Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Fudbal na Vezeru - SV Werder Bremen


Cyrax
 Share

Recommended Posts

Evo i mene. Nov sam na forumu pa sam odlucio da se okusam u ovom delu, FM Stories-a. Nikad do sada nisam pisao price, nadam se da ce ova biti uspesna i da cete je pratiti. Da pocnem, uzeo sam Werder iz Bremena.

 

http://www.dodaj.rs/f/2K/gP/3iWBhaCw/948.png

http://www.dodaj.rs/f/1i/3r/2gwGST5d/1/werder1.pnghttp://www.dodaj.rs/f/1T/Kd/1WablgK5/werder2.pnghttp://www.dodaj.rs/f/k/Ie/4gvVQqgA/werder3.png

 

JUN I JUL

 

Posto mi je ekipa koliko - toliko poznata, samo sam pregledao sastav i odmah uvideo kakva pojacanja treba dovesti. Uprava mi je odobrila samo 6 miliona za transfere, ali ja sam ih ubedio da tu cifru povecaju. Zaradio sam nesto i od prodaje igraca.

 

Na golu je iskusni Tim Wiese. Odbranu cine Sebastian Boenich, Per Mertesacker, Petri Pasanen, Sebastian Prodl, i Naldo (koji ce sa terena odsustvovati 14 meseci). Na sredini terena su Torsten Frings, Aaron Hunt, Tim Borowski, Marko Marin, Wesley, Daniel Jensen... U samom spicu je 31-godisnji Claudio Pizzaro, Marko Arnautovic i Sandro Wagner.

 

TRANSFERI

 

Jadson - Prvo pojacanje Werdera. Plejmejker koji je dosao iz Sahtjora za 7.5 miliona.

Fabio Coentrao - Bivsi igrac Benfike. Dosao za 9.5 miliona (na rate).

Yann M'Vila- Talentovani francuski veznjak, pojacanje za buducnost. Njegova cena je bila 16M.

 

PRIPREME

 

 

Pripremama sam vise nego zadovoljan. Najvise me je odusevila pobeda nad Realom. Impresionirao me je mladi Sandro Wagner koji je bio strelac skoro na svim mecevima i koji ce konkurisati za mesto u spicu. Ekipa je sada uigrana i spremna za pohod u Bundesligi. Toliko za sada, do sledeceg pisanja...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 25
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

http://www.dodaj.rs/f/2K/gP/3iWBhaCw/948.png

http://www.dodaj.rs/f/1i/3r/2gwGST5d/1/werder1.pnghttp://www.dodaj.rs/f/1T/Kd/1WablgK5/werder2.pnghttp://www.dodaj.rs/f/k/Ie/4gvVQqgA/werder3.png

 

 

AVGUST

http://www.dodaj.rs/f/u/ES/1YFqafPg/avgust.png

 

Osnabrück - Werder Bremen 0-0 (3-4p)

German Cup

14.8.2010.

 

Dosao je i avgust - mesec u kome pocinju sva takmicenja. Prvo na redu takmicenje bilo je Kup Nemacke. Zrebom je odluceno da cu igrati protiv Osnabrika. ,,Nije Bundesligas'' - pomislih i resih da izvedem kombinovan sastav. Ispostavilo se da je to najveca greska. Potcenio sam protivnika i jos od pocetka utakmice bili su bolji. Napadali su i stvarali sanse, dok sam ja pretio jedino iz kontra napada. Napravio sam nekoliko izmena koje nisu bile dovoljne da bi se savladao protivnik. Igra je usla u produzetke a zatim i u penal seriju, u kojoj sam, na svu srecu bio bolji.

 

Strelci penala bili su : Jadson, Tim Borowski, Fabio Coentrao i Sandro Wagner

http://www.dodaj.rs/f/3J/aI/3BnXrCiN/1/soccerballsmallicon.png: Tim Borowski (Werder)

 

AA Gent - Werder Bremen 0-2

Kvalifikacije za Ligu Sampiona

18.8.2010.

 

Ove sezone krecemo od cetvrte runde kvalifikacija za Ligu Sampiona, a zreb nam je dodelio Gent iz Belgije. Odmah sam znao da sam dosta kvalitetniji od njih, i da je prolaz gotovo siguran. No, ovo je trebalo dokazati na terenu. Tako je i bilo. Izdominirao sam utakmicu, stvarao sanse, od kojih su samo dve pretvorene u golove.

 

http://www.dodaj.rs/f/3J/aI/3BnXrCiN/1/soccerballsmallicon.png: Marko Arnautovic 13', Sebastian Boenich 49'

http://www.dodaj.rs/f/1j/120/qGb17bz/1/largegoldstar.png: Marko Arnautovic (Werder)

 

Werder Bremen - Stuttgart 1-0

Bundesliga

21.8.2010.

 

Pocela je i liga. Prva utakmica je protiv Stutgarta, u derbiju kola. U prvom poluvremenu utakmica je bila izjednacena sto u rezultatu, to i u sansama. Utakmicu je odlucio u drugom poluvremenu Torsten Frings, odlicnim udarcem izvan protivnickog sesnaesterca.

 

http://www.dodaj.rs/f/3J/aI/3BnXrCiN/1/soccerballsmallicon.png: Torsten Frings 70'

http://www.dodaj.rs/f/1j/120/qGb17bz/1/largegoldstar.png: Torsten Frings

 

Werder Bremen - AA Gent 3-1

Kvalifikacije za Ligu Sampiona

24.8.2010.

 

Revans mec protiv Genta je bio na redu samo 3 dana posle ligaske utakmice sa Stutgartom. Igraci su bili umorni, a ja sam u utakmicu usao sa opustenim entuzijazmom. Napravio sam neke rotacije u sastavu i mec je krenuo. Vec u 16. minutu Gent je poveo golom Coulibaly-ja. Jos nekoliko sansi na obe strane i Tim Borowski je postigao pogodak za izjednacenje. Prvo poluvreme je zavrseno. U svlacionici sam igracima rekao da ne smeju da se opustaju, i da je samo jedan gol dovoljan za prolaz. Igraci su ovo shvatili ozbiljno i Marko Arnautovic je doneo radost navijacima u 56. minutu. Nakon toga, igracima Genta je pao moral. Popustili su zivci strelcu gola za Gent i Coulibaly je dobio crveni karton. Navijaci belgijskog tima su poceli da napustaju Vezer. Jos jedan gol Verdera u 73. minutu bio je pecat na zapoceto jos pre nedelju dana. Misija gotova. LIGO SAMPIONA - Stizemo.

 

http://www.dodaj.rs/f/3J/aI/3BnXrCiN/1/soccerballsmallicon.png: Tim Borowski 43', Marko Arnautovic 56', Marko Marin 73'

http://www.dodaj.rs/f/1j/120/qGb17bz/1/largegoldstar.png: Tim Borowski (Werder Bremen)

 

Hoffenheim - Werder Bremen 1-1

Bundesliga

28.8.2010.

 

Poslednja utakmica u mesecu bila je protiv Hofenhajma. Na kisovitom vremenu igraci su istrcali na teren, jos uvek pod utiskom zbog prolaska u Ligu Sampiona. Vec u 8. minutu Marko Marin je doneo radost navijacima Verdera, vrlo lepim pogotkom glavom, na asistenciju Fabija Koentraa. Ali, to je bila samo maska onoga sto se kasnije dogodilo. Hofenhajm nas je potpuno nadigrao, Baba je postigao pogodak u drugom poluvremenu, i konacan rezultat je 1-1. Hofenhajm je zasluzio pobedu, ali sreca prati hrabre.

 

http://www.dodaj.rs/f/3J/aI/3BnXrCiN/1/soccerballsmallicon.png: Marko Marin 8', Baba 69'

http://www.dodaj.rs/f/1j/120/qGb17bz/1/largegoldstar.png: Baba (Hoffenheim)

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/2K/gP/3iWBhaCw/948.png

http://www.dodaj.rs/f/1i/3r/2gwGST5d/1/werder1.pnghttp://www.dodaj.rs/f/1T/Kd/1WablgK5/werder2.pnghttp://www.dodaj.rs/f/k/Ie/4gvVQqgA/werder3.png

 

 

SEPTEMBAR

Werder Bremen - Frankfurt 2-2

Bundesliga

11.9.2010.

 

Nakon odmora od nedelju dana zbog utakmica reprezentacija, opet su pocele utakmice u Bundesligi. Na redu je Frankfurt. Ocekivao sam pobedu i lagane bodove. No, Frankfurt me je razuverio. Odigrali smo utakmicu, koju ne zelim da komentarisem.

 

http://www.dodaj.rs/f/3J/aI/3BnXrCiN/1/soccerballsmallicon.png: Marko Arnautovic 6', Petri Pasanen 69' - Maik Franz 51', Ioaniss Amanatidis 88' P

http://www.dodaj.rs/f/1j/120/qGb17bz/1/largegoldstar.png: Petri Pasanen (Werder)

 

 

Bursaspor - Werder Bremen 1-1

Liga Sampiona

14.9.2010.

 

 

Dugo iscekivana Liga Sampiona je pocela. U grupi smo sa Bursom, Bazelom i Barselonom. Cini mi se da mogu da izvucem drugo mesto iz ove grupe. Prva prepreka ka tom cilju mi je ekipa Bursaspora. Izveo sam  odprilike najjaci sastav, ali to nije dalo rezultata. Povredili su mi se kljucni igraci, Jadson i Fabio Coentrao. Poveli smo pogotkom defanzivca Pasanena, nakon kornera koji je izveo Koentrao. Odrzavali smo prednost sve dok Kenny Miller nije pronasao rupu u odbrani i savladao Tima Wizea.

 

http://www.dodaj.rs/f/3J/aI/3BnXrCiN/1/soccerballsmallicon.png: Petri Pasanen - Kenny Miller

http://www.dodaj.rs/f/1j/120/qGb17bz/1/largegoldstar.png: Petri Pasanen (Werder)

 

HSV - Werder Bremen 0-2

Bundesliga

18.9.2010.

 

Prvi derbi Werdera u Bundesligi ove sezone. Mediji su prenosili kako je HSV apsolutni favorit, sto me je iznerviralo. Rekao sam svojim igracima da moramo da dobijemo ljute rivale. Ali, HSV je imao na umu samo pobedu. Napadali su tokom cele utakmice i promasili sto se ne moze zamisliti. Verovatno je rano vodjstvo mog tima dovelo i do pobede. Najpre je prelep pogodak postigao Tim Borowski u 19. minutu, a sudbinu Hamburga je zapecatio mladi Poljak, Sebastian Boenich u 83. minutu. U HSV-u se povredio Peruanac Gerero, koji ce odsustvovati sa terena 2 meseca.

 

http://www.dodaj.rs/f/3J/aI/3BnXrCiN/1/soccerballsmallicon.png: Tim Borowski 19', Sebastian Boenich 83'

 

http://www.dodaj.rs/f/1j/120/qGb17bz/1/largegoldstar.png: Sebastian Boenich (Werder)

 

Werder - Bayer Leverkuzen 2-1

Bundesliga

21.9.2010.

 

Petak, udarno vreme 20:00 - idealan termin za derbi kola Bundeslige. Ujdeno ovo je i tezak period ekipe, sve derbi do derbija. Igraci nisu razmisljali previse o rezultatu, sto je dovelo do pobede nad Farmaceutima. Marko Arnautovic, strelac 2 gola u razmaku od 7 minuta ujedno je i igrac utakmice. Mozemo slobodno reci Marko Arnautovic - Bayer 2-1.

 

http://www.dodaj.rs/f/3J/aI/3BnXrCiN/1/soccerballsmallicon.png: Marko Arnautovic 51', 58' - Renato Augusto 77'

http://www.dodaj.rs/f/1j/120/qGb17bz/1/largegoldstar.png: Marko Arnautovic (Werder)

 

Dortmund - Werder Bremen 1-2

Budesliga

25.9.2010.

 

Jedna prilicno ujednacena utakmica u kojoj je presudio crveni karton, ali i sreca koja je bila na mojoj strani. Najpre smo poveli u 30. minutu. Nizale su se sanse, kojih je bilo po 7 na obe strane. Igrali smo opusteno sa igracem vise. I onda - sok u 84. minutu. Robert Lewandowski je velicanstveno lobovao golmana Verdera i dao nadu Milionerima da mogu makar do boda. Kao sto rekoh u prethodnom postu, sreca prati hrabre, pa tako Yann M'Vila, novajlija u ekipi postize pogodak u nadoknadi za pobedu od 2-1.

 

http://www.dodaj.rs/f/3J/aI/3BnXrCiN/1/soccerballsmallicon.png: Marko Arnautovic 30', Yann M'Vila 90+1' - Lewandowski 84'

http://www.dodaj.rs/f/1j/120/qGb17bz/1/largegoldstar.png: Yann M'Vila (Werder)

 

Werder Bremen - Basel 2-0

Liga Sampiona

29.9.2010.

 

Utakmica u kojoj smo stigli do rutinske pobede nakon niza sansi koje smo stvarali. Prvi pogodak je postignut u 24. sekundi. Na kraju smo imali manji posed lopte od protivnika, jer je on pred kraj utakmcie pokusavao da ugrozi nas gol.

 

http://www.dodaj.rs/f/3J/aI/3BnXrCiN/1/soccerballsmallicon.png: Tim Borowski 1', Sebastian Prodl 44'

http://www.dodaj.rs/f/1j/120/qGb17bz/1/largegoldstar.png: Sebastian Prodl(Werder)

 

Odigrao sam i oktobar, koji cu postovati sutra.

Nadam se da vam se svidja.

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/2K/gP/3iWBhaCw/948.png

http://www.dodaj.rs/f/1i/3r/2gwGST5d/1/werder1.pnghttp://www.dodaj.rs/f/1T/Kd/1WablgK5/werder2.pnghttp://www.dodaj.rs/f/k/Ie/4gvVQqgA/werder3.png

 

 

OKTOBAR

 

Werder Bremen - Nurnberg 2-2

Bundesliga

2.10.2010.

 

Nakon utakmice u ligi sampiona vracamo se na Bundesligu. Mediji su mi predvideli laku pobedu - sto se naravno nije ostvarilo. Protivnik nas je nadigrao i posle samo 24 minuta imao je prednost od 2-0. U drugom poluvremenu moj tim je zaigrao bolje i postigli smo 2 gola, sto je bilo dovoljno samo za 1 bod.

 

http://www.dodaj.rs/f/3J/aI/3BnXrCiN/1/soccerballsmallicon.png: Claudio Pizzaro 68', Sandro Wagner 79' - Julian Schieber 17', Timmy Simons pen 24'

http://www.dodaj.rs/f/1j/120/qGb17bz/1/largegoldstar.png: Claudio Pizzaro (Werder)

 

Gladbach - Werder Bremen 0-0

Bundesliga

17.10.2010.

 

Jos jedna ocajna utakmica bez golova. Bili smo poprilicno izjednaceni.

 

http://www.dodaj.rs/f/3J/aI/3BnXrCiN/1/soccerballsmallicon.png: -

http://www.dodaj.rs/f/1j/120/qGb17bz/1/largegoldstar.png: Tobias Levels (Gladbach)

 

Werder Bremen - Barcelona 1-0

Liga Sampiona

20.10.2010.

 

Simbolican datum nekako :) . No, nismo se obazirali na to, u glavi nam je bila samo jedna pomisao - pobeda nad Barselonom. Igracu su bili uzbudjeni, brzo su zaboravili prethodna 2 meca u kojim smo izvukli samo 2 boda. Istrcali su na teren puni samopouzdanja. Barselona je igrala sa kombinovanim sastavom, ali ipak je tu bilo kljucnih igraca kao sto su Iniesta, Villa, Xavi... Motori Barselonine ekipe su doprineli tome da nas potpuno dobiju na sredini terena. Napadali su stalno ali bez uspeha. A onda je dosao 64. minut - korner sa desne strane izvodi Marko Arnautovic, a Petri Pasanen iskusno glavom sprovodi loptu u mrezu, Barselona je do kraja utakmice napadala, ali Werder se zatvorio i nije bilo puta do mreze koju je branio Tim Wiese.

 

http://www.dodaj.rs/f/3J/aI/3BnXrCiN/1/soccerballsmallicon.png: Petri Pasanen 64'

http://www.dodaj.rs/f/1j/120/qGb17bz/1/largegoldstar.png: Eric Abidal (Barcelona)

 

FC Bayern Munich - Werder Bremen 4-1

Bundesliga

23.10.2010.

 

A onda je dosao i prvi poraz u sezoni za Verder. Igraci potpuno iscrpljeni u mecu koji je bio samo pre tri dana, nisu imali snage da pruze otpor velikom Bajernu. Rezultat je bio potpuno zasluzen, moglo je biti i vise golova u nasoj mrezi.

 

http://www.dodaj.rs/f/3J/aI/3BnXrCiN/1/soccerballsmallicon.png: Marko Arnautovic 12' - Yohan Cabaye 2', 89', Mario Gomez 50', Hamit Altintop 79'

http://www.dodaj.rs/f/1j/120/qGb17bz/1/largegoldstar.png: Yohan Cabaye (Bayern)

 

Werder Bremen - Hanover 96 2-2 (3-2 et)

Germany Cup

26.10.2010.

 

Ukleti kup - ako tako mogu reci. Jos jedna utakmica u kojoj su se moji igraci mucili. Igrac odluke bio je Claudio Pizaro koji je najpre postigao izjednacujuci pogodak u 88. minutu, a zatim i u produzetku.

 

http://www.dodaj.rs/f/3J/aI/3BnXrCiN/1/soccerballsmallicon.png: Tim Borowski 39', Claudio Pizaro 88' 95' - Mohammed Abdellaoue 65', Mikael Forssell 86'.

http://www.dodaj.rs/f/1j/120/qGb17bz/1/largegoldstar.png: Claudio Pizaro (Werder) 8,8

 

Werder Bremen - Freiburg 2-2

Bundesliga

30.10.2010.

 

Nastavljena je serija neresenih rezultata u Bundesligi. Bili smo bolji u pogledu igre, ali gol u 83. minutu je doveo do neresenog rezultata. Pad u igri Verdera doveo je i do pada na tabeli Nemacke lige.

 

http://www.dodaj.rs/f/3J/aI/3BnXrCiN/1/soccerballsmallicon.png: Sebastian Prodl 5', Claudio Pizarro 80'

http://www.dodaj.rs/f/1j/120/qGb17bz/1/largegoldstar.png: Jonathan Jager (Freiburg)

 

Hvala svima koji prate. Komentari su dobrodosli.

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/2K/gP/3iWBhaCw/948.png

http://www.dodaj.rs/f/1i/3r/2gwGST5d/1/werder1.pnghttp://www.dodaj.rs/f/1T/Kd/1WablgK5/werder2.pnghttp://www.dodaj.rs/f/k/Ie/4gvVQqgA/werder3.png

 

NOVEMBAR

 

Odlucio sam da za ovaj mesec napisem drugaciji update, jer me je komentarisanje svakog meca posebno malo smorilo, i oduzima mi dosta vremena.

 

 

 

Bundesliga

http://www.dodaj.rs/f/x/th/1QeAFKuH/22.png

 

 

2-1-1

 

Odigrali smo cetiri meca u Bundesligi u mesecu novembru. Ostvarili smo dve pobede uz jedan remi i jedan poraz. Poraz smo doziveli od Wolfsburga u utakmici u kojoj su protivnici postigli 2 gola ,,iz svlacionice''. Remi je poslednja utakmica u mesecu, protiv Kelna. Odigrali smo 0-0 u utakmici punoj neiskoriscenih sansi. Ove dve pobede smo ostvarili u utakmicama u kojima smo bili potpuni favoriti. Najpre Werder - Kaiserslautern 5-1; a zatim i Werder - Sankt Pauli 1-0 . Trenutno smo treci na tabeli i ne verujem da uz ovako promenljivu formu mozemo do titule, kojoj je najblizi Bajern iz Minhena. Iznenadjenje lige je Hofenhajm koji je drugi na tabeli. Arnautovic mi se povredio u mecu sa St Paulijem i odsustvovace sa terena oko 3 meseca, i cije se odsustvo odmah primecuje u igri Werdera.

 

 

 

 

 

 

 

Liga Sampiona

 

U Ligi Sampiona cekale su nas revans utakmice protiv Barselone i Burse.

 

Barcelona - Werder Bremen 3-3

Liga Sampiona

2.11.2010.

 

 

Utakmica za koju sam mislio da ce Barselona krenuti svim snagama i vratiti nam milo za drago iz prve utakmice. No, opet su izveli kombinovan sastav. Poveli su pogotkom Huga u 19. minutu. Verder je izjednacio ubrzo zatim golom posle kornera. Hugo je ponovo doveo svoju ekipu u vodjstvo nakon solo prodora. Nakon toga, Verder je imao nekoliko sansi do kraja poluvremena, ali nije bilo golova. Na samom pocetku drugog poluvremena Per Mertesacker glavom postize pogodak i dovodi do izjednacenja. Barselona je napadala, a mi smo svoje sanse imali u vidu kontranapada. Sansu je iskoristio Pizaro koji je doveo Verder do prednosti od 3-2. Zatvorili smo se, ali mladi Nolito je uspeo da ugura loptu u gol Wizea nakon guzve u sesnaestercu posle kornera. Konacan rezultat 3-3.

 

http://www.dodaj.rs/f/3J/aI/3BnXrCiN/1/soccerballsmallicon.png: Marko Marin 22', Per Mertesacker 48', Claudio Pizarro 72' - Hugo 19', 31', Nolito 74'.

http://www.dodaj.rs/f/1j/120/qGb17bz/1/largegoldstar.png: Hugo (Barcelona)

 

 

 

Utakmica protiv Burse je bila stvar rutine. Osvojili su samo 1 bod u grupi i znalo se da smo apsolutni favoriti. Savladali smo ih sa 3-0 golovima Jadsona 14' pen, 23' i Borowskog u 49. minutu.

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/2K/gP/3iWBhaCw/948.png

http://www.dodaj.rs/f/1i/3r/2gwGST5d/1/werder1.pnghttp://www.dodaj.rs/f/1T/Kd/1WablgK5/werder2.pnghttp://www.dodaj.rs/f/k/Ie/4gvVQqgA/werder3.png

 

 

DECEMBAR

 

Bundesliga

 

Definitivno najgori mesec od pocetka karijere, u kome je jedina pozitivna stvar prolazak u nokaut fazu Lige Sampiona. U Bundesligi smo poklekli, opala nam je forma sto je dovelo do 3 neresena rezultata protiv timova od kojih smo morali da uzmemo sve bodove. Prvi na tabeli je neprikosnoveni Bajern, koji ne zna za poraz, i mislim da sam se vec oprostio od titule, zaostajem za njima 16 bodova. Kraljevi smo neresenih rezultata, imamo ih cak 9. I samo su ti rezultati krivi za ovakvu situaciju. ,,Najveci krivac'' za ovakve rezultate je sigurno Marko Arnautovic koji se povredio na 3 meseca, a najbolji je strelac ekipe. Sandro Wagner nije dovoljno kadar da ga zameni.

 

 

 

Schalke - Weder Bremen 1-1

Werder Bremen - Mainz1-1

Hanover 96 - Werder Bremen0-0

 

TABELA

 

http://www.dodaj.rs/t/3B/wl/3SdJEv6L/german-first-division-in.jpg

 

 

LIGA SAMPIONA

 

Cilj koji sam sebi zacrtao na pocetku sezone za Ligu Sampiona sam nadmasio. Zavrsio sam prvi u grupi pored Barselone. U decembru je odigran samo jedan mec protiv Bazela, i on je odluciovao ko ce biti prvi u grupi. Ako pobedim - prvi sam. Dobili smo ih 1-0 i osigurali 1. mesto.

 

 

Bazel - Werder 0-1

 

 

http://www.dodaj.rs/f/29/12h/48G62Om6/grupa-ls.png

 

 

Evo i SS-a svih utakmica LS, ukljucujuci i kvalifikacije

 

 

 

 

U nokaut fazi igracemo protiv Milana

 

 

 

A evo i ostalih parova:

 

 

http://www.dodaj.rs/t/1k/jj/3bVGcOVk/parovi-ls.jpg

 

 

KUP

 

 

width=450 height=40http://www.dodaj.rs/f/1r/sZ/231ajnGq/kup.png[/img]

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |