Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Preko Partizana do Celsija.


SerAlexandar
 Share

Recommended Posts

http://www.mondo.rs/v2/images/logo-mondo.png

ALEKSANDAR STANOJEVIC U LONDONU!

http://www.svevesti.com/images/sr/222518.jpg

 

Doskorasnji trener Partizana Aleksandar Stanojevic jutros je vidjen na Beogradskom aerodromu kako u pratnji svog menadzera krece put Londona.

Da li je Stanojevic otputovao u London poslovno ili ne videcemo kroz par sati, Stanojevic je bio vidno raspolozen i za ekipu Monda kratko prokomentarisao:

 

-''Bicete obavesteni o svemu u sledecih par sati''

 

Ostaje nam samo da cekamo.

 

 

http://www.mondo.rs/v2/images/logo-mondo.png

Stanojevic Novi trener Celsija!

 

http://www.glas-javnosti.rs//files/image_for_teaser/STANOJE.JPG

 

Aleksandar Stanojevic novi je trener Londonskog Celsija.

Na zvanicnom sajtu Celsija pojavilo se ovo obavestenje a samo pola sata kasnije sazvana je konferencija na kojoj je prisustvovalo mnostvo Britanskih novinara koji su zeleli da postave pitanja novom sefu strucnog staba Celsija.

Da Stanojevicu nece sve ici kao hladna voda videlo se i po pitanjima novinara, jedan novinar ga je pitao da li je svestan da je ovoj generaciji Celsija ovo poslednja sansa da uzme titulu sampiona evrope, i da bi vec sledece sezone mogao da igra sa potpuno novim timom, jer mnogi pakuju kofere iz Celsija, godine su ucinile svoje, Stanojevic nije ustuknuo pred novinarima:

 

-'' Znam da ce biti tesko, klub kakav je Celsi mora konstantno da igra dobro, imamo sjajne igrace Drogba, Teri, Lampard... Sve su to igraci cija imena ce dugo ostati u usima ljubiteljima ove igre, moj cilj je da od Celsija odmah napravim evropskog Sampiona, da li ce mi to poci za rukom ne znam, ali da cu dati sve od sebe to je sigurno''

 

Novinari su nastavili sa teskim pitanjima, pitali su Stanojevica da li je svestan u sta se upusta i da 'zivot' sa Abramovicem nije med i mleko kao sto izgleda:

 

-'' Svestan sam tezine posla, u velikim klubovima moras odmah da stvaras rezultate, vodio sam sampiona Srbije i tamo sam bio pod konstantnim pritiskom jer su se tamo trazile uvek pobede ma kolika razlika bila na tabeli od prvog pratioca, znam da ce tako biti i ovde stoga se ne plasim, bice kako Bog zapoveda''

 

Kako ce se Stanojevic snaci u Engleskoj videcemo, dugo smo cekali da neki nas strucnjak preuzme ovako veliki klub, da li ce ga fanovi plavaca pamtiti po dobrom ili losem vreme ce pokazati.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

http://www.mozzartsport.com/img/design/header_logo_white.gif

Stanojevic odradio prvi trening!

http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Fernando+Torres+Chelsea+Training+Session+Press+FxdGdAVSz_Al.jpg

 

U dobroj atmoseri fudbaleri Celisja zapoceli su pripreme za sezonu 2011/2012 pod komandom Aleksandra Stanojevica.

Okupilo se dosta novinara oko pomocnog terena Celsija gde je Stanojevic odrzao svoj prvi trening i rekao svoje prve impresije nakon rada sa igracima.

 

-'' Jako je lep osecaj kada radis sa ovakvim majstorima, sve je lakse kada imate ovakve igrace''

 

Osvrnuo se Stanojevic i na pojacanja, Abramovic nije velikodusan kao prethodnih sezona, svega nesto vise od 20 miliona eura ima na raspolaganju Stanojevic.

 

- '' Mi imamo i ovako dobar tim, ali sigurno da cemo pojacati neke linije tima ukoliko to bude bilo potrebno, za sada je najvaznije da se ekipa dobro pripremi''

 

 

http://www.mozzartsport.com/img/design/header_logo_white.gif

Dragovic i Boyd u Celsiju!

 

http://relevant.at/system/galleries/upload/0/1/2/67082/news_98605.jpghttp://static.guim.co.uk/sys-images/Sport/Pix/pictures/2009/4/25/1240665847185/Kris-Boyd-001.jpg

 

 

Stanojevic doveo svoja prva pojacanja, momak za kog se interesovao Mancester, Juventus, Barselona... Odlucio je da potpise za Celsi, mladi stoper srpskog porekla koji igra za reprezentaciju Austrije, potpisace u narednih par dana ugovor sa Celsijem, visina transfera iznosi negde oko 4 miliona eura. Dragovic ima 20 godina i standardni je prvotimac Bazela i igra na poziciji stopera.

 

Kris Boyd je veoma poznat Britanskoj javnosti, igrao je godinama u Skotskoj, za Rendzers je odigrao 143 utakmice i postigao 101 gol, ima 27 godina a u Celsi je stigao kao slobodan igrac, Boyd bi treblao u popodnevnim casovima da bude predstavljen medijima.

Edited by SerAlexandar
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |