Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Bojan Krkić Pérez


juanes
 Share

Recommended Posts


Osobne informacije

Ime:Bojan

Prezime:Krkić Pérez

Godina rodjenja:28. kolovoza 1990.

Nacijonalnost:Španjolac

Klub za koji nastupa:F.C. Barcelona

Omiljena osoba:Ronaldinho

Omiljeni klub:F.C. Barcelona

Klubovi za koje je nastupao:Barcelona B

Utakmice za reprezentaciju:3(3)


http://bojankrkic.soccerstar.info/images%5Cplayers%5Cbojan-krkic.jpg


Ličnost

Rođen je u gradu Lleidi kao sin oca Srbina i majke Katalonke. od 1999. do 2005. Bojan je igrao u mladim uzrastima Bracelone. 06./07. Bojan je napredovao i ušao u Barcelonu B dok nije postao sposoban i potpisao ugovor s Barcelonom A kada je navršio 17 godina. Prvu utakmicu za Barceloninu prvu momčad Bojan je odigrao 24. travnja 2007. godine u prijateljskoj utakmici protiv egipatskog El Ahlya i zabio gol u pobjedi 4-0.

Pozicija

16. rujna 2007. Bojan je prvi puta zaigrao za Barcelonu protiv Osasune, ušavši s klupe u 78 minuti kao zamjena za još jednog mladog napadača Barcelone Giovania dos Santosa. 3 dana kasnije zaigrao je u UEFA-inoj Ligi prvaka protiv Lyona također ušavši s klupe u 88 minute kao zamjena za Lionela Messia.

Sa 17 godina i 22 dana postao je najmlađi igrač u povijesti UEFA-ine Lige prvaka. Drugu utakmicu u Ligi prvaka odigrao je protiv Stuttgarta 2. listopada.

Prvu utakmicu u La Ligi Bojan je igrao protiv Villarreala 20. listopada i odmah zabio gol u 25 minuti utakmice. Bio mu je to prvi pogodak za prvu momčad Barcelone i postao je najmlađi strijelac kluba u La Ligi.

Prvi gol u Ligi prvaka zabio je 1. travnja Schalkeu 04 i tako postao prvi nogometaš iz 1990. koji je zabio u Ligi prvaka i drugi najmlađi strijelac Lige prvaka odmah iza Ganca Petera Ofori-Quayea koji je zabio gol sa 17 godina i 195 dana igravši za Olympiakos.

Završio je sezonu sa 10 pogodaka i tako nadmašio Raula po broju pogodaka u debitantskoj sezoni.

Prednosti

Za razliku od velike većine mladih igrača Bojan ima sjajne mentalne ocjene koje još mogu samo rasti u budućnosti. Krasi ga iznimna nepredvidljivost pa protivnički igrači gotovo nikad ne znaju što će učiniti kad je s loptom. Također odlično igra i bez lopte, igrač za velike utakmice baš zbog svojih mentalnih osobina.

Slabosti

Jedina mana je šut glavom i ona se jedino nemoze popraviti radi njegove fizičke građe. Naravno uz kvalitetan trening ove ocjene mogu samo rasti. Također nije fizički jak i nema koncentraciju da do kraja odigra kvalitetno.

Trenutna sposobnost

Iako je vrlo mlad Bojan je tehnički dobro potkovan. Ističe se njegov odličan nos za gol, krasi ga jos odlična tehnika i dribling. Jedina mana je (Heading 9) i on se jedino nemoze popraviti radi njegove fizičke građe.Naravno uz kvalitetan trening ove ocjene mogu samo rasti.

Potencijalna mogucnost

Veliki talenat i velika nada Španjolske reprezentacije. Nažalost,u Barceloni,pored Etoa, Ibrahimovića i Henry-a, teško je dobiti priliku. Ali,mlad je .Ima tek 18 godina i čitava karijera je pred njim.

Informacije o transferu

Igrač koji je pod velikim utjecajem medija koji u njemu vide neko čudo od djeteta. On ima sve predispozicije da to i postane, ali ne znam može li jedan klinac podnijet takav stres. Barca ga ne želi prodati jer znaju o kakvom dragulju se radi i ne žele da propadne kao i Santos kojega su prodali jer su bili u financijski lošoj situaciji.

Vrijednost:8 M

Opci utisak

Pa moje neko mišljenje da je on tip igrača za španjolsku primeru.U Engleskoj, Njemačkoj mislim da se ne bi snašao. A inače, generalno, extra potencijal. Bojan je igrac koji se razvija punom parom, ima samo 18 godina. Sa pravinim treningom postaje carobnjak u napadu i golove daje kao iz sale. Ukoliko trazite buduceg napadaca u kojeg ste spremni uloziti puno, ovo je igrac za vas, bez ikakve dvojbe.


Video informacije:

http://www.youtube.com/watch?v=azJRMxQjnqM&feature=fvst


Link to comment
Share on other sites

  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |