Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

FM Balkan Interview - Denny Crane


Zolinho10
 Share

Recommended Posts

FM Balkan Interview - Denny Crane

 

http://www.dodaj.rs/f/b/8O/frCIMdb/logo-png.png

 

Novi global moderator, organizator mnogih turnira, kladionica i mnogo korisnih sadržaja.Uz to aktivan na svim delovima foruma i ima jednu od najboljih karijera uvek.Forumaš koji je sam vrh igrača FM Balkana.Najperspektivniji stručnjak, i par koji je sa Salom u paru dostigao finale Internacionalnog turnira u kome se bore za naš forum.

 

Lazar(Coentrao): Najpre nam reci nešto o sebi. Ko si, odakle si, gde ideš u školu, hobi itd.?

Stefan (Denny Crane): Najprve želim da se zahvalim za intervju i da pozdravim sve članove. Zovem se Stefan, idem u Elektrotehničku školu, treća, završna godina. Hobi mi je sport, devojke i kompovi.

 

Lazar(Coentrao): Šta misliš o plasmanu u finale svoje ekipe na Internacionalnom takmičenju?

Stefan (Denny Crane):Mislim da je to stvarno veliki uspeh za nas, pogotovu zato što smo igrali bez Skippera zbog njegovih obaveza. Po meni smo Sale i ja odličan tandem i naravno ciljamo na titulu.

 

Lazar(Coentrao):Kako si zadovoljan organizacijom a i učešćem u novoj Balkan Ligi?

Stefan (Denny Crane): Što se organizacije tiče, to smo odradili odlično. Sve je išlo po planu. Jedino mi malo smeta što ima toliko službenih rezultata, a mojim učešćem sam trenutno nezadovoljan. Moram malo da izmenim neke stvari u timu.

 

Lazar (Coentrao):Novi projekat koji je nastao na jednom od Chat-ova je i klan Green Bay.Tvoja očekivanja i da li može premašiti bivši Free Players klan?

Stefan (Denny Crane): Klan ja nastao spontano, uzrok nastanka je zezanje. Ja mislim da ćemo moći da premašimo naš bivši klan jer smo sad mnogo jači.

 

Lazar (Coentrao): Pošto uveliko je izašlo novo izdanje Football Managera 2012 kakav je tvoj komentar?

Stefan (Denny Crane): Pa po meni je ovo jedno od najboljih izdanja ikada, nikada pre nisam imao ovoliko inspiracije za igranjem. Bilo da je online ili svoja karijera. Stvarno je sjajno odrađeno.

 

Lazar(Coentrao): Nedavno si dobio nagradu i umesto zelenog nicka (Moderator) postao si plav (Global Moderator) tvoj komentar na to?

Stefan (Denny Crane): Pa pre svega želim da se zahvalim Administraciji na ukazanom poverenju, jer to ipak ne dobija svako. A to stvarno nisam očekivao i oduševljen sam time što sam dobio status Globala, to me još više podstičem da još više radim.

 

Lazar (Coentrao): Šta je po tebi najveći projekati timova za sada i kakvi su novi projekti FM Balkana za FM12?

Stefan (Denny Crane):Grbovi i slike igrača su po meni najveći projekat. Sve čestitke ljudima koji su to radili. A projekat UEFA Champions League je takođe jedan od najvećih, i ako još nije dovršen do kraja. U budućnosti se sprema nekoliko projekata, konkretno mislim na Scout tim tu Dex i ja smišljamo nove projekte samo čekamo nove članove.

 

Lazar (Coentrao):  Koji je prvi menadžer koji si ikada igrao i koji ti je najomiljeniji?

Stefan (Denny Crane):Prvi menadžer koji sam igrao je bio CM 99/2000. A za najbolji ne mogu da se odlučim, zato što je svaki poseban na svoj način. Uvek u novom izdanju ima mnogo novih stvari, ali po meni je najbolji FM 10. Jer sam tu napravio najveći uspeh sa Partizanom 

 

 

Lazar (Coentrao):Sa kim si na forumu ostvario najbolji kontakt i saradnju?

Stefan (Denny Crane): Pa trudim se da budem u dobrim odnosima sa svima, i to mi za sada dobro ide. Najbolji odnos trenutno imam sa Saletom, ali tu su Skipper, Ventus, Coentrao, Dex, Plej, Bojan. Ima i još članova, koji trenutno nisu na forumu (Target Man). Sve vas najduže znam i uvek smo bili u odličnim odnosima.

Lazar (Coentrao): Koji delovi našeg foruma su bolji od konkurenata i gde bi mogao još da se unapredi?

Stefan (Denny Crane): Svakii deo foruma će uvek moći da napreduje i ne trebamo da gledamo da budemo jači od konkurencije nego samo da radimo na forumu i neobaziremo se a rezultati će stići sami po sebi...

 

Lazar (Coentrao): A omiljeni deo foruma ti je...?

Stefan (Denny Crane): Onlajn takmičenja i sport.

 

Lazar (Coentrao):Da li se baviš fudbalom i da li sebe vidiš kao trenera nekog od klubova?

Stefan (Denny Crane): Bavio sam se fudbalom nekoliko godina, ali sam batalio zbog škole. Imam želju da se orpobam kao trener, možda i probam nešto da volontiram da vodim klince neke, videćemo.

 

Lazar (Coentrao): Da li imaš još nešto da poručiš ostalim članovima?

Stefan (Denny Crane):Poručio bih članovima da ako žele da napreduju na forumu, da uđu u neki tim ili da postanu urednici. Samo se trudite, administracija sve to ima u vidu.Ovo je forum prvenstveno da se opustite, da saznate neke nove stvari za FM, i da se sprijateljite sa nekim možda i budućim drugovima.

 

 

BLIC PITANJA:

 

Omiljeni fudbaler:  David de Gea i Juan Manuel Vargas

Omiljeni klub: Partizan

Omiljeni trener: Aleksandar Stanojević, Slaviša Jokanović i Duško Vujošević

Najomraženiji fudbaler: Cristiano Ronaldo

Klub koji ne podnosiš: Crvena Zvezda

Omiljeno jelo: Sarma

Omiljeno piće:  Coca Cola

 

 

Lazar (Coentrao): Hvala ti na izdvojenom vremenu za ovaj interviju. Želim ti mnogo sreće i uspeha i u privatnom životu i u radu na forumu.

Stefan (Denny Crane): Hvala, i tebi takođe želim isto to.

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Odlican intervju  :respekt: Zola brat moj ako ne postane novinar razocarace me  :crying: FanSte odgovori odlicni ::love::

 

Samo sam nasao jednu gresku u intervjuu

 

Lazar (Coentrao):  Koji je prvi menadžer koji si ikada igrao i koji ti je najomiljeniji?

Aleksandar (Sale92):Prvi menadžer koji sam igrao je bio CM 99/2000. A za najbolji ne mogu da se odlučim, zato što je svaki poseban na svoj način. Uvek u novom izdanju ima mnogo novih stvari, ali po meni je najbolji FM 10. Jer sam tu napravio najveći uspeh sa Partizanom 

 

lol lol

Link to comment
Share on other sites

Odličan intervju.I konačno još jedan intervju sa veoma zaslužnim članom foruma.

Stefane,potpuno si zaslužio globala.Potpuno!

Pd mene si uvek imao  :respekt: :respekt: :respekt:,imaš  :respekt: :respekt: :respekt: i imaćeš  :respekt: :respekt: :respekt:

 

 

P.S.

 

Izvinjavam se zbog ovih smajlija,ali morao sam.Imao sam razloga.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |