Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Fußball Club Schalke 04


chelsea_boy
 Share

Recommended Posts

http://www.dodaj.rs/f/43/t1/1khzWvrV/920.png

 

  Fudbalski klub Šalke osnovan je 4. maja .1904 pod prvobitnim imenom Vestfalija Šalke .  Dve decenije kasnije ekipa je uzela današnje ime i boje . Posle Drugog svetskog rata uspeha nije bilo mnogo, a jedina titula osvojena je 1958. godine. Najsramniji trenutak u istoriji kluba dogodio se 17. maja 1971, kada je prodat meč sa Arminijom iz Bilefelda. Šalke je osamdesetih tri puta ispadao iz bundeslige , ali u poslednjih 15 godina je stalan učesnik u Evro Kupovima. 1997. godine osvojen je i do sada jedini trofej u Evropi . U tom finalu je savladao milanski Inter i to posle izvođenja penala . U Ligi Šampiona su svake godine sve bolji i bolji , pa bi mogla da se očekuje i titula u skorije vreme , ko zna . . .

 

[glow=blue,2,300]

Trofeji :

Prvenstvo: 1934, 1935, 1937, 1939, 1940, 1942, 1958;

Kup Nemačke: 1937, 1972, 2001, 2002;

Liga kup: 2005

UEFA kup: 1997

Intertoto kup: 2003, 2004 [/glow]

 

Šalke igra na ‚‚ Veltins Arena ‚‚ u Gelzenkirhenu . Kapacitet stadiona je 61.482 .

 

http://www.dodaj.rs/f/1I/Is/2bZtsZCp/800px-2010-06-03arenaauf.jpg

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 32
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Igrači na u koje ću polagati nade ove sezone su :

 

http://www.dodaj.rs/f/1w/rt/2KKyYMqr/farfan.png

width=450 height=281http://www.dodaj.rs/f/23/Lx/2ETtDf4p/hovedes.png[/img]

width=450 height=281http://www.dodaj.rs/f/1r/oZ/eHDpXv5/huntelar.png[/img]

width=450 height=281http://www.dodaj.rs/f/2P/wM/3yxm0tbn/neuer.png[/img]

width=450 height=281http://www.dodaj.rs/f/3Y/eP/2hqaULvO/pander.png[/img]

width=450 height=281http://www.dodaj.rs/f/33/uj/3HgFq0cX/raul.png[/img]

Link to comment
Share on other sites

Te jace svakako da trebaju vise napadaca,tj klubovi u njima,ali mislim da je sasvim dovoljno 3,ako se igra sa jednim napadacem,4 ako se igra sa 2. jedan brzi,a niski,advanced,jedan visoki target man,i jedan poacher pravi.

Link to comment
Share on other sites

P O L U S E Z O N A

 

Nakon odlicnog starta i niza od 15 meceva bez poraza dogodilo se nekoliko losih rezultata i moja velika prednost je smanjena na samo 1 bod.

 

U kupu sam obično izvodio drugu postavu i zadovoljan sam rezultatima . Nakon 3:0 protiv Verl-a usledila su tri teska duela (na sva 3 su se igrali produžeci a na 2 i penali ) medjutim Šalke je pokazao smirenost i iskustvo u pucanju jedanaesteraca i tako se domogao polufinala sa HSV-om gde je rutinski pobedio sa 3:0 . U finalu nas očekuje ekipa Borusije iz Dortmunda koja je trenutno iza nas u ligi .

 

U Ligi Šampiona odlični rezultati , prošli smo kao drugi u grupi . 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

U nokaut fazi bilo je na prvi pogled lako , dobili smo Dinamo Kijev i očekivao sam da sve rešim već u prvom meču međutim potcenio sam protivnika i ušao opušteno u meč , protivnik je tvrdo igrao i ostvario povoljan rezultat 0:0 . Međutim u revanšu u Ukrajini Dinamo je već u 3. minutu imao penal a sa ‚‚bele tačke‚‚ Artem Milevski dovodi svoju ekipu u vodjstvo . Ovaj rezultat je bio na snazi sve do poslednjeg minuta i poslednjeg napada kada Humberto Suazo biva oboren u šesnaestercu . Sudija se nije mnogo dvoumio i odmah je dosudio penal , a Jefferson Farfan rutinski smestio loptu u mrežu i tako odveo svoju ekipu u 1/4 finale Lige Šampiona .

 

Link to comment
Share on other sites

PRVA SEZONA

 

Nakon nokaut faze Lige Šampiona i tesnog prolaska pored vice-šampiona Ukrajine , Dinama iz Kijeva (0:0 1:1 prolaz zbog gola u gostima u 93 minutu) dolazili su još teži mečevi . 

 

Najpre dvomeč sa madridskim Realom

Imao sam prednost od 0:2 (golovi u 17 odnosno 20. minutu) ali je do poluvremena Higuain smanjio na 1:2 . Mislio sam da mi je Risse u 45 minutu olakšao tako što je jednim ispadom dobio direktan crveni karton . Međutim nešto se dogodilo u ekipi Reala i uspeli su da se povrate u duel i potpuno preokrenu rezultat u svoju korist . U 53, minutu sam imao prednost od 1:3 i postepeno sam se povlačio unazad u nadi da ću sačuvati prednost i tu je bila moja greška dok sam bio ofanzivan i konstantno napadao postizao sam golove a onda kada sam to prestao da radim i primio sam još 3 gola od Higuaina i to me je pokapalo . Konačan rezultat dakle 4:3 .

 

Revanš meč u Gelzenkirhenu . Imao sam neki lep predosećaj da ću proći dalje ali samo zbog ona 3 gola u gostima (ocekivao sam danas 1:0) . Lepo je krenulo , moje pojačanje u prelaznom roku Kristijan Benitez koje se kasnije ispostavilo kao odlicna zamena Huntelaru koji je imao očajnu sezonu jer se stalno povređivao i to na duže . Nego da se vratimo na meč 16, minut i bum Kristijan Benitez za moju radost i radost navijača Šalke postiže gol na koji nismo dugo čekali . Igralo se tvrdo , puno prekršaja čak 5 žutih kartona (sva 5 dobili igrači Reala) ali u 70. minutu Pedro Leon je imao predivno protrčavanje po desnoj strani  i nakon duplog pasa sa Kakom postigao gol za 1:1 kojim je Real išao u 1/2 finale . Međutim , odlučio sam da promenim taktiku i igram sa jednim napadačem i dva krila (Benitez napadač, krila Hurado levo odnosno Farfan desno). I to je urodilo plodom 6 minuta nakon gola Pedra Leona . Hurado je lepo prošao po levoj strani ušao u  "šenaest" , dodao Benitezu koji je samo pospremio loptu u praznu mrežu Reala . Do kraja sam nastavio da čuvam prednost i tako pobedom od 2:1 + onih 3:4 iz prve " tekme " ukupnim rezultatom 5:5 ali zbog više golova u gostima (kao i sa Dinamom) prošao sam u 1/2 finale . 

 

Dolazi 1/2 finale i dvomeč sa Barselonom jednom od najačih pa ako ne i najjačom ekipom na planeti .

 

 

Navijači su bili zadovoljni prolaskom u 1/2 finale najelitnijeg klupskog takmičenja u Evropi , gde nas je čekala Barselona koja je lagano pregazila Inter (3:1 i 2:0) . To nas je i brinulo jer je pobedila aktuelnog prvaka Evrope . Medjutim moji momci su u domaćem prvenstvu imali zavidnih +5 u odnosu na drugoplasiranu Borusiju Dortmund tako da se nisu brinuli za domaće prvenstvo i osvrnuli se Ligi Šampiona . Tako rasterećeni lepo su započeli meč na VELTINS Areni u Gelzenkirhenu , imali su i 2 ogromne šanse medjutim Viktor Valdez na golu Barselone pokazao da neće tako lako moći da mu uguraju loptu u mrežu (Kasiljasu su ugurali 5 

:odvala:  lol) . Neopreznost odbrane u 27 minutu iskoristio je Čileanac Suazo i u duelu 1 na 1 sa Valdezom izašao kao pobednik . Od tog gola Šalke je stao u igri a Barselona počela da melje (što se da videti i po statistici) . Iako je Barsa konstantno napadala , Šalkeova odbrana predvođena kapitenom tima Howedesom nije dozvolila Barseloni da postigne gol i tako je konačan rezultat ostao 1:0 u korist domaćina .

 

 

Utakmica nije mogla bolje da počne Suazo je iz 2 prilike postigao 2 gola u 9. odnosno 37 minutu . Imao sam prednost 0:3 i 2 gola u gostima pa je tako Barselona morala da da 4 gola a da pritom ne primi ni jedan kako bi prošla u finale .To je bio prevelik zalogaj čak i za ekipu kao Barselona . Finale nam je bilo nikad bliže , ali u 38. minutu 1:2 Vilja postiže svoj prvi gol te večeri i malo vratio nadu da možda mogu da zabiju još 3 komada . Sredinom 2. poluvremena dolazi do 2:2 opet Vilja u 63.minutu . Barsa je mnogo toga promašila a Šalke strpljivo čuvao prednost . Vremena je bilo sve manje za Barsu i bilo je sve teže doći do gola , ali u 81. minutu Vilja postiže i treci gol i tako donosi dramatičnih, poslednjih 10-ak minuta. Šalke je igrao sa taktikom "10-0-0"  :bljaks ali da bi se ostvario uspeh mora se malo taktizirati , i tako sačuvao tu prednost iz prvog meča od 1:0 na koju je dodao i 2 gola u prvih 37 minuta igre . Šalke 04 je ušao u finale konačnim rezultatom 3:3 ali zbog više gola u gostima otišao dalje . U finalu ga čeka londonski Arsenal .

 

VELIKO FINALE

 

 

Došao je i taj 28.5.2011. sve je bilo spremno za početak finala Lige Šampiona . Finale je igrano na Wembley-u u Londonu na stadionu koji prima oko 90000 "duša" . Baš iz razloga da je Arsenal "domaća ekipa" zato što je iz Londona , verovatno im je teren poznat i sve to bili su blagi favoriti za osvajanje Lige Šampiona . Zanimljivo ni jedna ni druga ekipa nikada nisu osvajale ovo takmičenje i to je još samo razlog više zašto će ovo biti jedno zanimljivo finale . U najjačim sastavima su izašle obe ekipe što je i bilo za očekivati jer se radi o velikom trofeju . Utakmica je počela , prvih 15-ak minuta se igralo lagano , trebalo je vremena da se oseti protivnik , da se primene taktike itd. 25. minut prva prava prilika za Arsenal i gol i to iz penala . Sa "bele tačke" je precizan bio Robin Van Persi . Penal je skrivio Annan tako što je zaustavio Arsavina koji je bio u punom trku . Odmah sam reagovao i nezagrejanog Beniteza ubacio umesto štopera Al-Kamalija . Arsenal je nastavio da pritiska i želeli su još 1 gol . U 36. minutu prvi ozbiljan napad Šalkea , razvlačili su odbranu i čekali da neko napravi rupu , to je prvi načinio Bakari Sanja koji je krenuo na Farfana ovaj iskusno odložio loptu u stranu , protrčao , centrirao a Huntelar je bio u pravo vreme na pravom mestu i u 36. minutu poravnao na 1:1 . Šamak je u 40 minutu propustio veliku šansu a od tada je sve krenulo po zlu . U 45 minutu Van Persi strelac prvog gola za Arsenal se povredio , ostao je u igri ali je brzo bio zamenjen . Strelac drugog pogotka bio je asistent kod prvog Jefferson Farfan koji je imao solidnu sezonu . Peruanac je sa 25 metara jako preciznim udarcem savladao Manuela Almuniju i tako doveo Šalke u vodstvo od 2:1 . A u 86. minutu Šalke postiže novi pogodak i prednost uvećava na 3:1 (konačan rezultat) . Nakon šuta Huntelara sa distance lopta pogađa prečku a do lopte dolazi Benitez koji loptu šutira prema golu .U toj putanji Alex Song je zakačio loptu i tako joj promenio pravac . To je samo zbunilo Almuniju koji je već bio u drugoj strani i ništa nije mogao da učini . 90+3. minut nema više vremena Šalke je novi šampion Evrope . Veliko slavlje za igrače i navijače Šalkea , nakon uspešne sezone . 

 

PUT DO FINALA

http://www.dodaj.rs/?26/fA/2ypNrz9o/put-do-finala.png

 

DREAM TEAM

http://www.dodaj.rs/?1k/s5/4pGV3j2Z/drim-tim.png

 

 

B U N D E S L I G A

 

Očekivao sam da ću zauzeti jedno od prva 3 mesta ali nisam se ni nadao da cu biti prvi . Odlično sam igrao na početku i tada stvorio veliku prednost koju sam kasnije održavao . Titulu sam osvojio sa 74 bodova odnosno 3 više od Borusije .

 

K U P

 

U Super Kupu sam puko od Bajerna 2:1 , inače sam vodio 0;1

 

Link to comment
Share on other sites

2. SEZONA

 

Nakon osvajanja Lige Šampiona i Duple krune u prvoj sezoni imali smo ogromne ambicije i u drugoj sezoni . Naš glavni cilj je da probamo opet da uzmemo ili Ligu Šampiona ili duplu krunu . Oba zadatka su bila teška ali ne i neizvodljiva .

Lepo je počelo , doveo sam nekoliko pojačanja koja su se odlično uklopila u tim , a uspeo sam i da se rešim dva igrača koji mi od početka nisu trebali ali niko za njih nije nudio više od 5M zato sam odlučio da ih malo forsiram u ligi (odigrali su i po 2 meča u LŠ) a i u kupu su bili starteri . Na kraju sezone sam dobio izvanredne ponude i bio sam jako zadovoljan što sam ih se rešio .

 

 

Sve novajlije su stigle na vreme za pripreme osim Kanaljesa koji je došao 2 dana nakon prve utakmice . Pripreme odradjene izvanredno , dozvolio sam asistentu da vodi ovaj prijateljski kup koji sam i sam organizovao , a ostalo sam vodio ja . 

 

 

Kao što smo i navikli prvi meč nakon priprema , prvi takmičarski meč klubovi u Nemačkoj započinju u Kupu . Ja sam prvi duel igrao sa "kelnerima" iz Brinkuma i naduo sam ih 12-0 i to na njihom stadionu .

 

 

Super Kup Nemačke igraju prošlogodišnji šampion države i osvajač kupa . Ove godine je to bio duel izmedju Šalkea i Borusije . Šalke je pobedio 2:1 na produžetke . Strelac oba gola bio je Benitez .

 

 

Ove godine Šalke igra još jedan Super Kup , ali je ovaj mnogo važniji od Nemačkog Super kupa . Ovde se radi o Super Kupu Evrope odnosno njega igraju osvajač Lige Šampiona i osvajač Lige Evrope (UEFA Kupa) . Šalke - Juventus jako zanimljiv duel . Od 33. minuta je Šalke igrao sa igračem više jer je Momo Sisoko iskljucen zbog divljackog nasrtaja . I pored te velike prednosti Šalke nije postigao gol u regularnom toku meča iako je imao mnogo više šansi nego protivnik pa je meč morao da se igra još najmanje 30 minuta . Meč je bio veoma zanimljiv , vodila se prava bitka , nije bilo golova ali je zato u 120 minuta bilo čak 12 žutih i 2 crvena kartona a kako i nebi kad se radi o Evropskom SuperKupu . Šalke je u produžecima svoju šansu tražio nakon prekida jer nisu imali dovoljno snage da na brzinu dodju do pogotka , i tako je i bilo Vukčević izvodi korner u 97. minutu onda Mecelder pogadja prečku a na loptu naleće kapiten Howedes i smešta loptu u mrežu . Kasnije se ekipa Šalkea branila jer je bila iscrpljena i puštala je "staru damu"da pokuša da dodje do gola medjutim to nije išlo u 119. minutu Del Pjero je propustio veliku priliku iako je imao 1 na 1 sa golmanom nije uspeo da rutinski smesti loptu u mrežu . Konačan rezultat 1:0 Šalke odnosi drugu titulu u sezoni iako je ona tek počela .

 

 

Kao što znate šampion Nemačke ide direktno u grupnu fazu Lige Šampiona . Pa tako aktuelni šampion Evrope i Nemačke (Šalke) igra u grupi A sa Romom , Kopenhagenom i Jang Bojsima . Bili smo sigurni u prolaz , a nije nam bilo važno dali će to biti prvo ili drugo mesto . Zauzeli smo ipak drugo mesto iza Rome i imali smo osvojenih 11 od 18 poena .

 

 

Nakon grupne faze došla je nokaut faza . Žreb je odlučio da odmerimo snage sa Portom . Naizgled lak duel ali nismo se opuštali , nismo dozvolili da nas ponese to što smo šampioni Evrope (i Sveta) pa smo bili oprezni pred ovaj duel .

 

Prvi duel igran je na VELTINS - areni u Gelzenkirhenu . Meč za Šalke je počeo fantastično . Nikolas Otamendi u 11 minutu je skrivio penal i dobio  :crvenikarton: . Jedan od najboljih defanzivaca sveta neće moći da pomogne timu ni danas a ni u revanšu jer će biti suspendovan , to je bilo jako loše za trenera Porta . Nego da se vratimo duelu u 12. minutu Vukčević lagano sa bele tačke pogađa i dovodi Šalke u vodstvo od 1:0 . U 45. minutu Benitez je doživeo nezgodnu povredu (nije ga bilo 3 meseca) pa je Huntelar na poluvremenu ušao u igru . Odmah je zablistao , 47. minut lepa akcija po desnoj strani centrira Farfan a Huntelar majstorski pogadja . Ostavio sam ih da igraju presing tokom svih 90 minuta i nisam im davao da dišu . Uspeo je Hulk da smanji u 70. minutu na 2:1 ali je kapiten Howedes u 90+4. minutu glavom savladao Heltona . Konačan rezultat 3:1 , Porto ima gol u gostima ali pitanje je dali imaju šansu u revanšu ?

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Revanš meč na Estadio do Dragao , Porto dočekuje aktuelnog šampiona Evrope Šalke 04 u nadi da će nekako proći dalje . Sigurno je da su mozgali dugo kako da dobiju ovaj meč i uzdali su se u to ali sa druge strane Šalke je došao ovde samo da očuva prednost . Prvo poluvreme i sve je rešeno Farfan u 9. i Suazo u 23. odnosno 27. minutu dovodi Šalke u divnu poziciju gde imaju prednost od 6:1 . Odlučio sam da povučem igrače nazad i da ostavim malo časti Portu  lol . Do 60. minuta ništa se nije dešavalo a u 60.minutu Porto smanjuje na 1:3 i tako i ostaje konačan rezultat . Ukupnim rezultatom 6:2 Šalke ide dalje . (ZANIMLJIVO Šalke je imao 3 šuta u okvir gola i 3 pogotka) .

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________

 

U 1/4 finalu žreb nam je nemilosrdno doneo londonski Čelzi . Bio sam malo uplašen jer smo prošle godine prolazili na gol u gostima i tako došli do finala i osvojili a sad pitanje je hoće li nas dva puta poslužiti . U prvom meču na Stamford Bridzu Čelzi je očekivano bio bolji , vršio pritisak ali nisu mogli do gola . Slomio ih je Kiriakos Papadopulos u 73. minutu kada je nakon kornera postigao pogodak . Bio sam prezadovoljan , i nadao se da će tako i ostati a onda Kristijan Benitez (MAŠINA) postiže gol u 90+3 minutu za 0:2 i velika 2 gola u gostima protiv moćnog Čelzija .

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Revanš meč , ništa posebno nije doneo , pobedio sam sa 1:0 golom Beniteza u 88 minutu :D I tako prošao u 1/2 finale . (Sori ljudi mrzelo me da pisem ne zamerite)

 

http://www.dodaj.rs/?3K/9O/1FLG2RVi/1-4-finala2.png

__________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Polufinala : Šalke - Inter  Barcelona - Man.Jun.  četiri preostale ekipe iz četiri različitih zemalja . Mančester - 2008. Barsa - 2009.

Inter - 2010. Šalke-2011. , ove četiri ekipe su osvojile zadnje četiri Lige Šampiona jedna će ove godine to ponoviti . Koja ?

 

Šalke je 18.4. na svom stadionu dočekao Inter . Očekivali smo izjednačen duel a tako je i bilo . Meč za Inter nije mogo gori da bude , izgubili su 1:0 golom Beniteza u 71. minutu ali najgore je što su sve 3 izmene bile prinudne . Povredili su se Munteri , Kivu i Kambijaso i tako sa deficitom i bez tri odlicna igrača oni ulaze u revanš . (Opet smo imali 1 šut u okvir gola i jedan gol)  :odvala:

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Očekivano je Inter krenuo revanš , očekivano su bili bolji jer su oni u poziciji da jure deficit iz prvog meča (1:0) . Moja ekipa je lepo igrala i zaustavljala akcije protivnika , Nojer na golu je bio izvanredan . Ali desio se kiks , uspavana odbrana u 73. minutu pušta Snejdera na šut a ovaj iz takvih pozicija kažnjava , opalio je po lopti a Nojer je samo pogledom ispratio . 17 minuta pre kraja i počinje se od nule . Odlučio sam se na dve izmene i krenem sa 2 napadača i jednim AMC . Odmah se primetila razlika i imao sam dve dobre šanse medjutim Luka Kastelaci je divno branio čitav meč. Ali živci su počeli da popuštaju 86. minut Humberto Suazo 1:1 , sada je nama bio prolaz osiguran jer je bilo jos oko 5 minuta igre a Inter mora da da još dva gola . Da stvar bude gora po njih u 90+1. Aleksandar Baumjohan postiže gol za preokret  i tada je sve bilo rešeno . Šalke je u drugom uzastopnom finalu Lige Šampiona .

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

F I N A L E

 

Da mi je neko rekao pre dve godine kad sam preuzeo ekipu da ću prve sezone uzeti duplu krunu i Ligu Šampiona , a u narednoj da ću igrati finale sa Barselonom , nebi mu verovao ali eto čuda se dogadjaju . Finale se igralo u Nemačkoj na Alianz areni u Minhenu gde je sredinom maja meseca bilo vetrovito i 4 stepena . Barsa nije navikla na takve uslove , oni su navikli na toplije dane u maju a Šalke je ipak iz iste države i ipak zna kakav maj sve može biti . Nego da se vratimo (nije ovo neka priča o meteorologiji već o FM-u  :odvala:) Statistika je bila veoma neuravnotežena , Barsa iz15 šuteva imala samo 2 u okvir a Šalke iz 9 imao 5 u okvir . Posed lopte je bio na Barsinoj strani ali nisu imali realizaciju . Slobodno mogu reći bili smo bolji , Barsa je pokušala da nas razvuče ali smo mi naučili lekciju od prošle godine i nismo ponovili iste greške . Cekali smo svoju priliku samo iz kontra-napada i prekida . I u 70. minutu Šalke dolazi do pogotka nakon kornera koji uvek izvodi Simon Vukčević i lopte uvek idu na Meceldera ili Howedesa. Ovoga puta je Mecelder bio strelac , ceo tim i svi navijači Španskog prvaka su bili razočarani ali i nisu mogli da veruju . Šalke je dokazao da je fudbal prosta igra kad je igraju profesionalci . Iako je Barsa tokom celog meča vodila ritam držala konce , ali nije imala realizaciju i to je bilo ključno zašto su izgubili . Nisu mogli da prodju zid u odbrani koja je tokom cele sezone izgledala ovako (sa manjim promenama kada je neko povredjen) Pander - Howedes - Mecelder - Sarpej . Osvojena je Liga Šampiona drugi put zaredom . 

 

 

Club World Champions (CWC)

 

Takmičenje u kojem igra osvajač Lige Šampiona sa klubovima sa ostalih kontinenata . Ove godine sam u 1/2 finalu dobio Okayamu 2:0 (Benitez dao oba gola) a u finalu sam se sastao sa brazilskim Internacionalom . Rutinski smo i tu pobedili , ovoga puta sa 3:0 (Huntelar , Farfan i ag. Bolivar) i tako osvojili još jednu titulu (posle SuperKupa Nemačke , SuperKupa Evrope , Lige Šampiona)

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Bundes Liga

 

Nisam se mnogo okretao BundesLigi jer mi je vi je Liga Šampiona bila od mnogo većeg značaja kada sam ispao u 1/4 finalu kupa video sam da nema ništa od duple krune i usredsredio sam se na LŠ . Na kraju sam zauzeo 3. mesto i obezbedio sebi Ligu Šampioona i naredne sezone .

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

U kupu takodje bruka . Nakon 12-0 u prvom meču usledila su dva neizvesna sa Frankfurton i Menhengladbahom a onda i to 1/4 finale sa Minhenom 1860 gde smo pukli 1-2 . Igrao sam sa drugim timom taj meč i nije mi bilo svejedno kad smo izgubili . Ali zato sledeće sezone uzimamo duplu krunu  :D

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |