Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Datum početka igre


BugsBunny
 Share

Recommended Posts

Može li mi tko reći kako odrediti tiočan datum kada želiš započeti novu igru? (pomoću editora i sl.) primjer: započeo sam novu igru sa ovogodišnjim ljetnim transfer updateovima, ali u game historyju tada postoje dvije 2010-e godine. Hvala

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 16
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Ma sve jasno, samo čemu onda updateovi za predstojeću sezonu? I kad kreneš, u historyju, npr. engleskog premiershipa stoji da je manča  :zlo: prvak 2010/2011 godine a zapravo krećeš baš u sezonu 2010/2011, sa 3 kluba koja tu ne bi trebali biti. Nemogu reći da sam početnik što se tiče igranja fm-a, samo se dosad nisam previše bavio editiranjem pa mi neke stvari nisu skroz jasne. Samo sam htio viditi da li postoji mogućnost da se prošla sezona preskoči prije samog pokretanja new gamea.

Link to comment
Share on other sites

video sam tako nešto na jednom drugom forumu...

ali su urađene samo tri lige Engleska,Škotska i Vels.Igra startuje Juna(šesti mesec) 2011. godine ne znam na koju foru je urađeno ali je sve kao RL Man. Utd,Chelsea drugi,City treći... :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Da, to je izgleda jedini način da se takvo nešto napravi, a i treba malo truda i vremena. Samo , jel u prijašnjim managerima se nije moglo krenuti, recimo 3 godine u budućnost, pa igra sama odsimulira sezone i krene normalno. Ovo pišem zato što sam sa fm-basea skinuo transfer update za ovu sezonu (zaključno sa 25.8.) ali osim transfera i promoviranih klubova, prve tri pozicije u zadnjoj sezoni više ničeg nema. I onda moraš još jednom sve ponovo. Mislio sam da fmrte to može riješit, ali očito da se takav poso mora odradit ručno. Neznam previše kako se taj alat koristi, ali pomicanja vremena nema.

 

Ok, to možeš naći na svakom fm portalu, kao fixture list, ali svejedno mislim da to ne mijenja stvari, barem što se tiče new gamea. Možda se varam, samo malo je glupo pokrenuti igru sa tim updateovima pa onda odrađivati, na neki način, alternativnu povijest  :pras:

 

Evo još jednog primjera: instaliraš zimski transfer update, izabereš brazilsku ligu između ostalih, pa izabereš bilo koji klub koji je odigrao pola sezone u ligama koje si još dodao. I kad sam se već uhvatio engleza- ispadne da je torres u chelsea prešao zapravo u 8. mjesecu i zabio do 16 kola recimo 15 golova. Kretenski  facepalm

Link to comment
Share on other sites

istina, samo nije poanta u tome, nego u nikakvoj mogućnosti manipulacije unatoč svim tim editorima. Malo sam usput prošvrljo i po fmrte-u i što se tiče ovog problema tu je totalna nula. A i na ostalim (stranim) forumima kažu slično, najlakši put je u editoru napraviti novu ligu pa preseliti klubove. Šta ćeš, treba dočekat 2012. Sorry za doublepost :shame:

I naravno, dok prosvijetlim.... :zakljucano:... ovo je i logično i zapravo je najbitnije da upravo ova opcija bude "zaključana". Ipak je to poslovna politika; između dva nastavka ne bi zasada trebala biti tako revolucionarna razlika da bi nas natjerali da novi i kupimo. Ova mogućnost bi to ubila smisao izlaženja franšize svake godine. A ovako, kome se dade prčkat neka prčka, izgleda da kupujem 2012.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |