Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Prica o prijateljstvu i ljubavi, bez srama i stida, te sa ponekom cenzurom.


Ling^2
 Share

Recommended Posts

  • Replies 36
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Znaci tako Sale  :crying:

Ajde ti bez 6 prvotimaca igraj protiv Twentea i sa dva igraca manje 60 minuta....

Kao sto se vidi po screenshotovima, nije do taktike, nego je do igraca. Samo me je Twente u potpunosti nadigrao, u svim ostalim sam u najmanju ruku bio ravnopravan. Ali dobro:

http://i1225.photobucket.com/albums/ee386/LingLingTheUltimate/HeraclesvVitesseStats_PlayerRatings.png

width=450 height=281http://i1225.photobucket.com/albums/ee386/LingLingTheUltimate/HeraclesvVitesseStats_MatchStats.png[/img]

Nije ovo nikakv update, samo da pokazem Saletu da sam i dalje takticki mag. Cak i kad mi povrijede dva lijeva beka u 25 minuta, te mi igrac dobije crveni karton, te mi dadnu gol iz prvog suta.

P.s. Sa ove dvije nove povrede i sa ovim crvenim kartonom, u sljedece dvije sedmice ne mogu da racunam na 9 igraca, od cega 7 prvotimaca i 2 sa klupe  facepalm.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Jeste bolje, sad mi čepaju po 2-3 igraca, a ne po 5-6 kao na pocetku sezone. Update cu da odradim kad zavrsim sezonu, tj. imacete neka dva-tri update-a u dva dana ( mozda cak i u jednom danu). Do tad slusajte

 

 

c=č

Da ne bi doslo do zabune :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

"Ja rekoh gotovo, polusezona, sezona za nama, a tvoje pismo se jos ceka.

Javi kad stignes u Holandiju, tvoja Bekrina"

Huh.. zar je vec proslo toliko vremena ?

Otvaram vrata, gledam svijetlo nakon vise od mjesec dana, sluzbenik se samo smjeska, ne pitajuci me nista. Imao sam osjecaj da me osudjuje i opravdava u isto vrijeme. Kupim svoje stvari, kljuceve od polovnog auta, te novine od prosle godine. To sam imao kod sebe. Cak ni odjeca nije bila moja.

 

Da krenem iz pocetka, ili od kraja bolje reci.

 

Dan 90. Upoznavanje rutine

Budjenje iz samnice, na onaj okrutni nacin sa sirenama iz drugog svijetskog rata. Znao sam da su iz drugog svijetskog jer mi je prijatelj govorio 93' u jednom turskom kaficu u Njemackoj ( gle cuda) da mu je otac u snu hodao, tj. mjesecario i proizvodio zvukove. Naime, na tu temu smo dosli jer je kraj nas prosla zena koja je izgledala kao vatrogasna kola, te je svojim pokretima nezgrapnih nogu proizvodila taj uzasni zvuk.

Stanardna procedura: Cekaj dok Henk ode u WC, koji nam je bio i spavaca soba i dnevni boravak. Poslje nekog vremena se naviknes, ali na pomisao na smrad Henkovih izlucevina i sad mi izaziva nelagodu.

Opet cekaj da Henk obavi jutarnju higijenu, pa da se Henk obuce i slicno. Dobar momak iz postene familije. Pricacu o njemu kasnije.

Jutarnja vjezba se sastoji iz bjezanja po zatvoru od Hilde kojoj dugujem steku cigara, te od Roberta koji zeli da sa mnom ima 'poseban' odnos.

Kuhinja je prica za sebe. Svaki dan cevapi, burek, svinjsko, jagnjece pecenje, ma divota. Ili sam bar to sebi govorio. Morao sam nekako da se natjeram da jedem ono sto domace zivotinje ostave iza sebe.

Vjerovali ili ne, kuhinja i jurarnja vjezba su jedini trenuci koji su mi odgovarali. Bolje i da te Robert miluje, nego da citav dan njusis ostatke Henka po spavacoj/dnevnoj sobi.


" Hanse, kako ide druze ? Ja sam dobro, hvala sto pitas za mene svaki dan, saljes mi poruke i hranu.. vraticu ti cim izadjem, ti jedno gov..."

Ovdje se zaustavim i pocijepam pismo. Necu, ne zelim da znam sta je taj palamudan uradio sa mog kluba.

Ne smijem ni da zamislim sta novine pisu o meni. Ali do mog izlaska ima jos vise od mjesec dana, tacnije mjesec i po', tako da nece previse da pogrijesi.

Link to comment
Share on other sites

Kako sve smisljam u hodu, nista ne iskljucujem, a sad malo mijenjam stil pisanja, da sam Isus ne bih mogao stalno da editujem slike i ubacujem nove fazone. Mada mi je super posjecenost na prici ( mada me i ne dira). Kako god, pisacu za sebe u metaforama.

Link to comment
Share on other sites

facepalm za mene.

da ne bude spam, mozes da ubacis i sta se desilo u novogodisnjem koktelu :D To kao neki report posle novaka i praznika.

I neka transfer bomba :D kao novogodisnji poklon.(ovde ne mislim na svetski poznate igrace,nego na igrace koji bi stvarno pojacali sastav,na pozicijama koje ti trebaju.)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |