Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Story - Team Work # 6


Zolinho10
 Share

Recommended Posts

  • Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

http://www.lyngsat-logo.com/hires/ss/sport_klub_plus.png

 

Spartanci jurišaju ka promociji

 

width=189 height=300http://images.icnetwork.co.uk/upl/nejournal/jan2011/3/5/blyth-spartans-celebrate-after-captain-paul-brayson-s-goal-against-altrincham-384565478.jpg[/img]

 

http://i.imgur.com/R90K2.png

 

Posle pobede nad Droylsdenom ekipa Blyth Spartansa ozbiljno razmiljša o promociji u veši rang.Mnogi to nisu očekivali ali Ryan ih je sve razuverio.Ali ekipa ima probleme sa formom i narednih 6 utakmica čak dve je izgubila i dve nerešene. Ali i u nastavku je bilo tako. Ekipa pobedi Stalybridge u gostima, pa onda sve to pokvare kod kuće porazom od Eastwooda.Kraj jesenjeg dela sezone su odradili odlično uz tri pobede i samo jednim nerešenim rezultatom protiv Worcestera. Trenutno smo 3. , mada 1. mesto je jako blizu.

http://i.imgur.com/VgBbA.png

(klik na sliku)

 

Od učinka u ovom takmičenju uprava je jako zadovoljna učnkom mada Ryan misli da su mogli više. Pobede u kvalifikacijama i u prva dva kola nisu bile lake.Najteže je bilo protiv Dovera kada smo jedva pobedili 1:0.Ali ipak za Blyth su igrali drugotimci uglavnom tako da nema mesta za žal. U trećem kolu Eastbourne Boro je lako sa golovima na početku rešio meč i poslao Spartance nazad u Blyth.


 

Novo pojačanje zelenih

http://images.sportinglife.com/10/08/330/Paul-Marshall-Aberdeen-PA_2487319.jpg

 

Jedino pojačanje u zimskom prelaznom roku je Paul Marshall igrač Droylsdena koji nije imao ugovor a bio je jedan od najboljih igrača lige. Svojom brzinom i kreativnošću kandiduje se za startera u mesto Spartanaca i tako ojača ovaj klub. Inače u klub su došli samo dva Irska internacionalca još u Novembru. Blyth čuva igrače i kreće u uzbudljivi drugi deo sezone.Marshall je bio član mnogih ekipa kao što su Manchester City, Aberdeen i Blackpool...

Link to comment
Share on other sites

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/2R/x7/3ER6weog/1.png[/hs]

 

Počinje drugi deo polusezone i velika očekivanja. Mislim da ćemo lagano biti u prvih pet timova i tako otići u play off, ali ja bi jako voleo da prodjemo  kao prvi u ligi i tako skratimo muke. Taktike sam imao dve. Prvi deo sezone sam igrao u 4-4-2 taktici a na insistiranje asistenta napravio sam i pomoćnu 4-3-1-2 takiku koja pomaže kada smo slabi sa krilima. Sa taktikom 4-4-2 odigrao sam 3501 minut i postigao sam golove na svaki 59-ti minut a primao na 109 minuta igre. Podjednako asistencija je bilo iz sredine kao i sa bokova dok smo primali golove na asistencije po sredini i desnoj strani.

 

http://i.imgur.com/R90K2.png

 

Početak i odma kiks protiv Hyde-a koji je u zoni ispadanja i to 2:0. Iako smo bili bolji nismo imali sreće. A onda protiv Harrogatea,Hinckleya i Nuneatona smo postigli na svakoj po dva gola i tako smo lako pobedjivali protivnike.Prvo mesto je bilo sigurno sa +3 boda a onda smo imali meč prvenstva sa Histonom koji je drugoplasiran. Treći minut i gubili smo 1:0. Nije nas išlo a ja nisam imao keca u rukavu. Drugi gol pada u 17-om minutu i mi već padamo u igri. Ali golom Jacka Doyla odma u 19-om vratio se puls timu.Ali Histon se odlično branio i izgubili smo taj meč. Pod utiskom tog meča ovi mladi momci kojima je prosek 22 godine izgubili su naredne dve (Atrincham je jedan od njih)i stavili u pitanje i promociju a kamoli osvajanje.

 

 

Opet kako da vratim tim na stare staze pitao sam se. Ostalo je 7 kola a mi moramo juriti 4 boda od prvoplasiranog i jos 2 boda od drugog i trećeg. A onda se desilo nešto stvarno izvaredno. Igrači su se na treningu potrudili 150% i video se jako taj timski duh.Hteli su promociju vidi se to. Sledeći meč je bio samo da iskale bes svoj zbog loše forme. 5-1 izgubio je Guiseley.A onda su nam pala dva meča koja su odličivala prvenstvo. FC Halifax koji je imao dva boda više od mene čekao je priliku da napadne prvo mesto.Ali mi se nismo dali i utakmica je završena 1:1. A onda i naši večiti rivali Droylsden. Tu je bilo veoma jaka utakmica koja je završena bez golova. Odustali smo od prvog mesta, sad nam je samo u glavi bilo kako da  se što bolje plasiramo i osvetimo.

 

http://images.icnetwork.co.uk/upl/nejournal/dec2008/7/5/4497B6AD-B6B7-7817-727D02D73063211F.jpg

 

Već je bio April i mi smo polako se spremali za promociju.Bili smo treći i sa 5 bodova manje od Histona.Ali onda navijači su dali krila ovim momcima koji su do kraja lige pokazali da su kvalitet za Blue Square Premier Ligu. Pobedili su Gainsborough sa 2:0, Boston Utd sa 1:0. Histon je imao dva teška duela od kojih je uzeo samo bod i bili su u veoma lošoj formi. Izjednačeni timovi 2 kola pre kraja, velika je trka bila. Ja sam gostovao Bishops Stafordu i Colwyn Bayu dok je Histon Gainsboroughu i Boston Unitedu. Predposlednje kolo smo pobedili ja sa 3:2 iako sam gubio i imao nerešeno u 70-om minutu. Zadnje kolo je presudilo ligu. Histon je remizirao sa Bostonom 1:1. A mi smo igrali meč sezone.

 

http://blythspartansafc.co.uk/new_php/wp-content/0075.jpg

 

Colwyn Bay je bila tvrda ekipa ali Paul Marshall je dao gol u osmom minutu i nagovestio dominaciju Sparte. Ali onda usled jedne greške 39. minut je bio koban za moj tim - 1:1. Na poluvreme se otišlo sa ovim rezultatom. Odma smo počeli agresivno ali nije delovalo. Šanse su se redjale i redjale. 60 minut 1:1 ....70. minut 1:1. Igrači su postali nervozni jako. 80. minut 1:1... Polako smo posustali i sa snagom i menjam Taylora sa Lee Masonom. 85. minut i dalje je nerešeno i oprostili smo se od titule. I u 88. minutu solo prodor Lee Masona koji je pronašao rupu u odbrani i na Asistenciju Marshalla, poslao loptu u mrežu. Spartanci vodeeee- drao se spiker sa lokalne televizije. Do kraja je tako ostalo i postali smo šampioni.

 

width=409 height=300http://www.gateshead-fc.com/content/Image/action/2010-2011/Blyth_Spartans_0-2_Gateshead-players_celebrate_with_fans.jpg[/img]

 

 

 

Klik na logos Lige ako hoćeš da vidiš rezultate koje sam imao na jednom mestu.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Blue Square Bet Premier 2012/13

 

Transferi

 

Kako je Zola uspeo da uđe u BSP,to samo on zna sa onakvim igračima :).Tako da sam krenuo u rekonstrukciju tima.Kao i uvek odlučio sam se za mlade igrače.Prvo sam otpustio veliki broj igrača,da bio oslobodio budzet za plate i krenuo u potragu.Zola mi je ostavio sasvim dovoljno vremena da odaberem prave igrače i da svi dođu na početak priprema,a ne tokom priprema.

Redom su dolazili:

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/u/rv/2MHZEmc3/blyth-transfers-history.png[/hs]

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/3Q/Js/3HA93ds2/aaron-evans-overview-att.png[/hs] [hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/K/su/2rM44cDG/abubakar-sheego-overview.png[/hs] [hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/1r/aZ/4IIJBFo6/anthony-church-overview-.png[/hs] [hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/1W/Dq/Wcpe1yz/ashley-sammons-overview-.png[/hs] [hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/s/Dh/Bqes7w8/ed-asafu-adjaye-overview.png[/hs] [hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/8/FP/2NBxJh0R/drewe-broughton-overview.png[/hs] [hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/2a/lR/3npgCKZ2/frederick-champion-overv.png[/hs] [hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/3j/pu/2mY384Iu/george-bowerman-overview.png[/hs] [hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/3z/13z/1TyK8IM0/martin-baran-overview-at.png[/hs] [hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/2I/xj/P8PyUgf/loris-karius-overview-at.png[/hs] [hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/1c/gC/1Kb1Jshh/phillip-roe-overview-att.png[/hs]

 

Trening

 

Posle transfera na red su došli treneri.Očajno stanje sam zatekao,pa sam se potrudio da to malo popravim,jer osnovih svih uspeha je kvalitetan trening.

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/v/b7/4ptzzgrW/blyth-spartans-squad-tra.png[/hs]

 

Evo i primer kako igrači napreduju:

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/3W/PB/1tBAWyhE/wayne-phillips-overview-.png[/hs]

 

Pripreme

 

Ugovorili smo nekoliko veoma jakih utakmica.Bolton i Fulham su bili mamci za navijače,kako mi popravili malo finansijsku situaciju(zaradili smo 45k).

Svakako najveće iznenađenje je 1-1 protiv Fulhama,kao i ubedljiva pobeda protiv člana CCL2 od 5-0,takođe i Bournemouth je član CCL2.Na pripreme je sve funkcionisalo kako treba...

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/2O/oK/3RuPhfF9/2/blyth-spartans-fixtures-.png[/hs]

 

Liga

 

Sezona je krenula veoma loše,ali moram imati u vidu,da smo u prva tri kola igrali protiv ekipa koje se bore za promociju.Igramo veoma promenljivo,vidi se da je ova ekipa pretrpela korenite promene i očekujem prave partije tek na proleće.

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/2a/1j/4G2CEvcx/blyth-spartans-fixtures-.png[/hs]

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/2q/73/46DtNaP7/blue-square-bet-premier-.png[/hs]


Trebalo bi da završim za najviše 10 dana,nemam baš puno vremena.Komentarišite kako sam odradio transfere,pripreme...

Link to comment
Share on other sites

Pojačanja i neću baš da komentarišem jel ne znam baš LLM igrače a ni Zolin tim vidim da su pripreme bile odlične i svaka čast za to u Ligi nije krenulo baš sjajno ali verujem da će se to popraviti jel moja očekivanja su iskreno uvek velika tako da želim ne da opstaneš nego Play Off. . . :D

Link to comment
Share on other sites

Dominiram

 

Blue Square Premier

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/1C/7q/pIOLkSJ/blue-square-bet-premier-.png[/hs]

 

Slika dovoljno govori :)

 

Ovo su sve utakmice od prošlog reporta:

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/0/Dq/4YXeJ2oG/blyth-spartans-fixtures-.png[/hs]

 

FA Cup

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/G/DY/AF6vxtM/1/blyth-spartans-fixtures-.png[/hs]

 

Ispali smo,nema veze imam sad svežije igrače.

 

FA Trophey

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/2h/ri/4UOUzAdv/blyth-spartans-fixtures-.png[/hs]

 

Za sad ide dobro,igram sa drugim timom pa dokle stignemo.

 

Abubakar Sheego

 

Apsolutni car u BSP,ne može mu niko ništa.

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/X/TW/1ijwgbZ9/abubakar-sheego-overview.png[/hs]

 

Problem je što nema ugovor,pa sad ima ponudu od člana Lige 2 tj. naše filijale.I ja sam mu ponudio veoma dobar ugovor,čekam da odluči.

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/1H/IX/L16zS6y/ryan-gigs-news-inbox-2.png[/hs]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tako blizu,a tako daleko

 

U drugom delu sezone,nismo odigrali NIJEDNU utakmicu sa kompletnim timom,uvek smo imali po 5 povređenih.To je uticalo da imamo niz od sedam,osam utakmica bez boda.Pred kraj malo se situacija popravila i došli su i rezultati,ali nedovoljno.

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/1N/Pc/4BeMH4Nm/blue-square-bet-premier-.png[/hs]

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/3i/q0/1YxWIxgX/2/blyth-spartans-fixtures-.png[/hs]

 

FA Trophey

 

Igrali smo sa rezervama i daleko smo dogurali.

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/1H/1Q/3fs2ZcCq/blyth-spartans-fixtures-.png[/hs]

 

Ekipa

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/32/nG/4b0iarXF/blyth-spartans-squad-pla.png[/hs] [hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/c/ck/3zz2xe0E/blyth-spartans-squad-pla.png[/hs]

 

Svi su dobili šansu,pošto je bilo dosta povređenih.

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/3m/Gf/3DxwzbEA/game-blythtimski-rad-6-g.png[/hs]


Ko god da nastavi ima dobru ekipu sa dobrim treningom za ovaj rang takmičenja.Već sam kaparisao 3 mlada igrača,a imaš na shortlist još nekoliko veoma dobrih mladih igrača.Sa većinom ćeš morati da produžiš ugovor.Posebno obrati pažnju na Banguru,Mendy,Jonas,Evans,Champion,Marshal,Sammons,Sheego.Srećno :thumbup:

 

>>> SAVE <<<

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |