Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Jagodina-AS Monaco-F.K Vojvodina-F.C Lokomotiv Moscow.


NemanjaNs
 Share

Recommended Posts

svaka cast na cuvanju Monaca u prvoj ligi FR

bosko ce ti biti najveci transfer promasaj u celoj francuskoj ligi :)

a valjda ce pokazati nesto... ali ako se ne pokaze imam zamenu za njega odlicnog Molla. :) Dobro je sto sam ih odrzao  ovu sezonu pokusacemo da pridjemo vrhu tabele.

Cleo. :aaa :cast:

 

p.s. Ostali transferi solidni. Ne znam kakav je Boško, za mene je igrao samo u repki na par utakmica (imao česte povrede) i dobro je se pokazao. :)

Cleo je dobar igrac bar se nadam ;) doveo sam ga umesto Cvitanicha i Park Chu Young jer se ti napadaci nisu nesto posebno istakli. Nadam se da ce Bosko dobro da odigra a ako ne imam zamenu za njega odlicnog Molla. Ostali transferi su mi solidni mada moram takodje da istaknem mladog Raphaela koji ima samo 18 godina. U svakom slucaju hvala vam sto me pratite.  :respekt:
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pa naravno. 16.25 za onakvog (ne) igrača.  :thumbup:

Ja ne bih uspeo da ga uvalim ni za 3M  lol

hahahaha jbg :D realno nije neki igrac... bar se nije pokazao ;)

Odlicni transferi pogotovo Raphael Varane ali svejedno nemozes reci da je on veoma iskusan. :bo:Ima tek 18 godina :thumbup:

pa dobro nije jos iskusan ali valjda ce biti :D

Dobri transferi  :thumbup: Bosko Janković odličan igrač, samo mi se ne sviđa tvoj način pisanja, ali valjda ćeš s' vremenom napredovati  :thumbup:

nadam se da cu napredovati inace hvala sto me pratis  :respekt:

DOBRI TRANSFERI...mada nisi trebao prodati Korejca Park Chu Younga

realno nije mi se pokazao nesto posebno inace hvala vam sto me pratite  :respekt:
Link to comment
Share on other sites

POVRATAK U SRBIJU

 

Kako sam iznenada dobijo otkaz u AC Monaco zbog navodno losih utakmica... Video sam da su bez trenera F.K Vojvodina i F.K Metalac a kasnije i F.C Wolfsburg i F.C Shalke. Poslao sam svima zahtev osim F.K Metalca. Shalke me je odbio a Wolfsburg poslao ugovor.Malo je falilo da prihvatim ali onda sam razmislio zasto se nebih vratio u Srbiju i krenuo sa losijim timom?? Tako sam na kraju postao trener F.K Vojvodine koja trenutno zauzima 11.mesto.

 

F.K VOJVODINA

 

http://i54.tinypic.com/24czlp0.jpg

 

Klub je osnovаn 1914, zаslugom novosаdskih studenаtа. Posle rаtа, iz Prаgа je donesen komplet dresovа F.K. 'Slаvije', koji su ostаli zаštitni znаk Vojvodine do dаnаšnjih dаnа. Godine 1924, zаjedno sа klubom "Judа Mаkаbi", "Vojvodinа" grаdi stаdion "Kаrаđorđe", premа nаcrtu inženjerа i predsednikа klubа Dаke Popovićа. Do tаdа, i jedni i drugi su igrаli nа stаdionu kod jodne bаnje, koji je pripаdаo novosаdskom klubu UTK, koji je okupljаo mаđаrsku omlаdinu. Stаdion "Kаrаđorđe" je i dаnаšnji stаdion, а 2. аprilа 2007. vrаćeno mu je stаro ime "Kаrаđorđe".

Iаko povremen učesnik prve lige u međurаtnom periodu, ozbiljniju ulogu u prvoj ligi, Vojvodinа je počelа dа igrа pedesetih godinа 20. vekа. Prvi ozbiljniji rezultаt je 4. mesto 1952/53. godine. Nаrednih godinа, Vojvodinа je redovno pobeđivаlа fаvorite, аli nije uspelа dа osvoji titulu. 1955. godine je izboren plаsmаn u Srednjeevropski kup (preteču kupа UEFA), а ostаle su zаpаmćene pobede protiv Rome u Novom Sаdu sа 4-1 i u Rimu sа 5-4. I nаrednih godinа, Vošа je učestvovаlа u ovom kupu i ostvаrivаlа zаpаžene rezultаte. Tаdаšnjа zlаtnа generаcijа je steklа velike simpаtije svojom lepršаvom igrom, а nаjpoznаtiji igrаči su bili Vujаdin Boškov i Todor Veselinović.

Početkom 60-tih, izvršenа je smenа generаcijа i već 1962. godine, Vojvodinа postаje vicešаmpion. Konаčno, 1965/66. godine, Vošа stiže do prve titule. Nаjpoznаtiji igrаči ovog timа su bili Ilijа Pаntelić i Silvester Tаkаč. U Kupu šаmpionа, Vošа stiže do četvrtfinаlа, gde je izbаčenа od Seltikа iz Glаzgovа, koji je te godine i osvojio ovаj kup, а jedini porаz mu je nаnelа uprаvo Vojvodinа u Novom Sаdu.

70-tih godinа, Vojvodinа je često bilа u sаmom vrhu tаbele, а 1974-75. godine je u poslednjem kolu ispustilа titulu, ostаvši nа drugom mestu.

80-te godine su bile krizne, kulminirаjući ispаdаnjem u drugu ligu 1985-86. Usledilа je rekonstrukcijа timа, koji se ekspresno vrаćа u Prvu ligu, а zа dve sezone ovаj novi tim Vojvodine osvаjа i titulu 1988-89, u jednoj od poslednjih sezonа pred rаspаd SFRJ.

90-te godine, Vojvodinа dočekuje u smаnjenoj prvoj ligi SRJ. U početku, Vojvodinа vаži zа "večitog trećeg", stiže do jesenje titule 1994. а umаlo i do trofejа. Od većih uspehа je i plаsmаn u finаle kupа 1997. godine, kаo i finаle Intertoto kupа 1998. godine, dа bi posle rаznih krizа, štrаjkovа igrаčа i smenа rukovodstаvа, određenа stаbilizаcijа usledilа tek 2006. godine.

U sezoni 2006/07. Vojvodinа zаuzimа treće mesto u Superligi i igrа u finаlu nаcionаlnog kupа а time obezbeđuje mesto u Kupu UEFA.

Godinu 2007/08. tim zаpočinje protiv mаlteškog timа Hibernijаns kogа lаko dobijа kod kuće sа 5-1 i u gostimа sа 2-0. U sledećem kolu kvаlifikаcijа izgubio je od mаdridskog Atletikа, rezultаtimа 0-3 u gostimа i 1-2 kod kuće.

 

 

Stadion Karadjordje

 

http://i56.tinypic.com/2cpcoqh.jpg

 

 

FIRMA 1989

 

http://i54.tinypic.com/10da43l.jpg

 

Firma je organizovana grupa navijaca koja u svoje redove prima samo istinske navijace F.K Vojvodine koji ce svoju odanost i ljubav prema klubu pokazati u gostovanjima i u domacim utakmicama, zdusnim bodrenjem i svim onim sto pripada u navijacki zivot.

 

Firma je u novi vek usla na veliki vrata i sasvim se sigurno moze reci da je jedna od najaktivnijih i  najmodernijih navijackih grupa na ovim prostorijama.

 

 

Link to comment
Share on other sites

POLUSEZONA

 

Sto se tice ove polusezone nemogu biti nesto preterano zadovoljan a ni nezadovoljan jer sam ekipu prezuo tek u 12.kolu. Ova 3-4 kola sto smo odigrali mogli smo i malo bolje ali sta je tu je sa novim pojacanjima koje ce popuniti rupe nadam se da ce mo usavrsiti igru.Trenutno zauzimamo 14.mesto sa 17.bodova.

 

 

TABELA

 

Kao sto i vidite F.K Vojvodina zauzima 14.mesto sa 17.bodova

 

http://i55.tinypic.com/309ncpt.jpg

 

 

Utakmice

 

width=375 height=300

http://i54.tinypic.com/2v3sgo9.jpg[/img]

 

 

TRANSFERI

 

Kada sam dosao u F.K Vojvodina prolazeci kroz nekoliko utakmica shvatio sam da su mi potrebna dobra pojacanja.

 

width=375 height=300

http://i56.tinypic.com/2hp5f0o.jpg[/img]

 

Mladen Bozovic iz Sloboda Point Sevojna doveo sam ga jer sam uvideo da  mi je potreban dobar golman za male pare, Luis Jimenez iskusan Cileanac koji je bio bez kluba tako da sam ga uzeo kako bi pojacao srednji red , Bojan Beljic iz Shinnika doveo sam ga kako bi unapredio desno krilo veoma dobar igrac opet za male pare , Slavisa Jeremica iz OFK Beograda takodje kako bi pojacao krilo ali ovog puta levo ... odlican igrac za male pare , Rakic Nikola samo 17 godina doveo sam ga za napadaca jer ima veoma dobre ocene , i na kraju Vladimir Otasevic iz prethodnih klubova znam ga kao veoma iskusnog odbrambenog igraca.

 

Link to comment
Share on other sites

KRAJ SEZONE

 

Kraj sezone... sta reci nego lose...i  razocaravajuce.F.K Vojvodina ispala je iz lige zavrseci ovu sezonu na poslednjem mestu.Kada sam ih preuzeo igraci nisu igrali kako treba moral je bio slab a moj zadatak bio je jednostavan da ih odrzim u ligi sto nisam uspeo.Nazalost ispali smo iz Jelen Super Lige i otisli u 1. srpsku ligu.Ovu sezonu trebamo sto pre zaboraviti i staviti je iza nas i uci u drugu kao da smo jos u prvoj.Jako mi se dopalo to sto mi uprava nije dala otkaz nego mi je dala jos da se dokazem.

 

 

TABELA

 

Kao sto i vidite F.K Vojvodina zavrsila je na poslednjem mestu sa 31 bodom.

 

http://i56.tinypic.com/2qxrypx.jpg

 

 

UTAKMICE

 

Kao sto vidite imali smo puno losih vezanih partija a slabo dobrih.

 

width=375 height=300

http://i56.tinypic.com/wjhnk8.jpg[/img]

 

 

IGRAC SA NAJVISE POSTIGNUTIH GOLOVA

 

Igraci sa najvise postignutih golova bili su Milos Zivanovic iz F.K Spartak Zlatibor Vode i Nikola Djurdjic iz F.K Partizana.

 

width=375 height=300

http://i54.tinypic.com/21llf5s.jpg[/img]

Link to comment
Share on other sites

:pras: Kako ti je pošlo za rukom da ispadneš iz lige sa Vojvodinom? facepalm Kriminalno. :D Srećno u nastavku ali ako ovako nastaviš dobićeš i ovde otkaz. :D

druze nedo bog :D jeste da sam preuzeo vosu u 12 kolu ali sta je tu je  VAMOSS idemo daljeee vracam ih u ligu sigurno bre i planiram da osvojim kup  lol

 

NEMOGU DA VERUJEM  :o dobio sam otkaz posle duze vremena  :pras: a nisam ni poceo sezonu  :lud: brate brukam se ovde pred ljudima nemojte mi se smejati  :shame:

 

 

[mod]Po ko zna koji put ti kažem da ne pišeš dva posta za redom.[/mod]

Link to comment
Share on other sites

SELIDBA U HLADNU RUSIJU

 

Posle ocekivanog otkaza od strane F.K Vojvodine klubovi koji nisu imali trenera bili su F.C Kaiserslautern i F.C Lokomotiv Moscow. Poslao sam zahteve za oba kluba  i za par drzava(Belgija,Urugvaj,Turska,Engleska...).U prvom planu sve drzave su me odbile a i F.C Kaiserslautern dok sam odgovor od F.C Lokomotiv Moscow cekao bas dugo.Izgleda da se to cekanje isplatilo i posle duzeg vremena dobio sam ponudu za posao koju sam bez razmisljanja prihvatio.Toliko otkaza valjda ce mi ovaj klub biti srecan.

 

F.C Lokomotiv Moscow

 

http://i55.tinypic.com/2eaqjgp.jpg

 

 

F.K Lokomotiva iz Moskve je ruski fudbalski klub iz Moskve.Svoje domace utakmice igra na stadionu Lokomotiva koji ima kapacitet 28.800 mesta.Klub je 2 puta bio sampion Rusije , 5 puta osvajao Kup Rusije  , dva puta super kup Rusije , dva puta kup CCCR-a.Najveci uspeh ovog kluba bila je polufinale  u takmicenjima Kupa pobednika kupova u sezonama 1997/8.Klub je takodje osvajac kupa Zajednica nezavisnih drzava 2005 godine.

 

 

TRANSFERI

 

Sto se tice transfera doveo sam samo jednog igraca i to na poziciji levog beka a to je Dmitry Molosh.

 

TABELA ZA PRVU POLUSEZONU

 

Ovu polusezonu vodio je neki drugi menadzer i zadrzao je 4.mesto.

 

http://i55.tinypic.com/23r500y.jpg

 

 

UTAKMICE U PRVOJ POLUSEZONI

 

width=375 height=300

http://i53.tinypic.com/indd1w.jpg[/img]

Link to comment
Share on other sites

Pa nije citer covek i nema zasta da ostavlja FM, naucice vremenom :thumbup:

zasto bih bio citer  :oOo: ? a i nadam se da cu nauciti  :respekt:

3 otkaza...ako sad dobiješ otkaz onda se ostavi fm-a druže...ja nikada nisam dobio otkaz,ispao u 2,3...malo razgovaraj sa upravom...traži od njih nešto tako ćeš im se dopast,ako ne daju onda se ispričaj...tako to ide... :thumbup:

jebiga brate svaka cast za tebe sto ti nisi dobijo otkaz ... a sta ovo ispa u 2,3?
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |