Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Ante Rukavina


juanes
 Share

Recommended Posts

Osobne informacije

Ime:Ante

Prezime:Rukavina

Godina rodjenja:18. lipnja 1986.

Nacijonalnost:Hrvat

Klub za koji nastupa:Panathinaikos

Omiljena osoba:Etto

Omiljeni klub:HNK Hajduk Split

Klubovi za koje je nastupao:HNK Šibenik, HNK Hajduk

Utakmice za mladu reprezentaciju:12(7)

http://img36.imageshack.us/img36/6568/4112af795fcd.jpg

Ličnost

Počeo karijeru u Šibeniku kad je imao 9 godina. Nije bio neki veliki potencijal kao neki njegovi vršnjaci no svojim golovima, asistencijma, brzinom i sjajnom tehnikom privukao je pozornost skautima Dinama, Hajduka, Lyona, Arsenala, Marseillea, Benfice, Sportinga i ostalih velikih klubova. Zabio je 2006. godine 8 golova od kojih 3 Dinamu i 1 Hajduku. Nije imao profesionalni ugovor do onog 2007. u proljeće s Hajdukom. Također je za vrijeme igranja u Šibeniku dobio nagradu Večernjeg Lista za najveći mladi potencijal u nogometu. Čak je bio pozvan od strane izbornika Hrvatske nogometne reprezentacije ali nije se iskazao u pravom svjetlu te je ostao u mladoj reprezentaciji gdje je velika zvijezda i jedan od najboljih igrača.

Pohađao je mladu školu nogometa u Šibeniku i Tehničku skolu. Za mladu reprezentaciju debitirao je 15. ožujka 2006. protiv Italije u Umagu.

Pozicija

Rukavina je klasicni napadac koji ceka lopte da ih "trpa" u mrezu. Uzor mu je Etto pa pokusava igrati nalik na njega. Inace velika nada i pruza odlicne partije u Grčkoj.

Prednosti

Kao što sam naglasio, najveća prednost ovog igrača su napadački atributi. Odlično se snalazi sa loptom, ima dosta dobro izrazen dribling atribut, kontrola, primanje lopte,... sve odlike pravog krativnog napadača. Njegova prednost ogleda se i u tome sto se odlično snalazi kako u špici tako i kao polušpic. Rukavina je onaj tip igrača koji u bilo kojem trenutku može da zablista i da sam reši utakmicu.

Slabosti

Kada je riječ o slabostima, vidljivo je da Granero fizički atributi nisu jača strana.Nije igrač koji moze da u konstantnom i visokom tempu odigra cijelu utakmicu. Takođe nije igrač za taktiku u kojoj očekujete da svaki igrač da doprinos kako u napadu tako i u odbrani. Njegov radijus kretanja je područje samo orijentirano ka protivnikom šesnaestercu. Od njega se ne moze očekivati da se vraća duboko u područje svoga tima i tu trazi loptu.On je visoko raspoređen na terenu i čeka loptu kojom će uspeti idealno pogoditi mrezu protivnika

Trenutna sposobnost

Odlican napadac koji ima sve sto svaki trener moze pozeljeti. Ima odlicno oko za gol sto mu daje nadimak "target man". Opasan po gol svake ekipe i jos vrlo bitno da se ne boji uc u duel i nema straha ni pred kim.

Potencijalna mogucnost

Mlad, prespektivan igrač. Dobrim treninzima moze napredovat još puno. Mora poboljsati svoje fizicke atribute jer nije na razini na kojoj bi trebao biti.

Informacije o transferu

Igrac koji bi otisao u neki veci klub i za manje novca, ali ga grci ne bi pustili. Ako bi bili uporni mogli bi ga dovest za neki dupli iznos od njegove vrijednosti.

Vrijednost: 1.5M funti

Opci utisak

Zbog svojih izraženih tehničkih atributa,ovog igrača preporučujem onim managerima koji igru svog tima baziraju preko AMC na ST igrača.Nisam imao prilike da imam ovog igrača u timu ali misli da je idealna opcija za kupovinu kako jačim timovima tako i onim timovima koji se bore za europska takmičenja, jer ovo je igrač koji sigurno može dosta toga promeniti u igri, svakako nabolje.

 

Video informacije:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |