Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

MilosWonderkid11

Član foruma
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MilosWonderkid11

  1. Eto ga zavrsih prvu sezonu ,bez otkaza zahvaljujuci zadnjih nekoliko meceva ... Dugo sam trazio pravu taktiku i nasli smo je pred kraj sezone i ostvarili nevjerovatan ucinak ... da ne duljim evo vam slike , znate onu slika govori vise od 1000 rijeci ..

     

    Prva dio sezone , Serie A

     

    http://www.dodaj.rs/f/L/Re/Vqsogom/parma-fc-matches-schedul.png

     

    Drugi dio sezone , Serie A ... Kao sto vidite mnogo bolja druga polovina sezone ...

     

    http://www.dodaj.rs/f/1C/b5/1dlPSYI8/parma-fc-matches-schedul.png

     

    Tabela Serie A , da smo igrali protiv slabijih ekipa upola kao protiv ovih jaci otisli bi sigurno u Evropu ,ali taktiku sam dugo pravio :S

     

    http://www.dodaj.rs/f/Z/83/4WcwQXpz/serie-a-tim-overview-pro.png

     

    U kupu smo rano ispali , jednostavno nismo mogli ..

     

    http://www.dodaj.rs/f/23/qe/4YH7XDBN/parma-fc-matches-schedul.png

     

    Sto se tice transfera ,nisam mnogo kupovao a i nisam imao cime ,ipak sam stedio za sledecu sezonu i one koje nam dolaze ... Benayoun je trebao biti glavno pojacanje ,ali pored brojnih povreda igraca MC pozicije , Mario Pugliese je sve prijatno iznenadio , zaista nevjerovatan igrac ...

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/3k/wz/MC3pBvB/parma-transfers-transfer.png

     

    i za kraj finansije na kraju sezone ...

     

    http://www.dodaj.rs/f/37/3D/3bZRiYNo/parma-boardroom-finances.png

  2. "PRE-SEASON MATCHS"

     

    http://www.dodaj.rs/f/Y/3a/aXcVFtN/arsenal-matches-schedule.png

     

     

    Ekipa Arsenala zavrsila je pripreme vise nego odlicno.Novi igraci su se odlicno pokazali a uigravanje ekipe je bilo tesko s obzirom da su dosla neka nova imena.Nakon priprema koje su zavrsene u Sjedinjenim Americkim Drzavama,Arsenal je posle toga odrzao redovno takmicenje na svom stadionu po imenu "Emirates Cup".Posle velikih 5-0 protiv FIorentine u polufinalu,Arsenal je u finalu imao mnogo laksi zadatak ali ipak Arsenal nije mogao osvojiti ovaj turnir.Sada sledi mec sa Manchester Cityem u okviru Engleskog Super Kupa.

     

    http://www.dodaj.rs/f/3W/Lg/35M0wpTU/comunity-shield.jpg

     

    Arsenal je osvojio jos jedan ,cetvrti po redu trofej od kada je Kosarac preuzeo klupu od Wengera.Ovoga puta Arsenal je osvojio Comunity Shield,a igrali su protiv "omiljenog" rivala ,Manchester Citya.Arsenal je vec u drugom minutu dosao do vodstva preko Thiaga Silve,novog igraca Arsenala ove sezone.Posle toga gola za Arsenal je pogadjao 2 puta Luis Suarez,te je u 90 minutu Jack Rodwell samo postigao utjesni gol za Gradjane.Kosarac nastavlja sjajno ,podigli su prvi trofej a ubrzo ce imati priliku da podignu i drugi.Rec je o UEFA Super Cupu,a Arsenal ce igrati protiv Tottenhama!

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/26/9k/24vu5Jbc/uefa-super-cup.jpg

     

    "Arsenal osvojio i UEFA Super Cup!"

     

    Nevjerovatna ekipa!Podigli su pet trofeja za 7 meseci.Po prvi put u istoriji Arsenal je osvojio UEFA Super Cup.U finalu su igrali protiv rivala iz Londona Tottenhama.Dembele je pogodio za vodstvo Tottenhama.Ubrzo je Koscienly dobio crveni karton ali Kosarac se nije zatvarao nego igrao samo sa jednim stoperom citavu utakmicu.Ta ofanziva je i pokazala rezultat.Aguero je prvo u 43 minutu iz penala pogodio za izjednjacenje,a zatim u 77 minutu pogodio za potpuni preokret i tako doneo Arsenalu drugi trofej u ovoj sezoni!

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/q/qO/3dh4hQIX/transfer-deadline-day.jpg

     

     

    "Sagna u PSG,Danilo u Arsenal!"

     

    http://www.dodaj.rs/f/3J/gU/3PJGYvpd/danilo-tile.jpg

     

    Zadnjeg dana prelaznog roka Arsenal je mnogo trgovao.Transfer Sagne u PSG i Danila u Arsenal je bio samo pocetak.Nakon sto je PSG poslao ponudu tesku 23 miliona za Sagnu Kosarac je bez mnogo razmisljanja prihvatio.No trebala im je jedna "zamena" za Rafaela koji je takodje dosao.Kosarac je tu zamenu pronasao u Portu.Jos jedan Brazilac pored Rafaela,Silve sada i Danilo sada vec bivsi desni bek Porta je presao u Arsenal za 18 miliona.Danilo ima dobar potencijal,ali sto se tice sadasnjih "ocena" Rafael bi trebao igrati u prvih 11.

     

     

     

    BOMBA:"Arsenal aktivirao otpusnu klazulu Neymara!"

     

    http://www.dodaj.rs/f/Q/Ye/2xcSOwrG/neymar.jpg

     

     

    Kakav transfer u posljednim satima prelaznog roka!Neymar da Silva Santos Junior postao je novi igrac Arsenala.Ovaj transfer je trajao ukupno oko 8 sati,dok su mnogi transferi trajali po 7 dana,a neki kao naprimer transfer Bejla u Real po mesec dana.Kosarac je izjavio da Arsenal ima jos para i to mnogo te da bi mogao dovesti jednu bombu.Niko to nije svatao kao ozbiljno no Kosarac je jednostavno poslao skaute u Barcelonu,Arsenal je poslao ponudu a za nekih 5 sati skauti se vracaju u London zajedno sa Neymarom koji nekoliko sati posle poptisuje ugovor sa Arsenalom!Otpusna klazula Neymara iznosila je 70 miliona,Barcelona nije nista mogla kod ove ponude mogli su je samo prihvatiti sto brze.Ovo je najskuplji transfer u istoriji kada je u pitanju zadnji dan prelaznog roka.

     

     

    "Santi Cazorla napustio Arsenal!"

     

    http://www.dodaj.rs/f/3o/oa/lVC61if/cazorla.jpg

     

    Posto se ocekivao transfer Neymara u Arsenal,uprava Arsenala je prodala Cazorlu.Cazorla se zahvalio navijacima i klubu a karijeru ce nastaviti u Liverpoolu.Jos jedan veliki transfer,"Redsi" su platili Topdzijama cak 45 miliona za omalenog Spanca koji je sjajno igrao.Posto je dosao El Shaarawy ,te Neymar ,Cazorla nije mogao igrati na toj poziciji a to mu nije ni prirodna pozicija,dok kao sto vec znate Kosarac je ponovo poceo da igra sa 2 napadaca i bez tog "poluspica".Ovo je bio posljednji transfer u ovom prelaznom roku ,jer je vec sada on i zavrsen.

  3. http://www.dodaj.rs/f/1T/4f/2NulsfsR/14/transfers.jpg

     

     

    "Papadopuolos ,Griezmann,El Shaarawy,Koke i Benzia zvanicno predstavljenji na Emirates Stadionu!"

     

    http://www.dodaj.rs/f/44/DC/14ba6iFy/benzia-tile.jpg

     

     

    Kosarac i dalje mnogo trosi na pojacanja.I pored toga sto je osvojio tri trofeja prosle sezone on je nastavio da dovodi pre svega mlade ali sjajne igrace.Papadopuolos skorasnji igrac Salkea je potpisao kao i ostala 4 ,ugovor na 5 godina.Salkeu je Arsenal dao 17 miliona za ovaj transfer.Kao sto nam je vec od ranije poznato Griezmann je dosao za 20,El Shaarawy za 23,Koke za 15 dok je Benzia za 7 miliona dosao u Arsenal.Kosarac je rekao da ovi igraci treba da se dokazuju te da jedini mozda El Shaarawy moze upasti u prvih 11!

     

     

    "Cabaye i Podolski napustili zajedno Emirate i zajedno se preselili na Park Princeva!"

     

    http://www.dodaj.rs/f/47/dl/1yWP0FBJ/cabaye-tile.jpg

     

    Lukas Podolski i Yohan Cabaye su zajedno napustili Arsenal,te su opet zajedno nastavili karijeru u istom klubu ovoga puta PSGu!Posle nezadovoljavajucih igra Cabayea a Wilshere se jako dobro dokazao ,Francuz je morao potraziti novi klub,a vratio se u domovinu ovoga puta u PSG!Nakon sto je doveden Di Maria ,Podolski se nije mogao nametnuti novom treneru,ali sada su jos dovedeni Griezmann i El Shaarawy i sada sigurno nece biti ni u prvih 20.Tako je i bilo i on je takodje potpisao za PSG.Cabaye je potpisao za velikih 45 miliona sto je Arsenalov rekord sto se tice odlaznih transfera,a Podolski za 12 miliona!

     

     

    "Kosarac pojacava odbranu!Pronasao sjajnog desnog beka!"

     

    http://www.dodaj.rs/f/3m/11H/ZNpcDz3/raffael.jpg

     

    Nakon sto je izjavio da mu je odbrana neophodna i pored toga sto je Arsenal imao najjacu odbranu u Evropi prosle sezone ,Kosarac je ubrzo pronasao desnog beka.Manchester je zavrsio 8 na tabeli ,a Rafael je zeljan Evrope i uspeha te je tako potpisao za velike rivale svog sada vec bivseg tima.Arsenal je platio 30 miliona za odlicnog Brazilca.

     

    BOMBA:"Thiago Silva novi igrac Arsenala!"

     

    http://www.dodaj.rs/f/7/12s/1OfC92Zk/t-silva.jpg

     

     

    Jos jedan Brazilac u redovima Arsenala.Jos jedan igrac pojacava odbranu.Rec je o Thiagu Silvi ,verovatno najboljem stoperu danasnjice.Arsenal je za njega izdvojio vrtoglavih 45 miliona.Thiago ce sedmicno primati u Arsenalu cak 200 hiljada.Veliki posao napravio je Arsenal i sada moze da krene u Ameriku gde ce odraditi pripreme ,a zatim ce odigrati Emirates Cup,te posle toga igrati Super Kup Engleske tacnije Comunity Shield.

    • Like 1
  4. KRAJ SEZONE 2012/13

     

     

    "Tri trofeja u prvoj sezoni na klupi Arsenala!"

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/2q/g0/4avrHW5Z/10/barclays-premier-league-.jpg

     

    FIXTURES IN PREMIER LEAGUE

     

    TABELA PREMIER LIGE

     

    AWARDS FOR PREMIER LEAGUE

     

    TEAM OF THE YEAR IN PREMIER LEAGUE

     

    http://www.dodaj.rs/f/3Z/OE/1qF3JedO/11/ucl-logo.jpg

     

    FIXTURES IN UEFA CHAMPIONS LEAGUE

     

    UEFA CHAMPIONS LEAGUE ROUND TREE

     

    http://www.dodaj.rs/f/1R/QT/1ea7IWIC/7/capital-one-cup.jpg

     

    FIXTURES IN CAPITAL ONE CUP

     

    CAPITAL ONE CUP ROUND TREE

     

    http://www.dodaj.rs/f/3y/si/4SIZB0oH/3/fa-cup-logo.jpg

     

    FIXTURES IN FA CUP

     

    FA CUP ROUND TREE

     

     

    ZA KRAJ FORMACIJA KOJU SAM NAJVISE KORISTIO U OVOJ SEZONI.

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/42/13b/4rQL1nfO/fc-bayern-v-arsenal-away.png

     

     

     

    Eto ,zavrsena je sezona ,nisam mogao pisati sada nesto puno jer sam sve napisao prije sto sam trebao ovo samo onako u jedan post citavu sezonu

    ^_^:) Sada slede transferi i pripreme koje cemo odraditi u USA...Bilo je mnogo vatrenih odlazaka i dolazaka u klub odnosno iz kluba :)

    • Like 3
  5. http://www.dodaj.rs/f/3Z/OE/1qF3JedO/10/ucl-logo.jpg

     

     

     

    "ARSENAL JE NA KROVU EVROPE!"

     

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/2s/z7/4RfvjsGX/fc-bayern-v-arsenal-fiel.png

     

     

     

    "Arsenal se konacno domogao "Klempavog" trofeja,ovoga puta zahvaljujuci Walcottu!"

     

    http://www.dodaj.rs/f/44/bO/3uudDQzc/theo-walcott.jpg

     

    Ekipa Arsenala predvodjena Milosem Kosarcem,stigla je i do treceg trofeja ove sezone.Po prvi put su Topdzije ponele trofej Lige Prvaka na Emirate.Nakon 90 minuta Arsenal je jednostavno bio bolji a Theo Walcott ce zauvek biti u srcima navijaca Arsenala.Finale se igralo na Wembleyu pred 90 hiljada gledalaca,a sudija ovog meca bio je Firat Aydinus.Pep Guardiola i Milos Kosarac izveli su sledecih prvih 11 u kojih su verovali da mogu do trofeja:

     

    http://www.dodaj.rs/f/3M/kS/2hVuIfwk/fc-bayern-v-arsenal-anal.png

     

    Ni jedan ni drugi trener nisu imali problema sa povredama ili kartonima te su ovo mozda i najbolje postave koje su mogli izvesti.Kapiteni Phillip Lahm i Thomas Vermaelen imali su samo jedno u vidu a to je podici "Klempavi" trofej!Posle 90 minuta igre to je uradio ... Arsenal je kontrolisao igru od pocetka utakmice te je pokusajima sa distance umalo ugrozio gol Bayerna.Vidjeno je nekoliko pokusaja Fellainia koji je bio najhrabriji te sto brze zeleo da postigne gol.Ipak u 34 minutu odlicnim pasem Cazorla uposljava Theo Walcotta a ovaj maestralno pogadja i dize skoro citav stadion na noge!U zadnjim momentima meca Woja Sczesny bice upamcen po odlicnim odbranama.No i Arsenal je i dalje napdao.Ipak cekao sam samo posljednji zvizduk,a na kraju je ga i odsvirao glavni sudija ovog meca,a Arsenal je po prvi put bio na krovu Evrope!

     

    http://www.dodaj.rs/f/2x/mg/4bWvE6O8/celebrate-arsenal.jpg

     

    Finale LP - Bayern Munchen vs Arsenal

     

    Luis Suarez je poneo sa sobom sve tri nagrade ovog takmicenja.Sasvim zasluzeno Luis Suarez je bio najbolji igrac Lige Prvaka,te je bio najbolji strelac ali je dobio i nagradu za najlepsi gol u Ligi Prvaka.Theo Walcott je bio na drugom mestu za najlepsi gol.

     

    U timu godine bilo je cak devetorica igraca Arsenala.Sasvim zasluzeno su se svih 9 nasla na ovoj listi.Golman Sczesny i kompletna zadnja linija je iz Arsenala,a u zadnjoj liniji su Gibbs,Vermaelen,Koscienly i Sagna.U Veznom redu su Cazorla,Fellaini i Di Maria iz Arsenala dok je jos tu i Yaya Toure.Napad su cinili Luis Suarez te Thomas Muller iz Bayerna.

     

     

    Champions League -Round Tree (1/8,1/4,1/2 & Finale)

    Player stats in Uefa Champions League

     

     

     

    To bi bilo to za ovu sezonu verovatno cu napisati jos jedan report,tj samo cu postaviti slike od citave sezone.Zatim sledi transfer leto

    :D Jedno od najvrucih leta za sada u istoriji Fudbala.Do tada pozz :)

    • Like 2
  6. MAY

     

    http://www.dodaj.rs/f/1d/Lw/4WpYlgbQ/arsenal-matches-schedule.png

     

    "Triple kruna za Arsenal ove sezone!"

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/2q/g0/4avrHW5Z/9/barclays-premier-league-.jpg

     

     

    "Posle 9 godina trofej Premijer Lige se vraca na Emirate!"

     

    http://www.dodaj.rs/f/j/dH/3Tocaybg/1/arsenal-happy.jpg

     

    Posle 9 godine Arsenal je ponovo osvojio trofej Engleske Premijer Lige!Zahvaljujuci Suarezu najboljem strelcu Arsenala ove sezone,te igrama Fellainia i Wilsherea na sredini terena,Arsenal je dosao do 14 titule Premijer Lige.Naravno sve zasluge idu i Kosarcu coveku koji ih je podigao iz pepela!U prvoj utakmici ovoga meseca Arsenal je igrao protiv Liverpoola ,Santi Cazorla je bio jedini strelac na utakmici ,nakon odlicnog izvodjenja slobodnog udarca za miran san Kosarca.Tottenham je i dalje bio iza ledja takodje su pobedili.No u predzadnjem kolu poraz i Tottenhama poraz i Arsenala.Arsenal je igrao protiv Manchester Uniteda i izgubio minimalnim rezlutatom a Manchesteru ovo nista nije znacilo.Izuzetno zanimljivo je da Manchester nece igrati nikako u Evropi sledece sezone.Posljednju utakmici ove sezone u Premijer Ligi Arsenal je igrao sa WBAom!Visoka pobeda od 4-2 i veliko slavlje igraca i navijaca za 14 titulu Premijer Lige!Arsenalu je ostala jos jedna mozda i najvaznija utakmica u istoriji finale protiv Bayerna u Ligi Prvaka,2006 im nije uspelo da li ce sada?!

     

     

    KONACNA TABELA PREMIJER LIGE

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/1T/4f/2NulsfsR/13/transfers.jpg

     

     

    "Aguero nova meta Topdzija?!"

     

    http://www.dodaj.rs/f/l/uG/234uKp36/aguero.jpg

     

     

    Sergio Kun Aguero nova je meta Kosarca.Omaleni Argentinac je dosao iz Manchester Citya za veliku sumu novca.Ipak "Gradjani" traze nesto manje novca nego sto su doveli sjajnog napadaca reprezentacije Argentine.Naravno novac nece predstavljati problem u ovome transferu,a da li ce Aguero postati novi igrac Arsenala uskoro bi trebali saznati.Prema nezvanicnim informacijama Arsenal ce izdvojiti oko 40.5 miliona za Aguera!

    • Like 1
  7. APRIL

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/3H/38/xCVb8oH/arsenal-matches-schedule.png

     

     

    "Drugo finale za Arsenal ove sezone!"

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/2q/g0/4avrHW5Z/8/barclays-premier-league-.jpg

     

     

    "Arsenal i dalje prvi ,jos tri teske utakmice naredni mesec!"

     

     

    Vec u prvoj utakmici u ovome mesecu Arsenal je imao lagan zadatak.Na Emirates stadionu Arsenal je ugostio Hull Tiger ,te ih na kraju ispratio sa 3 komada u mrezi.U drugoj utakmici Arsenal je igrao protiv Sunderlanda ,a i njih je savladao rezultatom 2:0.Sledeci mec su igrali protiv Cardiffa i neocekivano odigrali bez golova.Zatim je u posljednjoj utakmici Arsenal potpuno nadigrao i demolirao Fulham sa 6-0 ,a Gibbs je postigao het-trick na ovoj utakmici.Arsenalu su ostale jos utakmice sa Manchester Unitedom,Liverpoolom te WBA-om.

     

    TABELA PREMIJER LIGE

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/3Z/OE/1qF3JedO/9/ucl-logo.jpg

     

     

    "Emirates stadion neosvojiva tvrdjava!"

     

    http://www.dodaj.rs/f/1e/jo/3m6UXX1i/arsenal-happy-best.jpg

     

     

    Posle 7 godina Arsenal ce ponovo zaigrati u Finalu Lige Prvaka.Ovo ce biti drugo finale za Arsenal u njihovoj istoriji.Nakon sto su prosli pored Napolia ,Arsenal je dobio Real Madrid u 1/4 finala.Prva utakmica se igrala na Santiagu Bernabeu ,a Arsenal je bio porazen sa 3-1.Naravno cilj je bio dati gol u gostima,sto je na kraju bio i odlucujuci gol.U drugoj utakmici Arsenal je igrao na svom stadionu Emirates stadionu,a na njemu Arsenal nije bio porazen citavu sezonu u Ligi Prvaka!Vec u 8 minutu utakmice Maroune Fellaini postize spektakularan gol koji daje nadu Arsenalu za prolazak u polufinale.U 33 minutu Jack Wilshere zabija za 2-0.Na kraju se ispostavilo da je Wilsherov pogodak bio zadnji na ovom mecu te je Arsenal prosao u polufinale ,a tamo ce ih cekati Manchester City.Znamo da Kosarac veoma obozava City te da su porazeni samo jednom ove sezone.Dakle u polufinalu ,prva utakmica se igrala na Emirates stadionu ,a nastavio se sjajan niz Arsenala bez poraza na svom stadionu.Arsenal je zavrsio posao u prvom poluvremenu golovima Suareza u 20 minutu,zatim Wilsherea iz penala u 27 minutu i Cazorle u 34 minutu.U drugoj utakmici Arsenal je opet pobedio City.Rezultat je bio 3-2 za Topdzije!U finalu na Wembleyu Arsenal ce igrati protiv Bayerna iz Munchena.Arsenalu ce ovo biti drugo finale ove sezone i to drugo na Wembleyu!

     

     

    Manchester City vs Arsenal

    Arsenal vs Manchester City

    Arsenal vs Real Madrid

     

     

     

     

    OTHERS(OSTALO)

     

     

    "Kosarac izabran za trenera meseca u Engleskoj!"

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/3b/Ex/42pYLmTs/milos-kosarac-news-inbox.png

     

     

     

    "Kosarac potpisao novi ugovor sa Arsenalom na 5 godina!"

     

    http://www.dodaj.rs/f/3/RG/1Ujg6KBP/milos-kosarac-news-inbox.png

     

     

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/1T/4f/2NulsfsR/12/transfers.jpg

     

     

     

    "Ramsey,Mertescaker i Giroud odlaze iz Arsenala!"

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/36/zT/VxRfwNR/mertescaker-horz.jpg

     

     

    Nakon sto je Arsenal malo bio u finansijskim problemima,Kosarac je odlucio da proda nekoliko igraca prije pocetka prelaznog roka.Ramsey ,Mertesckaer i Giroud su pronasli nove klubove i nece vise nastupati za Arsenal.Aaron Ramsey,Velsanin,ce ostati na Ostrvu a karijeru ce nastaviti za Liverpool.Celnici Liverpoola su izdvojili 18 miliona za Ramseya!Mertescaker ce karijeru nastaviti u Sevilli bas kao sto je i bilo najavljivano.Sevilla je platila 12 miliona za ovaj transfer.Posljednji Giroud omiljenik navijaca Topdzija ,ali i Kosarca ,koji udje i zabije bas kada treba!Ipak nije mogao pronaci mesto u prvih 11 a ni cak u 18 te ce karijeru nastaviti u Dortmundu.Popularni 'Milioneri' su platili 15 miliona za ovog Francuza!

     

     

     

    "Arsenal sve zavrsio oko El Shaarawya!"

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/2S/Rd/6uJOtmM/el-shaarawy.jpg

     

     

    Arsenal je zavrsio jos jedan transfer pre prelaznog roka.Novi igrac Topnika ce biti Stephan El Shaarawy.Poreklom Egipcanin koji nastupa za reprezentaciju Italije potpisao je ugovor na 4 godine.Iz nepoznatih razloga popularni "El Faraone" je stavljen na transfer listu ,a Milan je trazio 23 miliona za njega!Kosarac nije stedeo te je odmah doveo jednog od najtalentovanijih igraca Evrope.Dolaskom El Shaarawya,Theo Walcott ili Chamberlain ce verovatno napustiti Arsenal,dok bi Lukas Podolski karijeru mogao nastaviti u Newcastleu!

    • Like 1
  8. MART

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/36/it/hw7VsVh/arsenal-matches-schedule.png

     

     

     

    "Prolaz dalje u Ligi Prvaka ,ispadanje iz FA Cup-a!"

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/2q/g0/4avrHW5Z/7/barclays-premier-league-.jpg

     

     

     

    U Premijer ligi Arsenal je ovog meseca imao sto postotan ucinak.Iz tri utakmice ostvarili su sve tri pobede.Treba priznati da ekipe nisu nesto te da se Arsenal 'jedva' izborio sa njima.Prvo pobeda protiv West Hama na Emiratima ,a onda takodje pobeda na domacem stadionu ovoga puta protiv Crystal Palacea minimalnim rezultatom od 1-0.Posljednja utakmica u mesecu ,Arsenal je gostovao Southamptonu i pobedio sa 1-0.Ostalo je jos 7 utakmica do kraja prvenstva a Arsenal i Tottenham imaju isti broj bodova,dok su Celzi i Stoke iza njih i takodje imaju isti broj bodova te dve ekipe ali su daleko od Arsenala i Tottenhama.

     

     

    TABELA PREMIJER LIGE

     

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/3Z/OE/1qF3JedO/8/ucl-logo.jpg

     

     

    "Arsenal nadigrao Napoli u uzvratnoj utakmici!"

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/j/dH/3Tocaybg/arsenal-happy.jpg

     

    Ekipa Arsenala nastavice takmicenje u Ligi Prvaka.Nakon poraza u prvoj utakmici na San Paolu ,Arsenal je u uzvratnoj utakmici na Emiratima prosto nadigrao Napoli te prosao u 1/4 finala najelitinjeg takmicenja za klubove.Rezultat je bio 3-0 u korist Arsenala ,a golove su postigli Di Maria ,Cazorla te Wilshere.Arsenal ce u narednoj fazi igrati protiv Real Madrida,verovatno favorita za osvajanje jer je Barcelona ispala od Juventusa,tu su jos Bayern,City i Juve dakle koji mogu nesto napraviti vise od ostalih klubova.

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/3y/si/4SIZB0oH/2/fa-cup-logo.jpg

     

     

    "Prvi poraz u Citya u sezoni i ispadanje iz FA Cup-a!"

     

     

    U FA Cupu Arsenal je igrao protiv Citya,izgleda omiljenih protivnika Kosarca.Po prvi put u ovoj sezoni Manchester City je slavio protiv Arsenala.Arsenal je na Emirates stadionu igrao opet sa izmesanom ekipom jer su vec osvojili jedan trofej a Kosarac cuva igrace za Ligu Prvaka te za Premijer Ligu.Na kraju 1-0 za Manchester City,ali Arsenal je pruzio jak otpor cak su i ovde bili bolji od Citya.Treba dodati da su sudije ponistile cist pogodak za Topnike na ovome mecu.

    • Like 1
  9. FREBRUARY

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/R/Lo/18bjvZsX/arsenal-matches-schedule.png

     

     

     

    "Prvi trofej Arsenala vec u Frebruaru!"

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/1R/QT/1ea7IWIC/6/capital-one-cup.jpg

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/17/aa/3KObsxjA/milos-kosarac-news-inbox.png

     

     

    Ekipa Arsenala osvojila je prvi trofej posle jako dugo godina!Vec u frebruaru Topdzije su osvojile trofej Capital One Cupa.Ovaj trofej su zadnji put osvojili 1993 godine.Tacno 20 godina posle Kosarac vraca taj trofej u vitrine Arsenala.Inace ovo je prvi trofej Kosarca u svojoj menadzerskoj karijeri.U finalu su igrali sa rivalima iz Londona,protiv Tottenhama.Arsenal je bio favorit na pocetku utakmice.Tek u 44 minutu pao je prvi gol na mecu Hugo Lloris golman Tottenhama zabio je auto gol!4 minuta posle u 45+3 Arsenal je udvostrucio vodstvo preko Jacka Wilsherea nakon sigurnog izvodjenja jedanesterca.U drugom poluvremenu Tottenham ulazi ofanzivnije.U 63 minutu Bale smanjuje vodstvo Arsenala a sedam minuta posle Kaboul vraca stvari na pocetak.Medjutim Tottenham nije bio dovoljno jak za Arsenal,te je Suarez u 83 minutu zabio za trofej Liga Kupa za Arsenal!

     

    Arsenal vs Tottenham - Finals

     

    Capital One Cup Overwiev- Round Tree

     

    Player Stats in Capital One Cup

     

     

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/2q/g0/4avrHW5Z/6/barclays-premier-league-.jpg

     

     

    "Arsenal bez poraza u ovome mesecu u Premijer Ligi!"

     

     

    Malo teze utakmice ali malo manji broj utakmica u ovome mesecu.Ipak bilo kako bilo Arsenal je bez poraza u ovom mesecu.Dve velike utakmice protiv Celzija prvo ,a onda protiv Manchester Citya.Na Emirates stadionu Arsenal je uzeo samo bod a veoma je dobro odigrao.Na kraju 1-1 protiv Celzija.Sledeci mec protiv Manchester Citya takodje na Emirates stadionu.Ponovo sjajna predstava Arsenala i nova 3 boda.Fernandinho je naceo svoju mrezu u 37 minutu utakmice.u 68 minutu Sissoko poravnjava rezultat na 1-1.Dok je Suarez u 78 minutu postavio konacan rezultat i velika 3 boda za Arsenal.Zadnju utakmicu u ovome mesecu Arsenal je odigrao protiv Aston Ville u gostima i slavio sa 4-1.

     

    TABELA PREMIJER LIGE

     

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/3y/si/4SIZB0oH/1/fa-cup-logo.jpg

     

     

     

    "Arsenal presao i trecu prepreku u FA Cupu!"

     

     

    Jos jedna prepreka je predjena ka novom trofeju!Ipswich je pao na Emiratima.Arsenal sa izmesanom postavom Arsenal je slavio sa 3-1.

     

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/3Z/OE/1qF3JedO/7/ucl-logo.jpg

     

     

    "Prvi primljen gol i prvi poraz Arsenala ove sezone u Ligi Prvaka!"

     

     

     

    Posle 8 utakmica bez primljenog gola i bez poraza ove sezone ,Arsenal je isao u Napoli na tesko gostovanje na San Paolu.Ekipa Rafe Beniteza je na kraju slavila minimalnim rezultatom golom Insignea u drugom poluvremenu utakmice.

  10. TRANSFERS RUMORS

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/1T/4f/2NulsfsR/11/transfers.jpg

     

     

    JANUARY

     

     

     

    "Dvojac iz Spanije se seli na Ostrvo!"

     

    http://www.dodaj.rs/f/3l/Dx/1OjL5ndv/1/kondogbia-horz.jpg

     

    "Kondogbia prosao ljekarske preglede i odmah zaduzio dres sa brojem 18!"

     

    Geoffrey Kondogbia sada vec bivsi igrac Seville i reprezentativac Francuske,potpisao je ugovor sa Arsenalom na 4 godine.Ovaj talentovani Francuz je odmah stigao u London i zaduzio dres sa brojem 18.Dok je njegov "kolega" Koke samo potpisao ugovor te ce u Arsenal stici na leto!Arsenal je izdvojio "samo" 10 miliona za ovaj transfer Kondogbie.Posle Negreda i Navasa,jos jedan kljucni igrac Seville napusta ovu ekipu.No spominje se da ce Mertescaker doci na leto u Sevillu kako bi se ojacala zadnja linijia ove ekipe.

     

    "Koke potpisao 'predugovor' a u Arsenal ce doci zavrsetkom ove sezone!"

     

    Mladi igrac Atletico Madrida i reprezentacije Spanije,Koke ,je potpisao 'predugovor' sa Arsenalom.Ovaj talentovani igrac ce u Arsenal stici tek na leto.Arsenal je isplatio Atleticu 15 miliona za ovaj transfer.Arsenal ima "pretrpan" vezni red ,te ce Ramsey i Cabaye verovatno potraziti novi klub.Cabaye je doveden da bude glavni igrac u veznom delu terena,ali ipak nije opravdao ocekivanja te ce najverovatnije ovaj Francuz biti na transfer listi Arsenala.

     

    "Griezmann nezadovoljan u Real Sociedadu,Kosarac reaguje!"

     

    http://www.dodaj.rs/f/2c/Fx/2labboqf/antoine-griezmann.jpg

     

    Nakon sto je Sociedad odbio ponudu Arsenala za ovog igraca u vrednosti od 27 miliona,Griezmann je saznao za to i zeleo je da predje u Arsenal.Posle toga nastala je frka oko ovog mladog Francuza,te je on zatrazio da bude stavljen na transfer listu ,a Sociedad minimalno trazi 20 miliona za njega.Kosarac je jako zainteresovan za njega te se uskoro ocekuje ponuda iz Arsenala!

     

    "Wayne Rooney definitivno zeli iz kluba!Stavljen je na transfer listu!"

     

    http://www.dodaj.rs/f/e/mM/3f4Fqk4x/1/rooney.jpg

     

    Nakon nekoliko "svadja" izmedju Rooneya i Moyesa koji ocigledno nije pokazao nista jer United nije ni u konkurenciji za Ligu Prvaka,kljucni igrac Crvenih Djavola ce biti stavljen na transfer listu.Prema ne zvanicnim informacijama Rooney je vec stavljen te Moyes minimalno trazi "samo" 26 miliona za njega.Kosarac je bio zainteresovan za njega no sada ima Suareza u vrhu napada!

    • Like 1
  11. JANUARY

     

     

     

     

     

     

    "Do sada najbolji mesec za Topnike!"

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/2q/g0/4avrHW5Z/5/barclays-premier-league-.jpg

     

     

     

    "Arsenal se konacno domogao prvog mesta u Premijer Ligi!"

     

     

    Sjajni Arsenal!Po prvi put su prvi na tabeli Premijer Lige,nakon odlicnog meseca.U ovom mesecu u svim takmicenjima Arsenal ima samo jedan remi i sve ostalo pobede.Ipak da se vratimo samo Premijer Ligi.U direktom okrsaju za prvo mesto vec u prvoj utakmici u ovom mesecu Arsenal je igrao protiv Tottenhama.Na kraju je Arsenal slavio sa 4-2 na White Hart Laneu!Strelci za Arsenal su bili Vermaelen,Cabaye,Fellaini i Koscienly,dok su sa druge strane pogadjali Huddlestone i Gibbs auto gol.Sledecu utakmicu Arsenal je ponovo igrao u gostima i ponovo zabio 4 gola ovoga puta Norwichu.Zatim je usledio mec protiv Newcastle ,2-1,a onda protiw Swansea 3-0.Zadnju utakmicu u Premijer ligi u ovom mesecu Arsenal je igrao protiv Evertona,a rezultat je bio 1-1.

     

     

    TABELA PREMIJER LIGE

     

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/1R/QT/1ea7IWIC/5/capital-one-cup.jpg

     

     

     

     

    "Arsenal je u Finalu Capital One Cupa!"

     

     

    Prvo finale u karijeri Kosarca sto se tice menadzerske karijere.Polufinale je Arsenal igrao protiv Manchester Citya.U prvoj utakmici na Etihadu Arsenal je slavio sa 2-1 golovima Koscienlyia i Suareza,dok je za City bio strelac Nasri.U drugoj utakmici potpuna nadmoc Arsenala.3-0 je pobedio a strelci su bili Cazorla ,Wilshere i Suarez.Arsenal ima priliku posle 20 godina da osvoji ovaj trofej!

     

     

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/3y/si/4SIZB0oH/fa-cup-logo.jpg

     

     

     

     

    "Poceo i FA Cup,Arsenal presao 2 prepreke!"

     

     

     

    Arsenal je malo teze prosao vec dve prepreke u FA Cupu.Prvo Derby sa 1-0 a zatim i QPR takodje pobedom minimalnim rezultatom.

  12. POLUSEZONA

     

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/2q/g0/4avrHW5Z/4/barclays-premier-league-.jpg

     

     

    MATCHES IN PREMIER LEAGUE

     

    TABLE OF PREMIER LEAGUE

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/3Z/OE/1qF3JedO/5/ucl-logo.jpg

     

     

    MATCHES IN UEFA CHAMPIONS LEAGUE

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/1R/QT/1ea7IWIC/4/capital-one-cup.jpg

     

     

    MATCHES IN CAPITAL ONE CUP

     

     

     

    OTHERS (OSTALO)

     

     

     

    "Messi po 4 put osvaja zlatnu loptu!"

    "Messi takodje poneo titulu najboljeg igraca godine u Svetu!"

    "Messiev kolega,Neymar najbolji mladi igrac na Svetu!"

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/3J/Yx/3R2t2neD/neymar-horz-vert.jpg

     

     

     

    TEAM OF THE YEAR

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/1C/VM/4CKRt3x3/1/milos-kosarac-news-inbox.png

     

     

     

    "Di Maria u prvih 11 u timu godine, Suarez na klupi!"

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/o/5/hGS61yp/1/di-maria-horz.jpg

     

     

    _____________________________________________________________________________________

     

    Mali report polusezone :) Hvala svima koji pratite ;)

  13. DECEMBER

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/3d/c0/24sXtdfl/arsenal-matches-schedule.png

     

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/2q/g0/4avrHW5Z/2/barclays-premier-league-.jpg

     

     

    "Jedan poraz i jedan remi za drugo mesto na tabeli!"

     

     

    Arsenal se konacno domogao drugog mesta na tabeli Premijer Lige.Prvu utakmicu u mesecu su igrali protiv Sunderlanda medjutim nisu ispunili ocekivanja i odigrali su 2-2.Usledio je manji derbi u Londonu protiv Fulhama na Emirates stadionu.Arsenal je na kraju pobedio 2-0.Ponovo jedan neocekivan poraz.Posle ove utakmice Kosarac je taktiku promenio na 4-2-3-1 i zadrzao verovatno do kraja sezone.Poraz od Hull Citya u gostima.Zatim su usledila dva velika derbija prvo sa Unitedom.U 8 minutu Luis Suarez je naceo mrezu Crvenih Djavola.U 54 minutu Vermaelen postavlja konacni rezultat na 2-0.Arsenal je pravo nadigrao Manchester ,a gosti na ovome mecu nisu imali ni jednog udarca u okvir gola.Zatim mec na Anfield Roadu.Dobra igra i domacih i gostiju ,no nesto bolji gosti.Na kraju sudija je produzio mec 3 minute ,ali je Giroud u 95 minutu zabio gol za drugo mesto na tabeli!Ovo je ujedno bio i debi Girouda ove sezone,jer pored Suareza i Walcotta te Podolskog nije mogao upasti u prvu postavu!Posle ovoga su usledila dva nesto laksa meca ,prvo 3-1 protiv West Bromwich Albiona.Zatim je usledio mec protiv Stokea ,veliko iznenadjenje ove sezone koji je uvek bio u prva 3 mesta od kako je liga pocela.Na kraju Arsenal je opravdao ulogu favorita i slavio sa 2-0.

     

     

    TABELA PREMIJER LIGE

    ARSENAL vs Manchester United

    Liverpool vs Arsenal

     

     

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/3Z/OE/1qF3JedO/3/ucl-logo.jpg

     

     

     

    "Bez primljenog gola Arsenal prolazi u narednu fazu takmicenja!"

     

     

     

    Odlicna polusezona iza Kosarca i Arsenala.Grupnu fazu Lige Prvaka je uspeo proci bez primljenog gola,a ni u Pley Offu Arsenal nije primio gol.Zaista sjajna statistika Arsenala u Ligi Prvaka.U narednoj fazi Arsenal je dobio Napoli koji je jako nezgodan protivnik.Pored utakmica Premijer Lige ,Arsenal je u ovome mesecu odigrao samo jos jednu utakmicu Lige Prvaka,dok COC Cupa i FA CUPa nije ni bilo.2-0 protiv Shakhtara bilo je dovoljno za jednu veoma bitnu statistiku za Arsenal i prolaz dalje sa prvog mesta!

     

     

     

     

    "Kosarac je izabran za trenera meseca!"

     

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/2b/NR/15B9BfnN/milos-kosarac-news-inbox.png

     

     

     

    Po prvi put Kosarac je izabran i za trenera meseca,nakon odlicnih partija protiv Junajteda i Liverpula,a potom i Stokea.5 pobeda iz sedam meceva te po jedan remi i izgubljena utakmica.Jako zadovoljavajuce a ovo je po prvi put dobio Srpski strucnjak.

  14. NOVEMBER

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/y/7r/23VJNoTd/arsenal-matches-schedule.png

     

     

    "Lagan raspored za Arsenal u Novembru!"

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/2q/g0/4avrHW5Z/1/barclays-premier-league-.jpg

     

     

    Jedan lagan mesec za Arsenal.Nije bilo nekih protivnika koji bi uzeli Arsenalu bodove.No Crystal Palace nije tako mislio.Ipak da krenemo ispocetka.Prvo gostovanje West Hamu,koje je Arsenal pobedio sa minimalnim rezultatom.Onda to gostovanje Crystal Palaceu.Veliko iznenadjenje i pobeda novih u ligi ove sezone.Zatim su usledile dve utakmice kod kuce i dve pobede Arsenala.Prvo 3-0 protiv Southamptona ,a onda 5-1 protiv Cardiffa.Ipak posle ovoga meseca Arsenal nije napravio nesto znacajniji iskorak na tabeli pa je ostao na 5 mestu tabele.

     

     

    TABELA PREMIJER LIGE.

     

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/3Z/OE/1qF3JedO/2/ucl-logo.jpg

     

     

     

    "Remi sa Juveom i velika pobeda protiv Ludogoreca za prolaz dalje!"

     

     

     

    Odlicni Arsenal u Ligi Prvaka.I dalje bez poraza i bez primljenog gola.Odlicna statistika Arsenala.Ipak Arsenal nema sve pobede,onom remiju iz Torina dodaje se jos jedan remi protiv Juvea ovoga puta na Emirates Stadionu.Zatim jos jedan mec na Emiratima.Velika pobeda protiv Ludogoreca od cak 6-0 i potrvrda na prvom mestu i prolazu dalje ekipe Arsenala.U zadnjem kolu ce Arsenal igrati u Ukrajini protiv Shakhtara.Shakhtar ce imati sanse za prolaz dalje ukoliko pobedi Arsenal ,ali i Juve da ne pobedi Ludogorec.

     

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/1R/QT/1ea7IWIC/1/capital-one-cup.jpg

     

     

     

    "Izmjesani tim ,prvih 11 i rezervi,siguran protiv Derbya!"

     

     

     

    U utakmici Liga Kupa,Arsenal je sa izmesanom postavom izasao na teren i savladao Derby.Rezultat na Emirates stadionu bio je 3-0 za Arsenal.Odlicno je odigrao Chamberlain.Uz njega su sjajno odigrali i Wilshere i Ramsey.

     

     

    ____________________________________________________________________________________

     

    Vracam se pisanju.Ruka je dobro

    :D ... Nekako mi je preglednije ovako mesec po mesec pisati ,ako moze bilo bi dobro a ako ne jbg :S ...

    • Like 1
  15. Hvala svima .... pisacu u jedan nema problema ;) Sada sam promenio formaciju na 4-2-3-1 jer sam se iznervirao kada sam izgubio od Crystal Palacea ,a dobili su i City ali su i zadnji na tabeli...nego sada necu moci pisati ovako brzo jer sam ruku povredio (mozda cak i slomio) na treningu pa samo pomalo igram ,mesec novembar je \avrsen ali verovatno cu zavrsiti i decembar i januar pa cu napraviti report :(

  16. 4-4-2 .... GK :Goalkeeper / Defend (WOJA SCZESNY)

    DR / DL : Full Backs / Supports (SAGNA & GIBBS)

    DC / DC :Central Defender / Defend (Koscienly i Vermaelen)

    MC:Ball Wining Midfielder /Defend (FELLAINI)

    MC:Deep Lyin Playmaker / Support (Cabaye (Wilshere rotiiram ih)

    AMR:Inside Forward /Attack( DI MARIA)

    AML:Inside Forward / Attack (CAZORLA)

    ST:Poacher / Attack (WALCOTT)

    ST:Advanced Forward / Attack (LUIS SUAREZ ) :)

  17. OCTOBER

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/32/ii/4cqR7NUX/oktobar.png

     

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/2q/g0/4avrHW5Z/barclays-premier-league-.jpg

     

     

    "Solidan ucinak za Arsenal u ovom mesecu!"

     

     

    U ovom mesecu nesto vise utakmice ,nesto jacih utakmica.Prvo mec protiv Evertona.Utakmica se igrala na Emirates Stadionu tako da Fellaini ipak nije isao "kuci" nego ce tek u prolece.No veoma teska pobeda Arsenala od 2-1 upravo zahvaljujuci Fellainiu koji je odlicno odigrao.U narednom mecu Arsenal je u derbiju kola igrao protiv Manchester Citya na Etihadu.City je imao 2 penala ,i oba je Aguero realizovao ,dok je sa druge strane iz slobodnog udarca Santi Cazorla zabio za Arsenal.Po mnogima mnogo dosadna utakmica ,a golovi su vidjeni samo iz prekida.

     

     

    TABELA PREMIJER LIGE

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/3Z/OE/1qF3JedO/1/ucl-logo.jpg

     

     

     

    "U Ligi Prvaka Arsenal prvi u grupi!"

     

     

    Zahvaljujuci najvise velikoj gol razliki Arsenal je prvi u grupi pored Juventusa Shakhtara i vec otpisanog Ludogoreca.I ako Arsenal i Juventus imaju isti broj bodova ,Arsenal je zahvaljujuci velikoj pobedi u Bugarskoj prvi na tabeli.Juventus je u Torinu pobedio 3:0 Ludogorec.Istim rezultatom na Emiratima u drugom kolu slavio je Arsenal protiv Shakhtara.Ocekivalo se malo veci otpor Ukrajinaca,medjutim ipak nisu mogli nimalo parirati mocnoj ekipi Kosarca!U 3 kolu Shakhtar je porazio Ludogorec,dok su u Torinu i derbiju grupe Juve i Arsenal odigrali bez golova.

     

     

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/1R/QT/1ea7IWIC/capital-one-cup.jpg

     

     

     

    "Kakav preokret Arsenala na Liberty Stadionu!"

     

     

     

    Druga prepreka za Arsenal u Liga Kupu ,bio je Swansea.Velsani su vodili sa 2:0 na ovoj utakmici u prvom poluvremenu vec u 30 minutu ,a oba gola zabio je Moore.Pred kraj prvog dela utakmice Theo Walcott je samo smanjio rezultat.Medjutim u drugom poluvremenu vidjena su jos 4 gola za Topbdzije.2 gola Di Marie,te po jedan Vermaelena i Suareza.

  18. SEPTEMBER

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/14/sq/4re0Qh3a/septembe.png

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/2q/g0/4avrHW5Z/barclays-premier-league-.jpg

     

     

    "Stoke nepobediv!Prvi na tabeli sa maksimalnim ucinkom!"

     

     

    Posle poraza u gostima od Stokea,Arsenal je na Emiratima docekao Norwich.Naravno Arsenal je bio favorit u ovom mecu.Na kraju su to i opravdali posle sjajnog rezultata od 4-1.U narednom kolu na Emiratima je Arsenal docekao Newcastle.Izuzetno teska borba za 3 boda koja je na kraju odneo Arsenal.Zatim su usledila dva iksa u Premijer Ligi.Prvo protiv Swansea u gostima na Libery Stadionu.Na pocetku meca je igrac Arsenala koji je na pozajmici u Swansea doveo Velsku ekipu u vodstvo.Ubrzo je Arsenal preokrenuo rezultat u svoju korist.No na kraju utakmice Wilfried Bony zabija za veliki bod za Swanseu.U narednom mecu najveci derbi Londona ! Celzi je na Stamfrod Bridzu docekao Arsenal.Santi Cazorla je doveo u vodstvo Topnike ,ali se Celzi vratio preko Mate i uzeo bod kuci!

     

     

    TABELA PREMIJER LIGE

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/3Z/OE/1qF3JedO/1/ucl-logo.jpg

     

     

    "Arsenal ubjedljiv u Bugarskoj !"

     

     

     

    Sjajna pobeda Topnika na gostovanju u Bugarskoj.Odlicna predstava Cazorle,Di Marie i Suareza!Na kraju sjajnih 5-0 za prvo mestu u grupi.U Drugoj utakmici ove grupe Juventus je slavio protiv Shakhtara u Torinu!

     

     

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/1R/QT/1ea7IWIC/capital-one-cup.jpg

     

     

     

     

    "Arsenal lagano sa drugim timom prosao prvu prepreku!"

     

     

     

    U Capital One Cupu,Arsenal je lagano prosao prvu prepreku ka trofeju Liga Kupa!Prva prepreka bio je Sheffield United.Kosarac je izveo igrace koji nece cesto dobijati priliku u velikim utakmicama ove sezone ,pa ce igrati ovako u kupu.Na kraju oni su se sjajno borili a neko mozda i izborio za prvih 11.U zadnjim minutama je Sheffield dao gol ,ali pre toga Arsenal je kontrolisao igru citavu utakmicu tako da nije bilo problema i potrebe za strahom Topnika!

  19. http://www.dodaj.rs/f/2q/g0/4avrHW5Z/barclays-premier-league-.jpg

     

    AUGUST

     

     

    "Kosarac debitovao pobedom u Premijer Ligi protiv rivala iz Londona !"

     

     

    Sjajan pocetak Kosarca u svojoj prvoj utakmici na klupi Topnika.U prvom kolu vec je bio jedan veliki derbi.Igralo se na Emiratima izmedju dva Londonska kluba, Crvenog i Belog,Arsenala i Tottenhama!Vec u 5 minuti utakmice ,takodje debitant u Premijer Ligi i u dresu Arsenala,Angel Di Maria je pogodio za vodstvo Arsenala od 1-0.Posle gola Arsenal je nastavljao sa opasnim prilikama.U 28 minutu nakon sto je Soldadao dobio direktan crveni karton ,definitivno olaksava Arsenalu posao ,te ce do kraja utakmice Tottenham igrati sa 10 igraca!U 68 minutu Theo Walcott povecava vodstvo Arsenala na 2:0.Na kraju se ispostavilo da je to konacan rezultat ove utakmice.Zaista sjajan debi Kosarca u Premijer Ligi ,pobeda protiv rivala.Naredni mec Arsenal igra protiv Real Sociedada!

     

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/3Z/OE/1qF3JedO/1/ucl-logo.jpg

     

     

     

    "Arsenal lagano protiv Real Sociedada!"

     

     

     

    Vec u prvoj utakmici na Emirates Stadionu ,Arsenal je osigurao prolazak dalje.Posle velikih 4-0 ,Arsenal se nije morao brinuti za revans ,pa je Kosarac krenuo mec sa "rezervama".U prvoj utakmici Arsenal je nadigrao na sve moguce nacine Spanjolce.U 18 minutu kapiten Topnika ,Vermaelen,je naceo mrezu Sociedada.Do kraja poluvremena se rezultat nije menjao ali u nastavku igre prvo Walcott u 52 a zatim Suarez u 55 minutu zabijaju i unistavaju nadu Spanjolaca da bi opet mogli zaigrati u Ligi Prvaka.U 75 minutu Angel Di Maria je zapecatio sudbinu Sociedada sjajnim pogotkom.U revans mecu Arsenal je odigrao bez golova u Spaniji.

     

     

     

    "Arsenal izvukao Juventus,Shakhtar i Ludogorec!"

     

    Arsenal ce prvi mec igrati u Bugarskoj protiv Ludogoreca,zatim ce Shakhtar gostovati na Emirates stadionu i onda u 3 kolu verovatno odlucujuca utakmica za prvo mesto ,Arsenal ce ici u Torino!

     

     

     

     

    SVE UTAKMICE U AVGUSTU !

     

     

    "Stoke iznenadio Arsenal kuci!"

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/3b/2T/2EXffjYp/august.png

     

     

     

    Nakon odlicne pobede od 2-0 protiv Tottenhama,u drugom kolu Topnike je cekala nesto laksa ali izuzetno zeznuta ekipa.Na kraju Stoke je slavio sa 3-2.Pored ove dve utakmice u Avgustu ,Arsenal je igrao i Ligu Prvaka ,u vec spomenutim duelima protiv Real Sociedada ,Arsenal je bio bolji sa 4-0 u ukupnom rezlutatu!

    • Like 1
  20. http://www.dodaj.rs/f/1g/mp/1AJKhR10/grb.jpg

     

    http://www.dodaj.rs/f/s/yn/DsQAXaT/4/sportski-zurnal.jpg

     

    "Mihajlovic dobio otkaz ! Kosarac novi trener Srbije ?!"

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/1d/11D/3pkBiVMp/mihalovic.jpg

     

     

    Sada i zvanicno Sinisa Mihajlovic vise nije trener Fudbalske Reprezentacije Srbije!Konacnom odlukom Fudbalskog Saveza Srbije Mihajlovic je dobio otkaz nakon losih rezultata.Prva vest za novog trenera izasla je vec rano ,a novi trener Orlova mogao bi biti Milos Kosarac!Da dobro ste culi.Covek koji je pre otrpilike mesec i nesto dana postao menadzer Arsenala.Medjutim on ne planira napustiti Arsenal ,nego bi vodio i Srbiju i Arsenal.Naravno malo ko to moze ,ali on bi verovatno mogao !

     

     

     

    NEXT WEEK ....

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/s/yn/DsQAXaT/4/sportski-zurnal.jpg

     

     

    "Kosarac novi trener reprezentacije Srbije!"

     

     

     

     

    Nakon sto je nedavno potpisao za Arsenal,Milos Kosarac je i zvanicno novi trener fudbalske reprezentacije Srbije.On je vec zabelezio par odlicnih rezultata na pocetku sezone u Arsenalu.Nakon odlicnog otvaranja sezone protiv Tottenhama (2-0 ; H) ,i ulaska u Ligu Prvaka lagano protiv Real Sociedada, Kosarac je dobio pouzadnje Tomislava Karadzica i ostalih iz Fudbalskog Saveza Srbije! Srbiju i Kosarca ocekuje prvo prijateljski mec sa Andorom,a zatim utakmice protiv Skotske (H) ,Walesa (A) ,Belgije (H) i Hrvatske (A).Minimalni cilj je da se Srbija plasira u Baraz za Svetsko Prvenstvo 2014 koje se igra u Brazilu!

  21. a pa ne mogu da verujem :S Bas sam se bio zaigrao i ako sam planirao mesec po mesec da pisem i dosao sam do Januara ,a prvi put od kako sam poceo FM 13 uvek sam stavljao 3 backup sejva po 1 mesec ovoga puta nikako nisam stavio jer nemam dovoljno memorije i bum nestane struje (tacnije monitor otisao dok je grmelo i morao sam rr komp) sada ni ne znam dokle sam dosao ali zadnji put sam sejvovao nekad u septembru ili sredinom oktobra :S Nema veze NASTAVLJAM ! I ako sam bio prvi na tabeli i ako sam prosao u LP sa 6 0 0 i ako sam sa Srbijom imao samo jedan poraz pobedio Belgiju i Hrvatsku u sred Zagreba ali jbg :(

  22. http://www.dodaj.rs/f/19/WW/S79k8Dr/3/arsenal-news.jpg

     

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/37/dV/2pQno2Jw/2/daily-mail.jpg

     

     

     

    BOMBA:"Luis Suarez novi igrac Topnika!"

     

    http://www.dodaj.rs/f/3A/y8/2r8bKPPt/2/luis-suarez.jpg

     

     

     

    "Sapunica" koja je dugo trajala konacno se zavrsila.Liverpool je pristao ipak na ponudu Arsenala od 47 miliona ,a Suarez je pristao na platu od cak 200 hiljada sedmicno.Urugvajac je odlaskom Rosickog uzeo dres sa brojem 7 na ledjima.Arsenal je ponovo oborio rekord transfera,nakon sto je prije neki dan to drzao Fellaini 25.5 miliona,ovoga puta skoro 2 puta vise je placen Luis Suarez.Sutra ce zvanicno biti predstavljeni i Di Maria koji vec nekoliko dana trenira sa ekipom i Suarez.

     

     

    KOSARAC:"Sada se okrecemo Premijer Ligi i Ligi Prvaka!"

     

     

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/3Z/OE/1qF3JedO/ucl-logo.jpg

     

     

     

    "Arsenal izvukao Real Sociedad u Ligi Prvaka!"

     

     

     

    http://www.dodaj.rs/f/2q/ke/16bm5iDy/arsenal-fc-draw.jpg

     

     

    U Pley Offu,posljednjem kolu pred grupnu fazu Lige Prvaka,Arsenal je izvukao Real Sociedad.Spanci su napravili sjajan uspeh prethodne sezone nakon sto su ostali na 4 poziciji ispred Valensije ,Mallaga i ostalih velikana .Real Sociedad se vraca posle dugo godina u Ligu Prvaka, a da li ce se plasirati to je sada pitanje.Arsenal pojacan sa Suarezom,Di Mariom,Fellainiem i Cabayeom ce biti jako tesko poraziti,ali nikada ne treba odustajati.Menadzer Topnika je izjavio da nije nesto zadovoljan zrebom jer je Sociedad sjajan tim kojeg se trebaju svi paziti.Upravo tako ne zgodan tim.U klub je dosao Seferovic dok je Illarramendi napustio ,jedan od glavnih igraca sredine terena.

     

     

    ____________________________________________________________________________________

     

     

    Sa transferima je gotovo :P:) Sada ide mec sa Tottenhemom ,zatim dueli sa Sociedadom. Pisacu mesec po mesec i tako to . Uzeo sam i Srbiju da vodim malo da ih iscupam iz "govana " malo -_-:P:) Pozz

    • Like 4

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |