Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Crvena Zvezda - Povratak otpisanih


Gavra1991
 Share

Recommended Posts

Od malih nogu Zvezda mi je bila omiljeni tim,a od kad igram menadzer(pocev od CM-a 2003-2004.) uvek mi je bio cilj da sa Zvezdom osvojim sve sto se osvojiti moze.Nekad mi je to uspevalo,a nekad nije.Na ovoj temi pisacu o mojim utiscima iz igranja sa Zvezdom na 11-ici.

Sezona 2010-2011.

Po dolasku u klub,zeleo sam da utvrdim stanje igrackog kadra sa kojim raspolazem i da vidim kakve snage mogu da iskoristim u buducnosti.Prihvatio sam predlog asistenta Radmanovica da se odigra jedan intra timski mec,koji me je blago razocarao jer je moj prvi tim odigrao 3-3 sa rezervistima,za koje su uglavnom nastupali omladinci.Vec za par dana sledila je turneja po Grckoj,te sam to kratko vreme iskoristio da podignem poljuljani moral od prethodne sezone i da implementiram svoju metodiku rada.

 

Turneja po Grckoj

vs. Ilioupoli 1-1

vs. Agr.Asteras 3-1

vs. OFI 0-1

vs. Iraklis 0-1

Posle turneje bio sam razocaran igrom mojih igraca.Prve dve utakmice zaduzene za podizanje morala su odigrane i djene djene,ali dva poraza sa prilicno neubedljivom igrom od prosecnih grckih prvoligasa su me veoma zaplasila.

 

Do pocetka sezone ostalo je malo vise od dve nedelje i za dato vreme smo odigrali jos 2 pripremne utakmice.Dobili smo Novi Pazar 2-1 i izgubili na Marakani od Oksera 4-2.Igra se popravila neznatno,ali nadam se boljoj kako igri,tako i rezultati u nastavku.

 

Sto se tice igrackog kadra njega sam neznatno izmenio.Pre svega doveo sam par klinaca za dz,kako bi od njih probao da napravim igraca.Od ozbiljnijih pojacanja doveo sam Ubiparipa(koji se pokazao kao promasaj),Jose Manuela Reya iz Caracasa(odlicno pojacanje na poziciji stopera,samo su mu problem godine-35),Stelvia iz Benfike(ima mesta za napredak,ali za sada nije mnogo video igre) i Ronan Le Crom(iskusnog GK sam doveo zbog povrede Stamenkovica,koja se oduzila na par meseci).Ekipu je napustilo nekoliko nebitnih igraca radi popunjavanja rupa u transfer budzetu.

 

Dug put u Jevropu

 

U trecoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope pobedili smo gruzijski WIT oba puta po 3-1.Igra ekipe bila je na nivou,sto se videlo i u narednom dvomecu sa Portom.Nazalost zbog gola primljenog u Portugalu,zavrsili smo ucesce u Evropi jos u fazi kvalifikacija.Rezultat sa Portom 0-1;0-0.

 

Jelen Super Liga i Lav kup

U Ligi smo igrali odlicno(do zimske pauze smo imali samo jedan poraz i remi uz ostale pobede),a u Kupu sa rezervnim sastavom takodje surili.

 

Pripreme za prolecni deo sezone odradili smo u dve ture,na Kipru i Portugali.Igrali smo dosta promenljivo,sto je bilo lose.Na 10 pripremnih utakmica trijumfovali smo 5 puta,izgubili 4 i remizirali jednom.

 

U nastavku sezone igrali smo jako i dalje koristeci 4-4-2 taktiku sa povremnim varijacijama.Najvise muke smo imali sa Jagodinom koja nas je zamalo izbacila iz Kupa(2-1 su nas dobili u Jagodini,dok smo na Marakani na misice preko penala trijumfovali).Tukli su nas oni i u prvenstvu,medjutim na kraju su pali u formi,a mi smo uspeli da se izvucemo.

Zavrsili smo na prvom mestu sa 71 bodom,dva vise iznad vecitih,dok je trece mesto i po prvi put Evropa pripala Jagodini(kao i Borcu,koga smo dobili u finali kupa 2-1).

 

SUMIRANJE SEZONE

Prvi cilj je postignut,obezbedile su se kvalifikacije za LS ! Navijaci su,kao i uprava zadovoljni,te sada sledi tezak rad na pronalazenju pojacanja i boljeg trenerskog kadra !U godini jubileja ( 20 godina od finala LS) Zvezda se nada ucestvovanju u ovom elitnom takmicenju  :)

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 27
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Svaka karijera sa Crvenom zvezdom se prati  :thumbup:

 

facepalm Ja pratim svaku. :dada

 

p.s. Dobra sezona, eto mogao bi po nekad ubaciti neki skrin i to je to. Čestitke za duplu krunu a šteta za dvomeč sa Portom. Srećno u narednoj sezoni i da daleko doguraš u (je)evropi (osvajaj ako hoćeš :D) ali da u domaćem prvenstvu budeš drugi/treći. :D

Link to comment
Share on other sites

facepalm Ja pratim svaku. :dada

 

p.s. Dobra sezona, eto mogao bi po nekad ubaciti neki skrin i to je to. Čestitke za duplu krunu a šteta za dvomeč sa Portom. Srećno u narednoj sezoni i da daleko doguraš u (je)evropi (osvajaj ako hoćeš :D) ali da u domaćem prvenstvu budeš drugi/treći. :D

 

Sva sreća pa ja nisam ti.  BOKICIC

Link to comment
Share on other sites

Hvala na podrsci ljudi  :) znam kako da stavim SS,ali imam problem,mozda neko moze da mi pomogne u vezi sa tim?

kad kliknem print screen i odem u paint na paste on mi izbaci sliku painta,kao da sam dok sam stiskao print screen bio na tom prozoru ! koristim sedmicu kao operativni sistem...

Link to comment
Share on other sites

SEZONA 2011-2012.

 

Pozdrav,drugari !

Evo izvestaja iz moje druge sezone na klupi Crvene Zvezde upotpunjenog slikama  :)

 

Jelen Superliga i Lav kup

 

http://imageshack.us/photo/my-images/856/serbiansuperleagueinfor.jpg/

 

U Ligi smo se cele sezone borili sa Partizanom za prvo mesto.Iako smo bili bolji u medjusobnim susretima,Partizan je ipak odneo titulu ove sezone ! Jagodina je ponovo treca i mnogo je napredovala za ove dve sezone,koliko igram,dok je cetvrto mesto pripalo OFK Beogradu.Dakle ova cetiri tima naredne sezone branice boje Srbije u Evropi !

 

http://imageshack.us/photo/my-images/109/serbiancupinformationst.jpg/

 

Kup smo odbranili !Ove godine rezultati su bili jos interesantniji nego prosle,te je tako recimo Partizan izgubio cak 4-0 od treceligasa Slobode iz Cacka,koju smo mi kasnije dobili u FINALU sa 3-1 !  :) U kupu smo jedinu ozbiljnu prepreku imali u vidu OFK-e,koju smo na kraju dobili 0-0;3-2.

 

EVROPAAA   :sm:

 

http://imageshack.us/photo/my-images/689/europeanchampionscupinf.jpg/

 

U godini jubileja ( 20 godina od osvajanja LS-a !  :respekt: ) jednostavno smo morali da udjemo u Ligu Sampiona !

U drugom kolu kvalifikacija,kao i u trecem rutinski smo odradili posao dobivsi Swift Hesperange 3-1;5-0 i Slovan Bratislavu 2-0;2-0.U Playoff docekao nas je relativno nepoznat protivnik,ekipa Midtjyllanda.Prvi mec smo igrali na Marakani gde smo majstralnom igrom trijumfovali 3-1,da bi smo se u revansu opustili,ali zahvaljujuci sjajno zavrsnici u drugom poluvremenu uspeli da odigramo 3-3 i tako se posle skoro 20 godina nadjemo u Ligi Sampiona !  :mafia:

 

Koliko god smo odusevili navijace sjajnom igrom na pocetku sezone i ulaskom u LS,tamo smo ipak ostavili drugaciji utisak.  :bo:

 

http://imageshack.us/f/846/europeanchampionscupinfl.jpg/

 

Kao sto vidite iz prilozenog,izgubili smo svih 6 utakmica u jako teskoj grupi.Barselona nas je,kao branilac titule,dobila dva puta po 4-0,Sampdorija nas je tukla 3-0 i 3-1,da bismo kako tako doabr utisak ostavili protiv CSKA iz Moskve (izgubili 1-0 i 2-1,mada nam je malo falilo da odigramo nereseno u ovoj drugoj,jer smo primili gol u 92.min  :lud:).Sve u svemu razocarali smo  :bo:

 

TAKTIKA

 

Probavao sam razne taktike od izrazito defanzivnih,preko neutralnih do ofanzvnih i na kraju sam zakljucio da u nasem prvenstvu mojoj Zvezdi najvise odgovara 4-4-2 Diamond  :) Sto se tice Evrope,igrao sam do grupe uglavnom 4-4-2 klasicnu,a od grupe varirao,uglavnom igrajuci 5-3-2 i 4-5-1,sto se nije pokazalo kao dobro  :bo:

 

TRANSFERI

Najbolje pojacanje ove sezone svakako je bio Nikola Komazec,koji se pokazao kao odlican u napadu,zajedno sa najboljim strelcem Jelen Superlige Milosem Reljicem (13 golova  quee ).Odlicno pojacanje predstavlja i Gaetan Tomas Guzman,Paragvajac koji je za dz dosao iz Pjacence i igra na poziciji levog veznog  :)

 

http://imageshack.us/photo/my-images/508/fcredstarbelgradetransf.jpg/

 

Klub je  napustilo dosta nebitnih igraca,a od zvucnijih i znacajnijih imena to su ucinili  Pavle Ninkov (otisao za 4.1 milona u Anderleht,gde je imao ocajnu sezonu),Aleksandar Jevtic ( 500 hiljada u AEK) i Vladan Binic (milionce u Rozenburg).

 

SUMIRANJE SEZONE 2011-2012.

 

Igra je ove sezone bila promenljiva,od savsene do ocajne.Na domacoj sceni nismo jednostavno imali snage da posle naporne jeseni povratimo duplu krunu,ali na taj pohod krecemo ponovo !  :mafia: Takodje uzdamo se da cemo dobro proci i u Evropi ! Pokusacemo prvo da se docepamo grupe,a potom ako se ukaze prilika i da prezimimo  :)

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

lijepo lijepo jbg skupina u LP je bila prejaka nisi ništa mogao :bo:

 

Zanima me nešto vidim Barcelona ima gol razlik 33:1 znači oni su u 6 utakmica u prosjeku zabijali 5,5 golova po utakmici a tebi su ukupno zabili 8,znači u 4 utakmice Sampdoriji i CSKA-u su zabili 25 znači da si ti bolje prošao od njih :D

 

i da jedan savjet bolje ti je da uploadaš slike na imgur jer ti je to po meni najbolja stranica za uploadanje i brza je jako puno bolja od imageshack :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

lijepo lijepo jbg skupina u LP je bila prejaka nisi ništa mogao :bo:

 

Zanima me nešto vidim Barcelona ima gol razlik 33:1 znači oni su u 6 utakmica u prosjeku zabijali 5,5 golova po utakmici a tebi su ukupno zabili 8,znači u 4 utakmice Sampdoriji i CSKA-u su zabili 25 znači da si ti bolje prošao od njih :D

 

i da jedan savjet bolje ti je da uploadaš slike na imgur jer ti je to po meni najbolja stranica za uploadanje i brza je jako puno bolja od imageshack :thumbup:

 

Za ovo nisam izvalio  :D ako neka su i druge odrali  :D

I hvala na savetu probacu kad budem kacio slike od sledece sezone da to uradim na imguru  :)

 

Hvala svima sto pratite ! nadam se da cu za dan,dva da zavrsim ovu sezonu pa ce biti i izvestaja  :)

Link to comment
Share on other sites

SEZONA 2012-2013.

 

Jelen Superliga

 

Nazalost ni ove sezone nisam uspeo da osvojim ligu  :( Ovoga puta Partizan mi je pobegao za 4 boda  hmm ,na trecem mestu nasla se Vosa posle par sezona,dok je cetvrto mesto zauzela ekipa Radnickog iz Kragujevca,koja je inace i usla u ligu ove sezone ! Odlican uspeh za Kragujevcane,prva sezona u Superligi i odmah Evropa  :respekt:

 

http://i.imgur.com/Tx8Qu.jpg

 

SS iz najzanimljivije utakmice u Ligi od kako vodim Crvenu Zvezdu :

http://i.imgur.com/z3IHO.jpg

 

Kako drugoplasirani dere treceplasiranog  :thumbup: :

http://i.imgur.com/yix3t.jpg

 

Lav Kup

 

Kup smo ponovo odbranili ! :cast: Ovoga puta za razliku od prethodne 2 sezone nas put do trofeja moze se slobodno okaraterisati latinskom poslovicom ,,Per aspera ad astra'' iliti ,,Preko trnja do zvezda''.SS govori sve...

 

http://i.imgur.com/8xXwJ.jpg

 

Evropa iliti kako nisam uspeo da udjem u Ligu Evrope  :bo:

 

U trecem kolu kvalifikacija dobio sam St.Gallen sa 2-1 i 3-2 pruzajuci sansu uglavnom rezervnim momcima,da bi me u cetvrtom kolu docekao ruski Rubin sa Pogrebnjakom i Martinsom u spicu  :o Prva utakmica se igrala na Marakani gde smo pruzili junacki otpor i pored toga izgubili sa 4-2  :crying: U Rusiji smo bili samo topovsko meso  :bo: SS dovoljno govori o tome kolike smo p... ispali na gostovanju...

 

http://i.imgur.com/IUXwj.jpg

http://i.imgur.com/PwO0e.jpg

 

Ponovo smo ostali bez Evrope  :bo: Sl.sezone uzdamo se da cemo bolje braniti boje Srbije a i nase klupske ! Sl.sezone nema pravdanja !

 

NAJBOLJI IGRAC  :cool:

 

Moj najbolji igrac ove sezone je Milos Reljic  :) drugu sezonu za redom je najbolji strelac lige,evo SS-a :

 

http://i.imgur.com/3kjvu.jpg

http://i.imgur.com/UqE8j.jpg

 

TRANSFERI

Moze se reci da sam tek na polusezoni doveo prava pojacanja u vidu Culuma,Ostojica i Rodica.Kao sto vidite iz prilozenog doveo sam Pantelica ponovo u Zvezdu,ali se pokazao kao los izbor  hmm Od pojacanja dovedenih pred ovu sezonu pohvalio bih Aleksandra Noskovica,fantasticno krilo  :)

 

http://i.imgur.com/1u45A.jpg

 

 

ALGERIA

 

Posle Kupa Africkih Nacija,gde je Alzir ispao vec u grupnoj fazi,dobio sam ponudu da vodim ovu interesantnu islamsku drzavu,koja se nije lose pokazala na Svetskom prvenstvu u Nemackoj  :)

 

Prvu zvanicnu utakmicu odigrao sam sa Danskom i zamalo pobedilo.Rezultat (2-2) bio je odlican za pocetak,jer se Danci nalaze na 18-tom mestu FIFA rang liste  :thumbup:

http://i.imgur.com/1u45A.jpg

 

Sto se tice ostalih rezultata,trenutno sam zapoceo kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2014. u Brazilu.U grupi sam sa Zelenortskim ostrvima,Malijem i Gambijom.Za sada sam dobio Gambiju 3-1 i izgubio od Malija 2-0  :lud:

Bice gusta grupa,Malezani imaju odlican sastav  :)

 

Raspored utakmica Alzirske reprezetacije

http://i.imgur.com/HlRCq.jpg

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

SEZONA 2013-2014.

 

Sezona puna uspeha i padova za CZ.Evo detaljnije u nastavku... :)

Ovaj izvestaj cu malo drugacije zapoceti,jer je sam prelazni rok izazvao senzaciju  :) U Zvezdu su dosao trio popularnih i vrhunskih srpskih fudbalera - MILAN JOVANOVIC,DUSAN BASTA I MIRALEM SULEJMANI   WEEEER zajedno sa reprezentativcom (mog  :D ) Alzira Karimom Ziani-jem,covekom koji je u svojoj bogatoj klupskoj karijeri nastupao za razne francuske klubove,a u Zvezdu je dosao kao slobodan agent iz Wolfsburga.

 

Dusan Basta

 

http://i.imgur.com/lVTj3.jpg

http://i.imgur.com/STuyW.jpg

 

Inace,Basta je sezonu pre,dok je jos nastupao za Udineze imao povredu ligamenata kolena,zbog koje nije nastupao 7 meseci  :cekam sto je verovatno i razlog sto je dosao u Zvezdu i to kao slobodan igrac za malu platu  :) odlicno se pokazaoa,vidite i iz SS-ova  :)

 

Milan Jovanovic

 

http://i.imgur.com/fMEnM.jpg

http://i.imgur.com/nKvE8.jpg

 

Za Bastu sam oduvek verovao da mogu da ga dovedem,ali za Laneta nisam mogao ni da sanjam  :) ipak na kraju je dosao,sto se pokazalo kao odlicno resenje :)

 

Miralem Sulejmani

 

http://i.imgur.com/vk5M7.jpg

http://i.imgur.com/2DwFG.jpg

 

Jos jedan u nizu igraca koji su promenili tabore vecitih  :D Fantasticno pojacanje i najplaceniji igrac kluba :)

 

Karim Ziani

 

http://i.imgur.com/j6jNj.jpg

http://i.imgur.com/npBcu.jpg

 

Veliko iskustvo i kvalitet  :) jedini problem su njegove ceste povrede  :bad: ,ali kad god je zdrav...KIDA  :cast:

 

Marko Panic - regen ubica

 

http://i.imgur.com/DzWwR.jpg

http://i.imgur.com/h58LX.jpg

 

O ovom momku ce se tek pricati  :) Za prvu sezonu izvanredan,u mojoj diamond formaciji igra poluspica i to kao zamena Sulejmaniju  :) Svaku sansu koju je dobio,opravdao je...

 

 

Jelen Superliga

 

http://i.imgur.com/8ylvQ.jpg

 

Nazalost i ove godine sam ostao bez titule  :pras: U sustini jedva sam prigrabio i drugo mesto,jer sam tri kola pred kraj bio CETVRTI  :shame: Velike muke zadaje mi rezervni sastav,koji igra relativno lose...Svi porazi i skoro svi remiji u ligi njihova su krivica  :bljaks Moram se njima ozbiljnije pozabaviti u prelaznom roku...Inace,dobili smo jos jedno mesto u kvalifikacijama za LS,tako da me od jeseni ocekujte tamo  :pokvaren:

 

Iako je Partizan ponovo capio titulu,makar sam ih osramotio na putu do tamo  :pokvaren:

http://i.imgur.com/x3GPy.jpg

 

Lav kup

 

http://i.imgur.com/uIQRz.jpg

 

Peti uzastopni put ( cetvrti sa mnom  :) ) odbranjen kup  :respekt: ,na koji sam se izgleda pretplatio  lol Ovoga puta,mozda i najlakse za ove cetiri godine  :)

 

EVROPAAA KONACNO  :o..

 

Nakon ocajnih igara u prethodne tri sezone,sa ovakvim pojacanjima prosto sam morao da napravim nesto veliko  :)

U trecem kolu kvalifikacija rutinski smo odradili posao.Protivnik je bio gruzijski Olimpi Rustavi koji je porazen 5-0;4-0  :uzivanje

U cetvrtom kolu igrali smo sa Vit.Guimaraes,neugodnim portugalcima,kako se pokazalo...U Beogradu smo pobedili 1-0 rovovskom borbom,da bi u nastavku odigrali bez golova,uglavnom na sredini terena ( citaj : bored draw  :D ).Tako da smo ove godine usli u Ligu Evrope  ::tease::

 

Liga Evrope - Grupa G

 

Za rivale smo izvukli ukrajinski Metalist,atinski AEK iii RUBIN  :) Dakle ove godine smo morali da im naplatimo proslogodisnju eliminaciju !

 

Rezultati:

vs. Metalist Home W 3-0;Away W 2-1

vs. AEK Home W 2-0;Away D 1-1

vs. Rubin Home W 4-1;Away L 3-2  :lud: http://i.imgur.com/tIo16.jpg  http://i.imgur.com/Ahoaf.jpg

 

http://i.imgur.com/Zqskw.jpg

 

Fantastican rezultat  :) Prvi u grupi i prvi put pod mojom palicom evropsko prolece  :respekt:

U grupnoj fazi jedino mi je zao sto nismo dobili Rubin oba puta  :( U tom drugom mecu,preokrenuli su od mojih 2-0 na 3-2 zahvaljujuci Srbima Alenu Stevanovicu i Dusanu Tadicu...

 

Liga Evrope-Knockout faza iliti Zvezdino evropsko prolece :)

 

U prvoj knockout fazi dobili smo za protivnika moskovski Spartak,ekipu koja je prethodno igrala LS i ispala kao treca u grupi...Hrabrom igrom smo trijumfovali u Moskvi sa 2-1,da bi na Marakani odigrali 1-1 (turili nam gol u '90 min  :scare:),ali bitno je da smo prosli dalje,gde nas je cekao veliki BAYERN  :cekam

Protiv Bayerna smo igrali umereno sa periodima povlacenja i napadanja,prva tekma se igrala na Marakani gde je sve bilo izjednaceno (1-1) da bi u '94 min. legenda Milos Reljic posle kornera maestralno zabio gol i time Zvezdi dao nadu da moze i korak dalje  :) U Minhenu smo 'parkirali bus' i cekali i nadali se,Bayern je igrao slabo,tako da se borba uglavnom vodila na sreidni terena,da bi na kraju,kao i u Beogradu,mec resen posle kornera ovoga puta u '91 min. golom Adija  :)

 

Tekme protiv Bayerna : http://i.imgur.com/lHd5m.jpg

                                      http://i.imgur.com/jBUrR.jpg

 

I tako smo se nasli u cetvrtfinalu Lige Evrope  :cast: gde su nas cekali za ans izgleda malerozni Portugalci...ovoga puta Benfica...

Napravio sam veliku gresku igrajuci defanzivno u  Beogradu,gde su Benfici 15 min pred kraj meca iskljucena dvojica igraca,a ja to nisam mogao da iskoristim  :( u Portugal smo otisli preumorni zbog borbe oko titule i ejdnostavno nismo imali snage,jos sam ja ponovo pogresio postavljajuci otvoreniju formaciju,sto nas je i kostalo rezultata...Na kraju je bilo 3-0 za Benficu... :(

 

Tekme protiv Benfice: http://i.imgur.com/ej2T2.jpg

                                  http://i.imgur.com/AHUXk.jpg

 

http://i.imgur.com/wqf6J.jpg

 

Sve u svemu,kao sto sam i rekao jedna sezona uspeha i neuspeha  :) ali mora se definitivno igrati bolje u prvenstvu,sto se tice druge postave,jer sam zbog njihovih gresaka morao da ubacim i prvu u igru za titulu,a samim tim i zrtvujem Evropu...

 

ALGERIAAA

 

http://i.imgur.com/Wn3rG.jpg

 

Sa Alzirom mi uglavnom ide dobro...u 2013.godini kada sam preuzeo selekciju izgubio sam samo 3 puta (od toga 2 puta u prijateljskim susretima) i 1 remizirao,dok sam sve ostale utakmice dobio  :)

Nazalost jedini poraz u grupi kvalifikacija za Brazil 2014.-te skupo me je kostao  :(

http://i.imgur.com/7olED.jpg

 

Ostao sam tako bez Svetskog,ali i dalje na klupi Alzira  :dada

Cilj mi je da osvojim Kup Africkih nacija,pa da nakon toga (2015.) potrazim neku drugu selekciju  :)

 

Rezultati 2014.:

http://i.imgur.com/VEmPq.jpg

http://i.imgur.com/GjLEF.jpg

 

Kao sto vidite i ovde imam sanse da ispadnem  :pras:,tj. da se ne kvalifikujem na Africki Kup nacija  :bo:,ali s obzirom da igram poslednje dve utakmice sa dva autsajdera nadam se da opet necu doziveti tragediju  :)

 

Toliko o sezoni 2013-2014. ,drustvo  :) nadam se da vam je zanimljivo i da pratite  :)

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |