Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

LLM do koske! (FM07)


Necinho™
 Share

Recommended Posts

LLM do koske!

 

Odlucio sam da ovaj LLM igram po pravilima, ali i da bude sto tezi. Na FM07 tesko da ima tezi...

 

http://www.dodaj.rs/f/D/BZ/4l8a5cVM/scarborough.png

 

Scarborough Athletic Football Club

 

Ekipa se takmici u English Conference North, ili za ljubitelje novijih verzija menadzer Blue Square North. Ekipa startuje sa -10 bodova sto me je dodatno privuklo da pocnem ovaj LLM.

 

Finansijska situacija i nije nesto. Utoliko je ovaj izazov veci. Po dolasku u klub, limit za plate je bio predjen a klub je pod kreditom od 2.2 miliona evra. Zato je ovaj momak iz rezervi morao da raskine ugovor sa klubom kako bi se budzet za plate oslobodio.

 

Nakon toga, ostalo mi je nekih 300 evra ispod budzeta i resio sam da dovedem neko pojacanje. Ipak, nisam znao da ce plate biti tako niske pa sam doveo dvojicu. Ovaj i ovaj igrac su mi od strane skauta prikazani kao kvalitetna pojacanja uz savete da ih kupim. To sam i uradio.

 

U medjuvremenu, odigrane su i tri kvalitetne provere gde i nisam bas dobro prosao. Medjutim, ono sto me je zabrinulo su gledanost koja nije prelazila 350 gledalaca dok je u trecem mecu bilo samo 80-ak prisutnih. Finansije su mi sve vise odlazile u minus, ali ono sto mi je drago jeste poruka predsednika kluba - da je zadovoljan finansijama. Kako to, ja pojma nemam.

 

Ovde, za kraj vam ostavljam i informacije i "trofeje" kluba.

 

A mi se kuckamo kad odigram makar deo polusezone... BOKICIC

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 32
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ovaj s kojim si raskinuo ugovor se zove C.C. (samo inicijale pišem), a ovi koje si doveo J.G. i T.T. :mafia:

 

Inače klub je vrh. :respekt: :cast:

Link to comment
Share on other sites

Necinho znaš da pratim. Obožavam da čitam LLM priče. Samo da ti kažem da si zaboravio da promeniš imena skrinova i da si zaboravio da prekrišej imena u donjem delu skrina pa se tako vide imena igrača. :) Srećno u nastavku i nadam se da će potrajati. :)

Link to comment
Share on other sites

Necinho znaš da pratim. Obožavam da čitam LLM priče. Samo da ti kažem da si zaboravio da promeniš imena skrinova i da si zaboravio da prekrišej imena u donjem delu skrina pa se tako vide imena igrača.  Srećno u nastavku i nadam se da će potrajati.

 

:odvala: :odvala: :odvala: hvala, ja se jos cudim kako zna koji su igraci :D

Link to comment
Share on other sites

Ovo pratim jer uvijek pročitam roske umjesto koske. :D

 

Sretno. I ja tjeram LLM iako sam dobio posao u trećoj engleskoj(bio u šestoj pa promocija u petu i sad dobio posao u treću -> pentagon čelenđ). Nakon par mjeseci sam nastavio ovo prije par minuta. :dada

 

Ugl. previous sentence is full of sranja. Sretno još jednom i sakrivaj ta imena i osvoji nam par trofeja(skoro napisao igrača). :sm:

Link to comment
Share on other sites

Nov covek - novi pocetak

 

http://www.dodaj.rs/f/D/BZ/4l8a5cVM/scarborough.png

 

Prvi report je tu, posle odigranih 10 kola.

 

Utakmice

 

U prvih deset kola bio sam i bolji nego sto sam mislio. U prva dva kola, dva ocajna meca i u mislima mi je bila misao da ce biti ovo grcevita borba za opstanak. Medjutim, tada se desilo poboljasnje forme, malo menjanja mesta na terenu i sve je postalo bolje. U narednih 8 kola, imao sam jos samo jedan poraz, od sjajnog Stalybridgea koji se bori za visi rang. Uz taj mec, mec protiv Green Moora. To je bio lud mec, vrlo izjednacen sto se i da videti.

 

Samim tim i pogled na tabelu deluje veoma ohrabrujuce. Nadam se da ce forma ostati dobra i da ce mi eventualni kiksevi drugih timova doneti neku nadu za playoff.

 

Ekipa

 

Ekipa mi se cini isuvise tankom. Nisam imao koga vise da resim ugovora kako bih oslobodio mesto za plate i nova pojacanja, ali nadam se da cu uspeti u svojim namerama. Medju ovim igracima, ovaj stoper ima najvecu prosecnu ocenu - 7.00

 

Finansije

 

Ma prosto sjajno! :D Prestao sam da se nerviram jer sam video da mesecno klub placa 40.000 zbog pozajmice od 2.2 milionceta. Ipak, ova zanimljivost mi je upala u oko. Primetio sam da su mi utakmice lige duplo posecenije nego prijateljski mec protiv Kardifa, ucesnika Championshipa.

 


 

Toliko za sada, sledeci report na polusezoni... BOKICIC

Link to comment
Share on other sites

Markoviceva renesansa

 

http://www.dodaj.rs/f/D/BZ/4l8a5cVM/scarborough.png

 

English Conference North

 

http://www.t-ender.co.uk/images/BSqNorth_ConfLogo.gif

 

Posle poraza od Blyth Spartansa u 11. kolu, tim je poceo da igra prosto sjajno. Redjale su se pobede, tu i tamo poneki remi, ali sasvim dovoljno za 15. mesto. Momci su igrali sjajno, medjutim ima tu i dosta gresaka. Pocev od odbrane koju bih voleo da pojacam uskoro. Cesto se desavaju greske koje ne bi smele da se desavaju ni kadetima a kamoli seniorima. Srecom, protivnici nisu uspevali cesto da nas kazne.

 

Utakmice

 

http://www.dodaj.rs/t/a/109/AuvemmU/scarborough-scarborough-.jpg

 


 

FA Cup

 

http://www.gartshoresports.com/media/6922/fa%20cup%20logo%2080%20.jpg

 

U FA Kupu smo pre svega imali dosta srece sa zrebom. Prva dva meca smo igrali na domacem terenu a treci kvalifikacioni mec u gostima protiv jednog od nizeligasa.

 

2. kolo kvalifikacija za FA Kup

Scarborough - Cray

Ne tako dobar mec, prilicno ujednaceni sa protivnikom a opet rutinska pobeda.

 

3. kolo kvalifikacija za FA Kup

Scarborough - Workington

Jos jedan tesan mec, ovaj put ekipa iz moje konferencije. Greska protivnika mi je omogucila izbegavanje replay meca.

 

4. kolo kvalifikacija za FA Kup

Bamber Bridge - Scarborough

Jos jedna rezultatski rutinska pobeda ali nimalo laka, sto se moze videti u statistici. U svakom slucaju, lep rezultat u poslednjem pretkolu.

 

1. kolo FA Kupa

Scarborough - Scunthorpe

Prvi put da me zreb nijehteo. Skantorp, ekipa iz Lige 1 i znao sam sta mogu da ocekujem. I to se i ostvarilo. Ipak, bio sam domacin, prisustvovalo je malo vise od 2000 ljudi, a imali smo i tu cast da ucestvujemo u glavnom zrebu FA Kupa.

 


 

FA Trophy

 

http://www.lewesfc.com/assets/library/store/standard/FA%20Trophy%20logo.jpg

 

3. kolo kvalifikacija za FA Trophy

Scarborough - Tiverton

Ovde smo odigrali samo jedan mec do sada. Bilo je to poslednje kvalifikaciono kolo i pobeda. Obezbedjen prolaz u 1. kolo gde nas je sacekao neugodan zreb - Oxford - ucesnik engleske konferencije tj. 5. ranga.

 

Pojacanja

 

U klub su stigla dva nova pojacanja.

 

http://www.dodaj.rs/t/3P/wd/1ineQDd0/pojacanje-mc.jpg

Ovaj momak, na poziciji centralnog veznog je dosao na 3-mesecnu pozajmicu iz Hartlpula. Dobra strana je sto ce rasteretiti vezni red u najguscem delu godine po broju mecevima kao i ne placanje njegove plate. Nadam se da ce biti koristan timu.

 

http://www.dodaj.rs/t/1p/ib/mAEm1go/pojacanje-st.jpg

A ovaj momak je dosao na free. Nije mi toliko zapao za oko dok mi skauti nisu preporucili da ga dovedem. Pristao sam ali sam sumnjicav u vezi sa njim. Njegova mala plata me je dodatno podstakla :D

 


 

Ostalo

 

Najbolji strelac

 

http://www.dodaj.rs/t/Y/z/4w0nxP9t/najbolji-strelac.jpg

Sjajan igrac, jako koristan i nadam se da ce tako nastaviti i u buducnosti.

 

Finansije

 

http://www.dodaj.rs/t/A/5p/1BMHDec3/scarborough-finances-sum.jpg

One su ponovo pocele da me brinu pocevsi od izjave uprave da su nesigurni u finansijsku buducnost kluba na duze staze. Predsednikova izjava je i da je spreman da proda klub u slucaju dobre ponude. Pa, eto resenja :D

Link to comment
Share on other sites

U ligi solidno 15. mjesto da ti je onih 10 bodova taman bi bio u playoff zoni.U Fa Cupu si dosta dogurao,nisi nista mogao Scuntrophe je mnogo jaca ekipa.U fa trophy-u si rutinski prosao Tiverton,sretno ti protiv Oxforda.Pojacanja odlicna pogotovo onaj veznjak sto je dosao na posudbu iz hartelpoola :cast: :cast:

Link to comment
Share on other sites

Iz serije u seriju

 

http://www.dodaj.rs/f/D/BZ/4l8a5cVM/scarborough.png

 

English Conference North

 

http://www.t-ender.co.uk/images/BSqNorth_ConfLogo.gif

 

U prvenstvu smo dodali jos 4 uzastopne pobede i tako spojili 7 "trojki" u isto toliko meceva. Kraj seriji je dosao protiv odlicnog Hinckleya, u tom trenutku, drugoplasiranog tima. Da smo bili u slabijoj formi pokazao je i naredni mec protiv Keteringa. Nakon toga, lagani izlazak iz krize uz remi i dve vezane pobede. To je bilo sasvim dovoljno za povratak na 8. mesto

 

Utakmice

 

http://www.dodaj.rs/f/V/bw/2Ib33Sx1/scarborough-scarborough-.png

 


 

FA Trophy

 

http://www.lewesfc.com/assets/library/store/standard/FA%20Trophy%20logo.jpg

 

1. kolo FA Trophya

Oxford - Scarborough

Solidan mec. S obzirom na kvalitet Oxforda, odigrali smo dobro ali mogli smo jos i gore da prodjemo. Nadam se makar 2. kolu u narednom izdanju FA Trophya

 


 

Vesti

 

http://4.bp.blogspot.com/_GwWyq5eGw9M/S9lq6zklOiI/AAAAAAAAB_g/fNiN4G28HT4/s1600/Scarborough+Evening+News+logo.JPG

 

Odlazak?

 

http://www.dodaj.rs/t/K/Or/4WWsymUw/nebojsa-markovic-news.jpg

Stigle su vesti i da gazde zele da prodaju klub. Iskreno, ovo me je obradovalo jer se nadam boljem finansijskom stanju kluba u narednim sezonama.

 

Partnerstvo!

 

http://www.dodaj.rs/t/38/Bv/1M4oJddE/nebojsa-markovic-news-2.jpg

Trazio sam klubu da mi nadje klub kojem cemo biti filijala. Posle nekoliko dana stigla je ponuda - Hartlpul ili Hull. Izbor je pao na Hull zbog igranja u Championshipu i eventualnih kvalitetnijih pozajmica.

 

Super pojacanje!

 

http://www.dodaj.rs/t/3j/Xg/4slzbHKw/pojacanje-st.jpg

Posledice partnerstva sa Hullom videle su vec posle par dana. Na pozajmicu je stigao izvanredni napadac koji ce, uveren sam, biti od ogromne pomoci mome timu. Naravno, niti jedan dinar necemo izdvojiti za ovog momka.

 

Klupske finansije

 

http://www.dodaj.rs/t/1o/Pc/NBvgVyB/scarborough-finances-sum.jpg

Uzas. Ipak, znam da ovo nije mojom krivicom vec zbog klupskog duga, ali zabrinutost vlasnika za dugorocne finansijske planove mi nije skinuta sa ledja.

Link to comment
Share on other sites

Play-off na vidiku

 

http://www.dodaj.rs/f/D/BZ/4l8a5cVM/scarborough.png

 

English Conference North

 

http://www.t-ender.co.uk/images/BSqNorth_ConfLogo.gif

 

U nastavku sezone, posle one dve pobede, upisali smo jos 4 vezane, time osvojivsi 18 bodova u 6 meceva. Usledio je blagi pad u formi i posle nadmocnih izdanja kada smo pobedjivali bez ikakve napetosti, sada je bilo malcice teze. U 4 duela dva poraza. Najveci deo zasluga pripada mojoj trojici napadaca koji se stalno rotiraju i usput stalno postizu golove. Ove sjajne partije, ekipu su dovele do 4. mesta

 

Utakmice

 

http://www.dodaj.rs/t/1R/NY/SBt5iAi/scarborough-scarborough-.jpg

Ostalo je jos 8 kola do kraja prvenstva,  play-off je prvi i najrealniji cilj kojem tezimo. U play-offu moze da bude svasta...

 


 

http://4.bp.blogspot.com/_GwWyq5eGw9M/S9lq6zklOiI/AAAAAAAAB_g/fNiN4G28HT4/s1600/Scarborough+Evening+News+logo.JPG

 

Novi gazda!

 

http://www.dodaj.rs/t/c/YR/40IHWPaM/nebojsa-markovic-news-3.jpg

Umesto Jana Skobija, na celno mesto u klubu dosao je Lijam Rejven. Poboljsao je klupske finansije ali i doneo novi mali kredit koji uprava otplacuje mesecno po 3 hiljade jos narednih 25 godina.

 

Momci za buducnost

 

Tim Scarborougha pojacala su dva mlada igraca, pristigla sa free transfera. Oni ce biti buducnost kluba i nadam se bitni srafovi u narednoj sezoni.

 

http://www.dodaj.rs/t/1N/10p/46X9shU/drc-pojacanje.jpg http://www.dodaj.rs/t/0/X4/14FQJu8I/aml-pojacanje.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |