Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Nadmetanje u Plati


Zolinho10
 Share

Recommended Posts

Čudan naziv je l da? Uskoro ce vam biti jasnije...Priča nije istinita već skovana na Legendi.Nego da predjem na pricu koja se desila pre nekoliko dana.Početak će biti story ali posle prikazuje se kao karijera tako da sam stavio ovde a vi stavite gde hoćete.  :bo:


 

http://thecontrolleronline.com/wp/wp-content/uploads/2011/05/Mafia-II.jpg

 

Sicilija, Vila Laguna

 

Održan je skup mafije u strogoj tajnosti. Mislim da se zove Balkanska mafija ili kako god.Skup se održava kod glavnog boss-a Skippera, koji je inače poznat kao veliki švercer droge pre svega iz marihuane iz Kolumbije.Nikad nije provaljen ali zna se da se sada bavi nekretninama ali i raznim online mućkama.Njegov brat po krvi, kojeg svi zovu Ventus takodje bivši glavni diler za područje Balkana, koji se teretio za mnoga ubistva ali ni za jedno nije dokazano da je uradio...

 

width=225 height=300http://tekstovi-pesama.com/g_img/0/241186/scarface-1.jpg[/img]

 

Takodje tu se nalaze još tri čoveka.Gospodin sitni krijumčar i stručnjak za hakovanje gospodin Vidalin ili poznat kao dex6 koji je nezaposlen ali zato ima vilu na Jadranskom primorju skupu više miliona evra.Uz ove ljude nalazila su se i dva ulična mafijaša Sale92 i Denny Crane koji su mladi ulični borci koji su rodjeni na ulici i prošli mnogo toga u životu.Borba im nije strana reč, i oni su kako se nagadja došli tu da uče zanat koji će kako kažu njih dvojica preuzeti od Skippera i Ventusa.

 

width=313 height=300http://1to10reviews.files.wordpress.com/2007/08/meeting-roomlg1.jpg[/img]

 

Skipper: Ovako, sazvao sam ovaj tajni sastanak zbog jedne dnevne tačke, a to je naš forum koji smo organizovali a to je FM Balkan.Znate svi dobro da je za sada samo forum vezan za igricu, ali postaće nam to glavno mesto raznoraznih napada. Pa dex6 želim da čujem kako se razvija naš forum?

 

Dex6: Pa Skippi stvar je delikatna.Mnogo stvari odlično funkcionišu.Timovi rade, završavaju velike projekte.Članova ima jako puno, a što je dobro ima i dosta aktivnih.Ali... imamo jedan mali problem.

 

Ventus: Reci dex6 nemoj da širiš priču, smorio si.

 

Dex6: Offline igra nam ide sasvim dobro, ali jedan deo ne, a to su offline izazovi.To uredjuje naš aktivista Playboy koji je jako loš.Nikako da uspe da podigne igrivosti.Dao je neke bedne izazove, niko to ne igra.On je glavni problem foruma.

 

Skipper: Da li da mu damo šansu ili da ga ubijemo? Svi koji nam smetaju trebaju se jednostavno ukloniti.

Sale92: Skippi ja se zalažem da mu se da šansa još jedna.Dosta je radio ali ne ide mu.Stvarno ne znam ako još neki dan se ne vidi napredak ubićemo ga, to stoji.

 

Skipper: Ovako, verujem ti Sale.Nisi ti za džabe to što jesi.Ali ovako ti Denny moraš otići do Playboy-a i poslati mu jasnu poruku.Ili smrt ili napredak u tom delu foruma, mislim da znaš kako ćeš to uraditi.

 

Denny Crane: Naravno, gospodaru. (i izlazi iz sobe)

 

Posle Dennija izašli su i ostali samo su sačekali da čuju da je to to od strane šefova. Sve se jako brzo završilo, ali što je najgore Playboyu je krivica i ukoliko nešto ne nastavi sledi mu velika kazna.Smrt...

 

[glow=red,2,300]Nastaviće se...[/glow]

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

I ja u svojoj prici sam ubacio kroz Scandal ( ocajne novine) nekoliko clanova. Jbg nestane inspiracije  xD

Nemoj mi lupati vise pohvale, kao sto sam rekao i Ivanu, ne pratim zbog pohvala, nego sto mi se prati i sto me zanima  :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

facepalm <<< Pozitivni fejspalm da ne bi bilo zabune  :D

Ovako je nesto je moglo samo tebi pasti na pamet, bas me zanima kako ce ovo preci u FM.

Ne može on ništa bez mene,moja je ideja bila :mafia:

 

 

Skupilo se drustvo, svi iz bivse Juge,

tamo besneo je rat, a mi svi zlatne cuke.

Tad' se raspala i Sluzba, ali ne i nasa druzba,

tamo dole sankcije, a nama ovde zurka!!! :)

Link to comment
Share on other sites

Nekoliko dana kasnije...

Leskovac, Srbija

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/55/Panoramiusleskovac.jpg/290px-Panoramiusleskovac.jpg

 

Jedno obično jutro u Leskovac.Lepo vreme za ovo doba godine i ljudi su ranim jutrom ustali da prošetaju centrom i kupe sve ono što im treba taj dan.

Kao i svako jutro, Playboy srednjoškolac koji se bavi fudbalom odlazi na trening.U glavi mu je samo kako se proveo sinoć i koliko je popio.Dobro, ne seća se baš svih detalja, ali početka se seća.Sreće drugare i priča sa njima o tome... Nije ni slutio da će ga ovaj dan proganjati do starosti.Posle završenog treninga odlazi kući i nadgleda svoja zaduženja na forumu FM Balkan.

Kad ono začuje pucanj metka ispred kuće.Nije znao šta je pa je brzo izleteo napolje.Video je čudan prikaz, čoveka kako leži i drži se za ruku i drugi gospodin u odelu (Denny Crane, koji se lepo zamaskirao) koji ga poziva da mu pomogne.

 

Denny: Jel znaš gde je bolnica, dečko?

 

Play: Da znam, pomoćiću vam da ga odvedete.

 

Denny: Sedi u kola odma krećemo.

 

Ali to je bila zamka.Čim je seo u kola, vrata su se zaključala, a Play je primetio pištolj u džepu vozača.Čovek koji je bio ranjen (Sale92, koji je takodje bio u odelu) odma se oporavio...

Play: E ovde se ide levo gospodine.

 

Denny (sa zadnjeg sedišta): Ne idemo mi tamo Play. -rekao je i video se osmeh na njegovom licu.A  kada se nasmeje vidi mu se njegov zlatni zub koji uterava svima strah u kosti.

 

Play: A vi mene znate, pustite me neću nigde sa vama, zvaću policiju...

 

Sale92: Ne plači, pi*ko.Baš si gay.Ja u tvojim godinama sam bio hrabriji milion puta od tebe.A i kako ćeš da pozoveš policiju, čuti tu i vozi se.

 

Tada su mu stavili povez preko očiju.Nakon 10 minuta vožnje staju kola i čuje se razgovor Dennija sa nepoznatim licem.Imao je telefonski poziv.Play je počeo da se trese od straha, počeli su da ga vode.Izvadili su ga iz kola i nekim kamenitim putem vodili daleko.Zatim vrata su se otvorila, i njemu su skinuli povez. Video je nešto što nikada nije video. Prazna kuća prepuna spriceva, droge, flaša od alkohola... A na sredini je bila jedna stolica na koju su ga bacili odma i vezali ga.

http://www.dodaj.rs/f/2l/du/2W2uwW3T/mafia-2.jpg

 

Denny: Za početak da ti kažem da sve znam o tebi.Zoveš se Stefan Trajković, baviš se fudbalom, imaš jako velike probleme u školi, i što je najvažnije moderator si na FM Balkanu.

 

Play-a je oblio hladan znoj i samo je veoma malo klimnuo glavom.

Denny: I znamo da si moderator u LLM delu, Kada vi igrate i u Offline izazovima. Mogu ti reći da nisam zadovoljan tvojim radom. LLM i Kada vi igrate su relativno posećeni, i tu možeš proći sa dovoljnim uspehom, ali zašto niko ne igra Offline izazove.Zašto je tamo aktivnost na minimumu. Što ne zoveš ljude da igraju, što si dao onako loše klubove.(počinje da se dere) Da li si ti normalan, kaljaš reputaciju našeg foruma. Hoćeš da te ubijem sad.

 

Play: Neću, ali...

 

Denny: Nema ali, ništa ne radiš. (Uzima pištolj) Ubiću te sine kao zeca ako za 24 h ne pronadješ bar dva igrača koji će igrati te je*ene izazove. A ako ne nadješ, pa umrećeš u najvećim mukama. Je l želiš to?

 

Play: Ne.

 

Denny: Onda evo ti kompjuter imaš pristup samo našem forumu. Mi sada idemo, dolazimo sutra u ovo vreme, a ako ne vidimo dva igrača koji žele da igraju, mrtav si.

 

Uzimaju kofere i odlaze. Sale, koji se poigravao sa flašom Jack Danielsa dok je pritajno smejao pretnjama svog brata Dennija, namignuo je Playu koji je bio i dalje skamenjen i otišao.Stefan je u to vreme pozvao neki broj (Skippija) i rekao samo misija uradjena.

width=300 height=300http://farm4.static.flickr.com/3261/3237818747_04b53e1d6c.jpg[/img]

 

Play skamenjen ustaje sa stolice, i odlazi da se umije.Ima veoma veliki problem koji mora da reši veoma brzo. Ni sam ne zna šta ga je snašlo....

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |