Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Hyde F.C


Ice-T
 Share

Recommended Posts

Hyde Football Club

 

http://www.dodaj.rs/f/d/UE/2ZSWPr3h/1/666.png

 

 

Ovo je moj drugi LLM izazov, prvi je bio sa klubom iz mog grada HNK Tomislava, bio je to dosta dobar izazov, ali bezuspjesan, cetvrta sezona i jos sam u istoj ligi, jebiga. Ali, uspio sam napravit dosta dobar tim.. prije sam gubio od Sloge(U) po 4+, a sad ja njih dobivam po 2:0 i tako. Nadam se da cu u ovom LLMu uspjet uraditi nesto vise s ovim klubom..

 

 

 

 

http://i49.tinypic.com/amqmte.png

 

 

 

Kada sam gledao igrace tima, odma sam primjetio da je golman u kurcu. Nije imao Jumping, reflexses, one on ones.. los, samo sto je imao bilo je Kicking 12, Eccentricy 15 i Handling 11, ostalo sve 8 i ispod.. pa sam doveo 2 golmana.

 

 

[hs width=300 height=300]

http://www.dodaj.rs/f/2o/XM/2yrJc3f1/1.jpg[/hs]

 

Nije los.. 1 na 1 ocjena 15 reflexsi 13. Na pripremama mi je brano i bolje nego odlicno, skidao je svakakve udarce, cak me je spasio 3 puta kada je tevez isao 1na1, kada sam igro protiv Man City reservers.. sve u svemu, odlicno mi je branio, valjda se necu razocarat na njega u sezoni. Doveo ga na free.

 

 

[hs width=300 height=300]

http://www.dodaj.rs/f/2f/PL/3krfVPCD/3.jpg[/hs]

 

 

Ovo je drugi golman, solidan. Na pripremama se nije pokazo nesto, zato u prvih 11 drzim ovog golmana iz skotske. Jeste da ovaj ima bolje atribute ali ovaj drugi mi je drazi. Njih dvojicu rotiram.

 

 

[hs width=300 height=300]

http://www.dodaj.rs/f/3h/12h/4ctwaA4h/2.jpg[/hs]

 

 

Takoder, doveo sam stopere i bekove. Imao sam dva solidna stopera i dva beka, ali nisam imao dobru zamjenu, svi su ono za kurac atribute imali, jedan je imo ono tackling 4, hej ono mislim... doveo sam ovog kao zamjenu za Desnog beka, vise ce bit stoper nego desni, al moze se i tu nac nekad.

 

 

[hs width=300 height=300]

http://www.dodaj.rs/f/2C/wJ/QzPdu2P/4.jpg[/hs]

 

 

Nije los za ovu ligu, stoper solidan za moju ekipu, doveden je cisto kao zamjena.

 

 

[hs width=300 height=300]

http://www.dodaj.rs/f/20/XH/37Yewh4q/5.jpg[/hs]

 

 

Nije neki poseban, ima brzinu i tackling, zamjena za ljevog beka.

 

 

[hs width=300 height=300]

http://www.dodaj.rs/f/2i/El/2MFM4pA5/6.jpg[/hs]

 

 

MC/L, igra sredinu i krilo. Ima brzinu, dobar za probijanje po krilu.. ali dobro igra i na poziciji MC. Dobre pasove i sve, na pripremama je bio dobar, zamjena za MC.

 

 

 

Pripreme

 

 

Pripreme su prosle dobro, 4 pobjede 1 remi. Jako sam zadovoljan igrom ovih mladica. Napocetku sam mislio da ce bit jako tesko, ali na pripremama su igraci odigrali odlicno. Zelim istaknuti utakmicu Man City res. 2:2. Jeste da su bili bolji ali ipak sam uspio izdrzat 2:2. Gol sam zabio jedan iz kornera a jedan iz akcije, kao i Man city res. Jedan su zabili iz slobodnog udarca a jedan iz akcije...

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hyde Football Club

 

 

http://www.dodaj.rs/f/d/UE/2ZSWPr3h/1/666.png

 

 


 

 

http://i49.tinypic.com/amqmte.png

 

 

[hs width=300 height=300]

http://www.dodaj.rs/f/3V/RF/svy6eHM/1/1.jpg[/hs]

 

 

Ljevo krilo, imao sam dva dobra Ljeva krila ali se jedan ozljedio na 6 mjeseci pa sam doveo ovog malog igraca.

 

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/2m/BC/3naCAPbz/2.jpg[/hs]

 

 

Napadac, doveden je za rotaciju napadaca, posto me jebe ovo da odmora do druge utakmice mi cesto bude 3-4 dana, pa mi se svi igraci nestignu odmorit.. doveo sam ovog napadaca da ga rotiram s ovim drugim.[/cente]

 

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/2L/9x/2ejQ6Oea/4.jpg[/hs]

 

 

Stoper, solidan. Doveden je takoder za rotaciju, isti problem ko s napadacima, kad bude odmor do druge utakmice 3 dana ubacim ovog i jos jednog i tako.

 

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/1Z/hq/3bc5Vvsa/5.jpg[/hs]

 

 

Jos jedan napadac, doveden je zato sto mi se jedan napadac ozljedio pa nisam imao zamjenu tj za rotaciju.

 

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/2j/He/4QEFTCAJ/3.jpg[/hs]

 

 

MC, ozljeden mi je bio jedan MC pa sam trebao pod hitno dobru zamjenu, imao sam jednog ali je presporrr, pace 5 pa sam doveo ovog, a i nije los toliko.

 

 

 

http://i.imgur.com/R90K2.png

 

 

 

 

U ligi smo ODLICNO startali, bili smo prvi ali nesto me sjebalo, neznam ni ja sta. Odjednom je pala forma poceo sam gubiti skroz, neznam zasto, s prvog mjesta pao na 5-o  :lud: Vidi se u ovom drugom SSu kako sam dobro kreno na pocetku sezone, pa kako sam poslje poceo da gubim  :lud:

 

 

 

 

 

http://i.imgur.com/LJerx.png

 

 

u FA Kupu nisam daleko dogurao, pobjedio Ashton United s 2:0 i Bishop's Stortford 2:0 i onda izgubio od bolje ekipe Lincoln koji je tada bio drugi u Bet Square Premier, prvo sam poveo 2:0 i onda u drugom poluvremenu su me sjebali i preokrenuli rezultat na 3:2.

 

 

 

 

http://i.imgur.com/VgBbA.png

 

 

U FA Thropyu sam dobro proso, dosao sam do trece runde gdje bi trebao igrat sa Gateshead. Gateshead je trenutno PRVI u Bet Square Premier ligi, ali na moju srecu igra se na mom terenu, tj ja sam domacin i nadam se da cu uspjet nesto uradit.

 

 

 

 

 

 

Sada bi vas nesto pito, zasto sam odjednom poceo gubiti? sta mislite do cega je? jel mozda do toga sto rotiram igrace ili?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |