Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Vaši taktički i trenerski uzori?


Dino151
 Share

Recommended Posts

Po meni je daleko najjači trener Jose Mourinho,ne jer je trener Reala,već zato jer je osvajao puno trofeja sa različitim klubovima i koristio u svakom drugu taktiku,vrlo je svestran i zna motivirati ekipu što ove sezone opravdava Real sa 6 preokreta u drugom poluvremenu

Link to comment
Share on other sites

Ja mislim da Pep i nije bio bitan faktor Barceloni jer je ona mogla i sama razvaljivati ekipe,dovoljno je pokazivao u El Clasicu ubacivanjem Thiaga,što je to nešto nidje veze,ipak on je vodio samo 1 tim i sa njim osvojio sve,ipak je to bio tada najjaci tim,a sada kada je oslabio odma ide,mislim da kada bude osvojio ligu prvaka sa Portom i Interom nek se javi,do tad kad preuzme neki klub obavijesti me.

 

VIVA Jose !

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Hiddink je jedan od rijetkih kojem skidam kapu.Posle njega je to Special One a onda Laurent Blanc koji me zadivio svojim pristupom prema igri.

Još jedan od menadžera koji mi je drag,ali ne toliko prvenstveno radi karaktera jeste Jurgen Klopp,još iz vremena dok je u Mainzu radio :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

ima li neko volje slozit nesto u stilu velikog "del Bosque" 4-6-0 ..dal bi funkcioniralo na FM-u ?

 

Blaz Sliskovic "BAKA" trener svih trenera :D haha ( uz to barata i engleskim )

Edited by IlkeM
Link to comment
Share on other sites

Od trenera sa ovih prostora najviše cenim pokojnog Tomislava Ivića, Ćiru Blaževića i Slavoljuba Muslina, a od stranaca Gus Hiddink, jose Mourinho (iako sam navijač Barce) i Vicente Del Bosque (još od pre desetak godina dok je vodio Real Madrid sa Zidanom, Figom, Ronaldom i Karlosom).

Link to comment
Share on other sites

Mogo bi ja probati,za kada ti treba?

 

kad i ako sastavis nesto javi ,ja sam pokuso nesto al nije to to , fali agresije u napadu ( mora falit kad nema napadaca :P )

i ne napadam sa svih 10 igraca kao spanija :D

 

Cisto da vidimo ako netko to moze docarat u FM svijetu, bilo bi super

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Najviše cijenim Radomira Antića i Fergusona. Mislim da ono što Fergi radi u Mančesteru neće više moći nijedan trener. Svaki put kad pomislim da može otići u penziju neka me tuga obuzme. Neprocenjivo je gledati onu njegovu staru njušku kako žvaće žvaku i kulerski posmatra dešavanja na terenu. Veliki mag, svakako..

 

Od mladjih, Diego Simeone, čoveka prate uspjesi od početka karijere. Osvojene lige sa Estudiantesom (2006.) i Riverom (2008.) pa onda Ligu Evrope sa Atleticom pa onda naredne godine i Super Cup Evrope. Sada je odmah iza Barse sa istim brojem bodova. Izuzetno me zanima koliko može taj čovjek. Po meni jedan od najtalentovanijih trenera trenutno.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |