Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Zasto i dalje igrati FM / Motivacije za FM


Goku
 Share

Recommended Posts

  • Replies 24
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Razmišljam da se povučem skroz sa foruma i da batalim fm,fejs...

Onda bi ovaj forum ostao bez odlicnog online igraca,tako da moras nastaviti dalje.  :)

To najvise ubije volju za igrom .. Prvi sejv najzanimljiviji, drugi zanimljiv a posle treceg na silu :S

FM se ne mora igrati svaki dan,kada ne ide ugasi i cekaj da dodje inspiracije.Gledaj nogomet,sastavi si sam neki izazov,itd. :D

Link to comment
Share on other sites

Ni ja skoro mjesec dana nisam ukljucio FM. Ali ja imam druge probleme. A motivacija? Sad gorim. Imam neke ciljeve koje zelim da postignem sa Vitesseom.

Da napravim tim od Holandjana koji ce biti konkurentan u Evropi, a broj stranaca u timu da svedem na minimum. Takodjer do 2020 da imam bar 3 igraca iz vlastite skole.

Link to comment
Share on other sites

Iako je FM "simulacija", to je isto tako i igra. To je virtualni svet, u kojem se živi, ali isto tako se može iz njega pobegnuti, ako stvari loše krenu. Ali kao u knjigi: uvek, kad se vratiš, igrači če te čekati, iako se čini, da kad te nema, da žive neki svoj život.

 

I kad nemaš motivacije za igranjem, ona če se sigurno vratiti. Vreme je zaista dosadno, ali za 14 dana se vrača Liga Šampiona, zatim i nacionalna prvenstva.  :thumbup: Možda probaš neku drugu ligu (Azija, Afrika) ili se malo igraš sa editorom? To što ne igraš FM, ne znači, da ne možeš da budeš kreativan. Kao što su ostali rekli: Youtube, Pentagon, možda nabaviš koju knjigu o fudbalu, taktikama, postoji mnogo zanimljivih.

 

Kod mene je drugi problem. Jednostavno ne mogu prestati, da igram drugi save osim Partizanovega u FM 2007. Jeste: dosadile su mi povrede, statična reputacija lige (12), zbog koje ne mogu da dovedem ni Meksikance. Ali još uvek ga igram. Ne svaki dan, ali i kad ne igram, mnogo mislim na svet u 2071. godini (press konferencije pre nego što zaspim...). Iako imam neke ideje. Da pokrenem novi save, i da u editoru povečam reputaciju lige. Da probam malo više igrati FM 12 - uzeti severnokorejsku ili neku afričku ligu...

 

 

Link to comment
Share on other sites

Jedan savjet.

 

Kada nadjete klub po svome izboru,bez razmisljanja uzmite ga i nemojte dalje traziti druge klubova.Jer ce te tako ici u nedogled,traziti i traziti,i nadje te klub,ali i odustati brzo i pitat se,"Zasto nisam uzeo onaj prvi klub?".

Link to comment
Share on other sites

Meni je problem to sto kada sam poceo fm-10 sa Wolvsima imao plan da osvojim Premier.Kada sam osvojio Englesku rekoh sada moram da uzmem LS i odradio sam posao.Jbg trenutno hocu da napravim najbogatiji tim na svetu,ali vec vidim da cu i posle toga izmisliti neki novi cilj.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |