Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

FK Obilić Beograd


Recommended Posts

http://www.dodaj.rs/f/0/JI/1IOnMqaC/3503604.png

 

FK Obilić Beograd

 

Istorija kluba

 

FK Obilić je osnovan 1924. Godine. Najveći uspeh kluba je igranje u finalu Jugolsovenskog kupa 1995. Godine kada su učestvovali i u Evropskom Kupu. Dok je predsednik FK Obilića bio Željko Ražnatović, Obilić je osvojio prvenstvo i kup Jugoslavije 1998. Godine. Trenutno igraju u Prvoj Beogradskoj Ligi.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

http://www.dodaj.rs/f/0/JI/1IOnMqaC/3503604.png

 

Pripreme: Pripremni period je prošao solidno. Odigrali smo pet utakmica, tri smo pobedili i dve izgubili. Na svim utakmicama smo dominirali, imali bolju statistiku, ali mi nije jasno kako smo uspeli da izgubimo te dve utakmice.

 

Transferi: Prelazni rok za nas je prošao sasvim zadovoljavajuće. Doveli smo sedam igrača, sve za džabe. To su sve uglavnom prosečni nižerazredni igrači koji će zadovoljiti naše potrebe.

 

Finansije: Trenutni balans nam je u plusu što je svakako zadovoljavajuće. Na početku nam je balans bio 80k, sad je oko 50k, uzrok toga naravno je dovođenje igrača.

Link to comment
Share on other sites

Klub je odličan, nadam se da će ovaj LLM potrajati. VAMOSS I probaj učiniti ono što je učiniobivši trener Obilića gosp. Okuka.

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/0/JI/1IOnMqaC/3503604.png

 

Prva Beogradska Liga: U ligi se trenutno nalazimo na prvom mestu sa 43 boda. Odigrali smo 15 utakmica, pobedili smo 14 i jednu odigrali nerešeno. Jedini smo tim u ligi koji je bez poraza i prezadovoljan sam formom. Posle malo lošijih priprema nisam se nadao ovakvoj formi, ali izgleda da pripreme ništa ne znače kako ću kasnije igrati u takmičarskim utakmicama. Prva utakmica sa Obilićem je bila protiv našeg najvećeg konkurenta, Jedinstva iz Surčina i odmah na startu smo pobedili sa 1:3. Nakon te utakmice se nastavila serija pobeda od 7 utakmica. Onda smo odigrali nerešeno sa Rakovicom 1:1, i nakon toga usledila je nova serija, 6 pobeda za redom. Najbolji strelac lige je upravo naš igrač, Daniel Milan sa čak 25 golova na 15 utakmica.

 

Kup Beograda: U kupu Beograda smo stigli do druge runde i tu smo ispali. U kvalifikacijama za kup smo pobedili Lepušnicu sa 0:5. Onda u prvoj rundi smo pobedili Radnički iz Obrenovca na penale 4:2. I u drugoj rundi smo ispali od Grafičara na penale 5:4.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |