Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Partizan


SlobaGrobar
 Share

Recommended Posts

FK PARTIZAN BEOGRAD

 

http://www.dodaj.rs/f/2q/j1/1arwGmwT/1/partizan-beograd.png

 

 

Zemlja - Srbija

Osnovan - 1945

Status - Professional

Reputacija -  National

Rivali - Crvena Zvezda,Hajduk,Dinamo,Budućnost,Vojvodina

Finansije - Secure

Procenjena vrednost - 18.75M e (Loan Debt: 3M e)

Stadion - Stadion FK Partizan

Kontinentalno takmičenje - 32.710

Predviđanje medija - 1st

 

Očekivanja uprave:

Jelen Super liga - Minimalna očekivanja uprave su da osvojite Jelen Super ligu.

Lav kup Srbije - Uprava nema očekivanja u vezi ovog takmičenja.

Liga šampiona - Želi da dođete bar do zadnjeg kola kvalifikacija za ligu šampiona.

 

Finansije:

Balance - 8.711.813 e

Transfer Budget - 2.999.999 (Budget Ajustment: 4.811.400 e)

Wage Budget - 71.452 e

 

Pregled ekipe:

GK

Partizan ima tri golmana,prvi golman je svakako Mladen Božović,kao zamenu preporučujem Darka Božovića koji ne zaostaje puno za Mladenom. Treći golman je Aleksandar Radosavljević. U omladinskoj školi je Uroš Radonić koji će se za par sezona razviti u dobrog golmana uz dobar trening.

DC, DRL, WBRL

Partizan je možda i najjači u zadnjoj liniji,pored štopera Đorđevića,Krstajića i Kneževića vašim zadacima na toj veoma odgovornoj poziciji mogu da odgovore i Stanković,Miličić koji se nalazi u Teleoptiku,ako dobija solidnu minutažu za dve sezone će biti srce Partizanove odbrane. Karišik i Krneta su takođe igrači na koje treba obratiti pažnju jer iz mog ličnog iskustva u proceni omladinca nisam pogrešio nikada. Krneti i Miličiću možete davati i prve sezone da budu starteri na nekim mečevima,budite sigurni da bez obzira protiv koga igrate oni vas neće izneveriti. Što se tiče bekovskih pozicija,tu je Partizan malo slabiji,na desnoj strani preporučujem Marka Jovanovića jer ostala dvojica desnih bekova su isuviše slaba da bi mogla da odgovore beku kakav treba Partizanu (Kamberović i Stević). Što se tiče leve strane Marko Lomić je taj koji nema dovoljno dobru zamenu pa će te biti prinuđeni da ga stavljate da igra non-stop,u slučaju povrede Vojislav Stanković ili Velibor Miličić biće u mogućnosti da igraju na toj poziciji. Dva odlična beka,Brežančić (Metalac),Stevanović (Spartak) su na pozajmicama prve sezone.

DM, MC, M RL, AMC, AMRL

Pozicije na kojima Partizan ima zaista mnogo dobre igrače. Na poziciji zadnjeg veznog može da igra i "A" reprezentativac Radosav Petrović,kao i Ljubomir Fejsa koji će mnogo bolje odgovoriti zadacima kada ga stavite da igra levo krilo. Saša Ilić i Moreira su vam najbolji kada ih držite na poziciji AMC,sa Partizanom preporučujem da ne igrate sa MC-ovima. Brana Ilić,Nemanja Tomić,Nikola Vujović... samo su neki igrači koje treba forsirati po boku,pogotovo Brana Ilić koji može biti ključni faktor po toj desnoj strani. Miloš Bogunović,još jedan ubica po krilu je na pozajmici prve sezone u Kadizu. Obratiti pažnju na sledeće omladince: Vojkan Miljković (DM,MC),Nenad Lukić(DM,MC),Darko Brašanac (M LC),Stefan Prelić (M LC),Miloš Jojić (AM LC) i Nenad Grumić (M RC).

FC, ST

Kleo i Dijara koji budu napast za sve golmane u prvoj sezoni imaju i zamenu u klincima iz omladinske škole koji će ih naslediti za nekoliko godina. Marko Obradović,Jovan Vučinić,Nikola Trujić,Semir Agović... Samo su neki od igrača koji će uz dobar trening postati ono što su Diarra i Cleo. Ne treba zaboraviti ni Washingtona koji vam uvek može biti zamena. Njegov doprinos u skok igri je neprocenljiv.

 

Predlozi za kupovinu:

Svakako predlažem da pojačate još malo to levo krilo,prva opcija je Dušan Tadić koji je kao rođen za Partizan. To će vas koštati oko 4 miliona - 4.5 miliona ali neće te zažaliti,dečko je stvarno ubica po levoj strani. Kao drugo pojačanje preporučio bi Darka Fejsu iz Kulskog Hajduka koji je po meni jedan od boljih bekova u ligi. Ako ga dovedete nećete se pokajati,500.000 - 700.000 hiljada će te morati da izdvojite za njegov transfer.

 

Ključni igrači:

 

Nenad Đorđević

Ljubomir Fejsa

Cleo

Moreira

Brana Ilić

Mladen Krstajić

Lamine Diarra

Mladen Božović

 

 

 

Autor: SlobaGrobar (Pre kopiranja na neko drugo mesto potrebno je pitati za dozvolu)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |