Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Jelen Super liga [Derbi kola]


ŽeljkoDelija
 Share

Kakav će biti rezultat na kraju meča?  

10 members have voted

  1. 1. Kakav će biti rezultat na kraju meča?

    • Pobjeda FK Partizan
      7
    • Neriješeno
      2
    • Pobjeda OFK Beograda
      1


Recommended Posts

  • Replies 33
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

FK Partizan OFK Beograd

http://www.dodaj.rs/f/1B/YZ/3w4Xlcn/8/1952.pnghttp://www.dodaj.rs/f/1G/5n/4PKYNdc9/3/1951.png

 

Statistika je na strani FK Partizana, u zadnje 3 utakmice koje su ova dva kluba odigrala Partizan je u sve tri odnijeo pobjede (2:1;2:1;2:0), u zadnjih 10 godina OFK je odigrao 111 utakmica protiv FK Partizana, uspješniji je Partizan sa 60 pobjeda, 22 pobjede ima OFK Beograd i 28 utakmica je završilo bez pobjednika.Partizan je u četvrtak pretrpio težek poraz od amatera iz Irske i prokockao povoljan rezultat koji je ostavrio na gostovanju i razočarao svoju pubiliku. Za Partizan je ova utakmica sada vrlo važna, moraju da pobjede da bi sebi vratili samopouzdanje,a takođe da bi ga vratili i navijačima koji su bili vrlo razočarani zbog lošeg rezultata u Ligi Evrope,a tu je i poraz od Slobode u Užicama.Sa druge strane OFK Beograd i nije baš bajno otvori novu sezone i zadnjih par godina OFK Beograd nikako da ostvari neki bolji rezultat, uporno izbacuju odlične mlade igrače ali ih proadju poslije sezonu-dvije i tako teško da mogu da povoljnog rezultata. Oni će svakako pokušati da pomute račune rivalima iz Beograda.

 

 

Kvaliteti ekipe

 

 

Golmani

 

FK Partizan ima dva kvalitetna golmana, Stojkovića i Radišu Ilića, sve utakmice do sada je branio Stojković i pokazao se kao dobar golman, svi mi znamo kakav je on golman nije on bezveze branio za reprezentaciju Srbije, Radiša je dobro branio protiv Šamroka ali nije uspjeo da donese plasman Partizanu u Ligu Evrope kao što je to prošle sezone uradio u kvalifikacijama za Ligu Šampiona. Sa druge strane OFK Beograd ima problema sa golmanima nakon što je otišao Šaranov, tu je sada vraćen Milan Lukač koji je prošlu sezonu proveo u AEKu ali nije se naigrao, to govori o njegov kvaliteti, dobar golman ali spada samo u prosjek naše lige.

 

Pobjednik FK Partizan

 

http://www.dodaj.rs/f/3u/jm/1hPNEaDu/132658.png

 

 

Odbrana

 

Partizan bi trebao u odbrani da izvede Rnića,Rankovića,Ivanova i odličnog Volkova. Ovi igrači u odbrani i ne funkcionišu baš najbolje ali odlični Volkov to sve popravlja, Ivanov je spor i nije se još u potpunosti uklopio u tim Partizana, ali prednost je na strani crno-belih jer imaju iskusnije igrače i prije svega kvalitetniji su od igrača OFK Beograda, samo da poslože sve kockice. OFK Beograd bi trebao izaći u sastavu Petković,Kecojević,Gašić i Milenković. Odlični Petković i pojačanje Gašić su jedni od boljih odbrambenih u državi,a Milenković i Kecojević malo zaostaju, velikih problema OFK Beograd je imao u prvom kolu zbog loše odbrane i nepromišljenih poteza, moraju još puno da rade da bi dostigli nivo Crvene zvezde i Partizana što se tiče odbrane.

 

Pobjednik FK Partizan

 

http://www.dodaj.rs/f/1d/Kz/1bObRgMR/5790288.png

 

 

Vezni red

 

FK Partizan ima vrlo kvalitetan vezni red, Stanojević bi mogao na teren da pošalje Medu,Ilića,Tomića i možda povratnika Smiljanića ili Babovića jer nije bio zadovoljan igrom Vukića protiv Šamroka, Medo dobio crveni karton i bio vrlo statičan i pokazao da teško kontroliše svoje osjećaje, Tomić ove sezone igra sasvim solidno,a Ilić k'o Ilić igra kapitenski. Sa druge strane dosta oslabljen vezni red OFK Beograda u ovoj sezoni, prošle sezone su imali jedan od najjačih veznih redova u ligi, ali poznato je da igraju sa 5 veznih igrača što uvijek donosi prednos u odnosu na 4 vezna igrača, ali ako je razlika u kvaliteti veliki džaba ti svih 11 igrača u veznom redu ako nemaju kvalitete i ako nisu uigrani. OFK Beograd bi trebao da u veznom redu ima Pavlovića,Brkića,Osmanagića,Petrovića i najboljeg igrača u veznom redu OFK Beograda Miloša Krstića od kojeg sve zavisi. Igračima OFK Beograda treba još vremena da se uigraju i tek se očekuje njihov prepoznatljiv vezni red u nekom od narednih kola Jelen Super lige.

 

Pobjednik FK Partizan

 

http://www.dodaj.rs/f/3l/ZP/6GSaX04/33001384.png

 

 

Napad

 

FK Partizan ima dosta problema u napadu u novoj sezoni, prošle sezone su tu bili Kleo i Tejgo,a sada Jovančić i Eduardo koji se još nisu pokazali u punom sjaju, mislim da je mladi igrač Partizana Lazar Marković u boljoj formi od njih dvojice i ne bi me nimalo iznenadilo da on dobije pirliku od prve minute.Sa druge strane OFK Beograd ima fenomelanog Nemanju Milića koji je protiv Jagodine ušao sa klupe u zatresao mrežu dva puta i mislim da ga Đurđević sada jednostavno mora staviti od prve minute da igra.

 

Pobjednik OFK Beograd

 

http://www.dodaj.rs/f/2U/OS/2VKqmWIF/62013033.png

 

 

Treneri

 

FK Partizna po mnogima ima najboljeg trenera u Jelen Super ligi, na neki način mogao bih se složiti sa tim jer je Zoran Milinković napustio Vojvodinu, ali sa druge strane nije teško ostvariti dobre rezultate sa timom koji se bori svake godine za prvo mjesto, možda je Stanojević protiv Šamroka pokazao da nema hrabrosti da kaže svojim da idu u napad i da poslije prvog postignutog gola sve riješe,a možda su se igračima noge zavezale, kako god bilo ta utakmica je bila očajna i za igrače kao i za Stanojevića, ali nećemo mu suditi po samo jednoj utakmici, prošle sezone je uzeo duplu krunu sa Partizanom i to je svakako veliki uspijeh, čak je i ušao Ligu Šampiona iako je i tamo pokazao da nije neki taktičar, ali svakako je postigao velike uspjehe za kratko vrijme. Na drugoj strani Dejan Đurić je dovoljno dugo u OFK Beogradu i Jelen Super ligi i jedan je od najkvalitetnijih stručnjaka u našoj ligi, nema neke posebne rezultate ali to nije do njega to je više da kluba koji nema dovoljno novca pa svake sezone prodaju kostur tima pa Đurić ponovo sve mora da gradi na početku svake sezone, ali navikao se na to i ima solidne rezultate ali Stanojević uzima pehare i to mu donosi pobjedu ovde.

 

Pobjednik FK Partizan

 

http://www.dodaj.rs/f/e/PA/OT4DaPl/132654.png

 

 

Navijači

 

FK Partizan je drugi klub u Srbiji po broju navijača, iza Crvene zvezde, poznato je da prave najbolje atmosfere u Jelen Super ligi, odmah poslije navijača Crvene zvezde, OFK sigurno neće imati svoje pristalica na JNA jer oni i na domaćim utakmicama imaju oko 500 navijača.Očekuje se od navijača Partizana da pomognu svojim ljubimcima poslije neočekivanog poraza od Šamroka i da pokažu koliko su vijeri i koliko vole svoj klub tako što će doći u velikom broju i bodriti Partizan na sutrašnjoj utakmici .Tu pobjedu odnose Grobari bez ikakvih problema.

 

Pobjednik FK Partizan

 

http://www.b92.net/news/pics/2007/05/9535224194651a3ed9ecd2021750223_big.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |