Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Kad jednom smrkne, drugome svane [chelsea_boy]


chelsea_boy
 Share

Recommended Posts

http://www.dodaj.rs/f/P/5D/2otGIZrK/bbc.jpg

 

F A Cup 2010/11 namešten!!

http://www.dodaj.rs/f/29/eO/4wpXQydn/facup.jpg

 

Na naslovnim stranama svih novina stoji velikim slovima ispisano FA Cup 2010/11 namešten. Najveći pik se baca na finale izmedju Mančester Sitija i Stouk Sitija. Kako BBC saznaje Stouk se odmah nakon meča požalio FFE (Fudbalska federacija Engleske) na loše sudjenje. Navodno gol je postignut iz ofsajda, a Stouku nisu dosudjena dva čista penala. Žalba je usvojena a sudija Martin Etkinson je priveden , saslušan i zatvoren na 8 meseci. Sudija je priznao da je primio mito od Al Mubaraka (vlasnik Sitija)i tako je smanjio svoju robiju sa 3 godine na 8 meseci.

 

http://www.dodaj.rs/f/30/S7/1ph0Uy2j/tvorza.jpg

 

I dok je Etkinson iza rešetaka policija traga za Mubarakom. Nakon 48 sati aktivne potrage policija je uspela da privede Mubaraka i odvede na saslušanje. Dugo je bio tamo i na kraju je uspeo da se nagodi da isplati 35 miliona funti i smanji kaznu sa 5 godina na 5 meseci. Titula FA Kupa ide Stouku a klub neće imati blokiran račun ali će zato pretrpeti bolan pad a to je ispadanje u npower League 1.

 

http://www.dodaj.rs/f/1h/7w/2UofpWv2/npow.jpg


http://www.dodaj.rs/f/P/5D/2otGIZrK/bbc.jpg

 

Manćini prvi odlazi.

http://www.dodaj.rs/f/41/nq/3CDs17Df/man.jpg

 

Strašne stvari su zadesile Mančester Siti . U poslednjih nedelju dana su od velikog engleskog kluba spali na ekipu niskog ranga. Ostali su svi igrači i to je svetla tačka, Mubarak je dodao još 5 miliona samo da tim igra Ligu Šampiona i to je svetla tačka , ali Roberto Manćini je otišao . Napustio je Siti iako mu je bilo teško rekao je da je ovo velika bruka i da mora da ode.

Izjava:

[glow=orange,2,300]Bruka. Samo to imam da kažem. Ovo je katastrofa , meni je ispod časti da ekipu vodim u npower Ligi 1 i zato odlazim. Navijačima se izvinjavam i jako mi ih je žao jer su oni totalno izgubljeni.[/glow]


http://www.dodaj.rs/f/P/5D/2otGIZrK/bbc.jpg

 

Ko preuzima Siti ? Potencijalni naslednici :

 

Patrick Vieira

 

Patrik Vijera od ove trojice najneiskusniji u trenerskom poslu jer je pre nekoliko meseci završio igračku karijeru i to baš u Sitiju. Rodjen je 23.6.1976. u Dakru,Senegal. Imao je jako lepu i zavidnu karijeru koja je bila bogata titulama. Kroz karijeru je nosio dresove Kana,Milana,Arsenala,Juventusa,Intera i Sitija. U Arsenalu je najduže igrao čak 9 godina i bio je jedan od najboljih igrača sredine terena. Male su šanse da dobije mesto trenera, ali ko zna.

 

 

Eric Cantona

 

Svojevremeno fantastičan napadač , legenda Mančester Junajteda jako je blizu klupe njihovog gradskog rivala Mančester Sitija. Trenutno je velika zvezda u fudbalu na pesku (Beach Soccer) jer je selektor Francuske. Medjutim posao u Sitiju nije za odbacivanje a ovaj 45-ogodišnji Francuz kaže da bi bilo zanimljivo vratiti Siti u PL. 

 

Rafael Benítez

 

Proslavljeni španski trener koji je trenutno bez angažmana bi sigurno bio odlična zamena Manćiniju. Benitez je imao lepu igračku karijeru igrajući u odbrani kao sweeper. Nije igrao za velike klubove ali je zato za 12 godina promenio 3 kluba i odigrao 405 mečeva (22 pogotka). Kada je ušao u trenerske vode jednostavno je blistao a vodio je najpre klubove po Španiji : Valjadolid, Osasunu, Extremaduru, Tenerife, i Valensiju da bi onda preuzeo Liverpul koji je vodio 6 godina. Onda napusta Liverpul i odlazi u Inter gde je imao epizodnu ulogu i nakon prve sezone dobija otkaz. Nakon toga on nije dobijao ponude i ponuda Sitija bi ga vratila u život. 

 

TO BE CONTINUED

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 17
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

http://www.dodaj.rs/f/P/5D/2otGIZrK/bbc.jpg

 

FFE opet kažnjava Siti ?

http://www.dodaj.rs/f/3i/G3/24g52W7M/.png

 

 

Kako BBC nezvanično saznaje FFE ponovo kažnjava Siti. Ovoga puta je kazna jako teška za jedan klub koji igra u Evropi.Zabranjuje se kupovina igrača van Velike Britanije koji su stariji od 20 godina(kazna traje 4 prelazna roka uključujući i ovaj). Siti koji je već puno kažnjen ispadanjem u npower League 1, odlaskom Manćinija i udareni su po budžetu (oduzeto 40 miliona koje je Mubarak isplatio za smanjenje kazne), a sad i ovo da bukvalno nemogu da kupuju kvalitetne igrače van ostrva.

"Ovo je pravi pokazatelj kako se kažnjavaju lopovi" izjavio je gospodin Smith (predsednik FFE) za BBC.


http://www.dodaj.rs/f/P/5D/2otGIZrK/bbc.jpg

 

Viera nije u planu, on je samo želja novinara!

http://www.dodaj.rs/f/X/em/40Gt2aRN/viera.jpg

 

Vlasnici kluba šeici Monsur i Nahijan (koji nemaju veze sa nameštanjem) rekli su da Viera nije u planu ali da su ponude poslate Kantoni i Benitezu. Oni su za BBC izjavili da su ljuti na Mubaraka što je ukaljao obraz kluba ali da mu ne preti otkaz.

 

Anketa koja je postavljena na BBC-jevom sajtu * Koga biste želeli za trenera Sitija ? *

[glow=orange,2,300]Eric Cantona 36%[/glow]

[glow=orange,2,300]Rafael Benitez 64%[/glow]

 

Navijači su rekli svoje. Sada je sve ostalo na Sitiju i ovim trenerima.

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/P/5D/2otGIZrK/bbc.jpg

 

Ko menja Siti u PL?

http://www.dodaj.rs/f/D/13t/3mXmAOeh/up.jpg

 

Nakon afere oko nameštanja FA Kupa i izbacivanje Sitija u npower League 1 došlo je vreme da saznamo ko ih menja ?

 

Odluka je pala, na mesto Mančester Sitija dolazi West Hem. Ekipa koja je prošle sezone napustila PL sada se bez imalo truda vraća u nju. FFE je odlučila da vrati čekićare u društvo najboljih jer oni imaju najspremniji igrački kadar i bili su glavni favoriti za povratak u PL, tako su dali šansu još jednoj ekipi da zauzme mesto West hama u npower Championshipu.

http://www.dodaj.rs/f/45/Xw/nFL1TYS/200px-westhamunitedfcsvg.png

Sam Allydrace za BBC:

 

[glow=orange,2,300]"Jako mi je drago što smo opet u PL. Ovo je malo nepravedan način ali iskreno sigurno bi izborili promociju i nadam se da nam neće zameriti."[/glow]


http://www.dodaj.rs/f/P/5D/2otGIZrK/bbc.jpg

 

Ko menja West Ham u Championshipu?

http://www.dodaj.rs/f/D/13t/3mXmAOeh/up.jpg

 

Pošto se West Ham vratio u PL sada fali jedan tim Championshipu. FFE je nasumičnim izborom donela odluku da Huddersfield sledeće sezone nastupa u Championshipu. U klubu su bili presrećni a njihov trener je za BBC rekao:

http://www.dodaj.rs/f/2Q/S3/2vmXF73E/hud.png

 

[glow=orange,2,300]"Ovo je čista sreća ništa drugo, jako mi je drago zbog ovoga i nadam se da ćemo se dokazati u Championshipu, trenutno najjačoj drugoj ligi na svetu."[/glow]


http://www.dodaj.rs/f/P/5D/2otGIZrK/bbc.jpg

 

Dolaze svetli trenuci za Siti?

 

Nakon što se Sitiju smrklo a West Hemu i Huddersfieldu svanulo, dolaze bolji trenuci za Siti. Uprava je razgovarala sa Kantonom i Benitezom i donela odluku. Ni jednom ni drugom nije bio problem jezik, obojica su zadovoljni što mogu da troše puno novca, ne smeta ima ni to što je treća liga ni one grdne zabrane, ali , uvek ima to ali. Erik Kantona je legenda Mančester Junajteda, ne bi bio ni prva ni poslednja zvezda Junajteda koja bi otišla u Siti (Tevez, Hargrawes . .) . Doduše Kantona bi indirektno otišao u Siti.

Sa druge strane veliki poznavalac Engleskog fudbala Rafael Benitez koji je vodio Liverpul 6 godina i zna o čemu je reč, imao je sukobe sa navijačima i pitanje je da li to može da donese prevagu u njegovoj odluci.


http://www.dodaj.rs/f/P/5D/2otGIZrK/bbc.jpg

 

Mansour predstavlja trenera.

http://www.dodaj.rs/f/2R/s6/FBnS7by/seik.jpg

 

Šeik Mansour koji je puno uložio u Siti danas predstavlja na Gradskom Stadionu u Mančesteru novog trenera. Nakon nekoliko sati pregovora sa obojicom samo je jedan ostao. Erik Kantona se vratio u Francusku i nastavlja da vodi Francusku (Beach Soccer) a Benitez ostaje u Engleskoj. Kantoni nije odgovarala plata a Mansur nije želeo da popusti te se Kantona nezadovoljan vraća kući.

 

http://www.dodaj.rs/f/3J/rz/2njMGFPt/1/images.jpg

 

Veliko , a jeftino pojačanje za Siti. Bio je bez angažmana, Mansour ga se setio pozvao ga a ovaj je sve uslove prihvatao.Pola sata nakon završenog razgovora Mansur i Benitez su prošetali stadionom. Benitez je bio oduševljen i upitao je Mansura:

 

RB:Kada mogu da se upoznam sa momcima?

M:(gleda na sat i kaže) Za 45 minuta. Sad idemo u kancelariju da potpišete ugovor, a momci će sigurno biti iznenadjeni kad dodju na trening.

RB:To je super volim da treninge održim pre 12h.

M:Hajdemo u kancelariju da potpišemo ugovor.

RB:Hajmo

 

http://www.dodaj.rs/f/2r/PZ/QV0mYXE/ofic.jpg

 

M:Sedite gospodine Benitez.

RB:Hvala, nemoraš me oslovljavati sa gospodine, sad smo članovi iste zajednice, kao članovi porodice te me zovi Rafa

M:Može, i ti mene zovi imenom. Nego da predjemo na stvar (vadi spreman ugovor iz fioke i daje mi ga), ispred tebe je ugovor u njemu sve piše, tvoja plata, novac za transfere i plate ... Ti svojim potpisom se obavezuješ da ostaneš do kraja sezone a ja odlučujem dali ćeš ostati tj dali ćemo da produžimo ugovor ili ne, dali je to u redu ?

RB:(čita ugovor i potpisuje) Da , uredu je nadam se da ću ovde biti mnogo duže od jedne godine.

M:I ja se nadam, imaš li još nekih pitanja?

RB:Nemam, sve mi je jasno, jedva čekam prvi trening.

M:Onda smo se dogovorili.Na prvom treningu ću i ja da prisustvujem , pomoćiću ti oko upoznavanja sa ekipom.

RB:U redu, idem ja da prošetam malo i da kupim da jedem, pa sam na stadionu za 20 minuta.

M:Vidimo se Raf.


20-ak minuta kasnije,Gradski stadion u Mančesteru

 

http://www.dodaj.rs/f/x/Bv/2rQ3K8mq/st.jpg

 

Rafa ulazi na stadion sa sve pljeskavicom u rukama i razgovara telefonom. U jednom trenutku čuje kako se neko dere na njega i kako mu prilazi metlom.Rafa prekida razgovor i udje u prepirku sa redarom.

 

R:Izlazi napolje, kako sebi daješ za pravo da udješ tako obučen (bio u nekim farmerkama i staroj bluzi 

xD) i sa tom pljeskavicom u ruci. Izadji dok ne pozovem vlasnika a onda će biti gusto.

RB:Čekaj prijatelju da ti pojasnim (stavlja ruku redaru na rame)

R:Ma ne objašnjavaj ništa samo iza...(prekide ga Rafa)

RB:Prijatelju, čitaš li novine?

R:Ne,novine samo lažu narod.

RB:E vidiš da ti čitaš novine nebi došlo do ove prepirke, ja sam novi trener Sitija Rafael Benitez, zovu me Rafa.

R:(podiže glavu i prepozna ga) O moj bože, dali je moguće, Rafa Benitez je to pojačanje , taj spas za nas.Izvini molim te

RB:Rafa, glavom i bradom. Ma ništa samo nemoj da nasrćeš tako ima nervoznih ljudi pa može svašta da bude.

R:Baš mi je drago što smo se upoznali iako je bilo baš loše na početku razgovora. Eno Mansur ti maše i zove te u svlačionicu.

RB:I meni je drago. Odo je vidimo se.

R:Pozdrav

 

Odlazim u svlačionicu a momci se poredjali ko pivske flaše (po visini) od Džeka do Silve.

 

RB:Dobar dan momci.

SVI:(u glas) Dobar dan gospodine.

RB:Najpre da se predstavim Rafael Rafa Benitez. Znate me svi , ili bar većina vas a ja sam vaš novi trener očekujem da ćemo se lepo slagati i da neće biti puno problema. Znam da je ovo jako loša situacija za klub ali mi smo tu da to popravimo. Hajdemo na teren pa ćete mi se svi predstaviti.

Igrači su se redom predstavljali a kada su završili dobili su naredjenja. Monsur i ja smo diskutovali o tome gde smo puni a gde tanki.

 

Nakon našeg razgovora došli smo do zaključka imamo previše defanzivnih veznih (barem previše za igru na koju sam ja navikao da igram) pa smo odlučili ko odlazi odatle. Tanki nismo nigde, možda bi dobro došlo osveženje u obrani ali otom potom.

 

RB:Stop,stop!E ovako momci, ovo je bio prvi trening i odmah želim da vam kažem ko ide na transfer listu.

1.Gareth Barry razlog: imamo previše igrača na toj poziciji, a ti si već prestar za moju ekipu tako da očekuj da ćeš u skorije vreme napustiti klub. Žao mi je.

GB:U redu je, očekivao sam to.

RB:Ok.

2. Nigel de Jong (kad je čuo svoje ime hteo je da nas pobije sve) razlog:Previše si agresivan, a to mi se ne svidja mislim da bih imao probleme sa tobom pa te zato prodajem.

NdJ: :lud: Žao mi je što tako mislite o meni ali dobro vaš izbor (jebaću ti mamu samo da se sretnemo)

RB:To je to , nekoliko mladih igrača će otići na pozajmice a ostali ne brinite, ostajete u klubu. Pozdrav

SVI:Pozdrav.

 

Rafa odlazi zadovoljan prvim sastankom sa timom i jedva čeka prve pripreme sa njima. Inače klub će igrati sa Lionom , Al - Jazirom, Briselom , Antwerpom i Espanjolom u pripremnom periodu.

 

 

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/P/5D/2otGIZrK/bbc.jpg

 

Prvi odlasci u Sitiju.

 

Kao što je Rafa najavio tako je i učinjeno. Nekoliko mladih igrača je poslato na pozajmice, a "pravi" transferi su prodaja De Jonga i Berija.

 

 

Za De Jonga smo dobili dve ponude od 18M medjutim to nas nije zadovoljilo pa smo tražili više tj. 25M. Oba kluba(Ajax i Liverpul) su poslali ponude po 21M ali je Liverpul nudio veću platu i to je presudilo.

Dok za Berija nije bilo otimanja tražili smo 5.5M a Villa je odlučila da pošalje 6,250,000 za otkup Berija. Tako se Beri vratio u Villu posle dve sezone koje je proveo u Sitiju.

Nedum Onuoha momak koji može dosta da napreduje, ali u Sitiju nema mesta za njega pa sam odlučio da ga šaljem na pozajmicu u Everton i tako napravim igrača od njega.

Svi ostali koji su napustili klub su igrači iz rezervnog tima, i to su uglavnom mladi igrači koji su na pozajmici u našim filijalama.

 

Pojačanja su stigla.

 

Kao što i sami znate Siti je kažnjen naredna 4 prelazna roka jako velikom kaznom a to je zabrana dovodjenja igrača van ostrva. Ta zabrana važi samo za igrače preko 20 godina tako da se Siti van ostrva i nemože konkretno pojačati. Međutim iskusni Rafa odlučuje da ne troši puno novca jer već ima kvalitetan igrački kadar te je odlučio da dovede omladince koji bi mogli da postanu veliki igrači.

 

 

Da počnem sa predstavljanjem pojačanja. Najpre Joe McKee, 18 godina a ocene su mu bruka.Karijeru započeo u Livinstonu a kasnije je igrao u još nekoliko klubova na ostrvu. Siti je otkupio njegov ugovor za 1.7 miliona. On će se pridružiti momcima 2.1.2012.

James McFadden poznat je po igrama u PL. nastupao je 5 godina za Everton i 4 godina za Birmingem i pružao je odlične partije medjutim nije produžio ugovor sa Birmingemom i tako je kao slobodan igrač došao u Siti.

Treće i po meni najveće pojačanje jeste Yaya Sanogo, reprezentativac Francuske (U21) i veliki talenat postao je novi član Sitija. Benitez je obećao da će puno da ga forsira i da želi od njega da za 2-3 godine bude jedan od najboljih igrača sveta, koliko će u tome uspeti ostaje nam da vidimo.Njegov otkup je koštao klub 3.5 miliona evropskih novčanica koje je Mansur bez problema isplatio.

 

Lepo smo se pojačali, i plus smo zaradili skoro 25 miliona (24.3M).


PRIPREME

 

Pripreme smo očekivano odlično odradili. Uz gol razliku 16:3 na svim mečevima smo bili dominantni. I pored odličnih rezultata, svi igrači su spremni za ligu. Pripreme su služile i za upoznavanje a najzanimljiviji trenutak je kada je Rafa upao u sobu koju su delili Kolarov, Savić i Džeko.

 

http://www.dodaj.rs/f/30/pj/2anQmwD7/soba.jpg

 

Rafa koji je obilazio momke po sobama ulazi u sobu koju dele momci sa Balkana. Kada je ušao u sobu video je gomilu nabacanih stvari i njih trojicu kako piju pivo i igraju PES (Džeko protiv Kolaraova). Rafa ulazi u razgovor sa njima.

 

RB:Momci ajde malo da sredite sobu, pogledajte kako je neuredna a ovde ćete biti još nekoliko dana.(prilazi prozoru i otvara ga, a ovi ga ne jebu 2 posto). (Rafa koji je nervozan ušo u sobu prilazi kablovima i izvlači iz struje) i tad nastaje frka.

AK:Eeeej pa što nam isključi?

EDž:Daj nemoj nas zajebavat', uključi to.

RB:Nema šanse, dok ne sredite sobu i dok se ne zamiriše, nećete ni dobiti kablove a vi se ljutite koliko oćete.

SVI:(mrmljaju nešto ali niko da prigovori treneru)

RB:Ajde bre bez mrmljanja nego sredjuj to , što pre sredite pre ćete i da igrate PES.

SVI:(sređuju sobu)

RB:kad završite sa tim dodjite kod mene u sobu da me pozovete da prekontrolišem, ako je dobro dobijtate nazad kablove.

 

45 minuta kasnije dolazi Savić u sobu kod Rafe.

 

SS:Treneru,sredjeno.

RB:Ajde da vidimo šta ste napravili.(ulazi u sobu i prosto ostaje ukopan jer nemože da veruje kako su lepo sredili sobu)

 

http://www.dodaj.rs/f/0/hJ/21Z9Kt09/soba.jpg

 

RB:Auu svaka čast momci, evo kablova. Vidi se da ste složni i u provatnom životu a i na terenu.Vidimo se.

AK:Ej treneru hajde da odigrate sa nama po jednu partiju, ajde šta je to pola sata ionako nemamo sutra meč pa nemorate da se pripremate.

RB:U pravu si, ionako nemam pametnija posla ajde ja uzimam Siti a vi kako oćete

:D

 

Nakon opuštanja sa momcima odlazim nasmejan u svoju sobu jer je ovo bilo jako lepih sat vremena u mom životu, sva trojica su sjajni momci i lepo se slažem sa njima a ako vas baš zanima izgubio sam sve tri partije jer nisam baš neki igrač .


Sada nas očekuje liga koju ćemo shvatiti ozbiljno iako je treća liga i očeku je nas LŠ gde moramo da odigramo vrhunski.

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/P/5D/2otGIZrK/bbc.jpg

 

Benitez zadovoljan učinkom kluba na polusezoni.

 

Nakon odlično odrađenih priprema i upoznavanja sa momcima, Rafa je na povratku u Mančester sazvao grupno okupljanje gde je izneo svoje želje za ovu sezonu. Sastanak je trajao 30-ak minuta a sastanku je pored igrača iz A tima bio prisutan i šeik Mansur.

 

Šta je Rafa reko momcima?

 

[glow=orange,2,300]"Odlično ste odradili pripreme, video sam da lepo funkcionišete na terenu. Moja očekivanja su realna a na vama je da sve ovo ozbiljno i krajnje profesionalno shvatite.

 

Moja očekivanja:

-Osvajanje naslova npower League 1 bez poraza

-Osvojiti bar jedan kup i izboriti Evropu za sledeću sezonu(Fa Kup/Liga Kup)

-Osvojiti Johnstone's Paint Trophy

-Ulazak u 1/4 finale LŠ"[/glow]


 

Pripreme smo odradili vrhunski, ciljevi su zadovoljeni i sada sezona za nas može da počne.


Mančester Siti ove sezone igra na dosta frontova:

-npower League 1

-League Cup

-FA Cup

-Johnstones Paint Trophy

-Champions Cup

 

I za sada su uspešni u svim takmičenjima.

 

 

http://www.dodaj.rs/f/3Q/37/1mPelprV/000.jpg

 

Očekivana dominacija u ligi,imamo 4 meča zaostatka i 11 bodova više od drugoplasiranog Kolčestera.Iz 19 utakmica imamo skor 18-1-0 uz gol razliku 77:7. Jedina ekipa koja nije izgubila od nas u ligi je Šefild Junajted (4). Zadovoljan sam kako igramo ove sezone, dosta povezano i zato smo i izrešetali mreže protivnika. Cilj mi je da do kraja sezone postignemo 150 golova.


 

http://www.dodaj.rs/f/1O/K1/4fQxjdyZ/.jpg

 

Lagano do 1/2 finala. Nismo imali težak žreb, u trećoj rundi smo dobili Hull rutinski sa 2:0.Nakon toga  čekao nas je duel sa Evertonom. Istim rezultatom 2:0 smo prošli u 1/4 finale gde smo nadigrali vukove iz Lestera. 4:1 bio je konačan rezultat, bez mnogo muke smo se prošunjali do polufinala gde nas čeka branilac titule Birmingem. Benitez za BBC je izjavio sledeće:

 

[glow=orange,2,300]"Svaka čast momcima, koristili su svoje šanse i zasluženo ušli u polufinale, ako budemo igrali kao do sada finale i titula će nam biti jako blizu."[/glow]


 

http://www.dodaj.rs/f/3U/13s/3O4hltOr/fakup.jpg

 

Ovde nema šta da se komentariše, prva dva meča su protekla lako. Prve meč sa Brainareom i najubedljivija pobeda Sitija u istoriji 12-0 . U drugom meču smo pobedili Sautend sa 4-0,a naredni meč igramo sa Kardifom gde prolaimo 98%.


 

http://www.dodaj.rs/f/1E/qr/32JULEc1/jpt.jpg

 

Ovo je turnir u kome učestvuju timovi iz 3,4 lige.Ovo bi trebalo da rutinski uzmem jer sam došao do finala.

 

1.runda Walsall - Man City 0:2

2.runda Man City - Crewe 9:0

1/4 finale Man City - Preston 5:1

1/2 finale Shef.Utd - Man City 2:3

FINALE Oldham - Man City (nije odigrano)


 

http://www.dodaj.rs/f/2D/P6/Qs94cIV/ls.jpg

 

 

Jako realan raspored na tablici. Barcelona|Man City|OM|Wisla|. Barsa je bila ubedljiva i sa 6 pobeda iz 6 meča prošla dalje. Mi smo po dva puta dobili Wislu i Marsej i tako obezbedili sebi prolaz dalje.Wisla nije imala šansu i gazili smo je ko je kako stigao 0-0-6 i gol razlika 1:23 izgleda da su zalutali u LŠ. U nokaut fazi smo izvukli Real (biće zanimljivo)


* Najbolji pojedinci *

 

 

Najbolji strelac prvog dela sezone u našem klubu je Karlos Tevez. Dvadesetsedmogodišnji Argentinac je u prvom delu sezone bio veoma efikasan. Naime on je na 30 utakmica postigao 29 pogotka od toga 18 u ligi. Tevez je na početku sezone izrazio želju da ode iz kluba medjutim Rafa mu nije dozvolio. I to je bio odličan potez jer sada njih dvojica odlično saradjuju. Ako ostane ovako efikasan mogao bi do kraja sezone da pređe broj od 50 golova.

 

Najbolji asistent prvog dela sezone u našem klubu je David Silva.Najniži igrač u timu (170 cm) i jedan od najbržih igrača u timu je ove polusezone pokazao odlične partije prvenstveno u LŠ. On je na polusezoni sveukupno postigao 4 pogotka ali je zato čak 18 puta asistirao i tako dobio velike pohvale od svog zemljaka Rafe Beniteza.


T R A N S F E R I

 

http://www.dodaj.rs/f/1J/r8/3gGsgM12/1/handshake.gif

 

Pojačanje koje je kaparisano još letos sada i zvanično u Sitiju. Samo bacite pogled i videćete o čemu se radi.

 

 

Glavni štoper u timu,postiga 6 golova i bio je solidan u odbrani otišao je da igra za gradskog rivala Mančester Junajted. Na početku transfer perioda dolazile su ponude iz PSG-a Inter-a i Lion-a i kretale se izmedju 17 i 23 miliona evropskih novčanica. Cena je bila preniska da bi ga pustili pa smo odlučili da postavimo 30M. Niko osim Junajteda se nije javio a Junajted je nudio 33M što je sasvim dovoljno i odlučili smo da ga prodamo.


http://www.dodaj.rs/f/P/5D/2otGIZrK/bbc.jpg

 

Mubarak pušten iz zatvora Etkinson ostaje još 2 meseca.

 

Nakon 8 meseci provedenih u pritvoru Khardon Al Mubarak predsednik kluba Mančester Siti se vraća na svoju funkciju. On je na revanš meču Liga kupa protiv Birmingema bio prisutan na stadionu i bio je dočekan i ovacijama ali i zvižducima i uvredama. Nakon meča je izjavio da je očekivao podeljena mišljenja ali da ga to ne brine jer će sve to da se otkloni osvajanjem Lige Šampiona.

 

[glow=orange,2,300]"Drago mi je da sam ponovo slobodan, žao mi je zbog onog incidenta i znam koliko sam odmogao klubu ali znam da će me navijači mnogo više voleti kada osvojimo LŠ." rekao je predsednik Sitija za BBC[/glow]

 

http://www.dodaj.rs/f/2v/Sk/2WfxAUF4/mubarak.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |