Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

FK "Borac" Šamac - Ne raspravljaj se s njim, nabodi ga!


Vrag
 Share

Recommended Posts

FK "Borac" Šamac

 

http://www.weltfussballarchiv.com/images/logos/FK_Borac_Samac.gif

 

Fudbalski klub "Borac" iz Šamca je lokalni klub koji se takmiči u Drugoj Ligi Republike Srpske. Izabrao sam ga jer ću najverovatnije uskoro zaigrati za taj klub, a i zato što lično poznajem većinu igrača. Iz Borca je dosada u njegovoj solidnoj istoriji izašlo nekoliko dobrih fudbalera. Ko želi ima vikipediju, pa neka se informiše. Eh da, verovatno će se mnogi zapitati zašto u naslovu stoji ovo "Ne raspravljaj se s njim, nabodi ga". Pa iz postog razloga što kad kod nas sudija nešto zasere, nema rasprave nego odmah bude naboden  lol

 


 

TRANSFERI:

 

Tim je rekonstruiasan gotovo iz korena, jer mi je cilj da klub ekspresno vratim u Prvu Ligu. Istina, bilo je to moguće i s timom koji sam zatekao, ali je za takvo nešto ipak trebalo mnogo sreće. S ovim igračima koje sad imam očekujem da se prošeta kroz Drugu Ligu. Potrošeno je stvarno mnogo novca, ali sam mnogo i zaradio od prodaje krša, tako da imam prava da se nadam laganom povratku u Prvu Ligu.

 

http://www.dodaj.rs/f/2/Wu/2eSWFP9n/fk-borac-samac-transfers.png

 

Od svih dovedenih igrača izdvojio sam trojicu koji su do sada pokazali najveći kvalitet, a to su Slaviša Kralj, Rade Makarun i Nedeljko Babić.

 

[hs width=200 height=150]http://www.dodaj.rs/f/28/141/3ZKS0PGq/nedeljko-babic-profile-a.png[/hs] [hs width=200 height=150]http://www.dodaj.rs/f/2l/Oi/3eAapyVi/rade-makarun-profile-att.png[/hs] [hs width=200 height=150]http://www.dodaj.rs/f/1h/sc/42Kx4h8c/slavisa-kralj-profile-at.png[/hs]

 


 

PRIPREME:

 

Mogu reći da sam relativno zadovoljan pripremama. Počeli smo sa dva poraza koja me nisu zabrinula iz dva razloga. Prvi razlog je taj što su te utakmice protiv nekog kineskog i nekog tajlandskog kluba služile samo kako bi se finansije malo popravile jer smo od te dve utakmice ukupno zaradili dovoljno para da klub finansijski izadje iz minusa. Drugi razlog je taj što još nije bila obavljena ni polovina transfera nije bila obavljena tako da nisam imao tako jak sastav na raspolaganju. Kasnije je sve došlo na svoje mesto te smo u poslednje dve utakmice ostvarili dve pobede. Prva utakmica nije bila preterano jaka te je služila samo kako bismo dobili na samopouzdanju. Igrali smo protiv FIS-a iz Viteza te lako dobili 5:1. Onda je na red došla i generalna proba protiv Premijerligaša, Zvijezde iz Gradačca. Zvijezda je klub koji se nalazi čak dva ranga iznad nas te sam se nadao u namanju ruku lakšem porazu. Na kraju smo potpuno neočekivano nadigrali Zvijezdu i pobedili s 3:1. Posle ovog rezultata sam još sigurniji da ćemo se lako prošetati kroz ligu i izboriti plasman u viši rang.

 

 


 

Ko ne prati kurva! .!.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 19
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Necu, to mi je bezveze. :D Ne pridrzava se ni Stefan, a pise LLM pa mu nisi nista rekao. Mozda su razlozi zbog kojih si mi rekao licne prirode? Ako se modovima ne svidja neka premeste karijeru u obicne karijere.

Link to comment
Share on other sites

http://www.weltfussballarchiv.com/images/logos/FK_Borac_Samac.gif

 

Sezona se završila upravo onako kako sam očekivao. Iskreno, nadao sam se da ću već nekih 7-8 kola pre kraja obezbediti prvo mesto i nastup u višem rangu. Tako bi i bilo da Ljubić iz Prnjavora i Sloga iz Trna nisu igrali u doličnoj formi. Istina je da sam tokom cele sezone bio na 5-6 bofdova prednosti ispred dva najjača rivala i na kraju sam bez većih poteškoća uspeo da osvojim prvo mesto. Za to je možda i najzaslužnija serija od 13 pobeda u nizu koliko sam imao početkom druge polusezone. Na kraju je sve rešeno sa solidnih devet poena razlike ispred drugoplasiranog Ljubića. Važno je za reći i da su sezonu sabili Rade Makarun sa 17 golova, te Slaviša Kralj sa 20 (!) asistencija.

 


 

TABELA I FIXTURES:

 

 

DOVEDENI IGRAČI NA POLUSEZONI:

 

U zimskom prelaznom roku dovedena su samo dva igrača i to na poziciji napadača i poziciji štopera . Napadač je Jovica Vico koji je stigao iz trebinjskog Premijerligaša Leotara. Sama činjenica da je bio standardan član prve postave tako renomiranog kluba sa 20 nastupa prošle sezone govori o njegovom kvalitetu. jedina nepogoda je ta da ima čak 33 godine, što znači da može poslužiti u još sam jednoj sezoni. Dovedeni štoper je Aleksandar Gradnic. Solidan igrač koji je došao iz Sloge iz Trna kao 21-godišnjak. Bice bekap na poziciji štopera. Takodje, vredi napomenuti da sam uspeo da mladog darka Kikanovića uvalim Rijeci za 9 hiljada Eura (što su za klub kojem je balans stalno na nuli velike pare!) iako sam ga kupio na Free.

 

UČINAK IGRAČA:

 

Najbolji strelci:

 

1. Rade Makarun (17 golova u 19 utakmica)

2. Miroslav Zorić (15 golova u 22 utakmice)

3. Slaviša Kralj (9 golova u 25 utakmica)

 

Najbolji asistenti:

 

1. Slaviša Kralj (20 asistencija u 25 utakmica)

2. Mitar Nikolić (12 asistencija u 25 utakmica)

3. Nedeljko babić (5 asistencija u 8 utakmica)

 

Najbolje ocenjeni igrači:

 

1. Slaviša Kralj (7.73)

2. Rade Makarun (7.65)

3. Zoran Pupčević (7.48)

 


 

Ako treba još neki SS vičite. I da ne zaboravim, ko ne prati pizda. :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |