Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Manageroza


Ricky™
 Share

Recommended Posts

  • Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

http://www.bbc.co.uk/includes/blq/resources/gvl/r61/img/header_blocks.gif

http://img34.imageshack.us/img34/9519/sportheader.png

Page last updated at 28 October 2012

http://newsimg.bbc.co.uk/sol/shared/img/v3/email.gif E-mail this to a friend                  http://newsimg.bbc.co.uk/sol/shared/img/v3/print.gif Printable version

 

TRI BODA SA ANFIELDA:

POBJEDA SA IGRAČEM MANJE

 

http://i.imgur.com/jyXMb.png

 

http://i.imgur.com/wE4mA.jpg    http://i.imgur.com/f4d12.png    http://i.imgur.com/hYFI6.png      http://i.imgur.com/AFuW8.pnghttp://i.imgur.com/sK6IV.png

 

Igrači Aston Ville su sa igračem manje došli do vrijedne pobjede na Anfieldu

 

U početku je bilo sjajno, "Lavovi" su u Liverpool stigli komplatni sa punim sastavom i sa pobjedom u 3. kolu Europske lige protiv Vorskle 6:1.

 

Također i krenulo je sjajno budući da su već od početka utakmice preuzeli vlast na terenu te poveli već u 8. minuti nakon soloprodora Salomona Kaloua. I nakon gola Liverpool nije uspijevao napraviti ništa sve do 21. minute kada najbolji igrač gostujućeg tima Milan Badelj dobiva izravni crveni karton zbog grubog starta sa leđa na Lucasa Leivu na sredini terena.

 

To je donijelo i promjene u taktičkom dijelu igre Aston Ville u kojoj se jedan od napadača (češće Kaolu) povlačio na tu poziciju središnjeg veznoga, ali to nije previše pomoglo te je izjednačio Suarez u 53. minuti.

 

Ipak, gosti iz Birminghama su uspjeli upisati pobjednički gol u 66. minuti kada Gabby Agbonlahor u stilu Pippa Inzaghija izbjegava zaleđe te u dvoboju 1 na 1 usojeva matirati Pepa Reinu.

 

Boban je tada odlučio zatvoriti igru te je umjesto Pedra ušao Freddy Guarin. Pokušaji izjednačenja Liverpoola su postajali sve intezivniji, ali i oni koji su probili obranu Aston Ville naišli su na gromadu na golu Stevea Mandandu te su sva 3 boda otišla u Birmingham.

 

Liverpool (4-4-2) Reina - Johnson, Mangane (od 73. Škrtel), Agger, Enrique - Maxi Rodriguez, Gerrard (od 78. Henderson), Lucas, Fuchs - Suarez, Cardozo (od 73. Carroll)

 

Aston Villa (4-4-2) Mandanda - van der Wiel (od 45. Burdisso), Boulahrouz, Hummels, N'Zogbia - Pedro (od 71. Guarin), Barry, Badelj (isključenje 21.), Afellay (od 71. Clark) - Kalou, Agbonlahor

Link to comment
Share on other sites

http://i.imgur.com/OUbY2.jpghttp://i.imgur.com/HOCN8.jpg

Page last updated at 20 December 2012

http://newsimg.bbc.co.uk/sol/shared/img/v3/email.gif E-mail this to a friend                  http://newsimg.bbc.co.uk/sol/shared/img/v3/print.gif Printable version

 

RAZBIJANJEM AZ-a DO PRVOGA MJESTA

 

http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Pix/pictures/2010/11/5/1288976453437/Nathan-Delfouneso-006.jpg

 

Kantom AZ-u u poslijednjem, šestom, kolu grupne faze Europske lige Aston Villa zauzela je prvo mjesto u grupi I.

 

Ali, počeci nisu tako navještavali. Nakon deklasiranja Slaska (5:0, 5:0) i pobjeda na Ruzomberoka (2:0, 2:0) u prvoj utakmici grupne faze "Lavovi" su na Villa Parku dočekali ekipu Rome. U potpuno izjednačenoj utakmici Roma je imala više sreće te je golovima Marca Borriella već u 59. minuti vodila 2:0 da bi Guarin u 80. smanjio na konačni 1:2.

 

Još jedan loš rezultat uslijedio je i u 2. kolu kada je na red došlo gostovanje u Alkmaaru. AZ je dominirao tokom cijele utakmice te poveo u 35. preko Altidorea da bi u 71. na konačnih 1:1 izjednačio Kalou.

 

A tada kreće uragan iz Birminghama. U 3. kolu na Villa Park došla je Vorskla te dobila - 6 komada. Te večeri briljirao je Milan Badelj svojim hat-trickom, a po još jedan gol dodali su Bent, Barry i Pedro. Utješni gol za goste postigao je Romanchuk.

 

Rapsodija se nastavila i u Ukrajini gdje je svoj dan imao najbolji strijelac Ville ove sezone, Salomon Kalou. Obalobjelokoščanin je sa svojim hat-trickom donio Englezima pobjedu od 3:0 te, uz poraz Rome kod AZ-a, drugo mjesto u grupi koje je trebalo potvrditi u slijedećem kolu na gostovanju u Rimu.

 

Na to važno gostovanje Aston Villa u lošoj formi sa dva remija u Premiershipu, protiv Stokea i Swansea. Ali, u Rimu potpuno druga slika. "Vučica" tokom čitavih 90 minuta nije uputila niti jedan udarac u okvir gola, a ako gledamo sve udarce i tu je prevlast otišla na stranu gostiju sa nevjerojatnih 3-17 (!) nakon kojih dvojbi oko pobjednika nije bilo. Završilo je 3:0 za Aston Villu uz gol Kaloua te autogolove van Buytena i Nyoma. Taj poraz za Romu je značio i ispadanje iz natjecanja, a "Lavovi" su sa nova 3 boda došli na ukupno 10, jedan bod manje od AZ-a.

 

Tada je uslijedila jedna od najboljih utakmica odkako je Boban na klupi tima sa Villa Parka. U poslijednjem kolu u Birminghamu je gostovao prvoplasirani AZ Alkmaar. Dominacija tokom cijele utakmice od strane domaćih igrača rezultirala je i visokom pobjedom od 5:0 gdje je glavnu riječ vodio opet Salomo Kalou sa 2 pogotka, a po jedan su pridružili Boulahrouz i Delfouneso uz autogol Sangwenija.

 

width=400 height=33

http://i.imgur.com/hqRWm.png[/img]

Link to comment
Share on other sites

http://i.imgur.com/OUbY2.jpghttp://i.imgur.com/HOCN8.jpg

Page last updated at 22 April 2013

http://newsimg.bbc.co.uk/sol/shared/img/v3/email.gif E-mail this to a friend                  http://newsimg.bbc.co.uk/sol/shared/img/v3/print.gif Printable version

 

ŠEST BODOVA IZ LONDONA

 

http://u.goal.com/120400/120425hp2.jpg

 

Veliki niz okrunjen je pobjedama nad velikanima

 

Aston Villa proživljava najbolje trenutke odkako je Boban na klupi kluba sa Villa Parka. A taj veliki niz od 8 pobjeda za redom počeo je 16.1. na prvoj polufinalnoj utakmici Liga kupa protiv Q.P.R.-a. U toj utakmici Aston Villa je slavila rezultatom 3:1 uz odličnu igru, a to je bila samo uvertira za napunjavanje mreže Southamptona sa 5 komada. Nakon još 4 pobjede poslije toga došao je šlag na tortu rušenjem velikana.

 

U te dvije utakmice glavni igrač Ville bio je dosta osporavani Khalid Boulahrouz. Prva od te dvije velike pobjede došla je na Emrates Stadiumu protiv Arsenala. Podjednak početak utakmice u kojem je Arsenal imao blagu prednost ipak je rezultirao vodstvom "Lavova". Ubačaj iz kornera sa lijeve strane kojeg je izveo Milan Badelj u svoju je mrežu zakucao Per Mertesacker pokušavavši izbiti loptu ispred Matsa Hummelsa. Arsenal je nakon gola još pooštrio svoje napade prema gostujućem golu te se u tim trenucima u jednog od glavnih igrača utakmice prometnuo Steve Mandanda. Drugi šok za "Topnike" opet je došaon iz kornera kada opet sa lijeve strane nakon kornera pogađa Khalid Boulahrouz u 51. minuti susreta. Arsenal nastavlja sa dominacijom dok Aston Villa nakon drugoga gola pokušava povećati prednost preko kontri. Takva jedna kontra dogodila se u 92. minuti kada obrani domaćina bježi Kalou, a pred šesnaestercom ga ruši Mertesacker te se, dobivši crveni karton, promeće u glavnoga tragičara utakmice.

 

Sličan scenarij dogodio se i tjedan dana poslije, na Stamford Bridgeu. Nakon početnoga pritiska Chelseaja u kojemu se, izgleda, obrana plavaca previše opustila, došao je odgovor od strane "Lavova". Ovaj puta Milan Badelj izvodi korner sa desne strane, a na drugoj vratnici loptu spreman opet čeka bivši igrač "Bulesa" Khalid Boulahrouz zabivši u 17. minuti za 0:1. Chelsea se još potpuno nije niti oporavio od šoka, a već je došao novi. Opet je proradilo ubojito oružje Aston Ville - korneri. Scenarij vam je, sigurno, već poznat. Korner, Badelj, Boulahrouz - GOLL (!!), a minuta je tek 31. Nakon drugoga gola gledali smo igru kao i na Emiratesu. Chelsea napada, Villa se brani i pokušava preko kontri, ali i jedni i drugi bezuspješno. Inače, ovu utakmicu obilježila je krvnička igra sa strane Chelseaja čije su glavne žrtve bili Hummels, Badelj i Affelay koji su teren napustili prije ostalih.

 

Ovom serijom Villa je vratila u borbu sa Arsenalom i Chelseajom u borbi za 3. i 4. mjesto, dok su daleko naprijed pobjegla dva kluba iz Manchestera.

 

Slijedće utakmice koje su pred Aston Villom su šesnaestinafinala Europske lige protiv Stuttgarta, osminafinala FA Cupa protiv Burnleyja te finale Liga kupa u kojemu će braniti naslov protiv Chelseaja.

Link to comment
Share on other sites

http://www.bbc.co.uk/includes/blq/resources/gvl/r61/img/header_blocks.gif

http://img34.imageshack.us/img34/9519/sportheader.png

Page last updated at 1 June 2013

http://newsimg.bbc.co.uk/sol/shared/img/v3/email.gif E-mail this to a friend                  http://newsimg.bbc.co.uk/sol/shared/img/v3/print.gif Printable version

 

SEZONA IZ SNOVA:

TRI NASLOVA I LIGA PRVAKA

 

http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2011/10/Bent-goal-celebration.jpg

 

Igrači Aston Ville pod vodstvom Zvonimira Bobana kucaju na vrata elite

 

Nakon što su prošle sezone najavili velike stvari osvajanjem Liga kupa koji im je omogućio nastup u Europskoj ligi, Aston Villa je ove sezone uspjela obraniti ovaj naslov. Tokom ove godine ždrijeb ih u ovom natjecanju nije mazio. Ako se sjetimo prošle sezone i prva dva protivnika u vidu Doncastera i Leedsa, ove sezone Villa je imala "težak" put od samoga početka. Prvi na red došao je Blackburn koji je riješen bez problema rezultatom 3:1. Slijedeći je na red došao Fulham koji je donio jedini malo teži zadatak. Nakon 3:3 u 120 minuta pristupilo se izvođenju jedanesteraca u kojima je Villa bila s(p)retnija te otišla dalje rezultatom 6:5 nakon što je svaka ekipa pucala 7 puta. U četvrtfinalu je pao Stoke (2:0), a u polufinalu Q.P.R. (3:1, 2:2). U finalu na Wembleyju na drugoj strani stajao je Chelsea. Tokom utakmice vidjela se uobičajna slika kada riječ o utakmicama "Lavova" sa protivnicima iz velike četvorke. Villa drži loptu, protivnik puca po golu. Chelsea je napokon uspio ugurati loptu u mrežu u 63. minuti kada zabija Didier Drogba. Nakon toga gola Aston Villa krenula je naprijed svom snagom te izjednačuju preko Pedra u 75., a samo 3 minute kasnije za novi trofej zabija Darren Bent. Inače, vrijedi spomenuti da je Agbonlahor sa 6 golova prvi strijelac natjecanja.

 

Na tome Aston Villa nikako nije planirala stati. Nakon Charltona, Bristol Roversa i Burnleya u prve tri runde u četvrtfinalu je na red došao Manchester United. Alex Ferguson je na teren Old Trafforda poslao je rezervnu ekipu koje je iz natjecanja izbacila sama sebe. Zabili su si 2 autogola, a u uz golove Benta i 15-godišnjeg Marshalla na kraju je završilo 1:3. Polufinale je donijelo susret sa Arsenalom. Vrlo izjednačena utakmica na kraju je otišla na stranu Ville rezultatom 2:0 golovima Pedra i Afellaya. Nakon finala Liga kupa Aston Villa se opet vratila na Wembley gdje im se ovaj put suprostavila ekipa Newcastlea. Dominaciju tokm cijeloga susreta "Lavovi" nikako nisu uspjeli realizirati sve do 80. minute kada iz kontre zabija Darren Bent te donosi Villi drugi naslov ove seznoe.

 

A onda je Villa pripremila iznenađenje cijelome svijetu. Nakon što su prošli grupnu fazu Europske lige u šesnaestinifinala izbacili su njemački Stuttgart. "Švabe" nisu imali šansi u 180 minuta ogleda te su na kraju sretno izvukli 2 poraza od 2:1 i 1:0. Tada je na red došao naizgled lagani protivnik, FC Kopenhagen. U Danskoj su "Lavovi" teškm mukom izborili pobjedu od 3:2, da bi u uzvratu potvrdili prolaz. I tu se činilo da će Villa morati stati. U četvrtfinalu ih je čekao Manchester City. Na The City of Manchester Stadiumu "Građani" su slavili sa 2:1 uz vrlo lošu igru gostiju. Loša igra Ville nastavila se i u drugoj utakmici, ali nekakvom srećom Pedro je ugurao loptu u mrežu te je odlučio gol u gostima koji je Bobanovu ekipu odveo u polufinale. Poslijednja prepreka na putu u finalu bila je u Ukrajini, Shakhtar. Na Donbas-Areni domaćini slave rezultatom 1:0 da bi u Birminghamu narančasti doživjeli sramotu nakon poraza 7:1. Finale je donijelo meč protiv Paris SG-a na njihovom Parku Prinčeva. Jedan od junaka utakmice bio je Steve Mandanda. PSG je dominirao tokom cijele utakmice te su na kraju imali posjed lopte od čak 61% što je nevjerojatno budući da je Aston Villi postao običaj da imaju 'Barcelonin posjed lopte' odkako je na klupi Zvone Boban. Ali, niti to  ih nije spriječilo da povedu već u 17. minuti preko Hummelsa nakon kornera Badelja. PSG se brzo vraća te u 25. izjednačava Gameiro, ali se Villa vraća u 38. kada nakon solo-prodora zabija Pedro. Treći naslov sezone potvrdio je Hummels svojim drugim golom u 49. minuti.

 

Svaršeni drugi dio sezone ekipi Aston Ville donio je, ako se pogleda na tablicu, siguran plasman u Ligu prvaka. Iako, pogleda li se stanje nakon prvoh 19 utakmica to je izgledalo potpuno drugčije. "Lavovi" su se na polusezoni držali na 7. mjestu tablice sa samo 33 boda (od mogućih 57) te im je plasman u Ligu prvaka bio ravan znanstvenoj fantastici. Tada četvrti Chelsea bježao je više od 10 bodova, a igrom kakvu su prikazivali ekipa Zvone Bobana nije imala mogućnosi napraviti nešto više. U drugi dio sezone krenuli su bodom u dvije utakmice (3:3 sa Unitedom i 1:2 sa Cityjem), a onda je krenuo BUM !!! U slijedećih 17 utakmica Aston Villa upisiva impresivnih 16 pobjeda, uz poraz od Swansea. U tom nizu valja spomenuti već opjevane pbjede protiv Arsenala i Chelseaja, ali i one protiv Manchester Uniteda, Tottenhama i Liverpoola. Ključni trenuci u borbi Ville i Chelseaja za 4. mjesto u LP odigrali su se pred kraj sezone kada plavci iz Londona u zadnja 4 kola uzimaju samo 5 bodova zbog remija sa Sunderlandom i W.B.A.-om te poraza od Man. Cityja.

Velika serija Ville ostavila je veiki dojam sa igrače protivničkih ekipa koju su tako izabrali Afellaya za 3. najboljeg igrača Permiershipa, a Badelja za najboljega mladoga igrača. Isto tako Mandanda je izabran na poziciju vratara u ekipi sezone, dok su Afellay i Kalou među zamjenama. Kao šećer na kraju došao je izbor Zvonimira Bobana za managera godine.

 


 

Nemoje zamjeriti za eventualne pogreške u pisanju. Vidite da ima puno texta tako da su pogreške normala.

Sve SS-ove koje želite vidjeti možete tražiti jer mi ih se nije dalo stavljati budući da bi ih bilo previše.

Link to comment
Share on other sites

http://www.bbc.co.uk/includes/blq/resources/gvl/r61/img/header_blocks.gif

http://img34.imageshack.us/img34/9519/sportheader.png

Page last updated at 15 June 2013

http://newsimg.bbc.co.uk/sol/shared/img/v3/email.gif E-mail this to a friend                  http://newsimg.bbc.co.uk/sol/shared/img/v3/print.gif Printable version

 

BOBAN MISLI OZBILJNO:

ODBIO MANCHESTER UNITED

 

http://www.stades-spectateurs.com/images/angleterre/manchester/old-trafford/old-trafford-manchester-4.jpg

Za sada, ništa od Old Trafforda

 

Nakon 27 godina u Manchester Unitedu, Sir Alex Ferguson otišao je u zasluženu mirovinu

 

A nakon toga je na dnevni red došao događaj čiju su proceduru navijači Uniteda već zaboravili - izbor novoga managera. Iz kluba je iscurila informacija kako su prvi pickovi Malcoma Glazera bili Josep Guardiola i Jose Mourinho, ali su ih obojica odbili.

 

Guardiola zbog fascinantne statistike da je sa Barcelonom osvojio sve što je mogao i to u jednoj sezoni, a Mourinho zbog svoga poznatoga stila da se na najbolji mogući način prilagodi ekipi koju ima te od nje izvuče maksimum koji donosi trofeje. Ipak, Portugalac je odlučio ostati u kraljevskom Real Madridu, a Guardiola je polovicomove tek minule sezone preuzeo Milan te se upustio u, kako kaže, veliki projekt koji ne želi brzo napustiti.

 

Nakon ta dva početna neuspjeha "Vragovi" su se okrenuli treneru koji je u dvije sezone impresionirao cijeli svijet. No, odbio ih je i Zvonimir Boban. Iako su mu nudili puno bolje uvjete no što ima na Villa Parku ili preračunato u eure 3,6 naprema sadašnjih 1,7 milijuna godišnje. Boban ih je ipak odbio izjavivši da je potpuno fokusiran na novu sezonu u Birminghamu gdje će sa Villom krenuti u pokušaj obaranje Europe nakon najavljenih velikih očekivanja u nadolazećem prijelaznom roku.

 

Vrijedi spomenuti da je Boban odbio i ponudu Tottenhama nakon umirovljenja Harryja Redknappa te klupu reprezentacije Australije.

Link to comment
Share on other sites

http://i.imgur.com/oRSxj.png

Page last updated at 14 July 2013

http://newsimg.bbc.co.uk/sol/shared/img/v3/email.gif E-mail this to a friend                  http://newsimg.bbc.co.uk/sol/shared/img/v3/print.gif Printable version

 

PONOVO POČETAK SA FREE IGRAČIMA:

POTPISALI CECH I KAGAWA

 

http://images.icnetwork.co.uk/upl/fulhamchronicle/jan2010/1/6/petr-cech-image-1-783553965.jpghttp://us.images.detik.com/content/2010/11/08/74/kagawa-cov.jpg

 

http://i.imgur.com/wE4mA.jpg    http://i.imgur.com/f4d12.png    http://i.imgur.com/hYFI6.png      http://i.imgur.com/AFuW8.pnghttp://i.imgur.com/sK6IV.png

 

Uprava Astoon Ville još je jednom pokazala da "ima nos" za transfere

 

Na Villa Park su slijetjela dva velika imena koji će imati što pokazati noseći dres Aston Ville u pohodu na naslov prvaka Engleske te Lige prvaka.

 

Prvi od njih dvojice je češki reprezentivni vratar Petr Cech, 31-godišnji sada već bivši član Chelseaja. Iako je prošle sezone za "plavce" nastupio ukupno 51 put nije mogao naći zajednički jezik sa Romanom Abramovichem oko produženja ugovora te je klub napustio bez odštete. U Villi će mu žestoku konkurenciju za poziciju No.1. praviti Francuz Steve Mandanda koji je vrlo dobro odradio prošlu sezonu, ali je bio sklon kiksevima kojima zbog kojih Boban nije krio nezadovoljstvo, ali ga je na kraju sezone ipak ocijenio prolaznom ocjenom.

 

Drugi igrač koji je potpisao za klub iz Birminghama je vezni igrač Shinji Kagawa. Japanski igrač prošle je tri sezone proveo igrajući u Njemačkoj, za dortmundsku Borussiju, ali se nakon isteka ugovora odlučio za odlazak. Najbrža je bila Aston Villa te je još u siječnju osigurala dolazak ovoga 24-godišnjeg ofenzivnog veznog igrača.

 

Na službenim stranicama birminghamskog kluba objavljeno je kako je i za 5,5 milijuna eura otkupljen ugovor Freddyja Guarina, igrača koji je proteklu sezonu bio u Villi na posudbi te je impresionirao čelnike kluba svojom igrom kao zamjena za Garetha Barrya koji je po završetku ove sezone "objesio kopačke o klin" te preuzeo mjesto jednog od trenera ovoga klub.

Link to comment
Share on other sites

http://www.bbc.co.uk/includes/blq/resources/gvl/r61/img/header_blocks.gif

http://img34.imageshack.us/img34/9519/sportheader.png

Page last updated at 30 June 2013

http://newsimg.bbc.co.uk/sol/shared/img/v3/email.gif E-mail this to a friend                  http://newsimg.bbc.co.uk/sol/shared/img/v3/print.gif Printable version

 

VILLA SE SPREMA ZA VELIKE STVARI

 

http://www.koonis.com/wp-content/uploads/2011/10/rossi.jpeg

 

Zvonimir Boban je sa nova 3 pojačanja složio super-ekipu i završio prijelazni rok

 

Aston Villa nakon plasmana u Ligu prvaka slaže ekipu kako u tom natjecanju nebi bila samo prolaznik, a pojačanja koja su doveli itekako će podići njihovu igru na višu razinu. Na ova 3 igrača isplačeno je nešto više od 67 milijuna eura.

 

Najskuplji igrač u povijesti Aston Ville od sada je talijanski napadač Giuseppe Rossi. Brzonogi 26-godišnjak je u proteklih 6 sezona nastupao za Villarreal te postao jedan od legendi kluba. Karijeru je počeo u Parmi te ubrzo sa statusom vrlo talentiranog igrača odlazi u Manchester United. Sezonu 06/07 proveo je na posudbama u Newcastleu i matičnoj Parmi da bi na kraju te sezone otišao na El Madrigal za 10 mil. €. U sedam sezona za "žutu podmornicu" nastupio je 167 puta uz 74 gola da bi ovo ljeto potpisao za Aston Villu u transferu vrijednom 40.000.000 €.

 

Nakon njega Boban je nastavio poslovati u Španjolskoj, ovoga puta u Madridu. Iz Reala je za 9 milijuna kupljen stoper Raul Albiol koji je postao prekobrojan u Mourinhovim planovima nakon dolaska Otamendija, Kompanyja i Höwedesa. Na Villa Parku bi trebao donijeti dodatnu kvalitetu zadnjoj liniji te izgurati Khalida Boulahrouza iz početne ekipe.

 

Na kraju je doveden još jedan defanzivno orijentiran igrač. Riječ je o 26-godišnjem zadnjem veznom igraču Liverpoola Lucasu Leivi. Vodstvo kluba sa Anfielda proglasilo je Lucasa nepotrebnim u novoj sezoni, a to je Boban odlično iskoristio te ga doveo kao zamjenu za umirovljenog Garetha Barrya. Trebao bi zauzeti mjesto jednog od 2 zadnja vezna u novoj formaciji (4-2-3-1) koju Boban priprema za novu sezonu.

Link to comment
Share on other sites

http://i.imgur.com/OUbY2.jpghttp://i.imgur.com/HOCN8.jpg

Page last updated at 30 August 2013

http://newsimg.bbc.co.uk/sol/shared/img/v3/email.gif E-mail this to a friend                  http://newsimg.bbc.co.uk/sol/shared/img/v3/print.gif Printable version

 

OBA SUPERKUPA NA OLD TRAFFORDU

 

http://www.muskiportal.com/wp-content/uploads/2011/04/Manchester-United.jpg

 

Manchester United bio je bolji u utakmicama Commiunity Shielda i UEFA SuperCupa

 

"Aston Villa se nakon odličnih pojačanja još nije uigrala te je to glavni razlog gubljenja ove dije utakmice" - izjavio je Zvonimir Boban za klupske internet stranice nakon dva vrlo bolna poraza.

 

Nakon što je ovo ljeto odbio odlazak na "Teatar snova", na klupu Vragova sjeo je Michael Laudrup te odmah osvojio svoja prva dva trofeja.

 

"Nisam mogao zamisliti bolji početaksa novim klubom. Aston Villa je u poslijednje dvije godine sastavila odličnu ekipu te smo znali da će biti neško, ali dobro smo se pripremini te zasluženo skavili" - kratko je izjavio Danac.

 

Vrijedi napomenuti kako Aston Villa niti prethodnih godina nije dobro ulazila u sezonu te da je njihova forma naglo rasla nakon "Boxing Day-a". Ali, žele li nešto više morati će biti na vrhu toko cijele sezone.

 


 

http://www.bbc.co.uk/includes/blq/resources/gvl/r61/img/header_blocks.gif

http://img34.imageshack.us/img34/9519/sportheader.png

Page last updated at 30 June 2013

http://newsimg.bbc.co.uk/sol/shared/img/v3/email.gif E-mail this to a friend                  http://newsimg.bbc.co.uk/sol/shared/img/v3/print.gif Printable version

 

ASTON VILLA U SKUPINI SMRTI

 

width=355 height=200http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/General/01/45/70/14/1457014_w2.jpg[/img]

 

Aston Villa igrat će u skupini C zajedno sa Barcelonom, Juventusom i Fenerbahceom

 

Ždrijeb u Nyonu nije mazio englesku ekipu te ih je svrstao u najjaču grupu ove sezone.

 

"Nikako nisam zadovoljan ždrijebom. Sve 3 ekipe su iznimno jake, ali ćemo ih morati dobiti želimo li dalje. Pogotovo Turke, ne dobijemo li njih nemamo se čemu nadati", rekao je Boban te nastavio: "Otvaramo kod kuće sa Barcom, a onda slijedi Juve u gostima. Tu bi bio zadovoljan kada bi izvukli 3 boda, iako bi bio zadovoljan sa 3 remija. Prvu utakmicu protiv Turaka igramo kod kuće, no mislim da to, budući da je riječ o grupnoj fazi, neće donijeti veliki plus Fenerbahceu. U zadnja 2 kola očekuje fajt, pogotovo u zadnjem kada dočekujemo Juve."

 

Grupa A: Bayern, Atletico Madrid, Kopenhagen, Rapid Beč

Grupa B: Lyon, Zenit, Metalist, Wolfsburg

Grupa C: Barcelona, Juventus, Aston Villa, Fenerbahce

Grupa D: Porto, Arsenal, Twente, Genoa

Grupa E: Manchester United, Sporting L., Schalke, Basel

Grupa F: Real Madrid, Manchester City, Bordeaux, Celtic

Grupa G: Inter, HSV, Standart Liege, Sheriff

Grupa H: Valencia, Shakhtar, Panathinaikos, HJK Helsinki

Link to comment
Share on other sites

http://www.bbc.co.uk/includes/blq/resources/gvl/r61/img/header_blocks.gif

http://img34.imageshack.us/img34/9519/sportheader.png

Page last updated at 17 September 2013

http://newsimg.bbc.co.uk/sol/shared/img/v3/email.gif E-mail this to a friend                  http://newsimg.bbc.co.uk/sol/shared/img/v3/print.gif Printable version

 

ROSSI I KALOU SRUŠILI BARCELONU

 

http://ssportnews.files.wordpress.com/2011/09/cesc-fabregas-barcelona-cropped.jpeg

 

Nogometaši Aston Ville priredili su veliko iznenađenje u prvom kolu Lige prvaka

 

Dogodilo se ono u što je malo tko vjerovao. Aston Villa koja je loše ušla u sezonu uspjela je dobiti Barcelonu. Nakon što su u prve 4 službene utakmice tri puta izgubili od Manchester Uniteda (Commiunity Shield, UEFA SuperCup, Premiership) rijetki su bili oni koji su vjerovali u ovo "čudo".

 

No, za razliku od utakmica protiv "Crvenih Vragova", Boban je protiv Barce u utakmicu ušao opreznije te pokušavao kontrama ugroziti gostujuću ekipu.

 

Jednu takvu priliku je u 17. minuti skoristio Giuseppe Rossi koji loptu u mrežu posprema nakon odličnog proigravanja Milana Badelja te dovodi Aston Villu u vodstvo, a taj rezultat nije se mijenjao do poluvremena.

 

U drugom dijelu ista priča. Barca nešto pokušava, ali bezuspješno. Još jedan kontra "Lavova" dolazi u 49.minuti kada Busquets ruši Badelja u Barcinom šesnaestercu, a za 2:0 sa bijele točke precizan je Salomon Kalou.

 

Konačan rezultat, 2:1, postavlja mladi Rafinha savršenim udarcem sa 25 metara u 85. minuti.

Link to comment
Share on other sites

http://i.imgur.com/YDhPf.jpg

GDJE SAM? >> Naslovnica >> Domaći nogomet

>> Boban preuzima "Vatrene"?!

 

[glow=black,2,300]Nakon Bilićevog neuspjeha u kvalifikacijama                                                        [/glow]

Boban preuzima "Vatrene"?!

http://i.imgur.com/V8HVg.jpgwidth=240 height=200http://i.imgur.com/OwM3s.jpg[/img]

[glow=black,2,300]                                                                                                              Drago Sopta / Cropix[/glow]

http://i.imgur.com/6gPxJ.jpghttp://i.imgur.com/lOKNK.jpghttp://i.imgur.com/kerUS.jpghttp://i.imgur.com/CrUjZ.jpg

Nakon neodlaska na Mundial u Brazil 2014., Slaven Bilić dobio je otkaz

http://i.imgur.com/UC3Xh.jpg

Nakon što je bezuspješno odradio kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2014. Slaven Bilić više nije izbornik hrvatske nogometne reprezentacije.

U skupini sa Belgijom, Srbijom, Makedonijom, Walesom i Škotskom Hrvatska je završila na 2. mjestu sa istim brojem bodova (20) kao i prvoplasirani Belgijci. No, kao najlošija drugoplasirana ekipa nisu ušli u dodatne kvalifikacije te će ovo biti drugo Svjetsko prvenstvo zaredom na kojemu "Vatreni" neće nastupiti.

 

Kao logičan slijed događaja HNS je Slavenu Biliću uručio otkaz te krenuo u potragu za novim trenerom kojemu će prvi posao biti odvođenje reprezentacije na EURO 2016. u Francusku.

 

Kao izbor nameće se Bilićev suigrač iz zlatne Vatrene generacije '98 Zvonimir Boban, ali u izboru po anketama provedenima među građanima vrlo dobro stoji i Zlatko Kranjčar, dok su šanse Igora Štimca minimalne.

 

Bilo kako bilo i tko god došao na užarenu fotelju nikako mu neće biti lako.   

 

Broj preporuka: 554

http://www.jutarnji.hr/template/images/rate-up.png

width=400 height=82http://i.imgur.com/N4TSd.jpg[/img]

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |