Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

FM Balkan Timovi


Ventus
 Share

Recommended Posts

FM Balkan Timovi

 

http://www.dodaj.rs/f/b/8O/frCIMdb/logo-png.png

 

FM Balkan je forum o Football Manageru igrici Sports Interactive-a.Prema nameni tekstova koji su u vezi ove legendarne igre, ovaj forum je oformio specijalne timove a to su TXT team, GFX team,TCT team za koje je potrebna prijava i team Research u kome svi clanovi mogu učestvovati.Za prijavu za neki od ovih timova vam ne treba puno znanja,umeća niti nekog specijalnog poznavanja tog dela što radite već samo velika želja.Takodje za prijavu nisu bitni broj postova koji ste ostavili na forumu niti igranje ove igrice.I kada ne znate da uradite ono što vam je zadato uvek će se naći neko koga možete pitati i koji će vam objasniti sve dok vam bude jasno.Sada ću objasniti sve ove timove,pa u zavisnosti od vaših zanimanja možete odabrati koji želite.


TXT Team - Tekstopisci

 

Ako se prijavite u ovaj tim automatski ste i u Scout timu koji je pripojen TXT timu.Trenutno mozda i najaktivniji tim.Njihova dužnost su tutorijali koji opisuju i dodatno pomažu ljudima u snalaženju u FM-u.Osim toga ovaj tim radi i stvari koje su manje vezane za ovu igricu.To su na primer dueli timova koji važe za realan život, ali pobednici i kvaliteti tima gledaju se po FM-u.Tako slično su i projekti Dream Team, Dream Team U21 i Balkan Dream team po kojima su igrači birani po ovoj popularnoj igrici za sastav igrača ovog tima, ali taj tim je verovatno isti i da se birao i u realnom životu.Pozicije igrača (player roles) je još jedna stavka koju je ovaj tim odradio.Uradjeno je još dosta sitnih projekata, što se razlikuje od SCT tima koji iza sebe ima 2 ali jako velika projekta.U prvom su skautirani igrači sa različitih mesta i teritorija, a u drugom su traženi mladi talenti koji nisu poznati baš široj javnosti, pa su samim tim jeftiniji.Glavni tekstopisac je Sale92, a glavni u skaut timu je dex6, a ostali tekstopisci su: Playboy,Vrag,visoki,Flekica,Dzoni Padinjak,Taske97,The Special one.Inače ovde vlada prava timska atmosfera.

 

http://www.dodaj.rs/f/2W/NB/3KXUYAue/txt-team.png


GFX Team - Grafičari

 

Ovo je može se reći i najbitniji tim ovog foruma. Oni rade grafiku za FM. Kada kažem grafika prvenstveno mislim na grbove klubova u ovoj igrici i na slike igrača kada se udje na njihov profil.To se sve radi u Photoshopu pa je poprilično zamorno. Ovom timu su najpotrebniji članovi tako da ako se mislite u koji ćete tim, predlažemo vam ovaj. Evolution`11 Facepack su slike igrača koji je uradio ovaj tim. Uradjene su Engleska premier liga, Jelen Super Liga, Nemačka Bundesliga, Seria A i B, Španska Primera, Švajcarska Super Liga i Druga engleska liga. Revolution`11 Logos je projekat grbova. Uradjene su sve evropske lige, nacionalnosti i takmičenja. Za ovo sve su se potrudili  Poslednji boem (vodja projekta), rosque (kreator template-a za slike igrača), Ventus, Skipper, ŽeljkoDelija, Simic, juanes, draja, Popaj i još mnogi drugi.

 

width=360 height=300http://www.dodaj.rs/f/1J/Wv/4zguw7Y3/logosi-preview.png[/img]


TCT Team - Taktičari

 

Najlepši deo igra zbog koje smo svi ovde, Football Manager je svakako spremanje taktike. To je vrlo važno za tim i taktika je ustvari ogledalo menadzera. Jer u taktici se vidi da li je si ofanzivni igrač, defanzivni, izbalansirani. Neki ljudi to rade bolje od nas običnih igrača pa te taktike predstavljaju. Ako ste i vi napravili neki odličnu taktiku možete predstaviti u odgovarajućoj temi za to. Ovaj tim radi i Treninge koji su vrlo važni pre svega za mlade talente koji trebaju još napredovati. Ovde su prezentovane neke taktičke zamisli iz prošlih vremena, ali i taktike koje igraju najbolji timovi Evrope. Napravljena je i specifična taktika ovog foruma i još mnoge druge stvari. Još bih pomenuo i analize mečeva koji su odigrani iz tog stručnog ugla. Ako imate dobre taktičke kvalitete ili hoćete da ih unapredite ovo je pravo mesto za vas. Članovi ovog dela su: Necinho ,edz9100,Stalybridge Celtics,shone666,Dr_House,Grom i drugi...

 

width=421 height=300http://www.dodaj.rs/f/Z/fi/2wae3o2R/2/taktike-preview1.jpg[/img]


Posle ova 3. tima spomenuo bi i Research Team koji se bavi transferima igrača i njihovim ocenama.To su igrači iz našeg regiona.Ako pratite često neki klub koji postoji u FM-u i odlično poznajete igrače nama će jako pomoći da taj tim bude još realniji.Glavni čovek ovog tima je Dukiss koji je vodeći u za ovo područje.

 

http://www.youtube.com/watch?v=zLGU8AjlPtE

 

Članovi ovih timova svakodnevno vredno rade kako bi osvežili i dopunili ovaj forum.Oni izbacuju stalno ove projekte i time odbacuju monotoniju foruma.Ako želite napredovati na forumu, da se vaše ime ceni, da steknite afirmaciju na forumu ovo je prava stvar za vas.A i ako želite da napravite veći broj postova ovo je takodje mnogo bolje rešenje i pametnije rešenje nego ostavljanje komentara na dela drugig članova.Tako da toplo vam želimo da odaberete neki od ovih timova, jer što nas ima više rad je lepši a samim tim i bolji. Očekujemo vas!


Sve pohvale našem vrednom članu Zolinho10 za ovaj opširan tekst :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |