Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Koliko Uspješno Se Može Kopirati Barcelonina Igra?


Dino151
 Share

Recommended Posts

  • 5 months later...

Moram se umiješati.

 

Barsa ne može da igra dobro jer njima svi napadi počinju od odbrane. Kažem odbrane? Oni trenutno nemaju odbranu. Njima igraju Mascherano i Song štopere i mislim da je tu glavni problem. Vezni red ne dobija sigurnost kao kada su tu Pujol i Pike. Kada se oni vrate biće mnogo bolja Barsina igra. Da li je Real favorit prije Barse? Barsa trenutno bježi Realu 8 bodova u ligi a ako pogledamo Ligu Šampiona, Real nije dobio dvije važne utakmice (u Nemačkoj poraz od 2:1 i u Španiji 2:2, obije sa Dortmundom). Ako pogledamo, Real je svaku težu utakmicu kiksao ove godine. Igrali su remi sa Valensijom kod kuće, izgubili od Sevilje, igrali 2:2 sa Barsom iako su Barsini štoperi bili Maskerano i Adriano (a bek mladi Montoja). Pomenuo sam da su izgubili i igrali remi sa Borusijom. Srećno su dobili Mančester Siti, poraz od Getafea. Sve to ukazuje da je Real lošiji ove godine. Sa druge strane, Barsa je dobila i Valensiju i Sevilju. Poraz od Seltika ne zabrinjava jer Barsa prolazi tu grupu, to nije sporno.

 

Meni se čini da je Barsina igra malo lošija ali još se traži Alexisova forma, Villa tek što se oporavio, Pike i Pujol su već duže povrijedjeni, Iniesta je imao povredu sad ga polako uvodi.. Barsi ne treba sada dobra igra, oni će sa pola snage dobijati u ligi pa i u Ligi Šampiona jer su u lakoj grupi. Tempiraće formu za osminu finala Lige Šampiona kada dodje nokaut faza. Tada će Barsa biti prava.

 

Što se Bajerna tiče, navijao sam za njih i protiv Intera i protiv Čelzija ali oni imaju neku barijeru u finalu. Jednostavno nemaju karakter velikih ekipa. Žao mi je zbog toga jer su zaslužili da osvoje prošle godine.

Edited by Youri Djorkaeff
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Barca je puno slabije organizirana nego pod Guardiolom.Ali,ono osnovno sto oni imaju je sjajan tim,fantasticno se poznaju..Imaju 3-4 od 10 najboljih svjetskih igraca i imaju-Messija....S Piqueom njihova obrana funkcionira znatno bolje i kad se on vrati i to ce proraditi.Inace nisam fan Barce,dapace,jedini klub iza HAJDUKA koji koliko-toliko favoriziram je Real.

Prosle sezone je sansa da Barca osvoji LP bila dobrih 60%,i vise...Ove sezone je to 30-40%,sto je i dalje vise od svih ostalih.Sansu vecu od recimo 10% imaju samo Real(ako podigne formu,a moze) i Bayern...Trofej za klubove poput Juventusa,Uniteda,Chelsea je vec u sferi senzacije...Da ne govorim o Shakhtaru i Dortmundu koje se odjednom mnogi poceli dizati visoko.Jesu dobri,ali ni priblizno toliko.Isto vrijedi i za Arsenal.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |