Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

F.C. Fulham


juanes
 Share

Recommended Posts

 Fulham

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/1/13/Fulham_FC.svg/150px-Fulham_FC.svg.png                      

Zemlja- Engleska

Datum osnivanja- 1879

Status- Professional

Reputacija- National

Predsjednik- Voli klub

Omiljeno osoblje- Luis Boa Morte

Najljuci rivali- Chelsea, Q.P.R

Ostali rivali- Brentford

Finansije- Secure

Procijenjena vrijednost- 50M€ (Loan Debt: €26M)

Stadion- Craven Cottage, London

Kapacitet stadiona- 25 500 under Soil heating

Uslovi za treniranje- Top training facilities

Uslovi za razvoj mladjih kategorija- Good youth facilities

Kontinentalno takmicenje- none

Predvidjanje medija- 18. mjesto

Prosjecna starost tima- 27

Squad Personality- Ambitious

 

Dres:    http://cdn.epltalk.com/wp-content/uploads/2009/06/new-fulham-home-kit.jpg

 

                                     Finansije

                             Balance- 10,14M

                             Profit/(Loss)- 400K

                             Season Budget- 2.5M

 

                                                                                Igracki kadar

 

GK- Prvi golman ovog tima je Mark Schwarzer. Ima 34 godina,pokazao se kao dobro pojacanje i postao prvi golman ovog tima. Dosta visok i ta mu visina pomaze pri njegovoj igri. Njabolji atributi su mu: Handling (18), Throwing (17), Reflexes (17). Njegova zamjena je David Stockdale.

 

DR- Igrac koji se u Fulhamu pokazao dosta dobrim i tim skrenuo paznju svog trenera i ustalio se u postavi.Ima tek 24 godinu i dolazi iz Njemacke. Standardan je u ovom timu. Prodoran igrac koji takodjer moze igrati i na poziciji desnog krila. Njegovi najbolji atributi su: Agilty (16), Determination (16), Composure(17),…Na ovoj poziciji su jos: Chris Baird, Aaron Huges.

 

DL- Jos jedno novo pojacanje Fulhama i to odlicni Aaron Hughes. . Njegovi najbolji atributi su: Jumping (18), Work Rate (18), Natural Fitness (19). On je vice kapetan.

 

DC- Stoperski dvojac cine Paul Konchesky i John Paintsil. John Paintsilje jedan jako kvalitetan igrac koji se vec ustalio svoje mjesto u reprezentaciji Gane,a i u prvom timu Fulhama. Momak pred kojim je buducnost nogometa i od njega se puno ocekuje. Moze igrati i na poziciji beka ali je na ovoj puno bolji. Njegovi najbolji atributi su: Heading (18),Tackling (18), Influence (18). Konchesky je kapiten ove ekipe i vazan igrac odbrane.

 

AMC-DMC- Na poziciji zadnjeg veznog prvenstveno treba paznju obratiti na Alexeya Smertina. Nekadasnji igrac Dinamo Moskve je vec pokazao tamo kakav je igrac,a to se od njega i ocekuje u ovom timu. Igrac koji je poprilicno izdrljiv i zna se dobro postaviti na terenu. Njegovi najbolji atributi su: Passing (16), First Touch (16), Work Rate (18).Na poziciji klasicnog  centralong veznog je mladi Iranac Andranik. Igrac od kojeg se dosta ocekuje,a zasigurno ima za to potencijal.

 

AMR- Danny Murphy . Igrac koji je pred pocetak sezone stigao iz Readinga. Tu je pokazivao dosta dobre igre. Karaktersitika njegove igre je jako dobra pregeldnost te prodornost i podjednako dobro moze igrati i kao centralni vezni,poluspic ili desno krilo. Cesto se ubacuje u napad i tako zna postici pogodak. Njegovi najbolji atributi su: Long Throws (17), Crossing (17), Flair (16), Corners (16). On je i kapetan ovoga tima.

 

AML- Nekadasnji igrac Chealsea, Damien Duff.Damien Duff koji je jako dobar igrac i standardan je reprezentativac svoje repke. Jako prodoran igrac koji dobro izvodi prekide i kao Elano cesto se ubacuje u napad i tako zna postici pogodak. Njegovi najbolji atributi su: Free Kicks (17), Penalties (16), Pace (16), Of the Ball (16).

 

 

FC- Napadacki dvojac ovog tima cine Bobby Zamora i Erik Nevland. Erik Nevland je jos jedan od novih i dosao je iz Evertona pred pocetak sezone. Ima 26 godina. Igrac koji je dosta jak na zemlji nije nista losiji. Igrac koji zna postici i po 30-ak golova po sezoni kada mu ide od "noge". Njegovi najbolji atributi su: Determination (17), Acceleration (18), Pace (18). Erik Nevland je norvežanin koji je pravi partner Zamori u napadu.On je dosta jak u skok igri ali ga krasi i dosta dobra tehnika. Njegovi najbolji atributi su: Tehnique (16), Determination (17), Pace (18). Tu je jos i Andrew Johnson

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |