfbcb3a7d02d5c7508066929f.jpg

    Ovde mozete pratiti moju karijeru sa Crvenom Zvezdom na fm14.

     

    -Izabrao sam da vodim Crvenu Zvezdu zato sto je to klub koji volim od detinjstva, na prvu utakmicu sam otisao sa 4 godine i od tada je moja ljubav samo rasla. Kao sto i sami znate klub se nalazi u jako losoj finansiskoj situaciji i nije bas dugo igrala Evropska takmicenja, pa sam ja resio da to promenim(barem u igrici :D).

     

    -Trenutno sam prva sezona pa cu vam ukratko pokazati prve 2:

     

    PRVA SEZONA:

     

    -nisam uspeo da se kvalifikujem za Evropska takmicenja.

    -osvojena dupla kruna

     

    TABELA:

    http://i.imgur.com/KMzNZBd.jpg?1

     

     

    TRANSFERI:

     

    Nije se puno kupovalo ali su dosla dva sjajna igraca.

     

    http://i.imgur.com/uSCeHA7.jpg?1

     

     

     

     

     

     

     

    DRUGA SEZONA:

     

    -Kvalifikovao sam se za Ligu Evrope, prosao grupu kao prvi ispred Salzburga,Djenove i Kopenhagena. U prvoj nokaut rundi izvukao Monako i na moje veliko iznanedjenje prosa sa ukupnim rezultatom 3-1, ali sam u sledecoj rundi ispao od saint etienne ukupnim rezultatom 3-1.

    -U kupu ispao od Radnickog u polu finalu

    -Osvojio ligu

     

     

    TABELA:

    http://i.imgur.com/pw0NAGh.jpg?1

     

     

    TRANSFERI:

     

    Mozda sam neke igrace preplatio ali dobro sta je tu je bitno je da ekipa postaje sve kompletnija.

     

    http://i.imgur.com/BFcxZtF.jpg?1

     

     

     

    Grupa u Ligi Evrope:

    http://i.imgur.com/dxFReRd.jpg?1

     

     

     

    TRECA SEZONA:

     

    -Na pocetku trece sezone sam sebi za cilj zadao da se kvalifikujem za grupnu fazu Lige Sampiona. U kvalifikcaijama su redom padali shakhter karagandy(ukupan rezultat 9-2), Elfsborg (ukupan rezultat 3-1) i kao poslednja prepreka na mom putu je bio sparta prague. U Pragu sam doziveo poraz od 1:0 . Bio sam ocajan jer sam mislio da cu oper ispustiti Ligu Sampiona u poslednjoj fazi ali je onda dosao taj neverovatni revans na Marakani, bolje reci neverovatan sou Pedra Paula. Usli smo u Ligu Sampiona!!!

    http://i.imgur.com/w2Bsju9.jpg?1

     

     

    -Posle mnogo godina Crvena Zvezda ce zaigrati u najelitnijem Evropskom takmicenju.

     

    -Zrebom sam bio stavljen u grupu A sa PSG-om, Galatasaray-em i Valenciom. Teska grupa ali uz malo srece mozda uspem da uhvatim drugo ili trece mesto. Prvi mec sam igrao protiv Valencije na Marakani i taj mec sam uspeo da resim u svoju korist 2-1 za mene. Sledeci mec sam igrao protiv Galatasaray-a u Turskoj i doziveo poraz od 1-0. I poslednji mec u prvom krugu sam igrao protiv PSG u Parizu gde sam doziveo jos jedan poraz 2-0. Posle ova tri meca tabela izgleda ovako.

    http://i.imgur.com/aMjygsf.jpg?1

     

     

    -U mejuvremenu sam odradio i transfere za ovu sezonu. U ovom transfer roku sam pokusao da dovedem sto vise mladih igraca da bi podmladio prvi tim jer imam dosta starih igraca, a to licno ne volim . Takodje su neki igraci prebaceni iz omladinskog pogona u prvi tim.

     

    http://i.imgur.com/Isw4Bsz.jpg?1

     

     

    -U domacem prvenstvu je sve krenulo kako treba i trenutno se nalazim na prvoj poziciji. Odigrano je 10 kola i imam 2 boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Rad.

     

    http://i.imgur.com/jcQ8QUb.jpg?1

    • Like 5
  12. Po meni jedan od zanimljivijih klubova za vodjenje je Crvena Zvezda. Odlican igracki kadar, pogotovo iz omladinskog pogona. Finansije su lose ali posle 3,4 sezone postaje podnosljivije , liga je dosta laka tako da tu nema nekih vecih problema , dok je uspeh u Evropi pravi izazov, pa ko voli nek je uzme :)

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |