Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Must Buy


Bob0
 Share

Recommended Posts

  • Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mogu te pitati koliko si ga platio i koji trening koristi�?

 

Platio sam ga 7.5  miljuna,ali mozes ga i za nizu cijenu dovest,ja se nisam htjeo cjenkati posto sam imao ogroman TB

 

a za treninge koristim  "Zeko`10 No.1 Treninzi X3" od Edina sa FMB

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Hvala puno, zadovoljstvo mi je da podelim ovo sto imam sa ostalima. Slobodno pisite kritike i pohvale u vezi gorepomenutih igraca. Manje-vise ne možete da pogrešite sa njima. Preporučujem Omera Topraka...razbijač...i da...zaboravio sam možda i najbolju odbrambenu investiciju na igrici.

 

Sergiy Kryvtsov(Metalurg) DC---Ovog pod obavezno dovesti!

Evo i ScreenShot:

 

http://i47.tinypic.com/nlvt74.jpg

Link to comment
Share on other sites

javi da znam dal da ga dovodim, još nešto kako se razvijao Daniel Sturidge

E ne znam zasto nemam Aleksica na igrici, pre sam ga imao, a uvek koristim medium database :S Pokusao sam da nadjem neki SS na drugim forumima medjutim nista...dakle sto se tice Aleksica ne mogu ti pomoci.

Sto se tice Sturigde, ocekivao sam vise...skaut kaze da bi bio dobar za moj Bordeaux, ali potencijal mu ide do 2.5 zvezdice i to jedva.

Evo SS pa proceni sam:

http://i48.tinypic.com/2v0eq2p.jpg

 

Izvinjavam se zbog eventualnog spama, malu gresku sam napraivo. Molim Admina da obrise moj post iznad!

Link to comment
Share on other sites

Da, dozvola ume da bude problem kod južnoamerikanaca. Pametan izbor, veruj mi nećeš se pokajati. Evo SS kakav je kod mene. Ove markirane ocene su ustvari ocene koje su potrebnu igraču koji igra na AMR poziciji, pa ti proceni koliko je dobar za svoje godine:

 

http://i47.tinypic.com/1411lzl.jpg

 

Evo častim sve jednim neverovatnim SS-om. Nisam mogao da verujem kad sam video xD

 

http://i45.tinypic.com/2dh9106.jpg

Link to comment
Share on other sites

Da, dozvola ume da bude problem kod južnoamerikanaca. Pametan izbor, veruj mi nećeš se pokajati. Evo SS kakav je kod mene. Ove markirane ocene su ustvari ocene koje su potrebnu igraču koji igra na AMR poziciji, pa ti proceni koliko je dobar za svoje godine:

 

http://i47.tinypic.com/1411lzl.jpg

 

Evo častim sve jednim neverovatnim SS-om. Nisam mogao da verujem kad sam video xD

 

http://i45.tinypic.com/2dh9106.jpg

 

Kako si ti stavljao Salvia, ja stavljam winger na attack

Takođe  ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Gojko Kačar

 

http://img138.imageshack.us/img138/6506/kacar.png

 

Ime igrača:Gojko Kačar

Godine igraca:22

Pozicija:dc,DM,mc

Državljanstvo:Srbija

Trenutni klub:Herta BSC

Vrednost igrača:7,500,000 evra

 

 

 

http://img31.imageshack.us/img31/4448/gkprofil.th.png

 

http://img72.imageshack.us/img72/2716/gkpersonal.th.png

 

http://img706.imageshack.us/img706/7573/gkpos.th.png

 

 

TeuRP-fYm-o

 

 

 

 

 

Karijera

 

Gojko Kačar je srpski fudbaler rođen 26.01.1987. godine u Novom Sadu.Kao mali,mnogo je voleo da trči za loptom,a svoje prve korake načinio je u Vojvodini iz Novoga Sada.Trud mu se isplaćuje u sezoni 2002-2003 kada je iz omladinskog tima prekomandovan u pvi tim Vojvodine.Njegove dobre partije zapazilo je veoma mnogo menadžera,ali na kraju prelazi u Hertu, 2007. Godine za oko 3.000.000 eura, što ga čini najskupljim igračem Vojvodine u istoriji.

Poziv za reprezentaciju Srbije,dobija 24.11.2007.godine u meču protiv Kazakhstana.Ostaće upamćen na utakmici mlade selekcije Srbije protiv Mađarske gde je Srbija pobedila 8:0,a Kačar dao 5 golova.I dan nanas je član reprezentacije Srbije gde će na predstojećem prvenstvu sveta u Južnoj Africi braniti boje Srbije.

 

Dobre strane:

 

Kao igrač sredine terena,tj. vezista,Kačar je veoma dobro tehnički potkovan igrač.Veliki je timski igrač i veoma se zalaže na terenu.Iako nije mnogo visok,ume da bude opasan u vazduhu.Zna da svojim dugim pasovima  ubaci saigrače u sjajne šanse.Sjajan dribler i dobar u završnici.Veliki je plus što može da igra na dosta pozicija.

 

Loše strane:

 

Naravno,niko nije savršen i svako ima svoje mane.Jedna od mana Gojka Kačara je izdržljivost.Brzo troši svoju enegriju, pa nakon 60-70. minuta njegova kondicija opada ispod 60%.Gubi vremenom koncentraciju,pa počinje grešiti a neke "lake" lopte ne može da savlada.

 

CA-PA

 

Kačar je,kako se kaže prava "fudbalska mašina na terenu".Veliki mu je plus što može skoro sve pozicije na terenu.Od libera,beka,zadnjeg veznog,pa sve do krila pa i do klasičnog špica.Ipak,najbolje mu "stoji" pozicija zadnjeg veznog.Sa 22 godine koliko ima,neki atributi se mu veoma visoki.Uz veoma dobar trening,Kačar za nekoliko godina može biti jedan od najboljih zadnjih veznih fudbalera,ne u samo u Evropi,nego i u svetu

 

Moje mišljenje:

 

Za ovakvog igrača,ne treba štedeti pare i na samom početku može igrati u nekom velikom klubu i to na veoma visokom i prihvatljivom nivou.Posle nekoliko godina,dobro će napredovati i stasati sigurno u jednog od vođa tima ili reprezentacije

 

 

P.S.

 

Evo,jednog,nadam se solidnog prikaza igrača za kojeg treba izdvojiti lepu sumu novca,a ne pokajati se.Gledaću da ubuduće radim sam prikaz igrača na ovaj fazon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Ja sam Otamendija doveo u 24toj i neprestano mi napreduje.Zaista nevidim kraj tom napredku u svim aspektima.Usput hvalite Zezinha i podilazite mu meni je nakon 2 godine dosao bez obestecenja i ubrzo je napredovao u treninzima sada imam aml koji ostavlja iza ledja svakog cuvara a jos ima mnogo da napreduje.Zuculini je po meni sjajna kupovina sa svakoga ko zeli radilicu na sredini terena koja ce doneti dodatnu agresivnost i pozrtvovanost u jakim utakmicama.Ochoa je sjajno resenje na poziciji golmana za svakoga ko igra jake lige.I za kraj obavezno kupujte James Rodrigueza u prvoj sezoni mozete ga dobiti za 4m i odmah forsirati nakon 3 godine imate cudo u timu kojem neznate koju ulogu da mu date vrhunski intiligentan vrhunski tehnicar izuzetno brz i pokretljiv sa sjajnim sutom iz daljine.Igrac kakvog nebiste pozeleli da vidite i protivnickom timu  :D
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Sebastian Rodriguez(Defensor Sporting (Uruguay) )..doveo ga 2012 u Dinamo Zagreb..ima 20 godina i bolji je od svih igrača  (obrambenih, jer mu je pozicija DC)..već je sada wonderkid, a tek kad se do kraja još razvije..preporuka 100%..platio ga 17,5M al iz Bayer L., možda je jeftiniji u matičnom klubu odmah na početku

 

http://i746.photobucket.com/albums/xx102/toocool_1988/rodriguez.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |