Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Sabetm87

Član foruma
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sabetm87

  1. Pazi belaja. Hoću da pošaljem omladinca u affiliate klub, on ne želi, a nemam mjesta u prvoj ekipi da mu dajem šansu. Kako da ga premuntam da ode igrat? A žao mi jer je dobar potencijal.

  2. E ljudi, kad bi neko od iskusnije raje mogao baciti oko na moga regenčića. Imao je solidnu sezonu u juniorima, strength sam mu podigao individualnim treningom sa 4 na 10 (to su mi i savjetovali moji treneri). Sada bih mu volio dodjeliti tutora, i to je savjet koji mi u ovom trenutku treba. Karakter mu je Fairly Determined, i prema reportu mi pokazuje da ima tri zvjezdice za stopersku poziciju. Volio bih da me neko nasavjetuje kako da mu što brže razvijem ostale mentalne ocjene (koji stariji igrač sa kojim karakterom bi najbolje odgovarao), te da li da ga prekomandujem u prvi sastav ili da ga šaljem na pozajmicu (ako ga pošaljem a već sam ugovorio tutorstvo, da li će se ono izvršiti, da li će ono djelovati ako je regen van kluba)?. Hvala, nadam se da ste me shvatili. :)))

     

    http://i58.tinypic.com/11hdlya.png

  3. http://i44.tinypic.com/npqfk4.png

     

    Pa mi vi recite jel ovo dobar početak? Zadnje dvije utakmice, sam išao na varijantu go on holiday (one day) :(

  4. Malo je reć da je naslov teme ironičan za mene, sasvim malo :S Naime, jučer sam tek kupio origigi igru, instalirao, radovao se ko malo dijete, ali... Mora se reći da je ova verzija brat-bratu 3x teža od svih prethodnih. Uzeo sam Lacio i prve tri pripremne utakmice dobijem baš baš po ušima. Turneja po SAD-u će se izgleda neslavno završiti, jer još igram sa "nezgodnom" ekipom Filadelfije od koje sam izgubio 2-1. Upratite rezultate: Chivas USA-Lazio 4:0, idemo dalje, FC Dallas-Lazio 3-1, idemo dalje... Ne znam u čemu griješim, ako bi me neko mogao posavjetovati na šta da obratim posebno pažnju, jer imam osjećaj da sam se izgubio i zapucao u santu leda i da ću potonut kao Titanik.

     

    P.S. Doveo Lazara Markovića iz Partizana, potencijal a daje 2,5 zvjezdice, isto koliko Zarate na desnom krilu. Formacije 4-5-1 i 4-2-3-1 i 4-4-2...

  5. Pozdrav svima, možete me zvati Sabe, živim u Sarajevu i gotivim Menadžer od predpostavljam, tog čudesnog izdanja 2004. godine. Nije mi prvi put na forumu, bio sam aktivni član FM Bosnie(tamo sam bio željina omladina), pisao razne tekstove jer sam dobar u tome i tako to :) Eto za početak je valjda dosta, volio bih ponovo popričati sa momcima poput encya (njega sam upamtio jer je hordaš a ja manijak :D) i ostale da mi se ne uvrijedite. Također radujem se novim cyber-prijateljstvima. Uzdravlje!

    • Like 6

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |