Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Fk Vršac Tower


NajIgor
 Share

Recommended Posts

http://www.srbijafudbal.net/grbovi/vojvodina/psd/vrsac.png

 

Informacije

Godina Osnivanja: 1913

Predsednik: Ljubisa Popov

Direktor: Goran Milicevic

Adresa: Djurdja Smederevca bb, Vrsac

Kapacitet Stadiona: 5,000

Najveci Uspesi: -.

 

Kao što se može i videti, jedan mali gradski klub, jedini u ovom gradu. Nekada su postojala dva i nakon fuzijonisanja u jedan, neko vreme je bilo aktuelno i ime Vršac Junajted, ali se kasnije ime vratilo na samo FK Vršac.

Stadion se nalazi na predivnom mestu, u samom podnožju vršačkih planina i ispod novoizgrađenog velelepnog sportskog centra "Milenijum". Nesreća je što je on, od samog svog osnivanja pa do danas veoma malo sređivan i osim dobrog travnatog terena, njegova ostala struktura je veoma loša  :(

 

http://www.vojvodinaonline.com/slike/db_img/MILLENIUM_MILLENIUM-VRSAC.jpg

 

Kada sam poceo igrati ovaj FM 11, kao i skoro sve prethdne verzije, krecem sa Crvenom Zvezdom i nakon skoro pola sezone, svrčjajuci po ovom nama dragom sajtu i videvši jedan jako lep dodatak od naseg kolege Mrek-a, stavim niže lige Srbije i samim tim dobijem ideju i neverovatnu želju da vodim moj gradski klub FK Vršac

 

Klub ko klub, nikada u istoriji nije imao neke zapazene uspehe i gledajuci sadasnje stanje, a to je Srpska liga Vojvodina (3. liga Srbije) i nije tako lose. Tu su već čitavih 5 sezona i imajući u vidu kakva je finansijska situacija u klubu, da nepostoji nijedan ozbiljni sponzor, da nema fiksnog telefona i da bukvalno jedan covek pokusava da vodi klub, time sam se i vodio planovima u ovom virtualnom pohodu  :pras:

 

Za pocetak biće u prvom planu finansijska stabilizacija kluba i doterivanje igrackog kadra od postojecih i novih (citaj slobodnih igraca). Prema tome imam nekih 107K eura balansa i 30K za transfere, sve cu to pretvoriti u wage i probati dovesti što bolje besplatne igrače  :thumbup: Ocekivanja uprave su sredina tabele, sto i ja planiram yadati sebi kao cilj. Mada ako se ukaže i nesto bolje, svakako ne bih propustio  ::) Mada su propozicije dosta teske i samo prvak ide u promociju, zasad verovatno to necemo zahtevati od mojih junaka!

 

Nadam se da cu imati podrsku od nekih clanova i poneko pracenje  hmm Ideja mi je da vidim kolike su granice ovakvog poduhvata i da li je moguce izvesti prvi put u istoriji ovaj klub na neke veće staze slave? Sigurno je da ću dugo pokusavati sa ovim klubom i tesko da ću u skorije vreme menjati klupske boje.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hvala ljudi, da i ja sam razmišljao da postavim ovo u LLM, videćemo kako će ići i koliko će potrajati. Trenutno imam dva mala anđela kod kuće, jednog čak od mesec dana,  pa će to biti najveći protivnik, ako me razumete  :wink:

 

 

Link to comment
Share on other sites

http://www.srbijafudbal.net/grbovi/vojvodina/psd/vrsac.png

 

I SEZONA

 

http://www.weltfussballarchiv.com/images/logos/srpska_liga_vojvodina.png

 

 

Prošao je transferni i pripremni period, relativno je dobro odrađeno sve, barem po mom mišljenju! Manjih problema bilo je sa kondicijom kod većine igrača, najverovatnije zbog jakog tempa kojeg sam nametnuo svim igračima. Posledica toga je bilo malo lošije odigran drugi deo priprema i dva vezana poraza. Istina drugi je bio samo 1:0 od reservista Crvene Zvezde, za koje su igrali i neki prvotimci, npr Darko Lazović.

http://i53.tinypic.com/2rg1ahz.jpg

 

Što se transfera tiče, tu mislim da su dovedeni najbolji slobodni igrači, koji su se mogli naći na tržištu i koje sam mogao platiti. Pošto sam imao nekih 30k eura za transfere, svu tu sumu sam prebacio na wage i tako doveo samo free igrače. Po meni najisplativiji i po mom ukusu najbolji igrač koji je stigao je napadač. Klub su napustila 4 prvotimca, najviše radi smanjenja wage-a i neuklapanja u mojim taktičkim planovima, sve u svemu koji euro mi je dobro došao. Mada sad već vidim da će plate igrača biti dosta veliki problem! Sve u svemu ja sam zadovoljan i mislim da će cilj sa ovakvim timom biti sigurno ispunjen za ovu sezonu.

 

width=450 height=72

http://i55.tinypic.com/2moz588.jpg[/img]

Link to comment
Share on other sites

Volim pratiti LLM-ove tako da ni ovaj neće biti izuzetak, zanima me da li bi mi mogao uploadati sve grbove iz Srbije, budući da vidim da ih imaš popriličan broj. Sretno dalje. :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Hvala, nemogu igrati baš mnogo, ali nadam se da ću uspeti barem jednom nedeljno, a ako uspem i češće da nešto napišem :thumbup:

Krenuo sam ligu, odigrano 7 kola, ali izveštaj planiram tek za vreme polusezone, tako ću i praktikovati  :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Javljaju mi se problemi sa workloadom, tj zale se na trening pojedini igraci, mada su oni i najspremniji. Zna li neko koje su posledice toga, mogu li ocekivati povrede kod njih? Posto koristim shone666-tove treninge i ne bih da ih menjam, izgedaju mi bas ok!

Link to comment
Share on other sites

http://www.srbijafudbal.net/grbovi/vojvodina/psd/vrsac.png

 

http://www.weltfussballarchiv.com/images/logos/srpska_liga_vojvodina.png

 

 

Završena je i prva polusezona, u kojoj smo zauzeli visoko i neočekivano 2. mesto. U samom finisu polusezone čiji je prvi deo nešto duži od drugog, bili smo i nekoliko kola na 1. mestu, da bi u poslednjem kolu nesrećno i neiskusno izgubili i tako pali na 2.Jedino što me malko brine je broj od 5 poraza, koje u nastavku sezone moramo smanjiti.

Lično sam prezadovoljan plasmanom i samom igrom. Imali smo i veoma veliki broj igrača u rotaciji, najviše zbog mnogo povreda, koje su u jednom trenutku brojale i po 5-6 prvotimaca. Zato smatram ovaj uspeh još većim.

 

http://www.dodaj.rs/f/3g/Ek/4qjOoZpf/serbian-second-league-vo.png

 

 

Jedan veliki žal i neuspeh dogodio se kod kuće u 2. kolu kupa, kad smo opet u poslednjim minutima izgubili od Dinama iz Pančeva  :bo:

Jeste da smo igrali sa mešovitim sastavom, ali to nikako nije smelo da se dogodi sa nižerangiranim protovnikom, koji se pokazao kao izuzetan protivnik i koji će verovatno sledeće sezone biti promovisan.

 

 

Sve u svemu zadovoljan sam, da nije bilo barem jednog od ta dva poraza, rekao bih da je sve perfektno odrađeno  :thumbup:

Ti porazi idu najviše i na moju dušu pošto ni u zadnjim minutima se nisam odlučivao na čuvanje i odbranu rezultata, nego ostavljao napadačku taktiku.

Dve stvari koje će me mučiti u nastavku sezone su finansije i sad već očekivana borba za promociju. Što se tiče prvog, preko 80% balanca smo potrošili i neznam kako ćemo na kraju završiti. A što se tiče promocije, realno je nisam ni očekivao niti bio spreman, videću kako će se sve u nastavku odvijati, mada lično smatram da je promocija možda i rana u prvoj sezoni. Da još da napomenem da i poseta na stadionu nije bila baš najbolja i vrtela se oko 450 gledalaca prosečno, što za stadion od 5000 svakako nije dobro, kako za igrače, a pogotovo za finnasije  :(

Sad nam ostaje da se dobro pripremimo u toku zime i nastavimo  na proleće sa dobrim igrama kao i lane  yo

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

http://www.srbijafudbal.net/grbovi/vojvodina/psd/vrsac.png

 

http://www.weltfussballarchiv.com/images/logos/srpska_liga_vojvodina.png

 

 

 

 

Završena je i prva sezona, nakon neverovatne završnice i nevorovatnih obrta u toku drugog dela sezone, uspeli smo da osvojimo 4. mesto. Možda će slike najbolje dočarati kakva je bila druga polusezona i koliko nam je nervoze i uzbuđenja donela  :lud:

 

http://www.dodaj.rs/f/27/Y0/13qOn9Lb/1/serbian-second-league-vo.png

 

 

 

Šta reći a ne zaplakati :), u nekim trenucima smo možda i maštali o promociji, ali serija od pet utakmica i četiri poraza je učinila svoje i realno nam nije dozvolila da doživimo taj san :( Neverovatno drugačije lice svih prvotimaca u nastvaku sezone, jako mnogo povreda ključnih igrača i maltene igranje par kola sa rezervistima i omladincima, sve to nikako nije moglo da ostane nezapaženo. Ipak realno smo veoma zadovoljni sa 4. mestom i premašili smo očekivanja, mediji su nam davali  šanse negde oko 8. mesta

 

 

Finansijski deo nam je isto tako dosta otežan i otišli smo nekih 40K ispod balansa, gde je najveći deo otišao na plate igrača i na plate ostalog staff-a koji će pod hitno biti redukovan i smanjen!

 

Sad nam ništa drugo ne preostaje, nego odlazak na zaslužen odmor i posle toga priprema za jednu novu sezonu, u kojoj ćemo sa mnogo više iskustva i sigurnosti krenuti u napad i što bolji plasman. Slobodno mogu reći, probati da izborimo promociju i prvi put u istoriji uspeti da se dokopamo drugoligaškog statusa  :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |