Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

FMBalkan Interview - Nikola aKa Rosque


Vrag
 Share

Recommended Posts

FMBalkan Interview - Nikola aKa Rosque

 

http://www.dodaj.rs/f/b/8O/frCIMdb/logo-png.png

 

- Intervijuirao sam Nikolu, jednog od Globalnih Moderatora ovog foruma koji nam je svima poznat po nicku Rosque. Rosque je jedan od najvećih šaljivdžija ovog foruma. Poznat je po činjenici da je uvek spreman za zabavu te da je jedan od članova koji je uvek tu da podigne atmosferu.

 

Slobodan (Vrag): Zdravo Roske, pre svega ti hvala na izdvojenom vremenu i volji za interviju.

Nikola (Rosque): Ništa, hvala vama što ste mene izabrali za ovaj interviju.

 

Slobodan (Vrag): Reci nam nešto o sebi, ko si, odakle si, čime se baviš itd.

Nikola (Rosque):Zovem se Nikola, imam 16 godina. Iz Zagreba sam. Trenutno se ne bavim ničim jer je škola završila. Prije sam se bavio sa nogometom, ali sam odlučio da se trebam posvetiti školi.  Sada ću krenuti u drugi razred opće gimnazije, prvi sam završio sa četvorkom.

 

Slobodan (Vrag): Možeš li nam ispričati nešto o svojim počecima na ovom forumu. Kako si uopšte došao na FM-Balkan i kako si uspeo da dodješ do funkcije Globalnog Moderatora?

Nikola (Rosque): Došao sam tako da mi je kobac poslao link za forum koji je prethodio ovom, čijeg se imena ne mogu sjetiti. Uglavnom bio je na free hostingu i tamo sam bio grafičar iako nisam ništa znao u Photoshopu. Nakon par mjeseci kobac i njegov buraz gaffer otvaraju ovaj forum i ja se registriram(kasnije me skipper izbriše), ali zaboravim kako se zove forum. Posle toga nisam dolazio tjedan - dva na forum i onda mi je fabregas33 poslao link za forum i eto me. A do mjesta globalca sam došao tako da sam se trudio u gfx timu, spamao(nemojte ovo radit, samo ćete doć u probleme  :)), i bio marljiv. Nakon nekih godinu dana Bobinho i Skipper me prvi pitaju da li hoću da budem globalac. Prvo sam odbio, ali sam se kasnije predomislio. Nakon par mjeseci što sam bio globalac otišao sam s razlogom da se trebam posvetit školi, ali vrag(ne ti) mi nije dao mira i ja sam pitao Skippera da li ima kakva slobodna funkcija za mene i dao mi je moda u Offtopicu. I nakon 3-4 mjeseca sam dobio globalca uz uvjet da pokrenem gfx tim jer je neaktivan već neko vrijeme. Nadam se da sam dijelom ispunio nagodbu.

 

Slobodan (Vrag): S obzirom na to da si jedan od glavnih članova foruma da li te zamara rad na forumu ili ti pak predstavlja jednu vrstu opuštanja od naporne svakodnevice?

Nikola (Rosque): Zamara me samo kada trebam raditi FP-ove jer to smara užasno, ali inače - ne. Većinu vremena mi predstavlja opuštanje jer se ne živciram ni oko čega, a i nije ukočena atmosfera na forumu.

 

Slobodan (Vrag): Koji je tvoj omiljeni deo foruma i zašto?

Nikola (Rosque): Offtopic i GFX dio koji samo grafičari vide. Mislim da je svima jasno zašto off topic dio.  :dada  A gfx dio jer me zanima grafika općenito, a i tu jedino smatram da mogu pomoć oko foruma jer nemam želju pisat neke tutove i neke tekstove.

 

Slobodan (Vrag): Koliko dugo igraš FM i šta ti on predstavlja u životu?

Nikola (Rosque): Igram ga od FM08 na kojem nikada nisam prošao polusezonu osim jedne karijere s burazom koja je trajala 3 sezone. FM mi trenutačno ništa ne predstavlja jer ga ne igram, ali inače je to samo jedna u nizu od igrica koje sam igrao i jedna od rijetkih oko koje se posvetim malo više. Ovo ostalo probam, igram sat - dva i izbrišem.

 

Slobodan (Vrag): Da li imaš želju da se u budućnosti baviš trenerskim poslom i da li misliš da postoji šansa da ti se ta želja ostvari?

Nikola (Rosque): Imam želju možda probati, ali ne vjerujem da će se to ostvariti jer ću imat previše obaveza uz faks za par godina a i ne da mi se cijeli dan mučit sa klincima.

 

Slobodan (Vrag): S kojim članovima foruma si dosada ostvario najbolji kontakt i s kim si u dobrim odnosima?

Nikola (Rosque): Pa rekao bih da sam najbolji kontakt ostvario sa Paulom, ZeKom, Bobinhom i još nekima, ali ovo su neki koji su tu od prvog dana. A u dobrim odnosima sam manje više sa svima.

 

Blic pitanja:

 

Omiljeni igrač: Eduardo, Ronaldo Luis Nazario da Lima, Modrić i Messi.

Omiljeni trener: Ćiro i Ivić.

Omiljeni klub: Dinamo

Igrač kojeg ne podnosiš: CR9

Trener kojeg ne podnosiš: Mourinho

Klub koji ne podnosiš: City

Omiljena hrana: Kebap

Omiljeno piće: Cola

 

Slobodan (Vrag): Hvala na izdvojenom vremenu za ovaj interviju, želim ti mnogo sreće i na FM-u i u radu na forumu. Za kraj imaš priliku da poručiš nešto ostalim članovima.

Nikola (Rosque): Ništa, i drugi put. I tebi puno sreće u svim aspektima tvog života. Svim članovima bih htio poručiti da zaključavate vrata - UVIJEK.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 21
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Nikola (Rosque): Pa rekao bih da sam najbolji kontakt ostvario sa Paulom, ZeKom, Bobinhom i još nekima, ali ovo su neki koji su tu od prvog dana. A u dobrim odnosima sam manje više sa svima.

::love::

 

Inace dobar intervju, odgovor na zadnje pitanje skroz tacan, iskusio sam to na licnom primeru.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |