Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Osvajanje Meksika


Dzoni Padinjak
 Share

Recommended Posts

Club Deportivo Guadalajara S.A. de C.V.

Chivas de Guadalajara

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/b1/Club_Guadalajara_crest.svg/200px-Club_Guadalajara_crest.svg.png

 


 

TEAM INFORMATION

Nation- Mexican

Year founded- 1906

Status- Professional

Reputation- Continential

Chairman Status- Loves the club

 

Legends – None

Icons – Oswaldo Sanchez, Carlos Salcido and Ramon Morales

Favoured Personnel – Omar Bravo, Adolfo Bautista, Ramon Ramirez, Claudio Suarez and Alberto Medina

 

Fierce Rivals- America (MEX) and Atlas

Other Rivals- Pumas and Oro

 

Finances- Okay

Estimated Value- £28,500,000 (£28.5M)

 

Stadium - Estadio Jalisco

Stadium Capacity - 65000K all seater

Training Facilities - Good Training Facilities

Youth Facilities - Excellent Youth Facilities + Youth Academy

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 16
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Club Deportivo Guadalajara S.A. de C.V.

Chivas de Guadalajara

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/b1/Club_Guadalajara_crest.svg/200px-Club_Guadalajara_crest.svg.png

 


 

TRANSFERI

 

Odmah da kazem da ove sezone nisam kupovao igrace zato sto Chivas ne moze da kupuje igrace koji nisu iz Meksika.Sledece godine vec cu morati da pravim mlad tim od Meksickih igraca.Tako da ovu godinu cu da probam sa igracima koji su vec bili.Dobio sam 650k za transfere a to je veoma malo za jedan veliki meksicki klub.Cuo sam da se dobri regeni pojavljuju u Meksiku tako da ce to sledec godine biti jedan veoma mlad,a dobar klub.

 


 

PRIPREME

 

Sto se tice priprema odradjivao sam ih malo u Evropi malo u Meksiku.Organizovao sam jedan Friendly Cup u kom su ucestvovali Bayern,Wigan,Lille i ja.Zauzeo sam 2. mesto,ali mislio sam da cu biti 3. opet Lille je velik klub,a ja sam ga pobedio sa 3:0 uz pomoc navijaca.U nastavku ogledaj te rezultate ostalih pripremnih utakmica.

 

(Friendly)

Attendance: 3914

Jedna lagana utakmica u kojoj sam izveo najjaci timi rekao da igraju najbolje sto mogu da vidim kakvi su igraci.Posto prvi put vodim neki tim sa drugog kontinenta a da nije Evropa nisam bas dobro ni klubove poznavao,a tek igrace.Zadovoljan sam bio ishodom mece mada sam mislio da ce se domacin bolje pokazati,ali dobro opet Chivas je Chivas.

 

(Friendly)

Attendance: 7976

Sledio je put u daleku Evropu tacnije u Englesku i to mec protiv Birminghama u kojem igra jedan nas srpski igrac Nikola Zigic.Ovde sam probao mlad tim i rezultat je bio 1:1.Gol za mene postigao je Jonny Megallon u 63. minutu a domacin je izjednacio u 89. minutu golom Jean-a Beausejour-a.Dobar mec je bio i Birmingham se dobro pokazato zalim im svu srecu u Premier Ligi.

 

(Friendly)

Attendance: 7907

Jedan dobar mec za ekipu Chivasa.I ako je na poluvreme bilo 2:2 gosti iz Gvadalahare su uspeli da daju jos dva gola i pobede 4:2.Sjajnu partiju pruzio je Alberto Medina koji je dao gol u 85. minutu i postavio konacan rezultat.Chivasa u nastavku ceka Friendly cup koji je organizovala uprava i koji se igra na Chivasovom stadionu u Gvadalahari.Kao sto sam reko Ucestvjuju Bayern,Wigan,Lille i domacin Chivas.Rezultate tog kupa mozete procitati u nastavku reporta.

 

FRIENDLY CUP

 

(Friendly Cup Semi Final)

Attendance: 10596

I napokon utakmica pred svojim navijacima.Fantasticna igra Chivasa dovelaga je u finale kupa gde je on domacin.Sa druge strance Bayern je pobedio Wigana 2:0 i usao u finale.Igrac meca bio je Bofo Batista koji je usao u 2. poluvremenu i dao 2 gola jedan iz penala i jedan iz igre.Ovakvu losu igru nismo ocekivali od Lilla.Chivas je pokazao kako se igra pred svojom publikom.

 

(Friendly Cup Final)

Attendance: 41956

Navijaci su ucinili svoje,ali Chivas nije porazen je u kupu 2:0 od Bayerna golovima Maria Gomeza.Losa igra Chivasa pred svojom publikom,ali sta je tu je bice bolje u prvenstvu opet je ovo prijateljski kup i isprobavanje igraca.Igraci Bayerna su nam pozeleli srecu u sampionatu i dogovorili se da do godine odigramo jos prijateljskih meceva.

 

(Friendly)

Attendance: 10401

Odma posle kupa u Gvadalahari morali smo da pakujemo kofere i pravac Francuska gde nas je cekao mec sa Tuluzom jednim od boljih klubova u Francuskoj.Ovde sam isprobavao neke taktike i nove igrace i pobedjen je Domacin rezultatom 1:0.Pobedonosni gol za Chivas je postigao Erick Torres u 84. minutu.Ovo je bila i poslednja utakmica u pripremama i ocekuje nas tesko prvenstvo.Nadam se da su se igraci dobro uigrali i da ce barem doci do 3 mesta u Opening stage-u.

 


Toliko za sada od mene.Ako ocete da vidite ss utakmica sa priprema kliknite na ono sto je crvenim slovima i izacice.

BOKICIC

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Club Deportivo Guadalajara S.A. de C.V.

Chivas de Guadalajara

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/b1/Club_Guadalajara_crest.svg/200px-Club_Guadalajara_crest.svg.png

 


 

Mexican First Division Opening Stage

 

JUL-AVGUST

 

(First Division)

Attendance: 24295

U prvom mecu sezone na nasem stadionu navijaci su se dobro prikazali,a i Chivas je.Pobedjen je Tigres rezultatom 2:0.Golove za Chivas su postigli Ulises Davila u 16.minutu i Patricio Araujo u 44.minutu.To je bio i konacan rezultat meca.Uprava je zadovoljna prvim mecom i ocekuju da se nastavi ovakvim tempom.Sledeca utakmica je protiv najljuceg rivala Amerike (MEX).Igrase na njihovom stadionu.

 

(First Division)

Attendance: 89560

Fantasticna utakmica za one koji su pratili putem malih ekrana,ali ne i za trenere timova.Pred punim stadionom rezultat je bio 3:3.Chivas je na poluvremenu vodio cak 2:0 golovima Jonny-a Meggalona u 6 minutu i Patricia Arajuoa u 27 minutu.U drugom poluvremenu America (MEX) stize do izjednacenja.Golove su postigli Rosinei u 57.minutu i Daniel Marquez u 63.minutu.Onda je usledio pravi sok za domacina Chivas je poveo 3:2 golom Michael-a Vasqueza u 66.minutu.Chivas je dobro cuvao rezultat do pred kraj meca a onda Matias Vuoso u 88.minutu postavlja konacan rezultat 3:3.Zadovoljni i jedni i drugi.Chvasu je sledio mec sa Tulucom na svom terenu.

 

(Firsti Division)

Attendance: 22640

Jos jedna odlicna utakmica za navijace i upravu Chivasa.Pobedjena je Toluca rezultatom 3:0.Jos jednom Magallon je pokazao svoj talenat.Golove su postigli Jonny Magallon u 12.minutu meca.Drugi gol je postigao Marco Fabian sa bele tacke u 25.minutu i Jorge Enriquez u 54.minutu i tim golom postavio konacan ishod meca.Igraci gostujuceg tima su bas bili grubi,dobili su cak 5 zutih kartona.Sledi jedno tesko gostovanje protiv Jaguaresa.

 

(First Division)

Attendance: 12890

Usledilo je tesko gostovanje protiv Jaguaresa.Reultat je bio 1:1 golovima Omara Esparze u 34.minutu za Chivas.Domacin je izjednacio u 48.minutu golom Jacksona Martineza.Navijaci gostujuceg kluba su stigli i na ovo gostovanje,ali nisu bili zadovoljni igrom svog tima.Nezadovoljan trener i igraci ce probati da prebole ovaj poraz u sledecem kolu protiv Estudiantes Tecosa u Gvadalahari.

 

(First Division)

Attendance: 21706

Dobra utakmica za domacina.Rezultat j bio 2:0 za Chivas golove za Chiva su postigli Jorge Enriquez u 27.minutu i Patricio Araujo u 50.minutu.Estudiantes se dobro branio ali nije uspeo da zaustavi napad Chivasa.Navijaci su jos jednom pokazali kako se voli svoj klub.Sledi utakmica sa i jedan od najtezih poraza do sada.

 

(First Division)

Attendance: 53773

Pred punim stadionom u Meksiko Sitiju Pumas je opravdao ulogu favorita.Razbio je Chivasa 3:0 nula i zauzeo prvo mesto na tabeli.Pumas je vec u prvom poluvremenu odradio veci deo posla dao 2 gola,a golove je postigao Juan Francisco Palencia u 12 i 44 minutu.Treci gol je postigao Martin Bravo u 52.minutu meca.Chivasu sledi mec sa Atlanteom koji ce da gostuju.Bice to tezak mec za tim iz Gvadalahare.

 

(First Division)

Attendance: 12072

Veoma tezak mec za Chivas ali ipak je ostvarena pobeda rezultatom 3:2.Prvo poluvreme je obecavalo sjajan fudbal bilo je 2:2,ali drugo poluvreme nista nije bilo posebno.Taj odlucujuci gol za Chivas postigao je Marco Fabian u 69.minutu.Na utakmici se povredila jedna zvezda gostujuceg kluba Miguel Angel Ponce.Sledeci mesec septembar bice jedan od boljih za Chivas.

 


Toliko za sada.Sutra stize septembar i oktobar tu se vec zavrsava Opening Stage.Tada i tabelu mozete da ocekujete do tada 

BOKICIC

 

Link to comment
Share on other sites

Taman sam hteo da te pitam zašto ne staviš SS od tabele,ali sam na kraju pročitao da ćeš staviti sa updateom.

Zanimljivo mi je da čitam karijere,pogotovo ako nisu iz evropskih liga pošto tamo ima ipak igrača i klubova o kojima imam manje znanje od evropskih.

 

 

Čekam nastavak. :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |