Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

pentagon by tomac


tomac2904
 Share

Recommended Posts

više sam i izgubio i volju za fm-om i onda sam se sjetio da bi ovo mogao početi.Ovaj izazov je gotovo nemoguće izvršit pa tako ne vjerujem da ću i ja al koliko napravim meni super pa makar ni jedan trofej ne osvojio.I da neću učitavat lige 5 tako da je još teže ovo osvojit al nadam se da bi ovo mogao ako ništa bar biti moj najduži save. :D

 

UČITANE LIGE SU: Južna Afrika,Južna Koreja,Argentina,Brazil,Meksiko,SAD,Belgija,Hrvatska,Nizozemska,Portugal,Rusija,Srbija,Slovačka,Švicarska,Ukrajina,Australija.

 

Nadam se da ćete pratit  :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

BLACKBURN ROVERS

 

<img src="

http://i.imgur.com/E2Dce.jpg" alt="" title="Hosted by imgur.com" />

 

Ne nije onaj Blackburn Rovers na koji mislite nego Blackburn Rovers iz Južne Afrike koji igra 2.ligu coastal(obalna) valjda nešto kako kod nas ima Zapad Istok tako je tamo valjda ovo :D .U ligi je 8 ekipa nama prognoziraju 7. mjesto dakle borba za ostanak.A sad malo slika.

 

 

 

EDIT:Inače oni imaju drugačiji znak ali u fmu je ovakav pa ću se njega držat

 

Jesu sad dobre slike?

Link to comment
Share on other sites

POČETAK RUJNA 2010.

 

Iako su tek odigrana 2 kola(2 poraza) već vidim da će se vodit grčevita borba za ostanak koju ćemo pobjedit nadam se iako jako teško.Inače ova ekipa je kad sam tek došao imala sve igrače od 16 godina i 2 od 15.Doveo sam par rutinera preko 30 koji se pokazuju kao pun pogodak i sad vidit ćemo dalje kako će ići ova ekipa u kojoj nema nijednog igrača između 20 i 30.Al eto iz utakmice u utakmicu je sve bolje i bolje i nadam se da ćemo uspijet ostati u ovoj ligi ako ja u međuvremenu klub ne promjenim.Samo da kažem u prva 2 kola gol razlika je 0:8.

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

POLUSEZONA 2010/11

 

Situacija je preloša uostalom slika govori tisuću riječi pa ćete vidjet sve.

 

Dakle situacija bezizlazna ali eto ostat ću do kraja sezone možda se nešto izvuče iako sumnjam a tad sam bez kluba jer me nitko ne želi aplicirao sam već na najmanje 2o klubova al svi me ismijavaju al nadam se da ću nać neki drugi klub a do tad sa roversima ću probat izvuć što se da.Inače muku mučim sa ozljedama tako da mi se najbolji igrač ozljedio na pola  godine još mu 2 mjeseca ostaju, drugi najbolji ima još mjesec tako da je teška situacija al nadam se najboljem.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |