Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Put ka vrhu (Fulham) by Denny Crane™


Denny Crane™
 Share

Recommended Posts

  • Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

http://www.dodaj.rs/f/3m/LN/4wUCHIEn/1952.png

 


 

Kraj sezone 2011/2012

 


 

http://www.dodaj.rs/f/2s/ov/3DFSKjM1/1/132321.png

 

Drugi deo sezone u JSL smo počeli porazom od Slobode rezultatom 0-1 kod kuće. U drugom kolu smo ugostili Vojvodinu u remizirali rezultatom 0-0. Posle takvog počekta sam mislio da je sve otišlo u propast, da sam se džabe trudio na prelaznom roku i na priremama da ojačam tim. Posle utakmice sa Vojvodinom sam svašta rekao igračima, i baš kao što sam očekivao oni su planuli i podigao im se moral. Imao sam 7. Dana do utakmice sa Metalcom da razmislim šta nije u redu sa taktikom i da je izmenim. Za tih 7. Dana sam vredno radio i napravio dosta promena u sastavu i taktici. Utakmica je počela. Brzo smo stigli do vođstva od 2-0 golovima Saše Ilića u 11. Minutu i Lazara Markovića u 13. Minutu, za to kratko vreme mi je pao kamen sa srca. Volkov je u 20. Minutu postigao auto gol i rezultat je bio 2-1, ali samo 8. Minuta kasnije Kirk Broadfoot koji je pozajmljen do kraja sezone je povećao rezultat na 3-1, do kraja je Metalac uspeo da smanji na 3-2 golom Nikole Spasojevića u 87. Minutu. Nakon te utakmice atmosfera u timu je bila mnogo bolja i stigla je velika želja za pobedama. Posle te utakmice sam vezao još tri pobede za redom, onda dva remija, pa šest utakmica u kojima smo pobedili, tu je bio i derbi, rezultat je bio fantastičnih 1-5. Ali, ipak sve to nije bilo dovoljno da stignem prednost Zvezde od 12 bodova koja je bila na polusezoni.

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/a/120/4te15Jgc/derbi.jpg[/hs]

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/2s/dm/4TV4YscP/jsl-utakmice.jpg[/hs]

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/J/5g/1uY6UWmT/tabela-jsl.jpg[/hs]

 


 

http://www.dodaj.rs/f/39/1E/1wcpCqZU/136499.png

 

Uteha ove sezone što se tiče trofeja je LAV Kup. U polu finalu smo igrali protiv Rada, u prvoj utakmici smo dobili sa 1-3, u drugoj 2-0. U finalu nas je čekala Crvena Zvezda. Prvo poluvreme je prošlo u znaku šansi oba tima, prvi gol je pao tek u 72. Minutu, strelac je bio Milan Smiljanić. Zvezda je u 93. Minutu izjednačila na 1-1 golom Ožegovića i izborila produžetke. Minut posle početka produžetaka Zvezda je povela golom Borhe. Taj rezultat je stajao do 110. Minuta kada je Dijara ponovo poravnao rezultat. Pobednika su morali da odluče penali.

Prvi sa bele tačke je šutirao Eduardo i lopta je otišla preko prečke.

Mikić je prvi šutirao za Zvezdu i pogodio je prečku.

Nemanja Andrić je postigao gol.

Vinicijus je izjednačio na 1-1.

U trećoj seriji Vilotić i Lazevski su bili neprecizni.

U četvrtoj seriji Ćosić je promašio, a Dijara precizno šutirao.

Samo jedan gol je delio Partizana od titule, Medo je uzeo stvar u svoje ruke i pogodio.

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/3P/zd/4uArz4s6/kup-finael.jpg[/hs]

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/I/vu/3udEE0JQ/kup-utakmice.jpg[/hs]

 


 

http://www.dodaj.rs/f/3R/Ij/2mC5LHtb/1/1301394.png

 

U najelitnijem Evropskom takmičenju smo odradili šta sam želeo, prezimeli smo u Evropi. U prvoj nokaut fazi nam je zapao Bajern, znao sam da je tu kraj našeg takmičenja. Mada posle prve utakmice koju smo odigrali 2-2 sam se ponadao da ćemo možda uspeti da napravimo novo iznenađenje, ali smo u revanšu izgubili 3-1, i pored tog poraza sam bio zadovoljan.

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/3l/11p/1GgQD0e6/bajern-kuci.jpg[/hs][hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/N/Rv/39EZmx2E/bajern-u-gostima.jpg[/hs]

 


 

Očekivanja

 

- Osvajanje JSL

- Osvajanje LAV Kupa

- Ulazak u grupnu fazu LŠ

Link to comment
Share on other sites

Šteta za ligu. Ispostavilo se da si na kraju bio tako blizu, a tako daleko. Sada se treba skoncentrirati na prolazak grupe LE koje je ipak nešto slabije natjecanje od LP, tako da ni liga neće toliko ispaštat. Ako se uspored dva rivalska tabora, mislim da bi Delije rado mijenjali svoj naslov da te mogu onako poniziti.  :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/3m/LN/4wUCHIEn/1952.png

 


 

Prelazni rok i pripreme za sezonu 2012/2013

 


 

http://sportservis.name/wsw/UserFiles/Image/fudbal%20srbija/partizan/pripreme%20partizan%20fk%20part.jpg

 

Od ozbiljnijih utakmica na pripremama smo odigrali protiv Tuna kod kuće i dobili 3-1. Pred početak kvalifikacija za Ligu Evrope smo napravili malu turneju po Hrvatskoj. Protivnike sam namerno izabrao slabije od nas da bi igračima podigao moral i uvežbao taktiku sa novim igračima što više. Na sve četiri utakmice primili smo jedan gol, a dali smo 16 golova.

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/1b/rF/4TarOUQp/utakmice.jpg[/hs]

 


 

http://www.fxdomains.com/images/icons/transfer.png

 

Prelazni rok smo odradili odlično. U klub su stigli: Danijel Mojsov (975k), Lamin Samateh (800k), Nikon el Maestro (500k) i Johan Vonlanthen (2M). el Maestro je doveden zato što će se razviti odlično. Dok su ostali igrači stigli zato što su potrebni na tim pozicijama. Klub su napustili: Aleksandar Davidov i Joseph Kizito, istekli su im ugovori. Pozajmljeni igrači su: el Maestro (Teleoptik), Šćepović (Tuluz) i Lazar Marković (Lil).

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/2Z/LW/4ZejHgwd/transferi.jpg[/hs]

 


 

Očekivanja

 

- Osvajanje JSL

- Osvajanje LAV Kupa

- Prvo ili drugo mesto u grupnoj fazi LE

- Unapređivanje infrastrukture (Youth Facillities)

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/3m/LN/4wUCHIEn/1952.png

 


 

Polusezona 2012/2013

 

 

http://www.dodaj.rs/f/2s/ov/3DFSKjM1/1/132321.png

 

Za razliku od prošle sezone, ove nam je u JSL krenulo sjajno. Vezali smo četiri pobede za redom, pobedili smo Bežaniju (0:2), Javor (2:1), Spartak (0:2) i BSK (3:0). Nakon tih utakmica odigrali smo nerešeno sa Hajdukom (0:0). Sa tim početkom sam prezadovoljan, nova taktika i novi igrači su se pokazali sjajno. U derbiju smo lagano pobedili (4:0). Jedini poraz nam je nanela Sloboda, izgubili smo kod kuće rezultatom (1:09, tu sam napravio ja grešku jer nisam ubacio neke igrače. Od tog poraza do kraja polusezonu smo zabeležili šest pobeda i imamo 12 bodova prednosti u odnosu na večitog rivala.

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/1M/DC/4KU3vBGj/utakmice-jsl.jpg[/hs]

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/3T/y6/3syAzdiB/tabela-jsl.jpg[/hs]

 

 

http://www.dodaj.rs/f/G/G5/2t7Uzbu9/1301396.png

 

Kao i što je očekivano, u LE nam je išlo mnogo lakše nego prošle sezone u LŠ, i to što igram dobro u LE nije naplata da sam u ligi loš. U trećoj rundi smo bili nosioci, protivnik nam je bio Slask Wroclaw, pobedili smo ukupnim rezultatom 7:3 i lagano prošli dalje. U četvrtoj rundi smo takođe bili nosioci, ali nam je ipak zapao Francuski Valensijen. Čim sam video ime protivnika, znao sam da neće biti lako i da će biti veoma neizvesno. U prvoj utakmici u gostima smo odigrali 2:2, tako da nam je kod kuće bilo lakše. U revenšu je bilo veoma gusto. U petom minutu smo poveli golom Alozija, dva minuta kasnije bilo je 2:0 za nas auto golom Penneteaua. U 30. Minutu Valensijen je smanjio rezultat na 2:1, koliko je bilo i na poluvremenu. U 76. Su izjednačili na 2:2, posle toga su imali nekoliko dobrih napada i nisam mogao da dočekam da se završi regularni deo. U produžecima smo poveli u 92. Minutu golom Alozija i taj rezultat je ostao do kraja, što je značilo da smo ispunili očekivanja uprave i navijača, plasman u grupnu fazu. U grupi protivnici su nam bili Metalist, PSV i Kluž. Prvu utakmicu smo u gostima protiv Metalista odigrali 0:0, nakon toga smo dobili PSV kući 2:1, ubrzo posle smo i Kluž dobili sa 3:0. Posle pete utakmice smo osigurali prolaz u prvu nokaut fatu, pobedili smo Metalist kod kuće sa 1:0, a PSV je izgubio od Kluža, tako da je u poslednjem kolu baš protiv PSV-a utakmica bila nebitna i izgubili smo sa 1:0. Protivnik u prvoj nokaut fazi nam je Viljareal...

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/B/uQ/4x4dKUpE/le-utakmice.jpg[/hs]

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/1Z/n0/2casitar/le-grupe.jpg[/hs]

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/3j/KH/4UecGQcg/le-prva-nokaut-faza.jpg[/hs]

 

 

http://www.dodaj.rs/f/39/1E/1wcpCqZU/136499.png

 

U kupu za sada sve ide po planu ka odbrani titule. Naš najveći rival, Zvezda, ispala je u prvoj rundi od Novog Sada, tako da nam je put bio još više olakšan. U prvoj utakmici smo ugostili Srem, lagano smo pobedili sa 2:1. U drugoj  utakmici Bačkoj Topli i takođe pobedili sa 1:2. U trećoj rundi smo igrali protiv Železničara i lagano pobedili 0:3. U polu finalu igramo protiv Spartaka, što ne bi trebalo da bude težak posao za nas. Inače u kupu mi igraju igrači koji nisu uvek u protokolu za JSL i LE. Tako da i nisam očekivao neke preterane goleade.

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/2e/Xi/3bPdq96j/kup-utakmice.jpg[/hs]

 

 

http://www.fxdomains.com/images/icons/transfer.png

 

 

Do kraja prelaznog roka smo odradili još nekoliko transfera, evo ss-a.

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/6/IF/yu200hA/transferi.jpg[/hs]

 

Očekivanja

 

- Osvajanje JSL

- Osvajanje LAV Kupa

- Prvo ili drugo mesto u grupnoj fazi LE

- Unapređivanje infrastrukture (Youth Facillities)

 

Što se infrastrukture tiče zaboravio sam da sačuvam ss, ali sam odradio planirano.

Link to comment
Share on other sites

nisam baš najredovnije pratio,ali sam sada sve pročitao.prošle sezone si pokidao u Evropi ali se to odrazilo na rezultate u prvenstvu.ali mislim da si tokom leta uspeo da sastaviš ekipu koje će moći sa uspehom da igra na sva tri fronta... :respekt:

srećno protiv Villarreala... VAMOSS VAMOSS

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |