Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Postupak izrade custom scenario liga


prodo
 Share

Recommended Posts

pozdrav svima i molim za pomoć

 

zanima me kako rasformirati nacionalne lige i napraviti jugoslavensku ligu, a da to ne utječe na nacionalne selekcije?

 

koliko sam skužio postoje 2 načina izrade regionalne lige:

1. da se izbrišu sve nacionalnosti i aktivira jugoslavenska nacionalnost i struktura liga

2. da se stvori regionalna liga preko strukture neke od postojećih liga (npr. hrvatske), promjeni ime lizi, broj klubova i sl.

 

ako postoji još neki način koji će omogućiti aktiviranje jugoslavenske strukture liga uz zadržavanje postojećih nacionalnosti i ne stvaranje jugoslavenske nacionalnosti(tj. ne davanje te nacionalnosti postojećim igračima i uključivanja reprezentacije jugoslavije u fifa i uefa natjecanja) volio bih znati?

ako je to nemoguće od ova gore dva navedena načina rađe bih izabrao ovaj drugi.

u tom slučaju me zanima kako onemogućiti klubove iz država ex yu (osim iz te zadržane ligaške strukture npr. hrvatske) da nastupaju u europi, a da to ne šteti reprezentacijama?

i još ako bih odabrao drugu opciju kod liste kvalifikacija za npr. ligu prvaka bi mi pored kluba pisalo CRO i hrvatska zastava. da li je to moguće ikako ograničiti da se to pojavljuje samo kod reprezentacija, a ne kod klubova kad sudjeluju u europi. pretpostavljam da ne, ali za svaki slučaj da znam.

 

obavio sam neki dio researcha i imam podatke za klubove koji su u zadnjoj sezoni sfrj liga sudjelovali u 1. saveznoj lizi sfrj, 2. saveznoj lizi sfrj., međurepubličkim ligama sfrj. (sjever, istok, zapad, jug). također proučio sam sustav natjecanja, napredovanje, ispadanje, sudjelovanje u europi i sl.

 

također molio bih da odgovori netko tko je već pokušavao ili uspjeo nešto na ovom polju. naletio sam na internetu na mnogo foruma sa ovim temama (stranih i balkanskih), ali je većina zapela na samom početku (jer su savjete davali oni koji nisu imali iskustva s ovim problemom pa su se vrtili u krug) ili ako je dogurala do kraja nije dala nikakva objašnjenja o postupku.fm 2012 izlazi za cca mjesec dana pa bih se htio upoznati s ovim stvarima na fm 2011 da se pripremim dok ne dođe nova verzija igre.vidio sam da sloba grobar sa ovog foruma rastura na ovom polju pa bih zamolio i njega da kaže koju. nisam nigdje pronašao postupak izrade (kao neki osnovni tutorijal) nekakve ovakve lige pa ako sam pogriješio podforum, naslov ili nešto zamolio bih moderatore da premjeste.

 

unaprijed hvala na pomoći

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |