Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Dinamo je najbolji, Dinamo je slavan, nitko u Europi njemu nije ravan!


stef_mrcina
 Share

Recommended Posts

http://oi56.tinypic.com/28v96cy.jpg

 

INDEX.HR pred eksluzivnim informacijama:

Zdravko Mamić prodaje igrača, ili mijenja trenera?!

 

width=450 height=225http://i54.tinypic.com/2eutlht.jpg[/img]

 

Izvršni predsjednik Dinama, Zdravko Mamić, danas je viđen kako rješava neku papirologiju u zgradi Hrvatskog nogometnog saveza. Kako je cijelo jutro sve nekako 'čudno' oko Maksimirske 128, malo smo istražili i došli do dvije verzije priča: Zdravko Mamić ili prodaje nekog igrača, ili je Vahid Halilhodžić bivši!

 



 

Danas se u Dinamo opet nešto kuha. Iako je do bilo kakve bolje informacije teže doć, preko naših izvora došli smo do dva razloga tome. I jedan i drugi, trebali bi biti razlog da se svaki Dinamov navijač zapita, pa što li je to izvršnom predsjedniku?!

 

Na klupi Dinama vjerovatno nikada nije sjedio bolji trener. Vahida Halilhodžića nije bilo lako dovesti na hrvatske pašnjake, no prema jednoj informaciji, došlo je do toga da bi Vahid danas trebao biti bivši. Iako nam je to teško povjerovati, sa Zdravkom Mamićem se nikada ne zna.

 

Druga priča govori kako je Zdravko prodao još jednog svog pulena, Šimu Vrsaljka, i da je Arsenal za njega iskrcao dvoznamenkasti broj milijuna eura. Ovo i nije neka priča, jer na prodaje maksimirskog šerfia smo već navikli.

 

http://i54.tinypic.com/23vnayv.jpg

 

Na Zdravka Mamića naišli smo na ulazu u HNS. No on nažalost nije bio rječit, raširio je ruke, slegnuo ramenima, i samo kratko prozborio: Razumite me, ne mogu s ničim u javnost dok ne riješim svu papirologiju. - rekao je Maminjo, okrenuo se i užurbanim korakom krenuo prema ulazu u kuću nogometa.

 

Pokušali smo do informacije doći i kod oba glavna aktera ovih priča. Šime Vrsaljko na to je rekao: Ja uvijek sve o svojem transferu i ponudama saznam iz medija, Zdravko mi ne priča kada dođe ponuda. Jel trener bivši? O tome ne znam ama baš ništa, i to ne želim komentirat.

 

Drugi akter ove priče, one senzacionalnije, Vahid Halilhodžić, bio je najmanje razgovorljiv. Samo je rekao: Nemam komentara! - a kada smo mu pokušali okolišanjem postavit isto pitanje, rekao je samo: Zar nisam bio dovoljno jasan kad sam rekao da nemam komentara?!

 

Očito je Vahid uzrujan, bez obzira radi li se o prodaji igrača ili njegovoj smjeni. Jedno je sigurno, u Dinamu se događa nešto veliko i nesvakidašnje!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 25
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

http://i51.tinypic.com/2mhe72h.jpg

 

Navijači u šoku i nevjerici:

GNK Dinamo i Vahid Halilhodžić sporazumno raskinuli ugovor!

 

http://i52.tinypic.com/2eoejbb.jpg

 

Nakon što je sva papirologija riješena, na vidjelo je izašla priča koja se cijelo jutro kuhala u Maksimirskoj 128. GNK Dinamo i Vahid Halilhodžić sporazumno su raskinuli ugovor!

 



 

Vrlo buran dan danas je bio u Maksimirskoj 128. Mnoštvo novinara danas je preko svojih izvora pokušalo doć do informacija što se tu cijelo jutro kuha u aktualnom hrvatskom prvaku. Iako su neki došli do informacija da se radi o razlazu sa sad već bivšim trenerom, ipak nismo mogli vjerovat da će se to dogodit kao grom iz vedra neba.

 

Potvrda je stigla malo prije, kada je Zdravko Mamić sazvao press konferenciju i iznio sve detalje razlaza. Iako su mnogi mediji prenjeli kako je do razlaza došlo zbog svađe Maminja i Vahe, Zdravko je kao razlog naveo ponudu jedne reprezentacije za Dinamovog trenera, na koju je Vahid zatražio da ga Dinamo pusti. Mamić se mogao inatit, ali od toga ne bi puno dobio, pa je legendarnom BIH napadaču izašao u susret.

 

Zdravko je započeo press konferenciju uvodnom riječju nakon čega su uslijedila novinarska pitanja:

Da, istina je što su neki mediji prenjeli, GNK Dinamo i Vahid Halilhodžić sporazumno su raskinuli ugovor. Veliku napomenu dajem na riječ "sporazumno" jer ono što su neki mediji prenjeli nema nikakve veze s istinom.

 

Prema nekim pričama, posvađali ste se jer je Vaha stalno kažnjavao Vašeg ljubimca Sammira. Druga verzija kaže da ste ultimativno zatražili veću minutažu sa Calella, a neke priče odlaze u krajnost da je došlo i do fizičkog obračuna. Vaš komentar?

Komentara na takve priče zapravo ni nemam. To su priče da bi se vijest 'prodala'. Apsolutno stojim iza toga da niti jedna od priča do sada iznesenih u javnost nemaju veze s istinom!

 

A dobro, koji je onda razlog sporazumnog raskida ugovora?

Na naš faks jutros je zaprimljena službena ponuda za našeg trenera od strane jednog nacionalnog saveza. Ime reprezentacije koju bi Vahid trebao preuzeti u idućih 48h nažalost ne mogu iznjeti u javnost, no Vahidova je želja bila prihvatit taj izazov!

 

Nije li Vahid pričao kako s Dinamom želi u Ligu prvaka? Nije valjda da je otišao za novcima? Radi li se o nekoj velikoj reprezentaciji?

Financije nisu bile uzrok odlaska našeg trenera, jer Vahid da je ostao, bio bi više plaćen nego tamo di ide. Ne, ne radi se o nogometnoj velesili, a zašto je naš trener izgubio motivaciju za vodit Dinamo u LP, to ćete morat pitat njega.

 

Pitali bi mi, ali njega ovdje nema. Nije li to malo čudno s obzirom da se radi o sporazumnom raskidu ugovora?

Izgleda da vi sumnjate da se radi o sporazumnom raskidu, jel da? E to je najveći vaš problem, ništa mi ne vjerujete i uvijek mislite da sve govorim s figom u džepu. Vahid finalizira papirologiju s tim savezom, i on će svoju riječ dat na press konferenciji u idućih nekoliko dana!

 

Dobro, dobro, pa nismo tako mislili. A što je Dinamu sada činiti? Imate li na vidiku novog trenera?

Uf, samo me to ne pitajte. Ime novog trenera nikako nemam. U idućih nekoliko dana napravit ćemo analizu svih potencijalnih kandidata, i odabrati jednog od njih.

 

Naravno da nam to nije dovovljno, nama trebaju imena. Kranjčar, Kuže, Ivanković, Jurčić...? Dajte barem jedno ime.

Kako da vam kažem kada ovo nisam niti u snu mogao zamislit da će se dogodit. Svi navedeni su potencijalni kandidati, ali trenutno ne bih nikoga izdvajao. Moguće je da nitko od njih ne bude izabran.

 

Stranci?

Trenutno nisam zagovaratelj, ali da, i strani treneri su potencijalni kandidati.

 

Za kraj smo pitali Zdravka, ima li šta od prodaje Vrsaljka u Arsenal kako se u nekim medijima špekuliralo? Ili bilo kakav drugi transfer?

Ovih dana i da planiramo prodavat ne bi prodali nikog jer ćemo imat jako jako puno posla oko novog trenera. Ne, do daljnjeg nema prodavanja, a kada odaberemo novog trenera znat ćemo kako dalje!

 

Uzbudljivi su dani pred nama.

 

 

Prati se  :thumbup:

 

:respekt:

Link to comment
Share on other sites

http://i53.tinypic.com/10n93c7.jpg

 

>> SIR STEFAN NEDELJKOVIĆ <<

Zdravko Mamić ponovno briljira:

Anonimni trener bez iskustva novi je trener Dinama!

 

http://i52.tinypic.com/126dxee.jpg

 

Iako se činilo kako će Dinamo nakon Vahida dovest još jedno veliko trenersko ime, Zdravko Mamić niodkud iskopao je ime novog trenera Dinama! Nema iskustva i nitko o njemu ama baš ništa ne zna!

 



 

Zdravko Mamić danas je na press konferenciji imenovao novog trenera Dinama. Iako je uobičajeno da se trener pokaže javnosti, da kaže neku riječ, ovoga puta u Dinamu su odlučili 'sakriti' novog trenera, te samo reć njegovo ime, i kako su do njega došli.

 

Mamić je kao i uvijek na svojoj press konferenciji, iznio uvodnu riječ:

Naš plan nakon Vahidova odlaska bio je dovođenje nekog novog, sličnog trenera. Sličnog po kvaliteti i sličnog po trenerskom ugledu. No naravno, planovi tako nisu išli.

 

Pa Zdravko, što li se to dogodilo:

S obzirom kako 'domaćeg' trenera te kvalitete nismo uspjeli naći, moja ideja bila je dovođenje Cice Kranjčara. No on ima ugovor sa nogometnim savezom Crne Gore, i on nama nikako nije bio dostupan. Od njega smo morali odustati.

 

Druga opcija je bio, a ko drugi nego Branko Ivanković:

Da, druga opcija je bio provjereni Branko Ivanković. No on nije imao volje vratiti se u Hrvatsku zbog toga što nije imao podršku javnosti, iako se radi o vrlo kvalitetnom stručnjaku.

 

I onda, niodkud, stvorilo se ime Stefan Nedeljković:

Na dan kada smo objavili da smo raskinuli ugovor s Vahidom Halilhodžićem, na moju adresu, naslovljeno na mene, dobio sam jednu molbu za posao. Malo neuobičajeno, no pročitao sam je i zainteresirao se o njoj. Dotični je pokazao veliku volju za radom u našem klubu, ali ne zbog financijske strane, već zbog ljubavi prema klubu. Odlučio sam ga pozvati na razgovor, i nakon što smo satima razgovarali o nogometu, Dinamu i srodnim temama, dobio sam dojam da se radi o treneru koji je pravi za Dinamo!

 

Hmmm... Zanimljiva priča, no većina navijača sigurno misli da je to 'Vaš igrač'. Kako to komentirate:

Iako će možda zvučat nemoguće, no s ovim trenerom sam dogovorio totalno drugačiji pristup poslu. Imat će funkciju 'managera', kao što to ima Mourinho u Realu, Ferguson u Unitedu, i ostali veliki treneri u velikim kluboma. Pa zato sam mu i dao prefiks 'Sir', pa ga od milja zovem "Sir Stefan Nedeljković" jer vjerujem da će upravo on ostat dugo na klupi i bilježit velike rezultate s Dinamom, kao što to radi veliki Sir Alex u Manchester Unitedu!

 

Dajete mu da dovodi igrače na svoju ruku? Da proda igrača kada on to želi, i za iznos koji on želi? Dajete mu apsolutnu slobodu u odabiru prve postave? Nije li malo čudno da tu slobodu nije imao Halilhodžić, a da će neki anonimni trener koji je na sreću dobio posao imati te povlastice?

Iako zvuči nevjerovatno, vjerujte mi, tako će bit. Trenutno samo govorim, ali djela će pokazat da sam stvarno tako odlučio. U ovog trenera sam dobio apsolutno povjerenje i vjerujem u njegovu viziju i kvalitetu.

 

Nismo mogli sakriti čuđenje, ali džaba nam to. Vidjet ćemo što nam to vrijeme donosi. No kada ćemo upoznat trenera?

Njegov prijedlog je bio da mi održimo press konferenciju, a on će se javnosti predstavit kroz jedan veliki intervju za jedan od sportskih časopisa/novina. To je njegov prijedlog, i mi smo ga prihvatili. Već sutra ćemo dogovorit termin i sutra ćete upoznat našeg novog trenera, njegove planove i želje.

 

U Dinamu sve ide nekako naopačke. Trener otišao 'preko noći', na isti način 'iskopan' novi trener. Isti nije predstavljen već će on dat intervju samo za jedne novine, a taj isti nema niti iskustva, niti ga itko pozna. Kako će na sve ovo reagirat navijači Modrih? Vjerovatno se zgražaju i ne vjeruju što je sve u stanju 'veliki gazda' priredit. Sigurno će bit onih koji će novog trenera smatrat mamićevom figurom kojom upravlja, i sigurno je da novom treneru neće biti lako...

 

 

Link to comment
Share on other sites

Pratim i srecno  yo

 

:respekt:

 

prati se samo nastavi

 

:respekt:

 

pratim  :)

 

:respekt:

 

Pratim iako navijam za Hajduk. lol

 

:thumbup:respekt:

 

pratim iako sam Splićanin i Hajdukovac :thumbup:

 

:thumbup:respekt:

 

de stavi ss od kovacica

 

Nakon intervjua, postavit ću transfere i igrački kadar kojim napadam prvenstvo, kup i Ligu prvaka/Europa ligu. Tada, ako nekog neki igrač zanima, može tražit screen i dobit će ga. Do tad te molim za strpljenje  :thumbup:

 

PS Sutra intervju, a vjerovatno i transferi i igrački kadar.

Link to comment
Share on other sites

http://i53.tinypic.com/mw3wq0.jpg

 

Donosimo eksluzivni intervju:

Upoznajte novog trenera Dinama!

 

http://i56.tinypic.com/sx0j90.jpg

 

Eksluzivno za hrvatsko izdanje magazina FourFourTwo, novi trener Dinama daje prvi intervju za medije! Saznat ćemo sve njegove planove s Dinamom, te koja je njegova filozofija igre.

 



 

Ponajprije, zatražili smo novog trenera Dinama da kaže koju riječ o sebi:

Ime mi je Stefan, i veliki sam navijač nogometnog kluba Dinamo. Od svoje 6. godine išao sam na njegove utakmice, a nogomet je strast koju sam upijao od najmlađih dana. Danas eto, imam tu čast da sjedim na klupi najdražeg kluba, i uz to radim posao koji volim!

 

Zanimljivo... Kako ste uopče došli na ideju poslati molbu za posao na adresu Dinama?

S obzirom kako sam završio trenersku školu, odlučio sam malo učiti od najvećih. Uz neka poznanstva, prisustvovao sam treninzima najvećih trenera svijeta. Od Mourinha, Capella i Fergusona, do recimo Wengera i Villas Boasa. Od svakoga sam uzeo neke ideje, one koje su se meni najviše svidjele. Vjerujem kako sam dovoljno naučio da sjednem na klupu hrvatskog prvaka.

 

Koja je Vaša filozofija igre? Koji sustav igre preferirate?

Za svaki klub, zavisno o kadru igrača kojim raspolažem, slažem taktiku i filozofiju igre. Ne mogu s Dinamom u HNL-u imat istu filozofiju igre, kao recimo s Almerijom u Primeri, zar ne?

 

Dobro, onda ćemo konkretizirat pitanje - koji sustav ćete koristit u Dinamu, i na koji način će Dinamo igrat?

Nakon što sam pogledao kadar igrača, odlučio sam igrat formaciju 4-3-1-2, s jednim ofenzivnim veznim iza dva napadača. U HNL-u će to biti dosta ofenzivno, dok ću tu formaciju formulirat u recimo romb u sredini, ili pak 4-1-3-2 protiv nekih jačih ekipa u Europskim natjecanjima. U HNL-u želim dominaciju na terenu u svim pogledima, a na kraju da se to i rezultatski zabilježi.

 

Lijepo zvuči, no je li ostvarivo? Koji su planovi? Osvojit HNL i kup? Ulazak u Europsku ligu?

HNL i kup ne bi smjeli doć u pitanje, jer to su osvajali svi treneri i prije mene. Moj plan je iskorak na europskoj sceni, gdje želim s Dinamom u Ligu prvaka! Druga opcija je Europska liga, s pokušajem prezimljavanja u Europi!

 

To znači da ulaskom u Ligu prvaka Dinamo ne bi imao šanse za prezimljavanjem?

To ne znači to, ali može značit ako ždrijeb donese preteške protivnike. Ne očekujte od mene velike rezultate odmah prve sezone, da odmah najavljujem prezimljavanje u Ligi prvaka.

 

Dobro. Vidjeli ste kadar Dinamovih igrača... Ima li neko tko će napustit Dinamo? S kim niste zadovoljni? Hoće li se Dinamo pojačat?

Da, iako u Dinamu nisam radio, jako dobro poznajem momčad jer DInamo je klub za koji navijam i koji danonoćno pratim. Već znam na koga računam u idućoj sezoni u prvom planu, na koga u drugom a na koga uopče ne računam. To se može promjenit kod nekih, ali generalno odluke sam već donio. Hoćemo li se pojačavat? Pa najavio sam borbu za ulazak u Ligu prvaka, da, moramo se i pojačat!

 

Možemo li dobit neka imena?

Ne. To ne bi bilo u redu prema igračima. Svi oni imaju pravo da pokažu kako sam u krivu kada sam ih smatrao nedovoljno dobrima za Dinamo. Napravit ćemo prijateljske utakmice, dati svima šansu, pa ako se neko pokaže korisnim, taj će i ostat.

 

A tko će doć?

Uf, to još ne znam. Tek kada vidim koji igrači su za otpis, na kojim pozicijama sam tanak, krenut ću u dovođenje pojačanja. Do tada se neću baviti kupnjom.

 

Jesu li vaši planovi s Dinamom dugoročno ili kratkoročno?

S Dinamom planiram dugoročno. Nema ničega preko noći. Bit će teško, u pojedinim trenucima neće sve ić kako je zamišljeno, no ja se predati neću jer imam viziju i plan kako ovaj Dinamo napravit jačim i boljim. U tome ću uspjet!

 

Vjerujete li svom šefu Zdravku Mamiću kada kaže da se u vaš posao neće mješat? Da ćete bit Dinamov 'manager', ne trener?

Iskreno, da mu ne vjerujem, vjerovatno se nas dva ne bi dogovorili da ja dođem na klupu Dinama!

 

Samo malo, to je bio vaš uvijet da preuzmete klupu Modrih?!

Pa ne bih rekao uvjet, jer ispada da sam ja slao molbu, i da sam onda postavljao uvjete. Ja sam samo rekao Zdravku da bi sve bilo puno lakše kada bih dobio slobodne ruke u dovođenju i prodaji igrača!

 

Zvuči prejednostavno... Mora da ste mu nešto obećali zauzvrat?

Pa moje obećanje je da ću Dinamo uvest u Ligu prvaka u iduća dva pokušaja! Dakle, ili ove, ili iduće godine. Tu Dinamu dolazi velika financijska inekcija, i tada Dinamo, odnosno trener ima mogućnost birat kada kojeg igrača želi prodat.

 

Hoćete li dovest neki svoj stručni stožer ili preuzimate Vahin?

Za sada ostaje Vahin stručni stožer, ali ću ga ja pojačat s nekoliko imena, pa možda neko od njegove garniture otpadne.

 

Zdravko vam je dao prefiks "Sir", u želji da dočara kako s vama planira kao Man Utd s Alexom Fergusonom. Kako vam se to sviđa?

Prefiks mi je odličan i rado ga prihvaćam iz više razloga. Prvi je već spomenut, želi mi se reć kako na mene računaju dugoročno. Drug razlog je što je to prefiks jednog velikog trenera koji je moj uzor! Čovjek godinama trenira jedan tako velik klub na tako visokoj razini! Inače, United je klub kojeg simpatiziram od stranih klubova...

 

Za kraj, želite li nešto poručit svojim navijačima?

Vjerujem da će imat strpljenja s mojim Dinamom. Neće sve ić glatko, ali vjerujem u sebe, i samo tražim malo vremena i strpljenja. Dinamo će pod mojom palicom biti Europski!

 



 

Iduće što donosim su transferi igrača, te prikaz igračkog kadra s kojim idem u iduću sezonu. @kruno će dobit ss od kovačića, a ako neko želi još koji ss, samo neka kaže i postavit ću ga.

Link to comment
Share on other sites

TRANSFERI

 

http://i55.tinypic.com/npkqs2.jpg

 

Iako je Dinamo imao želju dovesti puno igrača, možemo reć kako je 'samo' njih 4 na kraju je 'slijetjelo' u Modru svlačionicu! Ukupno je potrošeno 2,2 mil €, a evo igrača koje je Dinamo doveo:

 

http://i55.tinypic.com/2njdgd0.jpg

 

Dino Drpić (DC)

 

http://i51.tinypic.com/25kquk6.jpg

 

Kao slobodan igrač, a ujedno i reprezentativac Hrvatske, vratio se u Modru svlačionicu. S obzirom na Bišćana i Tonela, čisto sumnjamo da će Drpić bit dio udarne postave, ali radi se o dobroj, iskusnoj zamjeni.

 

Chukwuma Akabueze (AM L / MRL / AMR)

 

http://i51.tinypic.com/15g2gqh.jpg

 

S obzirom kako je Dinamu bio potreban minimalno jedan igrač koji može igrat na obje strane krila, ovaj nigerijski reprezentativac je pravo pojačanje. Ne radi se naravno o perverznom pojačanju, ali je igrač koji može pokrit obje strane na solidnoj razini. Došao je iz norveškog Odd Grenlanda za odštetu od 1,1 mil €.

 

Boubcar "Copa" Barry (GK)

 

http://i55.tinypic.com/x35w6g.jpg

 

Definitivno pojačanje na vratarskoj poziciji. Iako vjerovatno neće bit član udarne postave, sigurno će dobro mjenjat Lončarića s obzirom da se Kelava nije svidio Stefanu na pripremnim utakmicama. Copa (nadimak) je bivši član belgijskog Lokerena, iz kojeg je prešao u Dinamo za 600k €. To i nije velika cijena, jer radi se o reprezentativcu Obale Bjelokosti!

 

Mislav Oršić (ST / AMC)

 

http://i53.tinypic.com/2zeb3na.jpg

 

Ulaganje u budućnost. Orišić je talentirani napadač, koji je iz Intera došao za odštetu od 'visokih' 525k €, no Stefan smatra kako je to dobro uložen novac, jer već za par godina Oršića vidi kao prvog napadača Dinama.

 

To su sva pojačanja. Dodajmo još da je već od prije dogovoren transfer Mehmeda Alispahića, koji će se pridružit Dinamu na kraju sezone kada mu istječe ugovor. Radi se o odličnom veznom igraču koji je bio najbolji igrač Šibenika!

 


 

width=450 height=173http://i54.tinypic.com/25a6zyb.jpg[/img]

 

Dinamo je i prodavao i posuđivao igrače koje Stefan nije trebao. Tako je prodano/posuđeno 5 igrača, a Dinamo je inkasirao točno 535k €. Jedini igrač koji je prodan jest Chago, koji je otišao u Hannover i donio Dinamu pola milijuna eura! Drugi igrač koji je Dinamu donio novac jest Leonard Mesarić, koji je posuđen Racingu na jednu sezonu, za šta je Dinamo dobio 35k €. Dva igrača, Bilac i Ivančić, otišli su u Dinamovu filijalu iz druge lige, Lučko, dok je Barbarić Dinamo zamjenio Dinamom, ali bukureštanskim. Zadnja trojica se s posudbe mogu vratit i prije kraja sezone, kada to Dinamo odluči!

 


 

Igrački kadar s kojim Stefan raspolaže:

 

PART 1 || PART 2

 


 

Zatraženi SS-ovi igrača:

 

Mateo Kovačić (AMC/MC)

 


 

Rekla Kazala:

  • Prema pisanju španjolskih medija, madridski gigant Real zainteresiran je za Dinamovog beka Šimu Vrsaljka. Tome svjedoči i činjenica da je Mourinho bio na utakmici s Cibalijom! Isti mediji donose kako je Real već poslao desetak ponuda za tog igrača, a zadnja ponuda koja je došla, ujedno i najveća, iznosi 3 mil €!
  • Najtraženiji Dinamov igrač definitivno jest Milan Badelj! Za njegove usluge interes su pokazali Liverpool, PSV, i slični velikani, a najkonkretniji s ponudom je bio CSKA, koji je ponudio 6,5 mil €. Stefan je ponudu, naravno, odbio!
  • Nogometni portal Goal.com prenosi kako je Betis ozbiljno zagrizao za dinamovog lijevog beka Cufrea. Navodno je već poslao nekoliko ponuda za tog igrača. No za istog igrača zainteresiran je i Sochaux, koji je poslao jednu, ali i najveću ponudu za bivšeg argentinskog reprezentativca u iznosu od 1,3 mil €. Dinamo je ponudu glatko odbio!
  • Nizozemski velikan Ajax ozbiljno je zagrizao za dinamova Brazilca Sammira. Njihova prva, i za sad jedina ponuda iznosi približno 4 mil € plus postotak od idućeg transfera. Stefanu je to vrlo bitan igrač, i on nije na prodaju, pa ga ta ponuda nije zainteresirala.
  • Od ostalih igrača Dinama, najviše interesa pokazali su klubovi za Lončarića, za kojeg je najviše interesa pokazao Sporting. Ponude su dobili još Kovačić od Leverkusena, Ibanez od Sochauxa koji očajnički treba lijevog beka, te Kelava, kojeg želi Panathinaikos. Šlag na tortu svim ovim ponudama jest interes Barcelone za Kramarića! Sve ponude bile su male i glatko su odbijene!

 


 

Iduće što postam su izvještaji. Prvo Superkup, pa kako sam prošo u kvalifikacijama za LP, a onda i izvještaj nakon 8 kola HNL-a. Također, sve SS-ove koje želite možete i dobit!

Link to comment
Share on other sites

Jako lepo pišeš ali transferi po meni nisu nešto ali mogu da dobiju prelaznu ocenu. Ako ne zbog dolaznih transfera onda zbog toga što si zadržao ključne igrače u ekipi. :)

 

Copa:

Ima povišenu ocenu ecentričnost tako da po meni nije on pravo pojačanje za Dinamo pošto je malo više lud. :D Lončarić / Kelava su ti mnogo bolji. Mislim da ako će ti Kopa biti prvi golman to ti ništa dobro neće doneti a ako si ga doveo da bude rezerva bacio si džaba pare.

 

Drpić:

Po meni nije neko pojačanje ali za domaću ligu može da prođe.

 

Oršić:

Sada nije nešto ali bi mogao da se razvije u jako dobrog igrača u budućnosti. :)

 

Abakueze@

Jedino pojačanje koji bi odmah moglo da ti zablista i što je najvažnije ima tek 21 god. pa se može dodatno razviti.

 

Samo nastavi da pišeš ovako dobro pratim. :)

 

 

Link to comment
Share on other sites

Baš mi se sviđa kako pišeš.  :cast:

Naravno, prati se, srećno u nastavku.  :thumbup:

Hvala  :thumbup:

 

pojacanja dobra i korist  Kovačića jer če se razviti u vrhunskog igrača

 

Kovačić nije u prvom planu, ali znam da će izrast u vrhunskog igrača. Polako ga guram u vatru, ne žuri mi se s njim.

 

Jako lepo pišeš ali transferi po meni nisu nešto ali mogu da dobiju prelaznu ocenu. Ako ne zbog dolaznih transfera onda zbog toga što si zadržao ključne igrače u ekipi. :)

 

Copa:

Ima povišenu ocenu ecentričnost tako da po meni nije on pravo pojačanje za Dinamo pošto je malo više lud. :D Lončarić / Kelava su ti mnogo bolji. Mislim da ako će ti Kopa biti prvi golman to ti ništa dobro neće doneti a ako si ga doveo da bude rezerva bacio si džaba pare.

 

Drpić:

Po meni nije neko pojačanje ali za domaću ligu može da prođe.

 

Oršić:

Sada nije nešto ali bi mogao da se razvije u jako dobrog igrača u budućnosti. :)

 

Abakueze@

Jedino pojačanje koji bi odmah moglo da ti zablista i što je najvažnije ima tek 21 god. pa se može dodatno razviti.

 

Samo nastavi da pišeš ovako dobro pratim. :)

 

Pojačanja nisu dovedena da budu u prvom planu, osim eto ovog veznjaka koji je najbliži prvoj postavi od svih (posebno kad je ozlijeđen Tomečak).

 

Drpić je, kao što sam i rekao, došao free, da nije free, ne bi ga uzimao. Dobro je rješenje za zamjenu za prvu dvojicu, bolji je od Barbarića, a on je najbolji od zamjena. Oršić je pojačanje za budućnost, s obzirom da sam reko da planiram duže ostat u Dinamu. On će na posudbu, pa ću ga lagano bacat u vatru.

 

Golman je doveden da bude zamjena Lončariću, nikako da bude prvi golman. Kelava me jednostavno razočarao na pripremama, a kad sam krenuo htio sam ga za prvog golmana.

 

Sve u svemu, slažem se, prijelazni rok nije dobro odrađen, to mora bolje. No već idući prijelazni rok, kada upoznam sve mogućnosti ovog tima, krenut ću u lov na prava pojačanja. A kad baš inzistiraš, pripremam jedno veće pojačanje, koje ću predstavit vjerovatno sutra! yo

Link to comment
Share on other sites

Pojacanja za sada nisu zvučna,ali glavno je da je ekipa ostala na otoku. :)

Kažeš da te Kelava razočarao...probaj mu pružiti još jednu šansu,jer je realno najbolji golman ovdje.

 

Upravo i ja tako gledam. Bitnije mi je bilo da svi ostanu tu, nego da nekog zvučnog dovedem.

A što se Kelave tiče, uzet ću u obzir. Dat ću mu još jednu priliku.

 

Sutra report Superkupa.

Link to comment
Share on other sites

http://i51.tinypic.com/2a91c86.jpg

 

Superkup Hrvatske:

Hajduk osvajač nakon boljeg izvođenja penala!

 

http://i56.tinypic.com/2llhwns.jpg

 

Iako je Stefanov Dinamo izgledao jako dobro, i u potpunosti nadigrao Hajduka, splitski Bili ipak su odnjeli prvi trofej u sezoni. Dinamo je poveo, Hajduk izjednačio. U produžecima je bilo suprotno - Hajduk poveo, a Dinamo ravnao rezultat! Krenula je lutrija izvođenja penala, a Hajduk je pobjedio 4-2!

 


 

GNK Dinamo 1 - 1 HNK Hajduk

Produžeci:

2 - 2

Penali:

2-4

 

http://i52.tinypic.com/21kcson.jpg

 

Upravo onakav Dinamo kakav nam je Stefan nagovjestio, mogli smo i vidjet u Maksimiru u dvoboju protiv najvećeg rivala. Napadački nogomet, s puno udaraca i većim posjedom lopte. I takav Dinamo poveo je pred kraj prvog dijela, u 44. minuti zabio je kapetan Igor Bišćan!

 

I kada se činilo kako će Dinamo to sve riješit u drugom djelu utakmice novim pogotkom, izjednačio je Ahmad Sharbini u jednoj od rijetkih prilika Hajduka. Zabio je u 58. minuti utakmice, a do kraja utakmice mreže su mirovale.

 

U produžetke je Dinamo krenuo još ofenzivnije, i rupe u obrani iskoristio je Ante Vukušić u 102. minuti utakmice. Bijeli tu prednost nisu zadržali do kraja, već je novi igrač Dinama, Akabueza u 113. minuti zabio za 2-2 i odveo utakmicu u lutriju izvođenja jedanaesteraca.

 

Za Hajduk je pucao Ahmad Sharbini i odveo Splićane u vodstvo! Prvi za Dinamo pucao je Morales, koji je inače nepogrešiv s bijele točke, no sada je promašio! Zatim su uslijedila dva precizna izvodžača kod oba tima, Cufre i Rukavina, odnosno Andrić i Vukušić zabili za 3-2 Hajduka. Tada je loptu uzeo Trebotić, koji je trebao osigurati Hajduku trofej! No mladi i neiskusni Dinko promašio je gol i vratio Dinamo u igru! Tada loptu uzima Tonel, postavlja ju na bijelu točku i - promašuje! Drugu meč loptu za Hajduk uzeo je Jozinović i donio svojoj momčadi trofej pobjednika Hrvatskog Superkupa!

 

Navijači Dinama mogu bit nezadovoljni zbog izgubljenog meča i trofeja, no Dinamova igra nije bila tako loša. Razloga za optimizam treba imati i Stefan, kojem sada neće biti lako čitati kritike, ali vjerujemo kako mu to neće poljuljati samopouzdanje!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |