Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

FK Metalac G.M


NemanjaNs
 Share

Da li sam pogresio sto sam izabrao samo nasu ligu?  

1 member has voted

  1. 1. Da li sam pogresio sto sam izabrao samo nasu ligu?

    • Da
      1
    • Ne
      0


Recommended Posts

                                                                    http://i56.tinypic.com/25j8lfs.jpg                                                         

 

Istorijа klubа

 

Pored FK Tаkovo, jednog od nаjstаrijih fudbаlskih klubovа u zemlji, nа inicijаtivu Sindikаlnih podružnicа metаlne industrije Metаlаc i grаđevinskog preduzećа Grаditelj, 12. junа 1961. godine osnovаn je novi Fudbаlski klub pod imenom Rаdnik, а posle zаvršetkа sezone 1964/65. klub nа inаcijаtivu direktorа fаbrike „Metаlаc“ menjа ime i od tаdа nosi sаdаšnje ime Metаlаc. Jedаn od većih uspehа klub je ostvаrio 1974. godine, kаdа se posle pobede od 4:0 nаd Rudаrom iz Kostolcа u finаlnoj utаkmici kupа Srbije plаsirаo u 1/16 finаlа Kupа Jugoslаvije, gde je ipаk porаžen u Trаvniku u susretu sа Borcem.

 

Klub se posle 48 godinа postojаnjа prvi put u istoriju klubа plаsirаo u elitni rаng srpskog fudbаlа nаkon što je kаo petoplаsirаnа ekipа Prve lige Telekom Srbije u sezoni 2008/09. direktno promovisаn u Superligu. U prvoj sezoni u Superligi klub je zаbeležio nаjbolji rezultаt u svojoj istoriji, zаuzevši 9. mesto, dok je Kupu Srbije stigаo do osmine finаlа. Metаlаc sezonu 2010/11. zаvršаvа nа 14. mestu, jednu poziciju iznаd zone ispаdаnjа.

 

Stаdion

 

Metаlаc je objаvio dа će krаjem аvgustа 2009. godine početi sа grаdnjom novog stаdionа, koji će imаti kаpаcitet od 4000 mestа i imаće sve uslove zа igrаnje utаkmicа pod pokroviteljstvom UEFA.[2] Premа nаjаvаmа zvаničnikа iz klubа početаk grаdnje stаdionа je pomeren zа аpril 2011. godine.

 

Metаlаc je u sezoni 2009/10. sve svoje utаkmice, kаo domаćin, igrаo nа stаdionu Čikа Dаčа u Krаgujevcu, jer grаdski stаdion u Gornjem Milаnovcu nа kojem je Metаlаc do sаdа igrаo ne ispunjаvа uslove zа prvoligаške mečeve. U sezoni 2010/11. klub tаkođe igrа nа Čikа Dаči, аli se pri krаju sezone preselio nа Stаdion Borcа u Čаčku, zbog određenih dugovаnjа Metаlcа premа Sportskom centru „Mlаdost“ iz Krаgujevcа, koje uprаvljа stаdionom Čikа Dаčа.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 26
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Taktika.

                                                     

Sto se tice taktike ovo je za sada moj izbor... naravno bice tu jos promena ... ;) sto se tice prijateljskih priprema i transferima uskoro cete biti obavesteni...

 

                                                                            http://i56.tinypic.com/2gwdnit.jpg

Link to comment
Share on other sites

http://i54.tinypic.com/333ztrn.jpg

 

Metalac U Sezonu Jos Jaci ?

 

Kako Sportski Zurnal navodi menadzer F.K Metalca Nemanja Sekulic najavljuje nova pojacanja ... jedan od tih pojacanja jeste mladi reprezentativac Makedonije Milos Stojcev na poziciji klasicnog napadaca ... koji nije bio pod ugovorom...

 

Sportski Zurnal takodje saznaje F.K Metalac iz Gornjeg Milanovca trebao bi da pojaca i iskusni Aleksandar Mijatovic na poziciji klasicnog odbrambenog igraca.

 

Kao zadnje pojacanje F.K Metalac je doveo Obradovic Marko na poziciji srednjaka ... i jos jednog klasicnog napadaca koji dolazi iz F.C Heart Of Lions a njegovo ime je Kofi Boakye...mladi talentovano brzi igrac. 

 

Prodat je igrac Ljubo Nenadovic koji je napustio klub i otisao za F.K Vojvodina Novi Sad za 200 k.

 

O daljim transferima uskoro...

 

http://i51.tinypic.com/25gf7kh.jpg  Broj: 3                     

Rođen: 20.09.1982.                                                                             

Mesto rođenja: Srbija                                                                                         

Nacionalnost: spska                                                                             

Nadimak: Mijat                                                                                         

Horoskopski znak: devica

Omiljena boja: crvena

Omiljena knjiga: Sudija

Omiljeni film: Trista

 

Link to comment
Share on other sites

Izbor kluba je dobar ali moram da ti zamerim veličinu reporta. Report mora da bude dosta velik kako bi privukao nekog. Najbolje je da tokom sezone pišeš ukupno 3 reporta. Jedan nakon obavljenih transfera i pripremnih utakmica, jedan na polusezoni i jedan  na kraju sezona. Naravno, broj reporta ipak zavisi od tebe samog. Mada popraviće se to sigurno, još uvek si novi član. Nemoj da te ovo demorališe jer je samo prijateljski savet kako bi ti karijera izgledala što lepše.  :thumbup:

 

Dakle, nemoj ni slučajno da se demorališeš i nastavi da pišeš samo malo veće reporte.  :)

Link to comment
Share on other sites

naravno da nece :)) nego hvala ti na savetu ... sad cu onda jos jedan report postaviti od transfera ... ;) ako bude jos nesto jedan od pripremnih i od polusezone i citave sezone moze tako :P?

 

Zeljko hvala i hvala sto me pratis :)

 

Link to comment
Share on other sites

Najbolje je tako kako sam ti rekao. Jedan od trransfera i priprema, jedan sa polusezone i jedan na kraju sezone. Mada možeš ubaciti još pokoji u toku sezonu ali je važno da ti reporti budu malo duži.

 

 

I još jedna stvar. Nemoj pisati dva posta za redom.  :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

<<< Pripremne Utakmice >>>

 

  Spartak Banat - Metalac

 

http://i52.tinypic.com/2gx1cns.jpg

Dobro odigrana utakmica sa obzirom da protivnicki klub nije predstavljao neku pretnju 2-0 je sasvim okej rezultat...

Prvo poluvreme domacini su imali sanse dok smo u drugom mi dominirali... Posebno treba istaknuti odbrambenog igraca i  igraca vodeceg gola Rakocevica ...

 

 

Metalac - Unirea Chiajna

width=450 height=360

http://i51.tinypic.com/16h13dc.jpg[/img]

Ne bas toliko dobra utakmica po nas ... protivnik je vodio inicijativu u prvom poluvremenu gde je i poveo sa jedan nula medjutim , u drugom poluvremenu sreca nam se osmehnula protivnicki igrac dobija drugi zuti karton ( crveni ) gde mi kasnije uspevamo da postignemo izjednacujuci gol.

 

 

 

 

Sve u svemu moze se reci da je F.K Metalac uspesno prosao pripreme i da je potpuno spreman za predstojecu sezonu.

Link to comment
Share on other sites

<<< POLUSEZONA >>>

Sto se tice polusezone F.K Metalac igrao je toplo , hladno ( sareno ) bilo je i kikseva a i velikih pobeda naravno pred velikim rivalima nismo imali puno sta da trazimo osim remija sa F.K Vojvodinom.

Sto se tice Lav Kupa mogli smo i bolje da odigramo kao sto ce te i videti ispali smo od F.K Banata u drugom kolu sa 3:0 jedan od nasih vecih kikseva. U prvom kolu ekipa F.K Metalca savladala je slabasniju ekipu F.K Kopaonik sa 1:0.

 

 

REZULTATI TOKOM POLUSEZONE I KUPA

 

http://i54.tinypic.com/2ibp8cm.jpg

 

 

 

 

IGRAC SA NAJVISE POSTIGNUTIH GOLOVA

 

 

  width=450 height=360

http://i54.tinypic.com/34g8wmh.jpg[/img]

 

 

NAGRADE IGRACIMA

 

 

width=450 height=360

http://i51.tinypic.com/21bkbqc.jpg[/img]

 

 

JSL TABELA

F.K Metalac je ovu polusezonu zavrsio na ne tako losoj poziciji... na 8. mestu sa 18 bodova...

 

width=450 height=360

http://i55.tinypic.com/2yz0kd4.jpg[/img]

 

 

TRANSFERI

 

Sto se tice transfera F.K Metalac najavljuje novo pojacanje Ljubu Kovacevica na poziciji golmana. Ljubo nije uspeo da potpise novi ugovor sa F.K Bsk Borcom pa ga je F.K Metalac uzeo dok nije bio pod ugovorom.Midsongrade Betoligar prodat je u F.K Zemun za 140 k.

 

 

Link to comment
Share on other sites

U ligi rezulzazi solidni,mislim da mozes lako do cetvrtog ili petog mjesta :thumbup: Jedino ti zamjeram sto ne stavljas ss-ove igrace koje si doveo :bad:

Link to comment
Share on other sites

Odlično je za sada u kupu i da si prošao ne bi mogao daleko prve sezone svakako u ligi je bitno da si već obezbedio opstanak a sad ako se ukaže šansa za nešto više biće odlično.

Link to comment
Share on other sites

nadamo se da ce biti bolje razmisljao sam nek budem na sredini ove sezone pa sledece malo jaci igraci i ovo ono i mozda za kupu efa da se borim da ce bog :D  :cast:  VAMOSS

 

U prvom postu ja nemam pojma sta si ti napisao  :bo:

Kako mislis nemas pojma sta ti nije jasno :P ?

 

U ligi rezulzazi solidni,mislim da mozes lako do cetvrtog ili petog mjesta :thumbup: Jedino ti zamjeram sto ne stavljas ss-ove igrace koje si doveo :bad:

izvini prvi mi je thread pa dok skontam prvo sta znaci ss :D ali skontao sam... u buduce postavljam ;) screnn shotove  yo
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |