Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Become A Legend-Postani Profesionalac


Wiz™
 Share

Recommended Posts

I DM i MC su ti prirodne pozicije.

 

Sutra ide nastavak tj. izvještaj sa polusezone.

 

@Filkaja vjerojatno su te prebavili u u19 momčad.

 

Ja mislim da se pise super :pokvaren:

 

Slab sam :D Kada ce biti prvi update ?

Tek ti je 14 godina šta ti očekuješ....Sutra u jutro ide prvi report.

Ako se može mijenjat da mi stavite da sam u Rennesu,ako je moguće pošto nisam pazio,samo sam copy-paste -.-

Sad ti je gotovo. :D

Edited by WizKhalifa
Link to comment
Share on other sites

Izvještaj s polusezone

 

 

Slobodan Milovanović

 

Golman Partizana koji je u ovih 6 mjeseci dobro napredovao.Za u19 momčad nastupio je 4 puta i primio 5 golova.Ubrzo je prebačen u prvi sastav Partizana gdje je upisao 3 nastupa u lizi i 1 utakmicu u kupu.U te 4 utakmice primio je 6 golova, a samo je jednom njegova mreža ostala netaknuta.I još da napomenem mladi igrač se izborio i odigrao je tri utakmice za u21 tim Srbije

 

Goran Belhanda

 

Mladi hrvat marokanskih korjena ima jako dobre ocjene za svoje godine.Bio je prebačen u Montpellierove rezerve koje su nastupale u CFA ligi.U tom periodu nastupio je 18 puta i zabio 2 gola.Goran je pozvan u u19 tim Hrvatske,a mediji kažu da će biti novi Zvonimir Boban.

 

Ivan Marević

 

Velika nada hrvatskog nogometa trenutno igra za u19 momčad Chieva i u odličnoj je formi.U 14 juniorskih utakmica zabio je 9 golova i upisao 2 asistencije.Zahvaljujući dobroj formi pozvan je za mladu repku hrvatske i u 2 utakmice zabio 1 gol.

 

 

Luka Marević

 

Dinamova nada,čini se kao da će to biti još jedan dobar maminjov posao.U 18 utakmica koje je igrao za Dinamove juniore zabio je čak 12 golova.Čak je i nastupio za prvi sastav Dinama u utakmici u kupu i upisao 2 asistencije.Zahvaljujući dobroj formi pozvan je u mladu reprezentaciju.

 

Semir Sisic

 

16-godisnji Bosanac koji igra u redovima Bayerna.Svi mu predviđaju svijetlu budućnost u klubu,a mediji ga opisuju kao novog Zvjezdana Misimovića.Semir je u 16 utakmica za juniore bavaraca zabio 6 golova.Svi su začuđeni kako još nije dobio poziv za BiH reprezentaciju ali i to će doći na svoje.

 

Dino Grgić

 

Mladi playmaker ali i odličan gol igrač ove polusezone za juniore Osijeka nastupio je 20 puta i zabio 5 golova.Zahvaljujući dobroj formi pozvan je u prvi tim Osijeka i tamo je upisao 1 ligaški nastup i 2 nastupa u kupu.I on je pozvan u u20 repku

 

Michael James Diphtong

 

Brzonogi hrvat M.J Diphtong za kojeg kažu da će bit novi Zvonimir Boban već polako opravdava očekivanja.U 16 utakmica za juniore Dinama zabio je 4 gola i upisao 6 asistencija.Zahvaljujući tome pozvan je u u19 reprezentaciju Hrvatske.

 

Ihava Boner

 

Čovijek zvan stijena.Budući stup obrane bilo kojeg tima.Za B momčad Chivasa u 28 utakmica zabio je 3 gola i upisao 3 asistencije.Zahvaljujući dobroj formi jedno je vrijeme igrao za prvu momčad Chivasa i tamo upisao 3 nastupa.Pozvan je u meksičku mladu reprezentaciju i nastupio je čak 11 puta.

 

Marko Aleksić

 

Mladi napadač Zvezde u 14 utakmica za u19 tim zabio je 5 golova.Jedan je od najmlađih sudionika i vremana i prostora za napredak itekako ima.Mediji kažu da će bit novi Blagoje Marjanović.

 

Astorre Viola

 

20-godišnji krilni igrač Napolija još nije pokazao nikakav značajan napredak.U 8 utakmica zabio je 2 gola i siguran sam da će njegov napredak krenut nabolje.Svi znamo kakva igračina on može postat.

 

Besim Helić

 

Mediji kažu da će biti novi Slavisa Jokanović.Besim je odličan obrambeni igrač za kojeg će se otimati klubovi.U 17 utakmica zabio je 4 gola i upisao 3 asistencije.Začudo još nije pozvan u reprezentaciju Srbije.

 

Filip Milanović

 

Produkt Barcelonske la masije.Mediji kažu da će bit novi Dejan Stanković.U 16 utakmica za u19 momčad zabio je 10 golova i upisao 5 asistencija.Pozvan je u prvi tim Barce za jednu kup utakmicu u kojoj je zabio i asistirao.

 

Ado Ares

 

Mediji kažu da je sličan igrač Alexu Songu.Pokazao je napredak u ovom periodu i u 17 utakmica za u19 ekipu upisao je 5 asistencija i čak ima 5 osvojenih lopti po utakmici.Strašno veliki talenat i otkriće Arsena Wengera.

 

Stefan Trajković

 

Jedan od većih talenata u ovom Bap-u.Brzonogi napadač za kojeg kažu da će bit novi Slobodan Santrac.U 19 utakmica za juniore zabio je 7 golova i time dobio poziv u reprezentaciju Srbije.

 

Stefan Radičević

 

On i Sloba vjerojatno će se borit za prvog golmana partizana.Za sada ide bolje Stefanu koji je u 18 utakmica za juniore partizana primio 8 golova i 10 puta mu je mreža ostala netaknuta.Vrijedi istaknuti da je upisao 2 nastupa u kontinentalnom takmičenju nije primio gola.

 

 

Dario je jedini koji konstanto nastupa za svoj matični klub.Već je upisao 17 utakmica za Zrinjski i dobio je poziv od u20 repke.Pred njim je velika budućnost samo da popravi koncentraciju.

 

Eto to bi bilo to od izvjestaja s polusezone,sljedeci put će biti drukčiji reporti jer previše vremena utrošim dok sve ovo napišem.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |