Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Crottenham


Ivan_992
 Share

Recommended Posts

http://i.imgur.com/kGxj6.jpg

width=450 height=20http://i.imgur.com/0gPVz.jpg[/img]

Levy: "Redknapp više nije menadžer Tottenhama."

Spursi vrlo brzo našli zamjenu za Redknappa

Zadnja izmjena:: 5. lipanj 2011, 08:56

width=450 height=28http://i.imgur.com/DOfa0.png[/img]

 

Veliko iznenađenje dogodilo se u momčadi Tottenhama. Nakon odlične sezone Harry Redknapp je odstupio s mjesta menadžera Tottenhama zbog zdravstvenih problema.

width=230 height=300http://i.imgur.com/QkXUN.png[/img]

 

Danas nam je Daniel Levy otkrio kako Harry Redknapp više nije trener Tottenhama i da će na njegovo mjesto doći 39-godišnji bivši reprezentativac Hrvatske.

 

“Harry je veliki trener od kojega se nažalost moramo rastati zbog njegovih sve većih zdravstvenih problema. Priopćio nam je to prije nekoliko dana, ali nismo htjeli izlaziti u javnost s tim sve dok nismo pronašli novog trenera. Na klupi će ga zamjeniti 39-godišnji bivši igrač Željezničara, Dinama, Benfice, Parme i Chelsea te Hrvatski reprezentativac Mario Stanić. Mario sutra dolazi u London kako bi potpisao ugovor s nama i odmah će biti i predstavljen javnosti” - rekao nam je Levy.

 

64-godišnji Harry je u svojoj trenerskoj karijeri trenirao Bournemouth, West Ham, Southampton, Portsmouth i Tottenham s kojim je ostvario najbolji rezultat u povijesti kluba, četvrto mjesto u Premiershipu.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 32
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

http://i.imgur.com/kGxj6.jpg

width=450 height=20http://i.imgur.com/0gPVz.jpg[/img]

Stanić: "Pokušat ću klub gurnuti u sam vrh Engleskog nogometa."

Mario Stanić i službeno predstavljen na White Hart Laneu

Zadnja izmjena:: 6. lipanj 2011, 12:48

width=450 height=28http://i.imgur.com/DOfa0.png[/img]

 

Danas u 11 sati je održana press konferencija na White Hart Laneu gdje je Mario Stanić i službeno predstavljen kao trener Tottenhama.

width=360 height=300http://dalje.com/slike/slike_3/r1/g2009/m02/x213194894578132912_12.jpg[/img]

 

P: Mario, u igračkoj karijeri ste nastupali za Chelsea. Kako ste se osjećali kada ste dobili poziv da budete menadžer jednog od njihovih najvećih rivala?

 

O: Poziv gospodina Levya me iznenadio, ponajviše jer sam igrao za njihove najveće rivale, ali i jer od dobivanja UEFA trenerske licence nisam imao nikakvog angažmana. Bolju priliku za početak trenerske karijere nisam mogao dobiti. Nadam se da će moji rezultati zadovoljiti predsjednika i navijače ovoga kluba.

 

P: Mnogi od nas se brinu za vaše znanje engleskog jezika. Jeste li imali prilike pričati na engleskom otkako ste otišli iz Chelsea i mislite li da će biti problema u sporazumijevanju sa igračima?

 

O: Nažalost nisam imao puno prilika za razgovor na engleskom jeziku, tako da me i poziv Daniela iznenadio. A Vi ste ludi ako mislite da će biti problema u mom sporazumijevanju sa igračima.

 

P: Nakon što je prošle godine Tottenham nastupio u četvrtfinalu Lige prvaka, a ove godine propustio uzeti mjesto koje vodi u to natjecanje, hoćete li se vi potruditi doći što dalje u Ligi UEFA ili ćete sve karte baciti na Premiership i pokušati uzeti jedno od prva 4 mjesta?

 

O: Moramo se maksimalno uozbiljiti i sva natjecanja u kojima nastupamo shvatiti ozbiljno, pa tako i Ligu UEFA u kojoj ćemo pokušati doći bar do četvrtfinala, dok istovremeno nesmijemo zaboraviti na Premiership jer će se ove godine borba za prva 4 mjesta voditi između 6-7 momčadi.

 

P: Nemate nikakvog trenerskog iskustva do sada, pa tako ni mi nismo upoznati sa vašim poimanjem nogometa. Kako planirate postaviti momčad?

 

O: Protiv svakog protivnika ćemo pokušati nametnuti svoju igru, a to bi trebala postati i naša prepoznatljiva napadačka igra sa puno kratkih dodavanja u protivničkoj polovici. Svi znate da je napad najbolja obrana, a navijači vole utakmice sa puno šansi i golova, pa će tako biti i kod nas.

 

P: Mnogi menadžeri bili su žrtve lošeg upravljanja klubom i loših rezultata. Koliko biste Vi htjeli biti uključeni u upravljanje Tottenhamom?

 

O: Oko toga još moram porazgovarati sa predsjednikom, ali bih volio da se za sve promjene unutar kluba i mene pita.

 

P: Hoće li biti puno promjena u klubu s vašim dolaskom?

 

O: Kao što i sami znate ovaj klub ima odlično osoblje, vrlo dobre igrače i odlične uvjete za trening i mlade igrače. Ja ću pokušati dovesti samo nekoliko trenera i igrača za koje vjerujem da mogu ovaj klub podići na još višu razinu i gurnuti ga u sam vrh Engleskog nogometa gdje i pripada.

 


@LingLing

Ako ne osvojim sve izdržat ću i više od 2 sezone, a ako ovim ritmom nastavim neću do izlaska idućeg FM-a završit ni prvu sezonu :D

Link to comment
Share on other sites

Ne moras mi na svaki post davati pohvalu  :D

Praticu ovo sigurno pola sezone ( dok tebi ne dosadi  lol)

Sta ces sa onim pravilima za non-eu igrace sto u Engleskoj ima ? (na work permit mislim)

Link to comment
Share on other sites

http://i.imgur.com/kGxj6.jpg

width=450 height=20http://i.imgur.com/0gPVz.jpg[/img]

Prve promjene u Tottenhamu

Klub sa White Hart Lanea napustilo 6 članova stručnog stožera

Zadnja izmjena:: 11. lipanj 2011, 08:17

width=450 height=28http://i.imgur.com/DOfa0.png[/img]

 

Jutros je klub sa White Hart Lanea sporazumno raskinuo ugovore sa čak 6 članova stručnog stožera

width=450 height=296http://www.vecernji.hr/slika-500x329/nogomet/joe-jordan-lazu-da-sam-gattusa-nazvao-talijanskim-kopiletom-slika-303208[/img]

 

Rano ujutro iz Tottenhama je priopćeno kako su sporazumno raskinuli ugovore sa šest članova stručnog stožera. To su prve promjene otkako je Mario Stanić preuzeo kormilo ovog Londonskog kluba.

 

Iz kluba su otišli trener golmana Tony Parks, bivši Redknappov asistent Kevin Bond, te treneri Les Ferdinand, Tim Sherwood, Clive Allen i na kraju Joe Jordan.

 

Nagađa se kako Stanić planira dovesti čak 8 trenera, novog asistenta i 5 skauta, za što će mu trebati i dozvola Daniela Levya. O svemu ćete biti informirani kada saznamo više o dolasku "Stanićevih ljudi" u Tottenham.

Link to comment
Share on other sites

http://i.imgur.com/kGxj6.jpg

width=450 height=20http://i.imgur.com/0gPVz.jpg[/img]

Stanić želi dovesti 6 igrača

Mario Stanić je sastavio popis igrača koje želi u klubu.

Zadnja izmjena:: 15. lipanj 2011, 14:23

width=450 height=28http://i.imgur.com/DOfa0.png[/img]

 

Upravo smo saznali i da je Mario Stanić sastavio popis igrača koje želi u klubu prije početka sezone, te također i popis igrača na koje neće računati ove sezone.

width=450 height=253http://www.1000goals.com/wallpapers3/transfers.jpg[/img]

 

Na popisu igrača koje želi Stanić našlo se čak 8 imena, ali vrlo vjerojatno će samo šest dovesti jer su na nekim pozicijama i po 2-3 igrača.

 

Igrači koje želi Stanić dovesti su Milan Badelj, Mateo Kovačić, Šime Vrsaljko, Ante Vukušić, Yann Sommer, Oliver Baumann, Darwin Quintero i još jedan napadač čije ime nam iz kluba nisu htjeli otkriti, nego su samo rekli da spremaju iznenađenje za sve.

 

Od ovih igrača prvi izbor Staniću nisu samo Quintero i Baumann, već njih želi dovesti samo ako Sommer i Vukušić kao svoju novu destinaciju ne odaberu Tottenham.

 

Na “listi za odstrijel” su se iznenađujuće našli Roman Pavlyuchenko, Jermain Defoe i Steven Pienaar, a sa njima su još tu i Carlo Cudicini, Ben Alnwick i Thomas Carroll.

 

Što se sprema na White Hart Laneu kada su dvojica od tri napadača na transfer listi? Misli li Stanić koristiti Vukušića kao prvi izbor u napadu? Što će se dogoditi sa Adebayorom? Tko je misteriozni napadač čije nam ime nisu htjeli otkriti u klubu?

 

Ostanite uz nas i sve ćete saznati uskoro.

Link to comment
Share on other sites

http://i.imgur.com/kGxj6.jpg

width=450 height=20http://i.imgur.com/0gPVz.jpg[/img]

Chicharito najveća Stanićeva želja?

Tajanstveni napadač mogao bi biti Chicharito.

Zadnja izmjena: 9. srpanj 2011, 14:41

width=450 height=28http://i.imgur.com/DOfa0.png[/img]

 

Nakon što je danas Stanić razgovarao sa Fergusonom, nagađa se da je Javier Hernandez tajanstveni napadač i najveća želja menadžera Tottenhama

width=450 height=286http://www.muskiportal.com/wp-content/uploads/2011/10/chicharito.jpg[/img]

 

Velike su šanse da je tajanstveni napadač sa Stanićeve liste želja upravo 23-godišnji Meksikanac Javier Hernandez koji je u svojoj prvoj sezoni za Manchester United zabio 20 golova u 45 utakmica.

 

Da je Hernandez pravi egzekutor pokazuje i podatak o 23 pogotka u 33 utakmice za reprezentaciju Meksika.

 

Njegova cijena bi mogla biti oko 30 milijuna eura, što će biti najveća cifra koju je klub sa White Hart Lanea ikada isplatio za nekog igrača ukoliko do transfera dođe.

 


@LingLing

Mislim da nije Cavani  :)

Link to comment
Share on other sites

http://i.imgur.com/kGxj6.jpg

width=450 height=20http://i.imgur.com/0gPVz.jpg[/img]

Kovačić potpisao za Tottenham

Mladi Mateo je prvo ovosezonsko pojačanje Tottenhama

Zadnja izmjena:: 13. srpanj 2011, 18:01

width=450 height=28http://i.imgur.com/DOfa0.png[/img]

 

Tottenham je danas objavio da je potpisao ugovor sa Mateom Kovačićem.

width=439 height=300http://prva-hnl.hr/blog/wp-content/uploads/2010/11/Kovacic-Mateo-kadet-Dinama.jpg[/img]

 

Kovačića su tražili i najjači klubovi u svijetu, ali on se na kraju odlučio doći u Tottenham. Pretpostavlja se da je presudan faktor u njegovoj odluci bio razgovor sa Mariom Stanićem koji ga je uvjerio kako je Tottenham pravi klub za njega jer bi u svim ostalim klubovima ili igrao za B momčad ili otišao na posudbu u neki lošiji klub.

 

Od ovog transfera Dinamu će pripasti 5 milijuna eura, dok će Kovačić za ugovor potpisan do 2014. godine zarađivati 850 tisuća eura, što se uz bonuse može popeti i do milijun eura po sezoni.

 

Prvi je to transfer Maria Stanića, a po svemu sudeći ne i jedini.

 


Chicharita da dovedem nebi mi više niti jedan igrač trebao, ali ipak nije jedini odličan napadač za te pare :D

Link to comment
Share on other sites

http://i.imgur.com/kGxj6.jpg

width=450 height=20http://i.imgur.com/0gPVz.jpg[/img]

Stanić i Levy šokirali nogometnu javnost

Tajanstveni napadač stigao u Tottenham za 35M eura?

Zadnja izmjena:: 13. srpanj 2011, 19:28

width=450 height=28http://i.imgur.com/DOfa0.png[/img]

 

27-godišnji Argentinski napadač stigao je na White Hart Lane iz Manchester Citya za rekordnu odštetu u klupskoj povijesti.

width=450 height=270http://static.guim.co.uk/sys-images/Admin/BkFill/Default_image_group/2010/12/12/1292185793397/Carlos-Tevez-Manchester-C-007.jpg[/img]

 

Nakon samo dvije godine provedene u Cityu, Tevez je otišao u Tottenham za najveći iznos u povijesti toga Londonskoga kluba.

 

U dvije sezone za City je odigrao 81 utakmicu i postigao čak 52 gola, ali je nakon svađe sa Mancinijem bio prisiljen napustiti klub.

 

Za Tottenham je potpisao na 5 godina i po sezoni bi trebao zarađivati 10.5M eura, što bi se uz bonuse moglo popeti i do 15 milijuna eura godišnje.

 

Hoće li se taj transfer isplatiti Staniću? Kako će se tolika primanja jednog igrača odraziti na budžet kluba? Što će reći Modrić i Bale kada vide da imaju dvostruko niža primanja Teveza?

Ostanite uz nas i saznat ćete za koji dan.

 


Ipak nije Chicharito  :D

Link to comment
Share on other sites

http://i.imgur.com/kGxj6.jpg

width=450 height=20http://i.imgur.com/0gPVz.jpg[/img]

Šime Vrsaljko u Premiershipu

Još jedan igrač Dinama otišao u Englesku

Zadnja izmjena: 14. srpanj 2011, 11:31

width=450 height=28http://i.imgur.com/DOfa0.png[/img]

 

Danas su iz GNK Dinamo se oglasili priopćenjem za javnost kako bi nas sve obavjestili o transferu Šime Vrsaljka.

http://rsc.imscouting.com/global-news-article/Sime-Vrsaljko-Dinamo-Zagrebs-young-sensation-linked-with-a-host-of-top-European-clubs/12080/?w=280

 

Jedan od najvećih Dinamovih talenata je napustio klub. Otišao je u Newcastle za 3.1M eura.

 

Iako su se za Vrsaljka zanimali još Juventus, Tottenham, Arsenal i Napoli, on je na kraju, na iznenađenje svih, odabrao Newcastle kao svoju destinaciju u nastavku karijere.

 

Potpisao je petogodišnji ugovor po kojemu će zaraditi oko 4 milijuna eura. Ukoliko bi netko htio otkupiti Vrsaljka od Newcastlea, po klauzuli u ugovoru morat će klubu sa St. James Parka isplatiti 10.25M eura.

Link to comment
Share on other sites

Za Vrsaljka i bolje da ga nisi doveo. Nema šta tražit kraj Čorluke i Walkera. Tevez mi se ne sviđa iako mi je jedan od dražih napadača. Skupo si ga platio, imat češ probleme s njim i prodat češ ga ispod cijene. Ali dobit češ i golove, puno golova.  :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |