Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Fk Vršac Tower


NajIgor
 Share

Recommended Posts

  • Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jeste sigurno da sam mogao, stvarno je bio cudan drugi deo sezone! Kao drugoplasirani iz prvog dela, mislio sam da cu imati malo veci respekt, sto uopste nije bilo, pogotovo gde god nisam bio favorit (a u vecinu utakmica nisam), tu bih bio strasno nadigran i naravno porazen  :pras: Nisam menjao ama bas nista u vezi taktike, u medjusezoni se pojacao sa dva pozajmljena prvoligaska igraca, odlicnih ocena, a redom bi me svi dobijali i zadavali muke. Bilo da se radilo o jacim ili slabijim protivnicima, bilo da se igralo na strani ili kod kuce. Ruku na srce svi sa samog vrha tabele su gubili od svakoga, tu se nije znalo ko koga "bije". Licno mislim da su cak vise zadnja tri remija u zadnja tri kola doprinela da se ne promovisem, nego 1 bod  u 5 kola

Sada mi je u planu bogami velika rekonstrukcija igrackog kadra i vec priprmljena promena taktike, sa 4-4-2 probacu na 4-2-3-1!

Tako da ni planovi za sledecu sezonu nece biti 100% zagarantovani, ali svakako da ce prvobitna biti promocija  :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

http://www.srbijafudbal.net/grbovi/vojvodina/psd/vrsac.png

 

II SEZONA

 

http://www.weltfussballarchiv.com/images/logos/srpska_liga_vojvodina.png

 

Evo sa malo zakasnelim izveštajem da otpočnem novu sezonu koja je već stigla i do polusezone  yo

Na početku sezone kao što sam i najavio, sledila je velika reorganizacija u klubu. Otpušteni su svi treneri i skauti, a dovedeni novi, jedino je za sada ostao stari asistent koji odlično obavlja posao  :thumbup:

Što se tiče igračkog kadra i on je bogami dosta izmenjen. Pošto sam želeo da ovaj LLM i samu igru svedem na što realnije, rešio sam da sve prepustim stvarnosti koliko je god moguće, jel tako jedino nalazim za volju da uživam dok igram  :wink: 

Tako da skauting igrača prepuštam isključivo skautima i samo se na njih oslanjam, player search uopšte ni ne koristim, jedino ja dosta vremen provodim po prvoligaškim i drugoligaškim klubovima i tamo nalazim potrebna pojačanja koja dovodim na pozajmicu. Nađe se tu uvek i neko poznato ime u mojoj glavi, koje volim da pogledam gde i šta sad radi i ako je moguće pokušam da ga dovedem, ti igrači su mi najdraži, ma kako god igrali  :thumbup:

Dovedeno je novih 8 igrača, a prodato 6, prošle sezone je korišćena i tuđa 4-4-2 taktika( Gromova odlična), a sad od početka koristim svoju 4-2-3-1 i još mi veće zadovoljstvo donosi sama igra.

Polusezona je prošla poprilno dobro i imajući u vidu sve ove promene zauzeli smo 5. mesto, ali verujem da u nastavku možemo sigurno i na sam vrh, da li na promociju to još neznam, pošto je konkurencija još jača nego prošle sezone  :( Bitno je da igramo jako lep i efikasan fudbal.

Poseta me malo brine, nepunimo ni 10% stadiona, mada smo drugi po gledanosti u ligi. To se najviše oseća na finansijama, koje sui dalje najveći problem. Ali ove godine nam ističe ugovor sa generalnim sponzorom, pa se nadam da će uprava moći pronaći još boljeg  i osigurati nam još stabilnije uslove za rad  :thumbup:

http://www.dodaj.rs/f/2a/8R/1sbGk74t/serbian-second-league-vo.jpg

Link to comment
Share on other sites

Jos nesto na sta sam ponasan iz ove sezone(kako god da se zavrsi), je i mnogo bolja selekcija igraca. I ove je bilo mnogo povreda kao i prosle, ali svaka zamena je dostojno odradila svoje, neki su cak uspeli i da se izbore za prvu postavu i postajali najbolji igraci tima  :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

http://www.srbijafudbal.net/grbovi/vojvodina/psd/vrsac.png

 

II SEZONA

 

http://www.weltfussballarchiv.com/images/logos/srpska_liga_vojvodina.png

 

Evo ga, stigosmo i do kraja druge sezone i na našu veliku radost, uspeli smo, osvojili smo promociju  :aaa

Ako je prošla sezona dramatično bila neizvesna, šta reći za ovu, slika govori više nego hiljadu reči  :thumbup:

 

 

http://www.dodaj.rs/f/s/85/2RoLIEK7/serbian-second-league-vo.png

 

 

Na kraju nam se ipak isplatio ofanzivni stil i igranje za gol više, ubedljivo najviše datih golova u ligi i atraktivan fudbal koji smo tokom cele sezone gajili doneo nam je potajno nadanu promociju. Bilo je stvarno jača konkurencija nego prošle sezone, ali mislim da perfektno odrađen prelazni rok i kontinuitet dobrih igara su nam donela toliko željenu promociju!

Ove sezone nije bilo velikih padova u igri i vezanih poraza, imali smo i seriju od 12 utakmica bez poraza u ligi. Jedino senku na perfektnu sezonu, je poslednja utakmica u sezoni, pred našom publikom, gde smo umesto da sa pobedom proslavljamo ulazak u viši rang, oprostili se porazom i možda malkice uneli neizvesnost u poslednjem meču  :wink:

 

 

 

Utakmica sezone i gde se sve prelomilo, gde smo pokazali da smo mogući konkurenti za titulu, bio je derbi protiv Novog Sada, prošlogodišnjeg drugoligaša i glavnog kandidata za promociju. Utakmicu smo dobili pred našom publikom sa rezultatom 6:2 i mislim da nam je to bila najbolja utakmica u sezoni. Novi Sad je fantastična ekipa i čini mi se da igranje na dva fronta (uspeli da uzmu i kup Vojvodine) učinilo svoje i koštalo ih promocije  :wink:

 

 

 

Sve u svemu, fenomenalna sezona za nas i veliki uspeh, sad nam ostaje da se dobro pripremimo za drugu ligu, gde nas po prvim procenama očekuje paklena konkurencija i borba za goli život. Mali smo klub još uvek, 90% igrača dovodimo na free i tako polako pokušavamo da napravimo stabilan i finansijski moćan tim. Finansije nam nisu sjajne i sezonu smo završili sa 50K minusa, ali sponzori i uprava prepoznaju u nama potencijal i nadam se da će nam obezbediti barem normalno funkcionisanje i mogućnost da se uhvatimo u koštac sa mnogo bogatijim klubovima.

Sad nam predstoji opet jedna po mojim procenama, velika rekonstrukcija tima, i priprema za drugoligaške mečeve, na kojim će nadam se naša publika uživati i u što većem broju dolaziti  :thumbup:

 

 

Link to comment
Share on other sites

Videcemo, pojacanja su neka vec i dogovorena, ali gledam sad ostale prvoligaske ekipe  :/ pakleno ce biti  :lud:

Mnogi bivsi superligasi su tu, mnogo finansijski jaci, mnogo organizovaniji, ipak smo mi jos uvek mali klub, tako da se uopste necu opterecivati time :thumbup: Cilj mi je prvenstveno moja pozicija i sto sigunije mesto u klubu, a naravno do poslednje kapi znoja cemo se boriti da osiguramo opstanak. Sam sistem prvoligaskog takmicenja je mnogo organizovaniji i interesantniji, tako da mi se bas i nevraca medju srpskoligase  :thumbup:

 

Hvala sto pratite  :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

http://www.srbijafudbal.net/grbovi/vojvodina/psd/vrsac.png

 

http://www.dodaj.rs/f/34/JM/3iGyfuqy/1/logo.jpg

 

http://www.dodaj.rs/f/3a/5X/3a2ywtUG/1/transfers.png

 

 

 

Kao što vidite još jedno veliko "spremanje", veliki broj novih igrača i po meni veoma kvalitetni. Polako smo malo i pomladili tim, ali još uvek je tu spoj mladosti i iskustva. Dovedena su i 3 superligaška mlada igrača na pozajmicu, kako bi popunili pojedine "rupe u sastavu". Jedan od njih je levo krilo, koje je već odigralo celu sezonu kod nas i bio jedan od najboljih igrača tima, sad je ponovo sa zadovoljstvom došao iz Inđije kod nas i nadam se pružiti opet tako dobre partije!

Igrači koji bi trebali da odmah značajno pojačaju tim i budu vodeći u borbi za opstanak su dva AMC-a koji igraju kao Inside Forward-i.

 

 

 

 

Došao je i jedan veoma mlad ali perpektivan napadač koji bi trebao da postane standardan prvotimac, ali verovatno tek od sledeće sezone!

Sve u svemu veoma sam zadovoljan svim pojačanjima, pogotovo onim što su došli na free  :thumbup: Sad nas očekuje uigravanje i velika i neizvesna sezona za nas. Nadam se da će barem većina novih igrača opravdati svoj kvalitet i doneti timu mnogo razloga za radosti.

Jedino što me pomalo brine je pomalo slaba prodaja igrača, prvenstveno mislim na to da u prve 2 sezone nije bilo nikakvih finansijskih inekcija od same prodaje. Ali i delimično je tu i moja zasluga, pošto se još uvek nisam odrekao nijednog iole dobrog igrača, cilj mi je da na kraju ove sezone prodam nekog od njih i pokušam da dostignem, za ovaj klub nezamislive šestocifrene prihode od prodaje. Da li će neki igrač dostići toliku cenu zavisiće naravno od same sezone i naše igre  :thumbup:

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ma da ni sam neznam sto sam ih i skrivao  :pras: Ajde tako kazu kao u pravilima, ali sad vec to i nema nekog smisla  :wink:

Ubuduce idu full, mozda sam mogao i onog mladog napadaca da vam predstavim Dino Sarac, videcete verujem da ce biti pravi vec sledece sezone, posto ove jedino mesto u napadu zauzima 32-godisnji najplaceniji igrac u klubu i samo zbog cifre od 1000e nedeljno, ali i zbog konstantne forme ovaj mali nedobija vecu minutazu. Mada sve sto je do sada odigrao, bilo je po meni odlicno i zasluzeno je drugi izbor na mesto spica  :thumbup:

 

Ne Peric nije golman, nego perspektivni AMC koga sam slucajno pazario na isteku ugovora i odmah ostavio u B timu da se kali  :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |