Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Kempes™

Član foruma
  • Posts

    69
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kempes™

  1. Dobar klub, dobar izazov, dobri rezultati ali reportovi nisu ni blizu prolazne ocjene. Sve ove SS si mogao staviti u jedan post, ovo je za kako vam ide temu. Ako nisi siguran kako napisati report pogledaj Lingovu karijeru. Ako želiš ovako izvještavati onda ćemo prebaciti u drugu temu ove rezultate.

  2. Hocemo nekakvu anketu ili cemo se ovako dogovoriti? Koju bi ti ligu htio?

     

    Po sluzbenom renkingu najslabije lige su: Gibraltar, Andora, San Marino, Farski Otoci, Estonija, Armenija. Redom od najlosije.

  3. Iskreno, ne znam kako funkcionira online save, ali kakav god da je po meni je ovo moje bolja opcija. Aktiviramo ligu, skinemo fajl svaki od nas da ju mozemo aktivirat. Nema nikakvog vremenskog ogranicenja, nitko od nas ne mora pratit druge. Ako ja za 5 dana prodjem 10 sezona, Ling 1 a Delija 15 nema nikakve veze. Cilj je samo da se gusimo u tim vukojebinama i na kraju krajeva ostvarimo neki uspjeh. Nema veze ovo za iste igrace, po meni je ovo sasvim ok.

     

    Mislim kako vi hocete, ako vi mislite da je bolje ic nekakvom online metodom recite, mada nisam za to. Moze se ukljucit tko hoce, kad hoce, moze isto tako odustati.

  4. Ma napravimo u editoru, aktiviramo ligu i svi krenemo iz te zemlje. Svako si uzme klub, možemo svi isti a i svatko od nas može različiti. Nije nikakav izazov, čisto jedan zajednički projekt za nas koji vole ovo igrat. Ni natjecanje ni ništa, samo zabava.

     

    Netko iz Research tima nam uredi tu ligu, uploada fajl i igramo svaki za sebe. Kužiš?

  5. Ima li netko da je zainteresiran za nekakav zajednički LLM? Aktiviramo ligu koja je onako, dno dna, uredimo medije, klubove, pravila i sve kao u stvarnosti? Andora, Gruzija, Estonija, Litva, Latvija, Lihtenštajn, Luksemburg, Malta...?

  6. Rezultat fantastičan, 3. mjesto u prvoj sezoni Serie A. Svaka čast, ništa drugo ne mogu reći.

     

    Što se tiče SS-ova, možemo zaobić pravila mada bi ja više volio da to radiš onda kad prebaciš ovu temu u karijeru. Pravila su pravila, nažalost.

     

    Kako financije izgledaju? Kakav ti je MP za iduću sezonu? Ima li kakvih omladinaca?

    • Like 1
  7. Malo sam u gužvi pa me nema tolko često. Čestitam na promociji, fantastičan rezultat si ostvario. Financije su se poboljšale što je odlično, nadam se da ćeš dogovorit suradnju sa nekim od prvoligaša da ti pošalju neke mladiće koji bi ti bili dovoljno dobri da ostaneš ovu sezonu u ligi/lizi (jel tu ide palatalizacija?)

     

    Ja sam se isto odlučio za talijanski LLM, ubija me švedski sistem ožujak - rujan.

     

     

    Daj neke grbove koristi. :D

     

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |