Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Posljednji Boem

Član foruma
  • Posts

    1,591
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Posljednji Boem

  1. Report polusezone

     

     

     

     

    http://i.imgur.com/l4eliLX.jpg

     

     

    http://i.imgur.com/QakO0VS.png

     

    http://i.imgur.com/Dhtm4cH.png

     

     

    Iza mene je jedna jako zanimljiva i napeta polusezona u la ligi. Čak tri kluba se trenutno bore za titulu, a pored mene i Barce neočekivano se tu našla Valencia, pitanje je mogu li u drugom djelu sezone mi se još više približit. Barca je imala nevjerovatno sretno otvaranje sezone u ligi i u prvih 11 utakmica je upisala isto toliko pobjeda ! Međutim dosta ih je služila i sreća jer su pobjeđivali i sa igračem manje, pa i golovima u zadnjim sekundama utakmica. Onda je došao classico i dva puta ih ruši CR golovima u 3. i 4. minuti utakmice i upisujemo zasluženu pobjedu.

     

    Iako imaju čak dvije utakmice manje od mene čak  i u slučaju pobjede u obe utakmice ja ću biti prvi zbog boljeg međusobnog omjera. Jedini poraz se dogodio šokantno protiv Granade i to na domaćem terenu, jednostavno bio je to onaj dan kad protivnik zabije iz jedne prilike, a ti ne možeš iz mnogo njih.

     

     

     

    http://i.imgur.com/EjsYwcs.png

     

     

    http://i.imgur.com/eY4PiTR.png

     

    http://i.imgur.com/K3CKzBE.png

     

    http://i.imgur.com/GP1P6NU.png

     

     

    Očekivano prvo mjesto na kraju, iako sam ga osigurao tek u zadnjem kolu protiv Zenita. Sve je išlo po planu i u prve tri utakmice sam ostvario tri pobjede. Onda idem u goste u Austriju i pravim fatalnu grešku. Izvodim kompletno drugi sastav i ja i moji igrači smo podcjenili protivnika i zasluženo smo kažnjeni. Međutim onda upisujemo nove dvije pobjede i osiguravamo prvo mjesto u grupi. Ždrijeb mi je bio naklonjen i moram priznat da sam u osmini finala dobio jednog od tri najlakša protivnika pa očekujem rutinski prolaz dalje.

     

     

     

    http://i.imgur.com/rePAZDn.jpg

     

     

    http://i.imgur.com/xU7NavE.png

     

     

    Krenilo je baš kako sam i planirao, jedan lagani protivnik za početak omogućio je nastup mojim rezervama koje su upisale dvije pobjede bez primljenog gola. Ono što je fortuna dala u LP odnjela je ovdje. Za mene najteži mogući protivnik, iako je barca puno kvalitetnija sa Barcom mi je lakše igrat nego sa ovima zbog njihovog stila igre i zbog toga što ih Simeone motivira do neba. Prisiljen sam izvest najjači mogući sastav koji bude moguć u tom trenu. Nadam se prolazu dalje.

     

     

     

    Najbolji igrač polusezone

     

     

    http://i.imgur.com/ZvoToF2.png

    • Like 3
  2. Uvod u sezonu 2016

     

     

    http://www.oldschool-samp.com/slike/images/friendlyma.jpg

     

     

    http://www.oldschool-samp.com/slike/images/friendly.png

     

     

    Naravno za moj prvi save game i karijeru sam odabrao svoj najdraži klub, klub za kojeg navijam evo punih 15 godina. U ovom uvodu ću napomenuti da radim zaokret u politici kluba, prvenstveno u transfer politici. Cilj se u iduće tri do četri sezone riješiti velikih zvijezda koje su većinom i stranci a koji imaju "bolesno" visoke plaće. Umjesto njih će biti dovedeni mladi talenti, prvenstveno španjolci, a neće se više zanemarivati ni omladinski pogon. Prvi na udaru će se naći čuveni trio BBC + sadašnji kapetan Sergio kikser Ramos, a za ostale ćemo vidjeti.

     

    Što se ovih prijateljskih tiče, odrađeno ih je 5 i jako sam zadovoljan kako je ekipa reagirala na moje zamisli. Puno sam mjenjao pa su apsolutno svi dobili priliku i moram priznat da su me neki igrači na pripremama ugodno iznenadili. Nije upisan poraz, a posebno smo dobro izgledali protiv Rome i Sportinga.

     

     

     

     

    http://www.oldschool-samp.com/slike/images/spggvrv.png

     

     

    http://www.oldschool-samp.com/slike/images/lp.png

     

    http://www.oldschool-samp.com/slike/images/lput.png

     

     

    U ligi prvaka sam bio u drugom "šeširu" jer su u prvom samo prvaci svojih zemalja. Imao sam sreće pa sam iz tog prvog izvukao Zenit, a ne Bayern ili City. Sve u svemu dobio sam jednu grupu koja nije ni prelaka ni preteška nego onako baš po mjeri za prvu sezonu i njen početak u kojem će se uigravati momčad i upoznavat sa novim idejama.

     

    Što se rasporeda tiče odlično je što otvaram doma, ali je loše što već u drugom kolu u tako ranoj fazi sezone idem na najteže gostovanje u ovoj grupi. Nakon toga ide dvomeč sa austrijancima u kojem sam apsolutni favorit i onda neugodno gostovanje u "užarenu" Grčku. Zadnje kolo čekam Zenita kod kuće, ali nadam se da ću osigurat prolazak prije zadnjeg kola da izbjegnem stres.

     

     

     

    http://www.oldschool-samp.com/slike/images/transfers4.jpg

     

     

     

    http://www.oldschool-samp.com/slike/images/transferi.png

     

     

    Što se transfera tiče bilo je ovo neuobičajeno mirno ljeto za ovaj klub. Riješio sam se škarta u vidu Arbeloe i Chersyeva koji nema ni mjesta ni kvalitete u ovom klubu. Pokušao sam prodat ili barem posudit Lucasa Vazqueza, ali ga nitko nije htio ni kupit ni posudit. Nije mi potreban ali ću ga koristit u ovim slabijim utakmicama da se bar netko zainteresira pa da ga uspijem prodat na zimu ili na ljeto.

     

    Što se dolazaka tiče imao sam bjednih 15 miliona  € pa nisam ni mogao ići u veliku rekonstrukciju, ovo prvo ljeto je poslužilo samo za pokrpavanje rupa. Trebao mi je back up za Marcela i pronašao sam savršenog igrača, Jose Angel koji uz to nije puno ni plaćen. Iako nisu kupovine, ovdje moram spomenit trojicu jako talentiranih juniora koji su promovirani iz juniorskog direktno u seniorski tim. Riječ je golmanu Yanezu, Odegaardu i Mayoralu. Sva trojica će trenirati sa prvim timom i dobivati minute u malim utakmicama kako bi napredovali. Od njih očekujem jako puno.

     

     

     

    http://www.oldschool-samp.com/slike/images/mb22.jpg

     

     

    http://www.footballuser.com/formations/2015/12/1375656_Champions_League_Team.jpg

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    • Like 6
  3. @ semkooo puno hvala, ima stavarno zanimljivih mladića. mislim da uz forsiranje i tutora mayoral se može razviti u vrhunsku "ubojicu".

     

    i još jedan ss trebam i gotov sam: Dani Ceballos(betis) isto nakon 4-5 sezona. bilo tko, hvala.

  4. Može li: ruben blanco(celta), toni lato(valencia), borja san emeterio(racing), borja fernandez(celta), fede(racing), pepeleu(levante), javi ontiveros(malaga), alejandro pozo(sevilla), odegaard(real madrid), yelko pino(celta), fran villalba(valencia), kuki(malaga), borja mayoral(real madrid) nakon 5-6 sezona?

  5. Kako ne valja? Misliš pokvaren (tj. krivi) ili se loše razvija? xD

     

    ma ne znam kako se razvija jer ne valja ss, evo kako izgleda kad kliknem:

     

    http://i.imgur.com/nTXrIx6.png

     

    aj okači ss koji valja. i baci komentar o asensiu, na kojoj ga poziciji najviše koristiš, kako se razvija i što očekuješ od njega?

  6. bole kralju puno hvala...krećem brzo završni save game sa realom pa da imam uvid u što veći broj kvalitetnih španjolaca. a vidim ode kod tebe ima zanimljivih igrača za dovest, neki za back up, neki za prvi tim.

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |