Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Manchester United - život nakon Fergusona


Ivan_992
 Share

Recommended Posts

  • Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

http://i1092.photobucket.com/albums/i405/Ivan_992/mu/hPvWy.png

5. sječanj 2011.

 

United slavio protiv Arsenala

 

http://www.bar-kulan.com/wp-content/uploads/2011/03/Manchester-United-vs-Arsenal.png

 

U derbiju 21. kola Premiershipa na Old Traffordu su igrali "Crveni vragovi" i Arsenal.

 

Obje momčadi su započele utakmicu koja bi mogla odlučiti novog prvaka Engleske u vrlo ofenzivnoj 4-2-3-1 formaciji. Na terenu je to izgledalo ovako:

 

width=450 height=196http://i1092.photobucket.com/albums/i405/Ivan_992/mu/ss059-1.jpg[/img]

 

Gosti su odmah pritisnuli domaću momčad i već u 3. minuti Nasri s ruba šesnaesterca odlično puca, ali van der Saar odbija loptu u korner. Do 17. minute se ništa nije događalo, a onda Fabregas ponovno fantastičnom loptom pronalazi Nasrija koji puca pored gola. Van der Saar izvodi gol aut i dodaje do Evre koji se probija po lijevoj strani, ubacuje u šesnaesterac gdje je najviši u skoku bio Nani, ali lopta odlazi daleko od gola. U 20. minuti ponovno prilika za United. Chicharito je izborio prekršaj na rubu šesnaesterca. Hazard izvodi slobodan udarac, ubacuje u  peterac Arsenala gdje se najbolje snalazi Vidić i postavlja 1:0.

 

U 22. minuti Arshavin izbija sam pred van der Saara ali sudac zaustavlja igru jer je bio u zaleđu. Već u 24. minuti Rafael po drugi put izlazi s terena jer mu je potrebna liječnička intervencija nakon neopreznog starta Clichya. Ponovno primirje do 36. minute kada Valencija prolazi pored Clichya i ubacuje u sredinu, ali Chicharitov udarac Almunia izbija u korner. Hazard ponovno ubacuje u peterac i Vidić puca, ali Almunia ovaj put uspjeva obraniti njegov udarac.

 

Arsenal dolazi u veliku prednost kada je u 44. minuti isključen Nani zbog grubog prekršaja na Bakaryu Sagni samo 25 metara od Arsenalova gola. Do kraja prvog poluvremena United je mogao povećati prednost na 2:0, ali je Chicharito bio neprecizan.

 

U drugom djelu smo tek u 58. minuti vidjeli prvi udarac. Ponovno Nasri puca sa ruba šesnaesterca ali je van der Saar opet na mjestu i ostaje 1:0. Cantona prvu izmjenu radi tek u 77. minuti kada umjesto ozlijeđenog Rafaela ulazi Wes Brown. Do kraja utakmice nije bilo ništa zanimljivo i United dolazi do prve pobjede u zadnjih 5 utakmica.

 

Manchester je trenutno na 53 boda, dok drugoplasirani Arsenal ima 49. Na trećem mjestu je Chelsea sa 48 bodova, a posljednje mjesto koje vodi u Ligu prvaka drži Liverpool sa 46 bodova.

 

width=450 height=281http://i1092.photobucket.com/albums/i405/Ivan_992/mu/ss060.jpg[/img]

 


 

prodaja rooneya :bad:

Ne treba mi tako skup igrač koji će grijat klupu. Ne volim ga a i Chicharito igra fantastično :)

 

Što Runija prodade čoveče  :huh:

Nisi trebao,ipak je on Rooney  :dada

 

Rekoh zlatanu par redaka iznad zašto sam ga prodao.

 

Dobro polako, očekujemo dobru zamjenu za Runija.

 

Dolazi kapitalac za male pare :D ime neću otkrivat još, al' mogu samo reć da je uvijek ozlijeđen par mjeseci na početku pa ga jeftino puste, a vrhunski je igrač :)

Link to comment
Share on other sites

http://i1092.photobucket.com/albums/i405/Ivan_992/mu/hPvWy.png

12. siječanj 2010

 

Još dva igrača potpisala za United

 

http://nikola-burovski-tips.bloger.hr/settings/nikola-burovski-tips/images/a693b658_soccershirts_nacbkk-manu.hm.jpg

 

Nakon odlaska Rooneya u madridski Real, Cantona je imao veliku svotu novca za pojačanja, no ovaj put je jako malo potrošio na dva igrača.

 

Za United su potpisali Gonzalo Higuan i Davide Santon za koje će obitelj Glazer iskrcati 7.25 milijuna eura.

 

Obojica će se pridružiti Unitedu na početku priprema za iduću sezonu, kada s njima dolazi i David de Gea.

 

Za Santona momčad sa Old Trafforda ne mora platiti odštetu njegovom dosadašnjem klubu, Interu iz Milana jer dolazi nakon isteka ugovora, ali je zato za Higuainove usluge bilo potrebno isplatiti 7.25 milijuna eura njegovom dosadašnjem klubu.

 

"Morali smo dovesti napadača nakon što nas je Rooney napustio. U konkurenciji su bila 3 vrhunska igrača: Villa, Higuain i Pato, ali je presudila Higuainova cijena koja je višestruko niža od cijene ove dvojice. Uspjeli smo ga dobiti za samo 7.25 milijuna eura jer Mourinho misli kako im on neće bit potreban nakon dolaska Rooneya, pa ga je stavio na transfer listu i istaknuo cijenu koju smo mi odmah bili spremni platiti. Mladog Santona smo doveli besplatno, a u njemu smo dobili fantastičnu zamjenu za Rafaela. Konkurencija u obrani je uvijek dobrodošla." - rekao je Cantona.

 

Link to comment
Share on other sites

http://i1092.photobucket.com/albums/i405/Ivan_992/mu/hPvWy.png

9. ožujak 2010

 

United u četvrtfinalu Lige prvaka

 

http://img85.imageshack.us/img85/7900/lyonut2.png

 

United je na svom terenu pobjedio Lyon golom Chicharita u 85. minuti i tako se plasirao u četvrtfinale Lige prvaka.

 

Nakon što je prva utakmica završila 1:1, i druga je bila blizu remija, ali da tako ne bude pobrinuo se Chicharito koji u 85. minuti šalje fantastičnog Huga Llorisa po loptu u mrežu. Kroz cijelu utakmicu smo gledali napade Uniteda, ali Lloris kao da je imao "sto ruku" pa je branio sve udarce Cantoninim igračima.

 

Za igrača utakmice proglašen je naravno Lloris koji je najzaslužniji što Lyon nije otišao kući sa 4-5 komada u mreži.

 

U četvrtfinale su se plasirali još i Tottenham koji je sa ukupnih 7:2 izbacio Rangerse, Benfica koja je fantastičnom predstavom u obje utakmice protiv Rome prošla dalje sa ukupnih 5:0, te veliko iznenađenje, škotski Celtic koji je sa 2:1 izbacio Arsenal.

 

Za tjedan dana se igraju preostale utakmice osmine finala LP, pa ćemo tada saznati sve moguće protivnike Unitedu.

width=380 height=200http://i.imgur.com/WGmxj.jpg[/img]

 


 

Slažem se s prodajom rooneya ako igra slabo :D

 

Higuaina i Santona si dove? isto odličan posao...

 

Zašto si dobio arsenal :( da si sve samo ne njih  :pras:

 

Al evo  :respekt: :cast: zaslužuješ

 

Ne igra on slabo, već jako malo :D

 

Hvala :)

Link to comment
Share on other sites

http://i1092.photobucket.com/albums/i405/Ivan_992/mu/hPvWy.png

20. ožujak 2011.

 

Manchester United - Liverpool

 

http://www.smedia.rs/sport/slike/news_3753.jpg

 

Danas je United ugostio najvećeg rivala Liverpool na Old Traffordu.

 

Na punom Old Traffordu pao je i Liverpool. Mnogi bi se kladili na remi, ili čak pobjedu Liverpoola jer je United u zadnje vrijeme u lošoj formi. U zadnje 4 utakmice osvojili su samo 3 boda, dok su od posljednjeplasiranog Blackpoola izgubili sa 2:1. No, da se crni niz ne nastavi pobrinuli su se Vidić i Nani koji su donijeli nova 3 boda Unitedu i ostavili ih u borbi za naslov, bodovno izjednačene sa Arsenalom ali na prvom mjestu zbog bolje gol razlike.

 

Prvo poluvrijeme se bližilo kraju i svi smo mislili da će se na odmor otići bez pogodaka, ali da ne bude tako pobrinuo se Vidić i nakon Iniestinog savršenog ubacivanja iz kornera pogodio za 1:0.

 

Liverpool je brzo izjednačio. Na samom početku drugog dijela utakmice, u 46. minuti Carroll pogađa za 1:1. Igrala se 51. minuta, ponovno korner za Iniestu koji u šesnaestercu pronalazi Vidića i to je 2:1. Na 3:1 povećao je Nani nakon fantastičnog proboja po lijevoj strani u 64. minuti.

 

 

MUFC: van der Saar 6.9, Rafael 7.2, Vidić 9.4*, Ferdinand 7.1, Evra 6.7 (50' Evans), Fletcher 6.9, Carrick 6.9, Nani 7.6, Iniesta 7.1, Giggs 7.5 (77' Valencia), Hernandez 6.9

 

Liverpool: Reina 6.4, Johnson 6.8, Carragher 6.9, Agger 6.8, Fabio Aurelio 5.7 (74' Wilson), Lucas 6.7, Badelj 6.1, Cabaye 6.8, Kuyt 5.3 (74' Jovanović), Suarez 7.6, Carroll 7.2 (70' Maxi Rodriguez)

 

width=392 height=200http://i.imgur.com/UQqCU.jpg[/img]

 

Prodati Runija jednom od glavnih konkurenata za LŠ i to za svega 47m eura je van pameti. :pras:

 

Kao što već rekoh, ne volim ga, nije uopće igrao (6 od 25 tekmi) i imao je preveliku plaću, a 47M je odličan novac za njega :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
http://i1092.photobucket.com/albums/i405/Ivan_992/mu/hPvWy.png

25. travanj 2011.

 

Press konferencija uoči polufinalnog susreta Lige prvaka

 

http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Eric+Cantona+New+York+Cosmos+Asia+Tour+Press+V2jg6mPPjQ1l.jpg

 

Danas je održana press konferencija uoči susreta između Barcelone i Uniteda u polufinalu Lige prvaka.

 

Iako se na konferenciji pojavio velik broj novinara, uspjeli smo menadžeru "Crvenih vragova" postaviti šest pitanja na koja je on rado odgovorio.

 

P: Utakmica je ovo u kojoj se Iniesta vraća pred navijače kluba u kojemu je proveo 9 godina svoje karijere. Očekujete li da će se sve vrtiti oko njega u sutrašnjoj utakmici?

O: Andres nije jedini igrač na terenu. Tu je još 21 igrač i nebi trebalo isticati njega jer se vraća na Camp Nou. Nadam se samo da će i u ovoj utakmici pružiti svoj maksimum, ukoliko bude spreman za nju.

 

P: Barcelona u prvoj utakmici ima prednost domaćeg terena. Kakve su vaše šanse za prolazak u finale s obzirom na tu činjenicu?

O: Rekao bih da imamo odlične šanse za proći dalje. Ukoliko uspijemo postići gol u gostima, a po mogućnosti i otići natrag u Englesku bez poraza, mogu reći da ćemo sigurno proći u finale.

 

P: Da li je prednost igrati prvu utakmicu u gostima protiv ovakvog suparnika?

O: Naravno. To znači da ćemo odlučujuću utakmicu igrati pred našim navijačima koji su u takvim situacijama naš 12. igrač.

 

P: Čuli smo da ćete izaći na Nou Camp sa defenzivno orijentiranom momčadi. Možete li nam nešto više reći o tome.

O: Ne, to nije istina. Mi nismo momčad koja će se braniti, bez obzira na protivnika. Uvijek želimo igrati atraktivan, napadački nogomet. U nogometu je cilj postići više pogodaka od protivnika.

 

P: Imajući u vidu vaš raspored utakmica do kraja sezone i stanje u Premiershipu, hoćete li odmarati neke igrače i dati priliku onima koji nisu često igrali?

O: To smo znali i na početku sezone. Imamo na svim pozicijama po 2-3 odlična igrača, tako da će sada priliku dobiti odmorniji igrači.

 

P: Možete li nam reći sastav za sutrašnju utakmicu?

O: Nažalost, ni ja ne znam tko će istrčati sutra, pa vam nemogu to reći.

 

 

@tomac2904 i SlobaGrobar

Ne brine me to kupovanje na rate, ionako ne mislim još puno igrača dovodit, a sve oko financija imam isplanirano za idućih 5 godina. Sponzori pokriju ovaj dug što otplaćujem, od sezonskih prikupim ono što sam namjenio za otplatu igrača koje dovedem, ulaznice prodane za svaku domaću utakmicu mi pokriju sve premije igračima kroz sezonu i onda mi ostanu još plaće igračima što se pokrije od nagrada i TV prava ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |