Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Preslikavanje RL taktika u FM


Lord
 Share

Recommended Posts

Eto, na drugom forumu se već vodi rapsrava o tome,napisano je tamo i par tekstova pa sam i ja potaknut tekstom john_doea napisao mali tekstić nakon samo jedne utakmice protiv OFK-a u playoffu za LP.

 

Pobjedio sam 6-0, ali to niti nije tako jako važno kao što je sama statistika i još bolje akcije koje su s vremena na vrijeme ličile na Barcine akcije sa dosta kratkih pasova i utrčavanja iza leđa.

 

http://i.imgur.com/rEpyp.jpg

 

Kao što vidite, imao sam 19 udaraca, a oni samo 2. Ono šta me veseli to su 3 stvari - 1)posjed lopte koji je 64%, a ponekad je bio i preko 70%, 2) postotak dodanih pasova koji je 82%(to će biti svakom utakmicom bolje jer se još nisu upoznali sa taktikom i jer sam imao relativno izmješanu taktiku.. 3) imao sam manje pretrčanih kilometara što je rezultat posjed lopte.. Također sam ostao začuđen time šta je Bećiraj(vidi dolje njegovu poziciju) zabio 4 komada. Jedan puta je bio odbijanac, ali ova ostala tri puta je bio proigran od ostalih napadača ili od jednog od veznih. Ovaj autogol je zapravo gol Kramarića, ali je ovaj na crti pogodio stativu i njemu se piše autogol...

 

width=276 height=300http://i.imgur.com/vV7ob.jpg[/img]

 

Umjesto Halilovića je igrao Badelj, umjesto Mihaljevića Kovačić i umjesto Watsona Sammir.

 

width=436 height=300http://i.imgur.com/ctdiN.jpg[/img]

 

Ovo su sva dodavanja tijekom utakmice. Najveća koncentracija zelenog( :D) je oko 30-ak metara jer se plete mreža oko protivničkog gola.

 

http://i.imgur.com/mB59v.jpg

 

Osim šta sam bio i superioran u napadu ova opaska asistenta me jako veseli jer nije bilo startova za zatvor, baš suportno igrači su jako pametno igrali, pogotovo Leko koji je prekinuo jako puno napada.

 

width=450 height=160http://i.imgur.com/Cz9IY.jpg[/img]

 

I evo statsa svih igrača, ako ih zanima.

 

Živili. :harmonika

Link to comment
Share on other sites

lijepo si to odradio roske igraj s tom taktikom i daj ostale rezultate da vidimo kako dalje ide :)

 

Nemogu igrat puno utakmica jer igram ili protiv protivinka sa uskim terenima(kao np.r protiv Hajduka pa sam mjenjao sistem na 4-4-2 uski romb) ili u Europi gdje nemam kvalitetu za ovakvu taktiku pa da se mogu nadigravat kao Barca protiv Espanjola i nesmijem se zajebavat sa rezultatima.

 

Interesantno.Nikad nisam igrao sa igracima ovim u coskovima u napadu.ALi eto postizu golove i dobri su. :) Probacu i ja slicno nesto da vidim dal i kod mene to radi.

To su tip igrača a la Pippo inzaghi, ovaj u sredini je playmaker, tj., igrač tipa Del Piero..

 

Moze ss player instructions od Beciraj i njegovog kolege sa druge strane?

Iste su instrukcije.

 

http://i.imgur.com/gXswk.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nesto mi je Kovacic slab,igra nesto malo na cm,nesto am,play uglavnom i badelj je poceo radit.Alan Patrick je dosao kao zamjena za Sammira i gazi.Keric zabija ko lud,da ne spominjem da nema vise Slepicke,Rukavine,Krstanovica,Calelja,Tonela(njega mi jedino zao),Chaga,Loncarica,Mesarica,Vidakovica,Brezovca,Palica,i ostale druzine. Dosli su neki novi klinci tipa Kelic,Zulj,Mugosa,a vraceni Komorski,Antolic,i Mlinar,i samo tri pojacanja prava- Keric,Alan te Raitala(lijevi bek iz Hoffa). Uglavnom,vratila mi se zelja za igrom. valjda necu urec.

Link to comment
Share on other sites

Ide ti jako dobro. Već na početku imaš posjed, prilike, postotak točnih dodavanja  :) Možda bude problema jer igrači nisu klasa Barcelone ali u hnl bi ipak trebalo funkcionirati barem u nekoj mjeri. Ako ti bude išlo stavi još koji post o tome...

Evo i došla je prilika za još istestirati taktiku i nešto sam promjenio na poluvremenu, kao npr. maknuo cross ball bekovima jer fakat puno lopti ode u bunar(vidit će se kasnije na skrinu, vanden Borre je taj), sad je na rarely i bekovi ne napucavaju loptu u 16-erac a la Ibanez nego vrate loptu srednjem veznog, krilnom napadaču koji je ispred njih. Da nije bilo vande Borrea onda bi postotak točnih dodavanja kao ekipe bio oko 93-94% najmanje. Opet su golove zabili krilni napadači(Mihaljević ljevi i Šitum desni). Ma neću ništa pisati posebno, sve se vidi iz ss-ova..

 

http://i.imgur.com/eSrZ9.jpg

 

width=450 height=149http://i.imgur.com/x1rjM.jpg[/img]

 

width=450 height=245http://i.imgur.com/wJcMI.jpg[/img]

 

Ako želite nešto pitati slobodno pitajte. :)

 


Ovaj citat gore je od čovjeka koji je započeo tu raspravu na jednom drugom forumu. Neću ga brisat, neka stoji.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |