Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Zanima me..


Ling^2
 Share

Recommended Posts

Vodim Crvenu Zvezdu, treća sam sezona (u drugoj sam sezoni došao do osmine finala Lige prvaka :) ) i imam ogromnih problema sa neriješenim rezultatima. Evo recimo pobijedim Lyon u grotlu Marakane, a izgubim ili odigram neriješeno sa Radom ili Borcem u Super ligi. Ovakve stvari mi se često dešavaju i ne znam kako da ih riješim. Molim vas pomozite mi !

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav opet svima ! Prije dva dana sam preuzeo Real Madrid i za sada mi u domaćoj ligi ide sve savršeno, ali je Europa ono što me nervira i što me frustrira. Ako mi vjerujete, malo je falilo da ne prođem grupnu fazu lige prvaka. Zašto mi se to dešava ? Zašto u domaćoj ligi ide sve savršeno, a zašto igram očajno u ligi prvaka ? Koristim formaciju 4-3-3, i za sada je odlična, barem što se tiče domaće lige. Ali je opet ponavljam problem liga prvaka. A zna se kakva su očekivanja u ligi prvaka kada govorimo u vezi Real Madrida. Molim vas pomozite mi ! Unaprijed vam hvala svima na odgovorima.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Dakle, u FM10 editoru moguce je bilo napraviti ex-Yu ligu, u kojoj bi klubovi iz pojedine zemlje, ovisno o plasmanu u ligi isli u Ligu Šampiona/Europe.

Npr. Partizan je bio 2. u ligi i isao kao prvi srpski klub u LŠ, Zeljeznicar je bio npr. 5. u ligi, ali kao najbolji bosanski klub plasirao se u LŠ itd itd.

Link

 

E sad.. pokusavao sam isto napraviti i u FM12, ali kada prebacim sve klubove javlja mi "wrong nation set", te moram sve klubove "staviti" u istu zemlju. Onda iz ostalih zemalja (npr. CG, Bosna, Slov, Mak..) nitko ne nastupa u Europi.

Ima li pomoci u ovome?

Link to comment
Share on other sites

jok. na editoru10 nisam radio, ali svi ovi kasniji su po tom pitanju totalno usrani i nema šanse da klub iz zajedničke lige nastupi u europi predstavljajući matičnu zemlju. osim ako totalno ne rasturiš euro natjecanja i složiš nova ali onda ti ne rade više euro koeficijenti država i broj klubova u europi iz svake države je fiksan kroz godine

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |