Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Redditch United F. C. (FM 07)


Sir Aleš
 Share

Recommended Posts

http://i789.photobucket.com/albums/yy178/rivaldo22/RedditchUnitedFCCrest.png

 

 

Redditch United Football Club

 

 

Evo i mene u svetu LLM-a. Odlučio sam pokrenuti novu igru i prvi put odkad igram FM, moj izbor pao je na niželigaški klub. U međuvremenu imao sam »privatni« save sa Bishop Stortfordom, sa kojim sam več u četvrtoj sezoni. Međutim, da bi probao što više poštovati LLM pravila, i to od početka (što u slučaju sa BFSC nije bio slučaj), krenuo sam znova. Ovaj put severnije, u englesku severnu konferenciju (Blue Square North).

 

Moj novi klub je Redditch United F.C., osnovan več 1891. godine. U svojoj istoriji više puta osvojili su nešto manje značnih kupova (Birmingham; Worcestershire Senior Cup). U FA kupu dva put su dostigli do 1. kola. Što se ligaških uspeha tiče, Redsi su dva put bili prvaci Southern League (danas sedmi rang): u sezoni 1975/76 bili su pobednici Division One North, a u sezoni 2003/04 pobedili su u Western Division, što je značilo plasman u šesti rang engleskog ligaškog sistema. U svojoj prvoj sezoni u BSN završili su čak na deveti poziciji, ali su se zato sledeču sezonu jedva spasili, a još to zbog financijskih poteškoča Scarborougha.

 

Možda najzanimljivija stvar u klubskoj istoriji dogodila se u sezoni 1997/98. Tada su Redsi učestvovali čak u dvoje finala kupa: Southern League Cup i Birmingham Senior Cup. To je, uključujuči i ligaške utakmice u Southern League, rezultiralo na tome, da je klub u završetku sezone morao odigrati (ne, nije greška) devet utakmica u devet dana. Oba finala je izgubio.

 

http://i789.photobucket.com/albums/yy178/rivaldo22/Redditch1.jpg

Stadion Redditcha, The Valley, sa kapacitetom 5.000 (400 sedišta)

 

 

U sezoni 2006/07 klubu mediji predviđaju 20. poziciju i borbu za opstanak, što predstavlja velik izazov.

 

Početka ove kariere ne bi bilo, da nije u poslednje vreme nastalo puno kvalitetnih LLM priča, koje su me dodatno inspirirale. Nadam, se, da če ovo potrajati što duže... Trenutan osnovni cilj je za 2-3 sezone izbeči iz BSN; ako se pokaže šansa, možda i u ovoj sezoni.

 

 

Sledeči report: Kako su prošle pripreme i početak sezone?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

http://i789.photobucket.com/albums/yy178/rivaldo22/RedditchUnitedFCCrest.png

 

 

Početak sezone

 

Tim

 

Odmah nakon dolazka u klub sledila je zahvala nekim pojedincima u stručnom štabu i dovođenje nekoliko novih trenerskih i skautskih pojačanja. Ovo nas je naravno donelo u finansijski minus, koji još traja, ali bilo kako bilo, budžet za transfere u svakom slučaju bio bi na nuli.

 

Tako je počeo rad naših dvojice skauta, da bi popunili rupe na ključnih pozicijama u timu, a kao ključne pozicije osobno smatram golmana i celu obranu. Tako su kao prosti igrači dovedeni  još jedan čuvar mreže, desni i levi bek te pojačanje na desnom krilu. Odmah na početku sezone poslan je i zahtev za suradnju sa nekim boljim engleskim timom. Kad je predsednik kluba nakon dve nedelje poslao listu možnih suradnja, samo, da nisam pao sa stolice. Izbor je pao na premierligaša Aston Villu ili na West Bromwich Albion, koji se takmiče u Championshipu, ali je uvek ozbiljni pretendent za top 3. Konačna odluka bila je ipak čini se razumna, i teško si je zamisliti, da bi neki igrač otišao na posudu čak šest ranga niže. Zato smo se odlučili za West Brom, i za nagradu on nam je odmah slao na pozajmicu dvojicu igrača, koja če biti motor ovogodišnjeg crvenog tima. Pogotovo napadač.

 

[hs width=150 height=120]http://i789.photobucket.com/albums/yy178/rivaldo22/wbamc.jpg[/hs] [hs width=150 height=120]http://i789.photobucket.com/albums/yy178/rivaldo22/wbst.jpg[/hs]

 

Treča pozitivna stvar po  moji presudi su neki igrači iz originalnog tima i to je razlog, zašto do sad nisam posegao po nešto brojnim pojačanjima. Levi bek, natreniran na AML, jamajški napadač i ovaj mladič stvaraju svetlu budučnost našeg kluba.

 

 

Utakmice

 

Pripreme, koje je u glavnom vodio pomočni trener, nisu tekle baš po planu, međutim to je bio tek period upoznanja sa timom. Puno bitnije je takmičenje u šampionatu. Tamo smo u prvih devet kola ostvarili pet pobeda, jedan remi, i tri poraza. Posobno boli domača izguba bodova protiv Vauxalla te Worcestera te gostujuči poraz od Spartansa, koji su pogodili baš sva četiri šuta na gol. No odmah nakon toga ponovno smo na pobedonosnom nizu, a glavnog junaka več ste videli na predhodnim slikama: 7 golova u 9 nastupa.

 

U narednom periodu sve snage če biti usmerene u dolazak još jednog kvalitetnog napadača te što boljeg golmana. To i što manje povreda te nekoliko sreče trebače nam u naši nadaljni borbi za gornju polovinu tabele, možda za play-off, ko zna... Ali neču reči ništa više, jer če me boginja Fortuna kazniti, zato čemo igrati meč za mečem i nadati se najboljemu.

 

 

Vidimo se na polusezoni.

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Prati se.Svidja mi se tvoj stil.A samo da te pitam zasto bas ovaj klub?  :)

 

Ne znam baš... tražio sam neki tim, da se bori za obstanak, pa da bude izazov veči. I logo  mi se sviđa. Dodati treba još to, da več duže vreme nisam trenirao tim u crvenim bojama.  :D

 

Inače u konkurenciji bili su još Blyth i Staylbridge Celtics.

Link to comment
Share on other sites

http://i789.photobucket.com/albums/yy178/rivaldo22/RedditchUnitedFCCrest.png

 

Polusezona 2006/07: Cilj ostvaren, želje sad puno više

 

 

http://www.bluesqnorth.com/Images/bluesqprem/bsq-north-top.gif

 

Redditch United na polovini sezone nije samo ostvario svog cilja, opstanka...  Nakon 21 kola šampionata, Crveni se nalaze na fantastičnem drugom mestu, za samo dva boda nedostatka za Ketteringom. Nakon neugodnog domačeg poraza od Moor Greena, gde je opet zatajio golman, upisali smo lep niz od osam utakmica bez poraza. U tom nizu ostvareno je šest pobeda, između kojih treba naglasiti slavje kot tad vodečeg Nuneatona (1:0), kad smo prvi put preuzeli vodstvo na tabeli. Na žalost, ovaj niz je (opet posvim neočekivano) prekinut kod Workingtona. Na toj utakmici pokazalo se, da je za nas največi problem osvajati bodove protiv timova, koji predvode sredinu tablice, gde se brzo nađemo u zaostanku. Kao trener rekao bi, da na takvih mečevima (nisam zaboravio i Blyth) nismo imali želje; kako igrač FM-a, mislim, da je to jedan od prljavih posla ove igrice... Domača forma se nekoliko popravila: u poslednjih pet domačih mečeva (odnosno u dva meseca) na Valleyju nismo primili gol!

 

U međuvremenu klub je dobio dve kvalitetni pojačanji. Spomenuo sam več, kako je bitno, da pronađemo dobrog golmana. Zato je naš novi član do kraja sezone ovaj momak iz Walsalla. Drugo pojačanje je levo krilo, koje je u poslednje vreme tražilo novi klub, a bivši je član MK Donsa i pre toga Chealseaja.

 

Popravile su se i klubske financije. Pre svega zbog odličnog decembra i balansa od 60K (107K zarade od karata), klub je sad 35K eura u plusu!

 

Jedna od negativnih stvari su inače predstave u kupovima.

 

 

http://www.gartshoresports.com/media/6922/fa%20cup%20logo%2080%20.jpg

 

Nadali smo se barem 1. kola FA kupa, ali se pomočni trener pobrinuo, da smo ispali več u 2. kvalifikacijskoj rundi od Halesowna (0:1).

 

 

 

http://www.lewesfc.com/assets/library/store/standard/FA%20Trophy%20logo.jpg

 

I ovde smo se mučili, jedva savladali Mossley (1:0) u trečem kvalifikacijskem kolu, a onda u prvom kolu unatoč dobrom drugom poluvremenu izgubili doma od Haifaxa, koji je u gornjem delu tabele Blue Square Premier.

 

 

Sve utakmice

 

Ciljevi za nastavak? Nastaviti barem ovako, zadržati dobru formu obojice napadača iz West Broma (22 nastupa i 14 golova) i Jamajke (10 golova). Obavezno doveti (pozajmiti) još jednog kvalitetnog napadača i možda štopera. Onda bi sanje mogle postati realnost...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |