Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Neću iz Zvezde, hoću duplu krunu!


0geE
 Share

Recommended Posts

  • Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kako si doveo Đuričića? Meni neće da dođe.

 

Prvi put sam ga tražio na 6mjeseci i odbio je, dok sam drugi put stavio 12mjeseci i klauzulu za otkup od 5M.

Odlican potez sto si doveo Draga samo nisi trebao da prodas Danija  ::love::

 

Prodao sam ga jer imam 4 štopera, što mi je sasvim dovoljno.

Link to comment
Share on other sites

http://img.sportal.rs/images/logo.gif

[glow=red,2,300]TRIŠOVIĆ POVRATNIK NA MARAKANU[/glow]

Zvezda se ne odbija

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRDE80Uqdy3qzp21uJL9LGvfFotayjAwJeMgZxD2Jhy8uPcL-vjmip7pP-3

 

– rekao je bivši igrač Goverla Aleksandar Trišović i dodao: da imamo uslove kao Ukrajinci, bili bi prvaci sveta.

 

Reprezentativac Srbije Aleksandar Trišović (27), iznenada se našao u centru pažnje ovdašnje sportske javnosti. Povratnik u redove crveno-belih posle 4 godine. Od Trišovića se očekuje da bude veliko pojačanje za naš najtrofejniji klub, s obzirom da je iza njega i internacionalno iskustvo od dve i po godine iz ukrajinskih prvoligaša Goverla-Zakarpatje Uzhgorod.

 

U Zvezdinom timu najveći problem predstavlja "tanka" leva strana, kako u odbrani, tako i u ofanzivnom delu. Angažovanjem Trišovića  trebalo bi da se popuni ta praznina, pa je pred Zvezdinim novajlijom velika obaveza i odgovornost.

 

– Moje mesto je na levoj strani u veznom redu, što sam igrao i u našoj mladoj reprezentaciji, kao i na debiju za najbolju selekciju Srbije. Ipak, u Crvenoj zvezdi će trener Stojković odlučiti na kom ću mestu igrati, pa ko zna možda budem i branio. Nije mi strana ni uloga levog beka o kojoj se mnogo pričalo pre mog dolaska, jer sam na toj poziciji kratko igrao u OFK Beogradu, ali se nisam najbolje snašao. U prošlom mandatu Trišović je igrao kao levi vezni, sada na Piksiju ostaje da odluči šta mu je potrebnije.

 

Najviše mogu da pružim kao ofanzivni vezista po levoj strani, a to sam dokazao u Ukrajinini i u Zvezdi pre četiri godine. Nekada nije dobro kada se igraču prinudno promeni mesto, pa je teško očekivati da recimo klasičan napadač ima dobar učinak na sredini terena ili u odbrani – poručio je Aleksandar Trišović.

 

Predstavljen je domaćoj javnosti i zadužio dres sa brojem 25.

 


 

http://www.interfest.org.rs/interfest/uploads/images/Gallery/sponzori2010/rts.png

 

Plej-of za LE: Pirova pobeda Zvezde

http://img.sportal.rs/uploads/news/2011_33/images/00056973.jpg

 

Poveo je Inter, ali na kraju izgubio. Pred punom i raspevanom "Marakanom" Zvezda je u prvoj utakmici plej-ofa za plasman u Ligu Evrope bila bolja rezultatom 2:1, pa će revanš za sedam dana u Finskoj biti prilično težak zadatak za Beograđane. Trener crveno-belih Dragan Stojković i njegovi igrači želeli su da pobede bez primljenog gola, ali su Finci dali gola u gostima i stekli "pristojan kapital". Golove su dali Lazović, Borha i Kalio za Inter. Vredno pomena jeste i to da je Dimitrijević promašio jedanaesterac.

 

http://www.slike.com/slike/SkUFz.png

 

U timu Zvezde najbolji utisak je ostavio Darko Lazović, dok su u sredini bili bledi Dimitrijević, Evandro i Kovačević. Crveno-beli će sledećeg četvrtka pokušati da završe posao u Finskoj.

 

OGRMONO INTERESOVANJE ZA SEZONSKE KARTE

 

width=450 height=185http://www.slike.com/slike/aL48f.gif[/img]

 

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić istakao je u četvrtak da brojka od 13.000 prodatih sezonskih propusnica za utakmice tog fudbalskog kluba govori da su navijači prepoznali da uprava radi u interesu tima.

 

"Ovo je definitivna potvrda zvezdaške atmosfere, povratka trenda Crvene zvezde i mi smo veoma ponosni zbog toga. Ovo je potvrda koliko je Zvezda velika", rekao je Lukić na konferenciji za novinare organizovane povodom prodaje 13.000. propusnice.

 

Inače, kako su saopštili sa "Marakane", deo sredstava od prodaje ulaznica za meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa finskim Interom biće poslat Srbima koji žive u južnom i centralnom delu Kosova i Metohije. U planu je slična akcija tokom neke od narednih utamica kada će pomoć biti namenjena Srbima sa severa južne srpske pokrajine.

Link to comment
Share on other sites

http://www.nadlanu.com/upload/images/logos/sport.png

 

Zvezda rutinski protiv Intera

http://www.novosti.rs/upload/thumbs/images/2011/08/0408/zvezda/Zvezda3_620x0.jpg

 

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u četvrto kolo kvalifikacija za Ligu Evropa, pošto su večeras u Finskoj ubedljivo pobedili finski Inter Turku sa 1:3 u revanšu treće runde.

 

Po gol postigli su Ivica Dragutinović, Darko Lazović i Andrija Kaluđerović. Jedini gol za Inter postigao je Boban Bajković, golman Zvezde Auto-golom u 10. minutu.

 

U prvoj utakmici koja je odigrana pre sedam dana u Beogradu, crveno-beli su pobedili sa 2:1.

 

Žreb za poslednje, četvrto kolo kvalifikacija održaće se sutra od 13.30 u sedištu Evropske fudbalske unije (UEFA) u Nionu.

 

Zvezda je u revanšu pred 7.000 navijača loše počela utakmicu, a već u 10. minutu golman Bajković postigao gol za domaće. Ubrzo se Zvezda probudila i očitala lekciju Interu, najbolji igrač na terenu bio je Darko Lazović.

 

Trenutak za klupsku istoriju desio se u 67. minutu, kada je Filip Stojković sa 16 godina debitovao evropskim takmičenjima.

 

INTER TURKU 1:3 CRVENA ZVEZDA

 

width=450 height=177http://www.slike.com/slike/B13zD.gif[/img]


 

http://www.zurnal.rs/wp-content/themes/blognews/images/logo.gif?lang=lat

 

LE: Zvezda - Lokomotiva Moskva

 

NION - Fudbaleri Crvene zvezde u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igraće protiv Lokomotive i to prvo kao gosti, odlučeno je žrebom danas u Nionu. Lokmotiva je prošle sezone bila četvrta u prvenstvu Rusije. Dva puta je osvojila prvenstvo Rusije, dok su u kupu trijumfovali čak pet puta.

 

width=450 height=9http://www.slike.com/slike/tT58Y.gif[/img]

 

Pobednici duela, obezbediće mesto u grupnoj fazi Lige Evrope, a njima će se pridružiti 10 poraženih timova iz plej ofa Lige šampiona. Grupna faza drugog po rangu evropskog takmičenja počinje 15. septembra

 

Lukić: Poštujem Lokomotivu verujem u Zvezdu

 

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Lukić kaže da očekuje zanimljive mečeve protiv Lokomotive u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali da veruje u prolaz crveno-belih.

 

"Još dok sam igrao u Francuskoj za Mec, uvideo sam da je naš naredni protivnik dobra ekipa koja ima dosta kvalitetnih igrača, odlikuje ih odlična fizička sprema i brzina. Očekujem zanimljive utakmice, ali verujem u kvalitet naše ekipe i energiju Marakane. Stručni štab će u najkraćem roku prikupiti što više informacija neophodnih za analizu protivnika, a sigurno je da ćemo ih skenirati i uživo", rekao je Lukić.

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

http://www.kurir-info.rs/static/imgs/design/kurir_logo.png

 

Zvezda protiv OFK Beograda ruši tradiciju

http://www.novosti.rs/upload/images/2011/01/0901p/sp-fk-crvena-zvezda.jpg

 

Crveno-beli danas protiv OFK Beograda na Marakani žele da, posle deset godina, konačno pobede na startu domaćeg prvenstva.

 

Srušiti prokletstvo prvog kola!

Premijerni meč novog šampionata Srbije, u kojem žele da prekinu četvorogodišnju dominaciju Partizana, fudbaleri Crvene zvezde imaće danas (17.30) na Marakani, gde dočekuju OFK Beograd. Tim s Marakane boriće se i protiv neugodne tradicije, budući da su za poslednjih deset godina samo dva puta uspeli da pobede u prvom kolu prvenstva.

 

- Konačno smo dočekali da počne šampionat, jer je najgore kad se pripreme oduže. Neće nam biti nimalo lako, budući da OFK slovi za jednu od četiri-pet najboljih ekipa u zemlji. Međutim, Zvezda je klub koji u svakom meču ide na pobedu, pa će tako biti i danas - kaže trener crveno-belih Dragan Stojković.

 

Četiri dana nakon odigravanja prvog kola Superlige Srbije, Zvezda će imati veliki ispit, idu u Moskvu na noge Lokomotivi u okviru četvrog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

 


 

http://www.smedia.rs/img/smedia_logo.png

POČELA JE NOVA SEZONA SUPERLIGE

 

Zvezda srušila tradiciju, pobedila!

http://img.sportal.rs/uploads/news/2011_44/images/00061917.jpg

 

Fudbaleri Crvene zvezde uspešno su počeli novu sezonu pošto su danas u prvom kolu pobedili pred oko 18.000 gledalaca u "malom derbiju" OFK Beograd sa 2:0 (1:0).

 

"Crveno-beli" su nastupili oslabljeni neigranjem Mikića, ali je ipak srušena tradicija. Tako već na startu novog šampionata Srbije imaju prednost tri boda za aktuelnim šampionom Partizanom, koji je na Banjici remizirao sa Radom, 1:1.

 

Crveno-beli su na ovom meču pokazali dva lica, jedno veoma loše u prvom poluvremenu i drugo izuzetno dobro u nastavku utakmice. Zvezda je u vođstvo došla iz prvog šuta ka golu OFK Beograda, a pogodio je Kristijan Borha. Posle gola crno-beli su nastavili da napadaju, ali do kraja poluvremena rezultat je ostao nepromjenjen. Gosti su preko Krstića uspeli da zaprete u 37. minutu, ali je Dragutinović zajedno sa golmanom Bajkovićem uspeo da u zadnjem momentu otkloni opasnost. Zvezda je i u drugom poluvremenu prvu šansu pretvorila u gol. Darko Lazović je u 48. minutu sjajno prošao po desnoj strani i na "tacni" dodao loptu Andriji Kaluđeroviću koji ju je sproveo u mrežu za 2:0.

 

Mogli su crveno-beli u periodu od 80. do 84. minuta do kraja da napune mrežu gostiju, ali Kaluđerović je u dva navrata propustio da pogodi iz situacija u kojima je teže bilo promašiti. 

 

REZULTATI:

 

width=384 height=300http://www.slike.com/slike/rUT89.gif[/img]

 

Link to comment
Share on other sites

http://www.mondo.rs/v2/images/logo-mondo.png

 

Piksi: Ne obećavam titule, samo dobar fudbal!

Slobodno se može reći da je ove sezone najveće Zvezdino pojačanje Dragan Stojković Piksi, koji za sada postiže odlične rezultate.

 

http://cdn.calciopro.com/wp-content/uploads/2009/10/dragan-stojkovic.jpg

 

"Vidim da su momci ozbiljno shvatili svoje obaveze, samim tim je i disciplina na željenom nivou. Nisam policajac, neću da ih pratim, ali ko bude radio kako ne bi trebalo, imaće problema. Mnogo toga sam dao Zvezdi kao igrač, nadam se da ću da uspem da dam ono najbolje što mogu i kao trener. Imam ekipu sastavljenu od mnogo pozitivaca željnih dokazivanja. Ne mogu da obećam da ćemo osvojiti prvenstvo, niti Kup, ali ono što mogu to je da će Crvena zvezda u nastavku sezone da igra bolji fudbal", rekao je Piksi

 

Igrači Zvezde imaju dan odmora, a zatim ponovo slede treninzi. U četvrtak se putuje u Moskvu.

 

"Zadovoljan sam angažmanom i radom svih igrača. Manje-više znam imena 15-16 igrača koji će izneti glavni teret tokom sezone. Doveli smo tri dobra igrača od kojih očekujem mnogo, dogovor je da do kraja prelaznog roka novajlija neće biti. Razlog je to što se novac mora čuvati kako bi na kraju sezone imali za otkup Filipa Đuričića. Par igrača imaju dozvolu da napuste klub, a to su Ignjatijević, Savio, Jeremić, dok je Mihajlović već otišao."

 

"Uveren sam da sa ovom ekipom može mnogo da se napravi. Puno su bolji nego na početku priprema, a i kao kolektiv su se popravili posebno na planu karaktera", rekao je Piksi.

 

Zanimljivo, Piksi igra istu taktiku koju je primjenjivao njegov prethodnik Robert Prosinečki. 4-3-2-1.

 

CRVENO-BELIM POTREBNI BEKOVI

 

Iako uprava Zvezde najavljuje da neće biti pojačanja, očigledno je da se kuburi na bekovskim pozicijama. Defanzivac za centralne pozicije u poslednjoj liniji tima tražio se i letos, ove sezone je stigao iskusni Ivica Dragutinović čime je popunjeno mesto štopera.

 

U sistemu koji forsira trener Dragan Stojković, bekovi su vrlo važni šrafovi. I, dok je strateg Zvezde zadovoljan kako Nikola Mikić nadoknađuje odlazak Pavla Ninkova, očigledno je da ni tu ne štima. Poverda ga je sprečila da igra poslednje dve utakmice i sav teret je spao na mladog Stojkovića, koji očigledno nije spreman da iznese toliki teret. Problematičan je levi bok. Nikola Petković se nije nametnuo kao zamena za Duška Tošića, Stevan Reljić samo solidno odrađuje posao, dok Nikola Ignjatijević nije u prvom planu. Potreban je neko ko bi doneo kvalitet više na levu stranu. povećao prodornost i omogući bolje centaršuteve. Nadaju se u Zvezdi da će Petković ući u formu.

 

Jedna od opcija je mladi Filip Mladenović iz čačanskog Borca, upućeni kažu da je transfer na pomolu, pa ostaje da se vidi hoće li biti dobro rešenje.

 

Uprava Zvezde je brzo i efikasno na samom početku priprema angažovala tri zaista kvalitetna igrača. Filipa Đuričića, Ivicu Dragutinovića i Aleksandra Trišovića, međutim poznato je da Zvezda želi pod hitno titulu, da li može sa trenutnim sastavom? Kako Dragan Stojković kaže, pojačanja neće biti, što znači da ima poverenja u trenutni igrački kadar.

 

Da li će se zaista pokazati kao dobra odluka, vidjećemo u narednom periodu.

 


 

http://www.zurnal.rs/wp-content/themes/blognews/images/logo.gif?lang=lat

 

I Đenova bi Vilotića

Izvor: B92, Sport, zurnal.rs

 

http://www.vesti-online.com/data/images/2011-02-08/129129_vilotic-milan02_f.jpg?ver=1297198102

 

Prema pisanju beogradskih medija za Milana Vilotića je pored Kajzerslauterna zainteresovana i Đenova.

 

Taj italijanski klub je naime imao svog skauta na prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope sa specijalnim zadatkom da prati Vilotića.

 

Italijanski mediji navode da je druga opcija takođe Srbin Slobodan Rajković. Navodno, Đenova je spremna da za Zvezdinog defanzivca izdvoji 1,5 miliona evra.

 

Kako stvari stoje, Zvezda se neće tek tako odreći Milana Vilotića. Uprava je poručila da za svog defanzivca traže minimalno 5 miliona, što kazuje da nisu spremni da ga prodaju ovog ljeta.

 

Link to comment
Share on other sites

http://img.sportal.rs/images/logo.gif

 

Plej-of za LE: Spektakl u Moskvi, Zvezda se kasno probudila

http://www.smedia.rs/sport/slike/news_52154.jpg

 

Samo 10 minuta delilo je Lokomotivu od ubedeljive pobede nad Zvezdom, ali je prednost iz prvog poluvremena naš predstavnik u finišu meča u uspeo da ublaži i pretvori utakmicu u spektakuralnu sa čak 7 golova. - 4:3

 

Sjajno je ruski tim ušao u utakmicu plej-ofa Lige Evrope, imao kontrolu pasa, odlično reagovao na duge lopte, na vreme postigao gol, ali se to na kraju ispostavilo kao nedovoljno za pobedu u glavnom gradu Rusije. Nedovoljno, jer je trajalo samo prvih 45 minuta.

 

Već u 22. minutu na semaforu je bilo 3:0 za domaće i tada se činilo da za srpkog predstavnika sledi katastrofa, međutim, Borha i Lazović spektakuralnim golovima, pre odlaska na odmor, vraćaju osmeh na lice Dragana Stojkovića koji je bio jako nerovozan tokom celog meča. Na kraju je ipak bio zadovoljan.

http://www.slike.com/slike/xGq6C.gif

 

Lokomotiva je u vođstvo došla u 10. minutu preko sve boljeg Glašukova. Redom su pogađali još i Sučev i Kasedo. Do kraja meča Kasedo je uspeo da poveća prednost i na 4:2 međutim ni to nije bilo dovoljno da zaustave agresivne goste iz Beograda. Još veću draž ovog rezultata daje podatak da je pri rezultatu 4:2 za domaće, mlađani Filip Stojković isključen nakon drugog žutog kartona u 61. minutu. Ipak, Zvezda ni sa igračem manje nije odustajala i to im se isplatilo. U 81. minutu sjajan prodor Vešovića i centaršut na Borhu koji postiže svoj drugi pogodak. Mogla je Zvezda i da izjednači do kraja meča ali upravo najbolji pojedinac crveno belih nije bio precizan sa 6 metara.

width=450 height=72

http://www.slike.com/slike/dSe5a.gif[/img]

 

Posle utakmice u Rusiji, jasno je da je Lokomotiva kvalitetniji tim, međutim, u Beogradu će to izabranici Dragana Stojkovića pokušati da demantuju. Rezultat iz Moskve je svakako pozitivan za ekipu iz Ljutice Bogdana, ali se čini da je Zvezda dužna svojim navijačima da u Beogradu za sedam dana trijumfuje i na taj način uđe u Ligu Evrope. Sve osim pobede ne bi služilo na čast šampionu Srbije.

 

Lokomotiva Moskva 4:3 Crvena Zvezda

 

width=450 height=174http://www.slike.com/slike/ABWK3.gif[/img]

 

width=450 height=28http://www.slike.com/slike/Qv3Rp.gif[/img]

 

Couceiro: Fizički smo bili jači

Trener Lokomotive Couceiro istakao je da njegov tim i pored trijumfa nije obezbedio ulazak u grupnu fazu Lige Evrope.

 

- Publika je bila na nivou, ambijent je bio fantastičan. Na moju radost, Zvezda je izgubila. Vodili smo 3:0 u prvih pola sata, ali smo posle toga pali. Moja ekipa je mlada sa par iskusnih igrača. Fizički smo bili jači i to je odlučilo – rekao je Couceiro.

 

 

Link to comment
Share on other sites

http://www.sportal.rs/images/logo.gif

 

JSL: Kaduov ples u Užicu

http://www.sportal.rs/uploads/news/2011_41/images/00060600.jpg

 

Fudbaler koji je donedavno iritirao veliku većinu navijača Crvene zvezde, ove sezone je igrač koji kroji Zvezdinu sudbinu. Kadu Mendeš je „eksplodirao“ u Užicu, praktično je sam pobedio Slobodu sa dva efektna gola i asistencijom, i dao ključni dorpinos u ubedljivom trijumfu crveno-belih na novom stadionu Slobode - 0:4!

 

Zvezda je na krilima inspirisanog Brazilca slomila otpor domaćih tek u drugom poluvremenu, mada je minimalno rezultatsko preimućtstvo stekla u prvom delu igre u kojem igrači Slobode nisu iskoristili šansu da ovaj meč učine mnogo neizvesnijim. Propustili su domaći idealnu priliku, pogodili su i prečku, da bi u nastavku zaigrali rizičnije tražeći prvu pobedu u prvenstvu, čak je i mladi kapiten Maksimović u 47. minutu zaradio crveni karton i za to su bili kažnjeni. Njihov „dželat“ danas se zvao Kadu, koji je sa dva gola bacio domaće u očaj, a presudio im je Borha, na asistenciju najboljeg igrača utakmice. So na otvorenu ranu indisponiranim igračima Slobode prosuo je Lazović, koji je trijumf Zvezde učinio više nego ubedljivim.

 

Da ne beše gola Kadua o prvom poluvremenu imalo bi malo toga da se napiše, ako izuzmemo dva izleta crveno-belih u kazneni prostor Slobode, ne naročito opasnih po Božovića.

 

http://www.slike.com/slike/RMYF4.gif

 

Sreća je bila saveznik Piksijevih igrača u 36. minutu. Vranjković se najbolje snašao u petercu gostiju posle kornera, uspeo je u padu da uputi loptu ka golu Bajkovića, ali je golman gostiju panterskim refleksom izbacio u korner. Fudbaleri Slobode su u prvih 45 minuta pogodili i prečku, mada je to bila daleko manje opasna situacija od prethodno opisane, budući da je je Đuro Stevančević imao nameru da centrira.

 

Statistiku igrača možete pogledati OVDE.

 

Stojković: Rezultat je bio previsok

 

Fudbaleri Crvene zvezde na gostovanje Slobodi su otputovali sa ciljem da probiju "bunker", a u tome su bili više nego uspešni. U Užicu, rezultat je bio čak 4:0 za crveno-bele. Prema rečima trenera Zvezde, Dragana Stojkovića, ovaj rezultat je bio previsok u odnosu na razvoj situacije na terenu.

 

- S obzirom na dešavanja na terenu rezultat je bio previsok, posebno kada pogledam šta se dešavalo u prvom poluvremenu. Posle našeg vodećeg gola nismo bili na nivou, oni su imali dve šanse, od toga jednu stoodstotnu kada je naš golman odlično reagovao. Ipak, sve je bilo drugačije posle našeg drugog gola. Kada se sve pogleda moram da čestitam momcima i da budem zadovoljan. Ostvarili smo ubedljivu pobedu.

 


 

http://www.smedia.rs/img/smedia_logo.png

Sport > Srpski Fudbal

 

Redovi ispred "Marakane" zbog karata za Lokomotivu

width=450 height=199

http://www.slike.com/slike/OTXSg.gif[/img]

 

Navijači Crvene zvezde napravili su od jutros dugačke redove ispred blagajni "Marakane", gde je  počela prodaja ulaznica za meč sa Lokomotivom.

 

Gužva ispred blagajni "Marakane" nastala je još u ranim jutarnjim satima pošto su se nnogi navijači verovatno uplašili da će se i za meč sa Lokomotivom ekspresno rasprodati severna tribina.

Navijači su vreme tokom čekanja prekraćivali pevanjem navijačkih pesama...

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

http://www.zurnal.rs/wp-content/themes/blognews/images/logo.gif

 

Zvezda u Ligi evrope!

http://www.sportal.rs/uploads/news/2011_43/images/00061518.jpg

 

Fudbaleri Zvezde su se plasirali u Ligu evrope! Crveno-beli su posle četiri godine ponovo stigli do elite posle dramatičnog susreta sa Lokomotivom iz Moskve gdje su izgubili 4:3, pa su morali da pobedom traže put do elitnog takmičenja, što im je pošlo za rukom.

 

Crvena Zvezda je fenomenalno započela utakmicu i posle 53. minuta igre je preko nemilosrdnog Kaluđerovića stigla do fantastičnih 2:0. Međutim, u tim trenucima je došla do izražaja bolja fizička pripremljenost Lokomotive i za samo osam minuta crveno-beli su primili pogodak, gol Obine.

 

http://www.slike.com/slike/5b0xy.gif

 

Zvezda je nekako izdržala pritisak pred svojom sjajnom publikom koja ih je nosila do ove velike pobede, čak su do kraja uspeli da dođu i trećeg kola koji je postigao odlični ove sezone Borha za konačnih - 3:1.

 

Sledi žreb u koji je na programu u četvrtak u 18 časova.

 

C.zvezda – Lokomotiva  3:1 (prvi meč 3:4)

 

width=450 height=176http://www.slike.com/slike/T5V1.gif[/img]

 

Ajmo, ajde

 

 

Koreografija pre početka utakmice bila je fantastična. Na sve četiri tribine bilo je u crveno-belim bojama ispisano “Ajmo, ajde, svi u napad” što se odmah i zaorilo stadionom.

 

Potom je krenulo “Pune tribine” i ostale pesme, a "delije" su bile najzaslužnije što je Zvezda stigla rano do vođstva. Sa pesmom nisu stali do kraja meča. Na Marakani je bilo oko 52 hiljade gledalaca.

 

 

http://www.interfest.org.rs/interfest/uploads/images/Gallery/sponzori2010/rts.png

 

Obavljen žreb za Ligu Evrope - Zvezda u grupi J

http://www.tvarenasport.com/files/liga_evrope_498_208944778.jpg

 

Klubovi, nijih 48, koji su prošli kvalifikacije i za to dobili po milion evra, podeljeni su u 12 grupa sa po četiri tima, a po dva najbolja iz svake idu dalje.

 

Fudbalski vicešampion Srbije "Crvena zvezda" igraće u grupi "J" Lige evrope protiv belgijskog "Andrlehta", ukrajinskog "Dinama Kjev" i austrijskog "Red Bull Salzburga", odlučeno je u četvrtak žrijebom u Monte Karlu.

 

http://www.slike.com/slike/xaPgF.gif

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

http://www.kurir-info.rs/static/imgs/design/kurir_logo.png

 

Zvezda slavila u Novom Sadu

 

http://www.slike.com/slike/Yxqe0.gif

 

U derbiju trećeg kola Superlige Zvezda je slavila na gostovanju u Novom Sadu, savladavši Vojvodinu rezultatom 0:2. Crvena zvezda je u Novi Sad doputovala sa željom da nastavi seriju u ligaškim duelima sa Vojvodinom, dok je domaći tim na neki način želeo "osvetu" za poraz u finalu Kupa Srbije. Sve je počelo idealno po igrače beogradskog tima koji su nakon nepuna dva minuta igre imali gol prednosti.

 

Zanimljivo, crveno-beli su do pobede došli sa bele tačke, a oba puta bio je precizan brazilac Kadu.

 

"Zadovoljan sam prvim poluvremenom pošto smo u tom periodu kontrolisali igru. U drugom nismo igrali kao što smo hteli, ali smo opet imali inicijativu. Vojvodina je pokazala da nije slučajno dugi niz godina uz večite rivale, a mi ćemo u pauzi dosta da radimo kako bi u nastavku bili još bolji", rekao je trener crveno-belih Dragan Stojković.

 


 

http://www.studiob.rs/images/logo.png

12:06

 

Partizan u Jagodini, Zvezda dočekuje Spartak »

 

Jelen Superliga – Ovog vikenda na programu je četvrto kolo Jelen Superlige u kom novosadska Vojvodina gostuje Radu, a vicešampion Crvena zvezda dočekuje Spartak Zlatibor vodu.

 

http://www.slike.com/slike/ZbL9f.png

 

Novosadska Vojvodina nalazi se u rezultatskoj mini krizi pošto je u prethodna dva kola osvojila samo bod. Novosađani su u prošlom kolu izgubili na svom stadionu od Zvezde (0:2), a kolo pre toga su ispustili pobedu u Jagodini (1:1). Izabranici trenera Vukićevića ni u ovom kolu neće imati lak posao s obzirom da putuju neugodnom Radu koji je posle četiri vezana poraza u prošlom kolu pobedio Hajduk na svom terenu – 3:0.

 

Crvena zvezda će ugostiti i ove godine jak tim Spartak Zlatibor vode koji deli poslednje mesto na tabeli sa Slobodom sa 0 osvojenih bodova. Zvezda igra prilično sigurno i nalazi  se u dobroj formi pošto imaju pet uzastopnih pobeda. Crveno-beli na svom stadionu imaju maksimalan učinak i to bez primljenog gola i na četiri meča kod kuće postigli su 10 golova. S druge strane, Spartak igra promenljivo i u prošlom kolu je iznenađujuće poražen na svom terenu od Jagodine rezultatom 0:4 i sigurno da će u ovom meču teško ponoviti tako lošu igru, a i u Beograd dolaze rasterećeni.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

http://www.interfest.org.rs/interfest/uploads/images/Gallery/sponzori2010/rts.png

 

Zvezda dobila Subotičane, Stojković zadovoljan početkom meča

http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2011/11/19/8751862/zve-jag2.jpg

 

Golovi Lazovića i Adija bili su dovoljni Zvezdi za pobedu nad Spartakom od 2:0.

 

width=450 height=47

http://www.slike.com/slike/RXkT6.gif[/img]

 

Lazović bio najbolji.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Spartak Zlatibor rezultatom 2:0 (1:0). Golove za crveno-bele postigli su Darko Lazović i reprezentativac Gane, Li Adi.

 

Kao i u svim utakmicama ove sezone, fudbaleri Crvene zvezde imali su loptu u nogama i inicijativu. Stvarali su šanse, ali su dosta njih i prokockali, posebno Borha. Agresivnost i presiju u uvodnom delu meča domaćin je krunisao golom Lazovića, posle odlične akcije Kadua i Borhe. Sjajnu partiju pružio je Darko Lazović, asistent prilikom gola Li Adija. Krilni igrač crveno-belih bio je nerešiva enigma za odbranu Subotičana. Imala je Zvezda slabih trenutaka tokom meča, posle prekida i kontri, kao protiv Vojvodine. Grešio je i Miloš Dimitrijević, koji se ne snalazi najbolje na mestu centralnog veznog. Ipak, crveno-beli su se posle toga uozbiljili, Adi je dao gol, pa se ušlo u mirnu završnicu. Tačno 15.509 gledalaca uživalo je u utakmici.

 

 

Crvena zvezda je utakmicu počela u sastavu: Bajković, Stojković, Dragutinović, Adi, Petković, Mijailović, Dimitrijević, Kadu, Lazović, Kaluđerović, Borha. Trener Dragan Stojković šansu je još dao Trišoviću, Kovačeviću i Jeremiću. Vešović, Evandro, Đuričić i Mezenga su bili iscrpljeni pre svega zbog reprezentativnih obaveza pa ih je Dragan Stojković poštedio.

 

Piksi: Vrhunskih 30 minuta

 

- Igrali smo pola sata vrhunski, kada smo dali dva gola. Bilo je to najboljih 30 minuta ove sezone. Onda nam se desila opet rupa od 15 minuta, kada ne možemo uhvatiti kontrolu, i to preko naših grešaka. Cela ekipa se borila i htela, drago mi je zbog Lazovića.

 

Tabela posle 4. kola:

 

http://www.slike.com/slike/1A4wW.gif

 

 

Lazović:''Važna pobeda za nas''

 

http://hosting.live-e.tv/content/sportnetwork/splash/04_08_fkczvezda_lazovic.jpg

 

Strelac jednog gola Darko Lazović ističe da je ekipa Crvene zvezde uspela da smogne snage da se izdigne i pobedi neugodnog rivala. O golu koji je postigao kaže da je plod kolektivne igre.

 

Vezista crveno-belih Darko Lazović doneo je pobedu svom timu golom koji je postigao početkom utakmice. Nakon utakmice bio je skroman u svojoj izjavi.

 

''Iako se možda činilo da smo lako došli do trijumfa, nije bilo tako. U poslednjih petnaest dana smo odigrali mnogo utakmica, i evidentno je da je umor bio prisutan. Ipak, smogli smo snage da se izdignemo i zabeležimo važnu pobedu.

 

Ne bih puno pričao o golu, jednostavno, saigrači su mi namestili da odigram situaciju jedan na jedan, uspešno sam je rešio, postigao gol, i to je to'', rekao je Lazović.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |